Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2009 20:19 - Националистическата идеология е изобретена от юдомасоните, по време на френската им революция
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2752 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 30.12.2009 20:23


Основната теза на национализма, че всички граждани на една държава са една нация, е деструктивна и унищожителна за основната народност в държавата.

С тази лукава теза, превратаджиите - интернационалисти във Франция, са си присвоили привилегията да са главни представители на френския народ, или да са по-французи от самите французи, а французите да бъдат превърнати в трета категория хора, наричани презрително - пейзани, т.е. - селяни. А селяни тогава са били всички французи, и почти всички евреопейски народи. Ето затова юдомасонският национализъм е най-унищожителната теория на сатанинската им революция във Франция, а юдейският им национализъм, всъщност е прикрит ционизъм, и е насочен срещу всички народи.

Втората цел на новопровъзгласената доктрина на национализма е била, да се консолидира насилствено гражданството, та по лесно да удържат диктаторската си власт, и всеки, който е против раволюционния терор, да бъде наричан – реакционер и враг на народа, както се е практикувало и се практикува при всяка терористична юдомасонска революция, включително и при болшевишките!

Третата цел е била да се посее и поддържа омраза срещу другите народи и държави, да се проповядва агресивност и милитаризъм, за да може много по-лесно да се разгърната и проведат, планираните още тогава, унищожителни световни войни, и комунистическите революции.


 

Тези, които подготвиха и извършиха френската революция, са авторите и изпълнителите на всички други революции и унищожителни метежи. Те са същите, които казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..." И това е точно така. Те манипулират и контролират света, чрез създаването на "ТЕЗИ" и "АНТИТЕЗИ", за дапостигнат накрая своя сатанински синтез. Те са авторите на теорията на национализма, но те са и главните врегове на национализма и на нациите.

Да, национализмът е изкуствено, пагубно за народите творение. Идеологията на национализма, в този си вид, е деструктивна за самите нации и държави, и за самите честни националисти - идеалисти. Зщото няма нищо по-пагубно за нацията, от лозунга, че в една държава, всички хора и народности са една нация! Примерно, в България, под прикритието на тази псевдо-национална доктрина, никой официално не брои или не оповестява, колко цигани има и колко процента от новородените "българчета", всъщност са циганчета. И на практика, ние българите вече сме обречечни, от онези, чиято цел е унищожението - и на народите, и на историята!


 

Затова съвременните националистически партии, а и самите националисти-идеалисти, волю - неволю, играят в сатанинската пиеса на абсурда, и нямат никакъв шанс, реално да променят статуквото в света. А светът върви с бързи крачки към едно световно, вавилонско - сатанинско стълпотворение, и към унищожаване на всички автентични народи и традиционните им култури.




Гласувай:
2



1. анонимен - помнете подчовеците!!!
09.04.2010 01:07
kavhanatbolg1--скайп
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317807
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031