Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2010 20:19 - ПРОТОКОЛ №22 - Ореолът на нашата сила ще внуши на народите мистично преклонение и благоговение пред властта на Юда над народите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1743 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 03.01.2010 20:21


Във всичко, което дотук ви изложих, се постарах да обрисувам тайната на миналото и настоящето, вървейки по потока на идващите в близко бъдеще събития; докладвах ви тайната на законите за нашите отношения към гоите и за финансовите операции. На тази тема ми остава да добавя още малко. В нашите ръце е най-могъщата съвременна сила – златото, с което във всеки момент ние можем да разполагаме от нашите банки и хранилища в неограничено количество.

ЮДЕЙСКИТЕ ЗЛОДЕЯНИЯ СА ОСНОВАТА НА БЪДЕЩОТО "ДОБРО".

Още ли има нужда да ви доказвам, че нашето управление е предопределено от Бога?... Нима с нашето колосално богатство не ще можем да докажем, че злото, което толкова векове бяхме принудени да вършим, е служило в края на краищата за истинското благо и за поставяне на всичко в ред? Макар и с известно насилие, но редът ще бъде установен напълно. Тогава ние ще умеем да докажем, че сме наистина благодетели, понеже върнахме на измъчената земя доброто, свободата на личността, спокойствието, мира и достойнството в отношенията на хората. При това ние ще обясним, че свободата не се състои в разпуснатостта, нито правото – в разюздаността; също така достойнството и силата на човека не се състоят в правото на всеки да провъзгласява разрушителни принципи в името на свободата, на съвестта, равенството и други подобни; че свободата на личността далеч не се състои в правото да се интригува и да се безпокоят другите, като се злоупотребява в ораторските качества над вълнуващите се тълпи, а че истинската свобода се състои в неприкосновеността на личността, честността и точното изпълнение на всички закони на обществото; че човешкото достойнство се включва в съзнанието за своите права едновременно със съзнанието за неприкосновеността на правото на другите, а не в неограничени фантазии, бликащи от неудовлетворените нагони на личното “Аз”.

МИСТИЧНОТО ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ.

Нашата власт ще се покрие със слава, защото ще бъде могъща; тя ще управлява и ръководи, а не ще се влече след лидери и оратори, крещящи безумни слова, които гоите наричат велики принципи и които по моето убеждение не са нищо друго освен утопии... Нашата власт ще бъде създател на порядъка, в който се заключава и цялото щастие на хората. Ореолът на нашата сила ще внуши на народите мистическо преклонение и благоговение пред властта на Юда над народите. Истинската ни сила няма да има нищо общо с никакво “право”, даже и божествено: никой не ще помисли да предприеме каквото и да било, което би могло и на косъм да докосне нейната мощ.




Гласувай:
2



1. анонимен - истинската сатанинска същност на юдаизма
04.01.2010 11:28
истинската сатанинска същност на юдаизма и техните слуги илюминатите. Те нямат нищо общо с Бог и са сатанисти:
Става дума за Стария Завет. Както е известно преди събирането на различните писмени документи в т.н. Стар Завет имало много секти и вярвания в Юдея. Така в старите ориргинални текстове има два типа според названието на бога използвано в тях - елохиста за названието елохим(богове! - мн.ч.!) и йеховиста за Йехова(Онзи, който е) - Богът на Мойсей. Става дума за различни божества обединени последствие. Така на елохиста е книгата Битие. Там елохим заплашват човека със смърт, ако започне да различава Добро от Зло и го наказват и прогонват, когато се научава да различава Добро от Зло. Кой не иска хората да познават доброто и злото - сатаната, той иска да държи хората в заблуда и да вършат зло. Христос учи хората да познават и различават Доброто и Злото. Ясно е и че тези елохим са човекоподобни и търсят човека из градината посадена от тях някъде в арменските планини. Това само падналите ангели - разбунтивалите се божи синове(какъвто е по-късния превод на елохим) - това са григорите споменати в апокрифите. Знам че те поробили хората и ги карали да ги хранят - старозаветните жертви и наистина за какво са му на Бог агнета, телета и прочие храна - те са били нужни на падналите ангели. Очевидно тези елохиски писания са сатаниски и техния бог е Сатаната.
Осжен това Стария Завет е пълен с расизъм и шовинизъм - обещава се изтребление на цели народи, а останалите щели да са роби на евреите и тиранина проводен от техния бог - евреиския Месия. Християните още от начало знаели, че това е Антихриста проводен от Сатаната - бога на юдеите/сатанинската синагога според християните. (изглежда познато - Новия световен ред на илюминатите, които са протежета и слуги на юдеите)
Сега равиантът на Израел забранява празнуването на Рождество - просто показаха сатанинския си лик.
цитирай
2. grigorsimov - Прав сте Анонимен
04.01.2010 18:33
Но самата гола истина за юдейската вяра най-ясно се вижда в главната им религиозна книга Талмуд. Там, в Талмуда, е събрана цялата сатанинска омраза, злоба и безпределна жестокост към всички нееврейски народи, и на първо място, към християните.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28351669
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930