Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2010 15:10 - Американската революция в Русия. Извадка от книгата на Столешников
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4501 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 11.06.2010 13:22


Прегледах всички броеве на Ню Йорк Таймс, от 1918 до 1931 г. и не можах да намеря нито една критична дума или осъждане на кървавия болшевишки режим!  Напротив, Ню Йорк Таймс е пълен с похвали! 
Превод от сайт: http://zarubezhom.com/antigulag.htm

Американският лектор Джон Кларк, в книгата си "Армънд Хамър и СССР", казва нещо забележително за революцията в Русия от 1917 г: Прегледах всички броеве на Ню Йорк Таймс, от 1918 до 1931 г. и не можах да намеря нито една критична дума или осъждане на кървавия болшевишки режим!  Напротив, Ню Йорк Таймс е пълен с похвали!Те даже никога не наричат съветската власт, с клеймото - "режим", с което клеймо имат навика да дамгосват националните правителства по света".

И неколко думи за Армънд Хамър: Естествено, той не е никакъв Армънд Хамър, а е от семейството на преселили се в Америка, одески евреи. И понеже баща му е бил "фурия" в Ню Йоркския фармацевтичен бизнес, с техните връзки, Хамър станал личен представител на американските банкери в болшевишка Руския...

Хамър надживя всички. Доста впечатляващо е, че при всички Генрални секретари: при Ленин и Троцки, при Брежнев и при Горбачов, винаги посрещаха в Русия, Армънд Хамър, като президент на суверенна страна. Ето какво пише Кларк:

"Юни, 1985 г. Горбачов, цели 90 минути говорил с Хамър. Това е било безпрецедентен случай. И именно след тази среща, Хамър заяви, че се водят преговори за среща на Горбачов и Рейгън".

Сега вероятно ви става ясно, кой формално стои на върха, а кой в действителност ръководи света!? А когато Армънд Хамър, все пак умря, неговото място в плана за контрол над Русия от американските банккери, зае небезизвестният унгарски евреин Джордж Сорос (Шорош).


 

Американската революция в Русия


 

От списъка на Виктор Марсден (от предишните публикации) е очевидно, че болшевишката комунистическа революция в Русия, 1917 г. извършиха евреите. От втората глава ще ви стане ясно, че руските евреи извършиха това, не самостоятелно, а в рамките на координираните действия, на световното организирано еврейство, и именно, от най-могъщия му клон – американското еврейство. Макар и в революционната си практика, еврейските болшевики да се ръководеха от комунистическите идеи на германските евреи, практически, болшевишката революция бе извършена с американски пари, с помощта на американските колтове, бронираните влакове и руски реемигранти от Америка, които емигрираха след революцията им 1905 г. и в 1917 се върнаха заедно с Троцки, обратно в Русия, за да довършат недовършеното" (си пъклено дело).

Главният извод е, че и двете революции, и еврейската комунистическа революция в 1917 г., и еврейската капиталистическа революция, в 1991 г., в Русия, бяха резултат от усилията на еврейските реемигранти в Русия. Разликата е само в това, че в 1917 г. те, отначало изтребиха руското население, а след това "национализираха" за себе си, цялата страна. А в 1991 г. първо приватизираха страната, а след това започнаха да унищожават населението. Но за руското население, крайният резултат ще е един и същи!

В статията на Розенберг се споменава писмо, което Фюрстенберг-Ганецки, от Ню Йорк, пише на евреина Рафаел Шолан. Това писмо беше широко публикувано в пресата. Ето го:

"Драги другарю, Офисът на банковата къща на М. Варбург, в съответствие с телеграмата на президента на Рейнско-вестфалския Синдикат, откри сметка на името на другаря Троцки. Наш агент закупи оръжие и организира транспорта и доставката му на компанията Luleo&Varde. Получатели са "Essen & Son" в Люлео, и довереният човек за получаването на парите, поискан от другаря Троцки". 
Фюрстенберг (Ганецки).

Още преди революцията имаше широко известен скандал, когато стана ясно, че членът на Държавната Дума, Протопопов, също през Стокхолм, получил е подкуп от банкерската къща на Варбург. А "германският" банкер Варбург, е зет на "американския банкер Яков Шиф.

Когато 1927 г., неговият брат Феликс Варбург, пристигна на посещение в съветска Москва, а и по късно, в 1931 г., когато в Москва идва и госпожа Ото Кан, от семейството на банкерската къща "Кюн, Льоб и Къмпани", собственик на която е Юков Шиф, те я посрещнаха, както преди това посрещаха авганистанския Крал, с парад на почетния караул.

