Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2009 19:22 - ПРОТОКОЛ №6 - МОНОПОЛИТЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ БОГАТСТВАТА НА ХОРАТА
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1098 Коментари: 1 Гласове:
0



Ние скоро ще почнем да учредяваме грамадни монополи, резервоари на колосални богатства, от които дори крупните гоевски състояния ще изпаднат в такава зависимост, че ще се стопят заедно с държавния кредит, който имат, още на другия ден след политическата катастрофа.

Господа икономисти, които тука присъствате, преценете значението на тази комбинация!...

По всички начини ние трябва да повдигаме престижа на нашето свръхправителство, като го представяме за покровител и възнаградител на всички, които доброволно ни се покоряват.

ЮДЕЙСКИЯТ КАПИТАЛ УНИЩОЖАВА ЕДРОТО ЗЕМЕВЛАДЕНИЕ.

Аристокрацията на гоите, като политическа сила, умря – няма защо да държим сметка за нея; но и като земевладелска сила тя за нас е вредна, защото може да бъде самостоятелна в придобиване средства за живот. За това е необходимо на всяка цена да я обезземлим. Най-добрият способ за достигане на тази цел е увеличаване на поземлените данъци и ипотекиране на земята. Тези мерки сигурно ще поставят земевладението в тежки условия и гоевските аристократи, привикнали да не се задоволяват с малко, несъмнено ще изчезнат.

ЧРЕЗ СПЕКУЛАЦИЯТА БОГАТСТВАТА ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В ЮДЕЙСКИТЕ КАСИ.

В същото време усилено трябва да се покровителства търговията и индустрията, а най-главното спекулацията, ролята на която е да бъде в противовес на индустрията. Ако няма спекулация, индустрията ще увеличи частните капитали и ще подпомогне повдигането на земеделието, понеже ще освободи земята от задълженията към земеделските банки. Необходимо е индустрията да изсмуче от земята и от работните ръце капиталите и чрез спекула да ги предаде в наши ръце. Така ние ще приберем всички пари на света и ще хвърлим всички гои в редовете на пролетариите. Тогава гоите, за да получат насъщните средства за съществуване, ще се преклонят пред нас.

СПЕКУЛАТА И РАЗКОШЪТ РАЗОРЯВАТ ИНДУСТРИЯТА.

За да разорим гоевската индустрия, ние ще засилим заедно със спекулата и развитата от нас всред гоите жажда за разкош.

ЮДЕИТЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ РАБОТНАТА ЗАПЛАТА И ЕДНОВРЕМЕННО ЩЕ ПОВИШАТ ЦЕНИТЕ.

Ние ще увеличим работната заплата, но това няма да принесе никаква полза на работниците, защото в същото време ще предизвикаме поскъпване на предметите от първа необходимост, уж като резултата от упадъка на земеделието и скотовъдството. Освен това, майсторски и дълбоко ще подкопаем изворите на производството, като насочим работниците към анархия, като ги приучим на спиртни напитки и заедно с това вземем мерки, за да прогоним от земеделието всички интелигентни гоевски сили.

А, за да не могат гоите преждевременно да забележат истинската страна на нещата, ние ще я прикрием, като представим работата уж като стремеж да се услужи на работническите класи и на великите икономически принципи, за които нашите икономически теории водят дейна пропаганда.
.....................

Автор, или оследен редактор на “Протоколите на Ционските Мъдреци”, преди публикуването им, е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния.  “Тайните протоколи”, всъщност са ясен, циничен план за завладяване на света.   Този ционистки план е четен на тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел - 1897 г.  От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.




Гласувай:
0



1. grigorsimov - Само това ли разбра от протоколите, до тук?
12.12.2009 20:08
Жалко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296848
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031