Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2009 09:56 - ПРОТОКОЛ №7 - ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ ВРАЖДИТЕ И ПОДКЛАЖДАТ ВОЙНИТЕ МЕЖДУ НАРОДИТЕ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
1



Необходимо е да създадем във всички държави само пролетаризирани маси с неколцина предани нам милионери, политици и военни. Ние на всяка цена трябва да създадем брожения, раздори и вражди в цяла Европа, а чрез нея и във всички други континенти
.........................

ПРОТОКОЛ №7

Надпреварата за въоръжаване и увеличаване на полицейските кадри са необходимите допълнения на гореказаните планове. Необходимо е да създадем във всички държави само пролетаризирани маси с неколцина предани нам милионери, политици и военни.

Ние на всяка цена трябва да създадем брожения, раздори и вражди в цяла Европа, а чрез нея и във всички други континенти. От това има двояка полза: първо, ще държим в подчинение всички страни, които добре знаят, и са почувствали, че само ние сме властни, когато пожелаем, да създаваме безпорядъци или да въдворяваме ред. Всички тези страни са привикнали вече да виждат в нас една неотразима подавляваща сила. Второ, ще имаме благоприятната възможност чрез интриги да объркаме прокараните от нас във всички държавни кабинети нишки на политиката, икономиката и финансите. За да постигнем това, ние трябва по време на разните преговори и съглашения да се въоръжим с голяма хитрост и проницателност, като “официално” винаги държим противоположна тактика, т.е. да се показваме честни и сговорчиви. По този начин народите и гоевските правителства, които сме приучили да виждат само видимата страна на всичко, което им представяме, ще ни приемат за благодетели и спасители на човешкия род.

НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ С ВОЙНА.

На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодействува; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война.

Главният успех на политиката се крие в тайната; думите на дипломата не бива да се съгласуват с неговите действия. Ние трябва да принуждаваме гоевските правителства към действия, полезни на нашия широко замислен план, който е вече близо до въжделеното си осъществяване. Това трябва да става, като че ли под натиска на общественото мнение, което в същност се създава от нас с помощта на така наречената “велика сила” – печата, който с малки изключения, за които няма защо да се държи сметка, е изцяло вече в нашите ръце.

Накратко резюмирана, нашата система за обуздаване гоевските правителства в Европа е: на едно от тях ние ще покажем нашата сила чрез терор, а на всички останали, ако те въстанат против нас, ще отговорим с американските, китайските и японските топове.

 ........................

Последен редактор на “Протоколите на Ционските Мъдреци”, преди публикуването им в края на 19-ти в. е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния.  “Тайните протоколи”, всъщност са ясен, циничен план за завладяване на света.   Този ционистки план е четен на тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел - 1897 г.  От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314718
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031