Алфред Розенберг споменава, че американците положили максимум усилия, да изобразят болшевизма, като чисто германско явление, и в никакъв случай, не свързано с Америка. Това бе така, понеже Германия също, както и Русия, е била осъдена на унищожение и пусната "под откос". Така че, на Германия, като на мъртвец, е можело да се приписва всичко...

От всичко това се вижда, че САЩ определено са искали да отвлекат вниманието на световната общественост, от вече известния на всички параход на Троцки.

Привеждаме още неколко класически улики, кой и с чия помощ, в действителност, извърши революцията в Русия: 
От английския "Сборник на отчети за болшевизма в Русия":

Телеграма от сър М. Финдли, до лорд Балфор (получена на 18 септември 1918 г.)

"Донесение на извънредния нидерландски посланник в Петербург, Аудендайк. Посветено е на положението в Русия, в частност, как се отразява на британските поданници и на британските интереси, намиращи се под защитата на Представителя... В Москва взех интервю от Чичерин и Карахан. Цялото съветско правителство се свлече до нивото на престъпна банда. Болшевиките разбраха, че часовете им са преброени и тръгнаха по пътя на престъпното безумие... Опасността е толкова голяма, че считам за свой дълг да привлека вниманието на Английското и другите правителства, че ако сега не сложим край на действията на болшевиките в Русия, цялата световна цивилизация е в опасност... Считам, че потушаването на болшевизма е дело от първостепенна важност, не изключвайки и война, която и без това сега свирепства. Ако сега не изкореним болшевизма в зародиш, то той, като зараза ще се разпространи по цяла Европа и по целия свят, понеже го създават и организират евреите, които нямат никаква родина и единствената им цел е, да разрушат държавите и съществуващя ред на нещата. Единственото нещо, с което все още може да бъдат спрени, са съвместните действия на всички държави".

Какво може да се каже на този Нидерландски Посланник? – Късно е. Това донесение е прадназначено за този, който вече служи на интересите на международното еврейство, чиито цели и изпълняват в Русия, еврейските болшевики.


 

А следното е откъс от съобщение (изказване) на американския майор Шулер (който до революцията, три пъти е бил генерален консул на САЩ в Русия), направено на 11 януари в катедралата на Йоан Евангелист, в Ню Йорк, след завръщането му от Сибир, където той, по идея, е трябвало да оказва помощ на армията на Колчак. Четете! Много е интересно, на кого всъщност са оказвали помощ американците:

"Руското правителство, практически, цялото е еврейско, и нашата американска армия в Сибир е пълна с болшевики, директно от Москва. Командващият генерал Грейвс има щаб, почти изцяло от евреи... Поради тези еврейски болшевики в нашата армия, цялата информация, предназначена за генерал Колчак, отиваше директно в Москва".

А това е телеграма, изпратена от Шулер, от Омск, на 1 март 1919 г.:

"Може би не трябва да се казва в САЩ, открито, но болшевишкото движение, от самото начало се контролира от евреи, от най-гнусен тип".

А това е телеграма на същия този Шулер, от Владивосток:

"... от 384 комисари, включително двама негри, 13 са руснаци, 15 китайци, 22 арменци, и повече от 300 евреи. 264 евреи пристигнаха от Америка след падането на царското правителство".

... Ето и документ на Държавния Департамент № 861.00.1757 изпратен на 2 май 1918 г., от Генералния консул на САЩ в Москва, Шумерс:

"Евреите преобладават в Съветското правителство, и антиеврейските настроения растат сред руското население..."

А това е документ на държавния департамент на САЩ № 861.00.2205, изпратен от консула Колдуел: "50% от съветското правителство, във всеки град, са евреи от най-лошия тип".

Брус Локарт, английски шпионин, в своите мемоари "Британски агент", пише, че в 1918 г. той често е посещавал заседанията на ВЦИКА, провеждани в ресторант "Метрополитен", която бе преименувана в "Първи дом на Съветите". Ето какво казва той. за състава на болшевишкото правителство:

"Ленин, Чичерин, Криленко и историкът Покровски представляваха единствения чисто руски елемент в този компот (комплот?) от евреи, грузинци и поляци". (които, както сега със сигурност знаем, също са били грузински, литовски, германски и други евреи, включително и самите: Ленин, Чичерин, Криленко (Абрам) и историкът Покровски. Същото се отнасщ и за Сталин - Йосиф Висарионович Джугашвили, който уж беше грузинец, но бил осетинец, а всъщност фамилното му име Джугашвили, означава - еврейски син)

А ето и самият посланник на САЩ в Русия, Давид Францис, който, януари 1918 праща телеграма във Вашингтон:

"Болшевишките лидери, мнозинството от които са евреи, 90% от които са емигранти, завърнали се от САЩ. Тези емигранти по същество са интернационалисти, които малко ги е грижа за Русия, но се стремят да разпрострат влиянието си над целия свят, с помощта на световна комунистическа революция".

....................

Знаете, че сенатът на САЩ провежда изслушваня и разпитва свидетели по интересуващи ги проблеми. Такъв проблем в 1919 г. е била ситуацията в Русия. Изслушванята са се провеждали, от 11 февруари, до 10 март, 1919 г. под председателството на сенатора Оверман и затова се наричат "Комисия Оверман". Протоколите от изслушванята са 85 страници, сбит текст. Ето откъс от показанията на Джордж А. Симонс, пастор на методистката църква в Ню Йорк, който от 1907, до 6 октомври (?) 1918 г. се е намирал в Петроград, в качеството на настоятел на методистката църква:

"Декември (?) 1918 г. , в т.н. Северна комуна на Петроград, под управлението на мистър Зиновиев, от 338 души в неговото правителство, само 16 бяха руснаци, а останалите евреи, и един негър, наричащ себе си, професор Гордън..."

А ето какво пише американският вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г.:

"Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма".

Друг вестник, "Американски евреин", от 20 септември 1920 г.:

"Болшевишката революцип в Русия беше дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност, еврейското планиране, целта на който е създаването на световен еврейски ред. Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, благодарение на еврейските мозъци, еврейското неудовлетворение и еврейското планиране, скоро посредством тези умствени и физически качества, ще стане реалност в целия свят".

Да чуем и французите. Откъс книгата «L Enfer Bolchevik a Petrograd” 1919, от Р. Вошер, “L Illustration”:

"Когато живеехме в тесен контакт с чиновниците на болшевишкото правителство, веднага се набиваше в очи, че практически, всичките са евреи. Далече съм от антисемитизма, но съм дължен да потвърдя, че навсякъде: в Петроград, в Москва, в провинцията, във всички комисариати, в районните учереждения, в Смолни, в бившите министерства, в съветите, срещах евреи и само евреи. Колкото повече изучаваш тази революция, толкова повече се убеждаваш, че болшевизмът е еврейско движение".

Руският еврейски болшевик, пише в Харковския вестник "Комунист", на 12 април 1919 г.:

"Без преувеличение може да се каже, че руската революция е извършена от ръцете на евреите. Можеха ли подтиснатите маси на руския пролетариат сами да извършат тази революция? - Не. Те, евреите поведох руския пролетариат към зарата на интернационала, и те са, които ръководят съветите и ги държат в свои ръце. Ние можем спокойно да спим, когато командващ на съветската армия е другаря Троцки. Истина е че евреи няма между редовите войници на червената армия, но комитетите и съветите са еврейски. Евреите храбро водят към победа масите на руския пролетариат. Затова съвсем не е чудно, че на изборите в съветските организации, евреите печелят такива внушителни победи. Символът на еврейството стана символ на руския пролетариат – червената петолъчка, в миналото тя беше символ на ционизма и еврейството, затова зад тази емблема и марширува победата..."

Фьодор Бутенко,съветски дипломат, който избяга от Букурещ в Италия, пише в италианския вестник “Giornale d Italia”, от 17 февруари, че вместо старата буржоазия, в Русия е сформирана нова ръководна класа, 100% съставена от евреи".

Най доброто описание на случващото се още преди 150 години, е дал един от най-компетентните специалист в съвременната история: Английският Министър-председател от средата на 19-ти век, евреинът Дизраели (Лорд Биконсфилд), в своята книга “The life of George Bentick”, написана 1852 г., той отбелязва:

"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Случващото се, е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка религия (но никога и никъде - против еврейската! б.пр.) и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия... Равенство (робство) на всички гои и унищожаване на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всичките. Вярващите евреи сътрудничат с атеистите, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз със най-пропадналите лумпени на Европа, и никой не вижда в това никакво противоречие, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши неблагодарното християнство, което е задължено на евреите даже от своите основатели, и чиято ръководна роля те вече не са в състояние да търпят (?)".

Същият Дизраели тогава отбелязал, че: "Загадъчната руска дипломация на царското правителство, която така безспокои западните страни, принципно е организирана и се осъществява от евреи".

Френският евреин Морис Мюрей, в книгата си "Еврейският дух", публикувана в края на 19-ти век, възражавайки на Дизраели, някога говорил, че "марксизмът е изоставил еврейския идеализъм", казал: "Кръвно и традиционно Карл Маркс принадкежи на тялото и душата на Юдаизма". "Карл Маркс" и Ротшилд представляват двата полюса на еврейския народ, но това всъщност са противоположности, които се допълват". "И Карл Маркс и Ротшилд въплъщават еврейския идеализъм, възвишен до своя апогей". "В процеса, с който масите все повече се отвръщат от християнството, те все повече и повече се проникват от еврейския дух. Възраждащият се еврейски идеализъм (сатанизъм) готви, може би, за 20-тия век, грандиозна революция". "Всяка интензивна проява на еврейския дух в Европа, се проявява във въстания, глад, геноцид и разруха..."

Алфред Розенберг е бил прав, като е писал, че всички главни следи на еврейската болшевишка революция в Русия, водят към Америка, а към Германия, само доколкото е замесено Германското еврейство. И от Русия, след това еврейската революция тръгна към Германия, а не обратно. Стокхолмската "Ниа Банк" бе главната банка, през която вървяха многомилионните парични преводи на Яков Шиф, към Троцки. Директор на "Ниа Банк" е бил шведският типичен интернационален евреин Олаф Ашберг, имащ дейност със Съветите, все до края на 40-тте додини. А "Ниа Банк" е била филиал на Яков Шиф...  Преди отпътуването си за Русия, Троцки е имал аудиенция с Шиф. При това, живеейки в Ню Йорк и водейки се журналист към рускоезичен вестник, е имал личен афтомобил и шофьор, и при това, прекарвайки в Америка само 4 месеца, от януари до април 1917, Троцки моментално получил паспорт на американски гражданин, което е било заобикаляне на всички закони.

Уикхем Стиид, редактор на лондонския Таймс, пише 1924 г. в своята книга, под заглавие "След 30 години": "Основен двигател бе Яков Шиф, братя Варбург и другите западни банкери, които искаха да установят еврейски болшевизъм, за да осигурят еврейската експлоатация на Русия".

След революцията, личен посредник между Троцки и американските банкери, бе "наркомът" за външна търговия, бившият терорист, застрелял руския промишленик Сава Морозов, евреинът Лев Борисович Красин, името на когото, както и името на още един еврейски дипломат, е възпято от еврейския поет Владимир Маяковски, който по късно бе наречен ледоразбивач, от Теодор Нет (?).

....................

Яков Шиф, според Бюлетина на еврейската община, е бил най-едрият еврейски банкер, начело на банковата "къща" "Кюн, Льоб и Компания". Този Шиф е предоставил на Япония неограничени заеми, и в същото време не е допуснал да се дадат заеми на Русия. Шиф е контролирал всички железопътни линии, отстранявайки всяка конкуренция (естествено, с мафиотски приьоми), т.е. бил е монополист, въпреки наличието на антимонополния закон, Шерман, в Америка. Шиф организирал обществото "Приятели на руската свобода", чиято цел е била агитация за свалянето на руския цар. Тези хора са се завърнали в Русия, с готовност да участват в еврейската революция. Именно това "общество", с помощта на японците, е провеждало обучението на около 50 хиляди руски военнопленници, на терористическите методи за водене на нелегална подривна борба и за идеологическата им обработка. Така, именно Яков Шиф е осигурил необходимите за руската революция, кадри и финанси. Петроградският съвет е бил образуван на 24 март 1917 г., месец след Февруарската революция. В същия ден, еврейският вестник, "Ню Йорк Таймс" съобщил, че Яков Шиф е изпратил поздравителна телеграма на всички членове на (масонското) "Общество на приятелите на руската свобода", в което той, в чстност, казал:

"Трябва ли да казвам на тези, които днес присъстват на този митинг, какво аз чувствам, понеже не мога да празнувам заедно със всички "Приятели на руската свобода", на която така се надявахме и за която толкова се борихме всичките тези дълги години"!

А ето какво съобщава за Яков Шиф, интернет енциклопедията "Википедия":

"По време на Руско-Японската война, предоставил заеми на Япония, 200 милиона долара". – Стоп. Замислете се. Частно лице дало на Троцки, за руската революция, не по-малко от 20 милиона долара. А има сведеня, че такава суме е заделяна за Троцки, два пъти. А на Япония, за победата над Русия, Яков Шиф е заделил 10 пъти повече, отколкото на Троцки, – 200 милиона, – предпопределяйки до голяма степен, всички последващи революции в Русия, и поражението на Русия в тази руско-японска война. Във "Википедя" се отбелязва, че до Руско-Японската война, нито една европейска нация не е губила война с не-европейска нация. Парите на Яков Шиф и подкрепата на американското еврейство, а следователно, и на американската промишленост, са осигурили победата на Япония. Това, само по себе си е изключително важен факт. Той показва, че в света съществува някаква икономическа система, при която частни лица могат да дават заеми на цели държави, и по този начин, да ги контролират и политически. От онези времена, доларът се е обезценил около 1000 пъти. Тогавашните милионаери станаха сегашните милиардери. 20 милиона долара, сега са равни на 20 милиарда. И съответно, 200 милиона, днес са равни на 200 милиарда. Както и сами разбирате, частни лица могат да притежават такива пари, само в случай, че контролират самия процес на печатане на книжните пари и на ценните книжа на самия държавен дълг. Всяка съвременна държава, а следователно, и целия и народ, са постоянни длъжници, а следователно, и заложници, само на няколко души, контролиращи образуването на държавния дълг и процеса на печатане на книжните пари и на ценните книжа. Точно така всъщност и става с днешното човчество. Но разглеждането на този въпрос излиза извън рамките на тази книга.


 

Авторско заключение за книгата

Приключвам списъка с улики, което не означава, че само с това се изчерпват. Нямам никаква възможност да продължа този списък, до безкрайност. Всеки човек, ръководейки се от гореказаното може да събере свое досие за престъпленията на тези хора. И ако питате, защо тези хора или нехора, трупат такива вавилонски грамади от лъжи? Ще ви отговоря с въпроса: Знаете ли каква е разликата между убиеца и съвършения убиец? Обикновеният убиец само убива своята жертва, а съвършеният убиец, убива жертвата си, но го представя като "самоубийство"... Съвършеният убиец, сега в 21 век, би могъл просто да ни унищожи всички, но той не бърза да го направи, защото за него е важно, не просто да ни убие, но да изкара работата, така, като да е наше собствено самоубийство; чрез "класова борба", или "национално освободителна борба", или "война против тероризма", няма значение. За него е най-важно да не излезе на светло самият той, или, да не излизат на светло замисълът и деянието му. Помежду масовите епизоди на огромни унищожения на хора в историята, минава точно толкова време, колкото е необходимо на съсвршения убиец, да осигури своето поредно алиби. Този перманентен геноцид, или както е казал Лейб Троцки, перманентна революция, е същността на човешката история.

........................

Ционизмът и комунизмът са просто различни пътища за постигане от евреите на окончателна победа в целия свят, и издигане на еврейския световен цар – Месия, защото еврейската хегемония, за тях е вече отдавна постигнат и преминал етап.

.........................

Добре помня, как у нас, из учережденията на Москва, до 19 август 1991 г. всички евреи все още се държеха за своите партийни книжки, а само след неколко дни, вече беше нетактично да им се напомня за комунистическото им минало. Защо? Еми, била е спусната нова заповед до цялото организирано еврейство и всички отведнаж се приобщиха към победоносното учение на ционизма. И комунизмът изчезна, като че не го е имало. Гаранция ли е това, че те завинаги са отхвърлили комунизма? Никак даже. Ще се изменят историческите условия и те пак ще се хванат за кривата сабя на комунизма! Добро е всичко, което служи за постигане на крайната им цел - перманентна, световна, еврейска революция (което означава - перманентен терор).

А за отношението на еврейството към масоните, т.е към доброволните и наивни помощници на еврейската световна революция, най-добре от всики е казал Кръстьо Раковски (Християн Раковски, или - Хаим Рейковер), по време на разпита му по делото - "Червената Симфония":

"въпрос – Искате да кажете, че масоните е трябвало да умрат от революцията, която им е била задължена още от своето възникване?

Раковски. – Съвършенно верно, понеже всички те са "гои", а революцията е еврейска. Вие сега формулирахте принципа на революцията, който е обкържен от голяма тайна. Всеки масон трябва да умре. Аз съм масон и вие знаете това, не е ли така? Сега ще ви кажа масонска тайна, която те обещават, но няма да разкрият, нито на 25-та, нито на 33-та, нито на 93-та степен, нито на която и да е стапен, на който и да е ритуал. Ясно е, че аз го зная, не като масон, а като един от хората, принадлежащи на "Тях".

въпрос. – И какво е това?

Раковски. – Всяка масонска организация създава всички необходими предпоставки за еврейската революция. Това е истинската цел на масонството, създадено за въвличане на гоите в процеса на собственото им самоунищожение. Очевидно е, че това се върши под различни предлози. Те всичко скриват зад широко известния техен лозунг: "Свобода, Равенство, Братство". Разбирате ли? Но понеже еврейската революция има предвид унищожението на цялата средна класа на обществото, и народа, като цяло, затова, това е самоубийство за всякаквите масони и за всеки масон. Вие, естестрвено, разбирате, че цялата тази напомпвана секретност, обкръжаваща масонството, има за цел да скрие реалните тайни на масонството, и най-вече, тяхното последващо унищожение. Ако попаднехте с машина на времето в далечното бъдеще, обърнете внимание, какви глупави физиономии ще имат масоните, които ще умират от ръцете на еврейските революционери. Как викат, – какви заслуги имат пред революцията!  Това ще е зрелище, на което можеш да умреш..., но от смях".


 

Завършвайки тази книга, зная че ще се правят опити да се преиначи изложеното, в което уж аз предявявам обвинение към всички евреи. Не, и пак го повтарям, не предявявам обвинение към всички евреи... Предявявам обвинение само към тези евреи, които пряко или косвено работят в полза на черния план на световното организирано (на мафиотски- сатанински принципи) еврейство - Еврейския Интернационал, който усилено строи световен концлагер, наречен Великият Израел, и с всички сили се домогва до световна еврейска революция. Още веднъж ще напомня важния цитат от Дизраели (лорд Биконсфилд), която привеждах и на други места в книгата.

Английският министър-председател от средата на 19-ти век евреинът Дизраели, в своята книга “The life of George Bentick”, написана 1852 г., пише:

"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Това са въстания на евреите против всички традиции, против всяка национална аристокрация, против всяка религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия, все едно, дали от юдаизма или християнството".

(Дизраели, естествено, лъже, когато казва: "против всяка религия", защото никога и никъде не са казвали и дума против Юдаизма. Същата лъжа е и за деструктивния принцип на юдаизма, който уж се отнасял и за християнството! Именно за това се правят тези важни самопризнаня, за да се прокара по-голямата и много по-деструктивна лъжа, уронваща престижа и влиянието на християнството! бел. прев.)


 

Троцки също строеше Великия Израел... Затова, именно, към организираното еврейство се отнася моето обвинение, защото именно тази световна, или "перманентна" революция и води до тези ужасни престъпления, описани в тази книга. Още повече, моето обвинение се отнася за неевреите,... които ръка за ръка с организираното еврейство, работят за осъществяване на дяволските им планове. 
Както бе изнесено в тази книга, именно главните англоезични страни, САЩ и Англия, са бастионите или средоточието на "християнския ционизъм". Тази световна еврейска революция, която правеше Троцки, с прилагателното "пролетарска", сега се върши от империалистическите еврейски кръгове от САЩ, Англия и Изараел, под лозунга за световна "антитерористична война". Няма друг империализъм, освен израелския, независимо от това, кой воюваше и имало ли е тогава, въобще, Израел, или още не. Евреите, като цяло, трябва сериозно да се замислят над този въпрос. Защото възмездието е непредотвратимо. На всяка "Велика Френска" - еврейска революция идва Термидор, на всяка "Велика Октомврийска" революция, организирана от Синедриона, идва нейната 1937 година, и колкото по-ужасно е престъплението, толкова по лоша ще е разплатата.

Вече достатъчно много знаем за организираното еврейство...

Изяснихме, че целият икономически живот в света се свежда до това, че организираното еврейство продава на неевреите, за труда им, своите хартиени пари, а след това, както казваше Остаб Бендер, с различни изпитани методи отнемат парите от неевреите. В резултат, неевреите остават, както без резултата от своя труд, така и баз пари. Стана ни разбираема и структурата на организираното еврейство от целия свят, която наподобява матрьошка, където във избраната раса, има по-избрана. А в тази по-избрана раса има още и още по-ибрани представители. И това повишение нивото на избранничеството се повтаря още много пъти, докато не достигне самият връх. Всяко ниво има своя степен на допуск до информация, така че, обикновеният евреин няма и понятие за причините, за случващите се събитя, също както и човек от друга националност.

... В 1917, както и в 1991 г. (а за България - 1989 г.), също както и сега, малцина са разбрали и разбират истинския смисъл на събитията. Затова и се пише тази книга. Ние, разбира се, знаем далеч не всичко, но и това, което знаем за организираното еврейство, е предостатъчно за да произнесем присъдата. Ние продължаваме да наблюдаваме, но вече не сме онези наивници, които за нищо не се досещаха.

Остава само да се надяваме, че еврейският народ, като цяло, ще разбере накрая, престъпната природа на своето ръководство и сам ще предприеме нужните мерки. В противен случай, последствията може и да са съвсем различни от планираните.

........................................

Неотдавна изплува един интересен отчет: Ето на този сайт: www.worldreports.org "Глобален анализ на международното разузнаване", ето и отчета, под название: «CRUNCH TIME FOR THE BANKS AND THE CROOKS» - "Решаващо време за банките и измамниците"

http://www.worldreports.org/news/the_trustor_the_cia , Christopher Story, Editor, International Currency Review, London, пише: Целостта на международната банкова система, тази седмица е под голям въпрос, вследствие на това, че некои банки искат да откраднат парични фондове в астрономичен размер. Става дума за опит на некои банки да "приватизират" фондове, в най-крупния в историята мащаб, в порядъка на 70 трилиона долара!!!! Тези фондове са били създадени на основание президентски нарежданя, от "хазната" на САЩ, от специалния Секретен финансов Агент Лео Ванта (Leo E. Wanta), който е и останал доверено лице на тези фондове. Тези фондове са били заложени в края на студената война, за стратегически цели, и по-конкретно, за финансиране на "Световно наднационално (еврейско) правителство".

Още преди създаването на този таен фонд, Горбачов е получил 10 милиарда долара, и отчасти с тези пари е построен край Москва огромен административен комплекс от сгради, на неговата щаб-квартира... Оснофната фронтова фигура в този фонд е бил Горбачов, чийто "Проект за Глобална Безопасност", в същност е бил написан от самия секретен агент на Фонда, Лео Ванта...

Отчетът завършва така: Горбачов има такава великолепна резиденция в Швейцария, което доста би възмутило Сталин, понеже в свое време, той наредил на Гершол Ягода, да събере сведеня за тайните банкови сметки на основните стари болшевики, в швейцарски банки... Ягода съставил списъка, но "забравил" да включи в списъка собствената си тайна сметка. Сталин сравнил списъка, със своя списък, получен по други канали, и Ягода получил куршум в тила, както и другите "щастливи притежатели" на тайни швейцарски влогове...

"Глобалният анализ на международното разузнаване", с един замах разбива легендата за невинността на троцкистите, показвайки цялото хрушчовско "затопляне" и реабилитация, като поредна диверсия и фарс на троцкистите, - в наше време позиращи като "демократи", "либерали", "оранжеви" и всичките други цветове от дъгата на революцията им. По такъв начин, еврейските болшевики, пак станаха – "киборгите-терминатори" на населението на Русия (и разбира се, не само на Русия). Затова реабилитацията на троцкистите е фалшива, незаконна и надействителна. Военните престъпници, организаторите на геноциди и серийните убийци, не подлежат на реабилитация, независимо от давността.

Тази книга има и подзаглавие "Анти-Архипелаг", затова, защото това засяга широко пропагандирания възглед за съветската история, на еврейския, рускоезичен писател Александър Исаевич Солженицин. Първо, че Солженицин е криптоевреин...

... Когато Солженицин написал широко рекламираната книга "Архипелаг ГУЛАГ", целта му е била да опише ужасната система за унищожаване на народите на Русия, посредством широко разклонената система на канцентрационните трудово-поправителни лагери, където хората са умирали в нечовешки условия, И това напълно се е удало на Солженицин. Но това, което завинаги остана извън пределите на разбиранята на Солженицин, като еврейски писател, е, че евреите са започнали да постъпват в тази нечовешка система, чак от началото на 1937 година. Но руснаците и другите народи на Русия, вече двадесет години са изпитвали върху себе си, нейните "прелести". Най добрите епизоди от "Архипелаг ГУЛАГ", се отнасят именно за срещите на Солженицин с тези руски (съветски) хора, които са се намирали в ГУЛАГ, още от началото на двадесетте години. Още повече, че до 1923 г. Троцки е извършвал геноцид, в безпримерни мащаби, без изобщо да се затруднява да строи система от лагери. И чак след като Ленин го принудил да прекрати безцеремонното унищожение на руското население, чак тогава Троцки се принизил, да образува Соловки и въобще, системата на лагерите на смъртта. Така че, това което Солженицин описва, като предел на жестокостите към еврейския народ, за руския народ всъщност е било - увеличение на шансовете за преживяване, в сравнение с 1917 - 1923 години.

Евреите имат оригинална памет. За тях, историята на СССР започва чак от 1937 г. когато те, не можейки да разберат пословицата, "Не копай гроб за друг, защото може сам да попаднеш в него", и сами малко попаднаха в пуснатия от тях, конвейр на смъртта. При това, унищожаването на руския народ, нито за секунда не е било прекратявана, и след 1937 година. Но двадесетгодишното ексклузивно унищожаване на народите на Русия, от евреите, от 1917, до 1937 г. напълно се е изгубило от тяхната памет.

В този смисъл може да се постави диагнозате, че еврейството, като цяло, страда от избирателна историческа амнезия...

Еврейският писател Солженицин, макар и не еврейски екстремист, а еврейски либерал, органически не е способен да разбере, че това, което за Солженицин е трагедия на еврейския народ, от 1937, до 1953 г. всъщност е - истинско възмездие на провидението, за геноцида над руския народ и другите народи на Русия, започвайки от 1914 г...

... Организираното еврейство няма никакъв шанс за окончателна победа. Еврейският интернационал, фундаментално, ако щете, онтологически, е обречен на поражение, макар от цялата тази книга да се убедихте, с какви мрежи са оплели целия свят!

Професор Столешников А.П.


 

Превод от: http://zarubezhom.com/antigulag.htm



Тагове:   революция,


Гласувай:
0



1. анонимен - Талмудчо
01.04.2010 15:20
Жалко, че много хора не си правят труда да проследят биографиите на първите болшевики. А това е толкова лесно.

Отначало като видях първите трима-четерима влиятелни болшевики(Тротски, Зиновиев, Свердлов, Каменев) и видях, че всички са евреи(и дори си имат еврейски имена, а руските им имена са новоприети за пред публиката) ми стана някак странно. След това проследих биографиите на още няколко известни болшевики и всичките бяха евреи или поне с еврейски корени. Дори Ленин е имал дядо-евреин(Израел Бланк)...

Интересно е наистина как евреите искат да "обединяват" и "подчиняват" света - чрез революции(за справка, освен Болшевишката, ако проследите финансистите на Фреската Революция, ще останете изненадени от предимно еврейските имена), организации(НАТО, ЕС) и други глобалистични конструкции.

Впрочем, който е запознат с идеите на психоанализата, културната антропология и феминизма, може би знае основните неща, стоящи в тези идеологии. Например, в психоанализата те са:
- човек се води изцяло от сексуалното и ако е незадоволен сексуално това води до психични проблеми, т.е. проповядва промискуитет(свободен и засилен сексуален живот)
- концепцията за вродената бисексуалност на всички хора(използва се за оправдаване на хомосексуалните движения)
- семейството като ненужна институция, водеща до психични проблеми

Културната антропология ни казва:
- изкореняване на народите като институция(определи ги като ненужна "социална конструкция")
- няма раси(подобни аргументи)
- всички хора са еднакви на интелектуално и културно равнище, но концепцията за "раса" и "народ" е довела до дискриминация и трябва да се изкорени.

Феминизмът диктува:
- жената е равна с мъжа във всяко отношение(това не е факт)
- жената трябва да прави пари, а не деца
- семейството пречи на жената да се развива

И най-интересното следва...

едно...

две...

три...


И трите гореспоменати идеологии са ИЗЦЯЛО СЪТВОРЕНИ и силно поддържани от евреи.

Препоръчвам книгата "Culture of Critique" на Кевин МакДоналд.
цитирай
2. grigorsimov - Да не забравяме – "Княз на света е Сатана"!
02.04.2010 13:50
Достатъчно е да се прочетът извадките от Талмуда! Слад това - речта на равина Райхорн, на пражките гробища. След това - "Тайните протоколи... и още много, много документи!
Но и само Талмудът е предостатъчен за разумния човек, веднага да се ориентира, в какъв свят живее!
Да! Тези документи (колкото и тайни да са били) ни се дават по Божия воля, за да може всеки нормален човек да се определи и да избере посоката на живота си, а и никой да няма оправдание, че не е знаел, понеже не е имало откъде да знае! Защото, едно е да не знаеш, а съвсем друго е, да не искаш да знаеш!
"Ще научите истината и тя ще ви освободи!"
Нека прославим за пореден път, с дела и мисли, възкресението на Христос, който ни е оставил тези непогрешими ориентири, за да можем и сега, с радост и надежда да кажем: "Христос Воскресе"!
цитирай
3. анонимен - Blade
09.06.2010 15:23
Има много верни неща в тази статия.Според мен е погрешно да се обвиняват евреите за цялата конспирация.ДА ционизма има пръст в тези действия,но то е част от цялата картинка.Има нещо като съвет на 300те.Тези евреи наричат себе си Hebrew.Преки наследници на лидерите на староеврейските племена. За тях обикновенният евреин не е нищо повече от добитак(както и всички останали народи).Това обяснението защо се организират на бомбени атентати срещу израелския народ
ПРез Втората световна има агресия от страна на "чистокръвните" към "нечистокръвните".Заличават колкото се може повече от тях и им се отнема собствеността.Защото петнят името на лидерската кръвна линия и мешат с останалите "простосмъртни" народи. Масонството съществува много преди ционизма.
цитирай
4. grigorsimov - Масонството е чисто ционистка - сатанинска теория и практика
11.06.2010 13:32
Това поне си личи безспорно, и от речта на равина Райхорн на пражките гробища, и от всичките 24 ционистки "тайни протоколи". Също и от речта на равина Рабинович, от 1952г., и от къде ли не, още!
Самите ционисти пишат, че истинското масонство е тяхно, а масоните неевреи, те наричат - "външно масонство", което според тях е напълно непосветено в истинските тайни цели на юдейския синедрион (реалното световно правителство)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312402
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031