Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2010 22:12 - Уинстън Чърчил – Ционизъм или Болшевизъм - Illustrated Sunday Herald, 8 февруари 1920 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4824 Коментари: 9 Гласове:
0



На некои хора, евреите им харесват, на други – не, но нито един мислещ човек не се съмнява, че това е най-заплашващата ни раса, от всички появили се на земята.

Дизараели, еврейският Премиер-министър на Англия и лидер на консервативната партия, който винаги е бил предан на своята раса и се е гордял със своя произход, е казал:

– “Господ Бог, така се отнася с другите нации, както те се отнасят към евреите”.

Особено ако погледнем с каква жестокост евреите се разправят с Русия, сравнено с това, как меко се отнасяха те с Англия.  Сред ужасите на съвременноста (1920 г.), на нашата страна може да се завижда.  Затова, всичко, което се е случило, от самото начало на човешката история, само потвърждава правотата на думите, на Дизраели.

 

Добрите и лошите евреи

Конфликтът между доброто и злото, в човешкото сърце, никъде не е така остър, както е в средите на евреите.  Никъде двойствената натура на човека не е изразена с такава сила и с такава трагичност.  Ние сме задължени на евреите за откритието на Християнската етика, която, даже и без свърхестествената и част, би била най-ценното достижение на човечеството, надвишаващо всички останали достижения на човешкото знание, събрани заедно.  Именно върху тази етична система и вяра, ние построихме нашата цивилизация, върху отломките на Римската империя.

Но така се случва сега, че именно тази най-удивителна раса, строи съвършенно друга система на философия и морал, която е толкова злокачествена, колкото доброкачествен е християнският морал.  И ако не я спрем, ще разруши всичко, което християнският морал е направил възможно да бъде постигнато.  Впечатлението е такова, че и Евангелието на Христа, и евангелието на Антихриста, е било съдено да произлязат от един и същ народ, и че тази мистична и тайнствена раса е била избрана за най-високи дела, едновременно – божествени и дяволски.

 

Националните” евреи

Няма по-голяма грешка, от тази, да се приема за отговорен всеки индивид, заради националния характер, като цяло.

Добри и лоши хора, но най-вече, обикновени, има във всяка страна и във всяка раса.  И няма нищо по-неправилно, от това, на основание принадлежността към определена раса, да се лишава отделният индивид от неговите собствени черти, заслуги и поведение.  В определено гениалния народ, каквито са евреите, противоположностите са най-забележими, кантрастите са най-изразени, крайностите са най-отдалечени, и последствията от това са най-поразителни.

В сегашния съдбовен период, сред евреите съществуват три политически течения: две от тях, общо взето, са полезни и обнадеждаващи, но третото е абсолютно деструктивно...

 

Интернационалните евреи

Съвсем друго нещо са Интернационалните евреи.  Те са източникът на различните заговори.  Членовете на тази организация от зломишленици, произлизат главно от най-заможната част от населението на страните...  Мнозинството от тях, ако не и всички, са се отдърпнали от вярата на своите предци и са зачеркнали от своите мисли всичките надежди за подобряване на този свят.  Това движение сред евреите не е ново, а започва от Спартак – Вайсхаупт, през Карл Маркс, та до Троцки (Бронщайн), Бела Кун, Роза Люксембург и Ема Голдман (САЩ).  Този световен заговор цели разрушаване на цялата цивилизация и основите на обществото, и довеждането му до едно напълно застинало в своето развитие, общество, просмукано от нездрава завист и уравниловка. И този заговор постоянно нараства. 

Този заговор е играл решаваща роля във френската революция, както неопровержимо доказа съвременната писателка, мисис Неста Уебстър.  Той е бил скритата пружина на всичките подмолни движения от 19-ти век.  И накрая, тази банда от невъобразими личности, този мътен отпадък от големите градове на Европа и Америка, хвана за гърлото, във мъртва хватка, руския народ, и стана неограничен управник на тази огромна империя.

 

Евреите – терористи

Ролята в създаването на Болшевизма и Болшевишката революция, която са играли тези интернационални, и в по-голямата си част, атеистични евреи, безусловно е най-голяма, и надвишава всички останали.  С изключение на Ленин, всичките им лидери са евреи (И Ленин, по майка е евреин, с фамилия Бланк. Той е говорел и еврейския език “идиш”).  Още повече, че теоретичното вдъхновение и практическото изпълнение произлиза именно от еврейските лидери.  Затова Чичерин, чист руснак (всъщност – полуевреин), бе изместен от Литвинов (евреин, даже не говорещ руски).  Влиянието на такива лица, като Бухарин и Луначарски, не може да бъде сравнено с влиянието на евреите, Троцки (Лейб Бронщайн), диктатора на Петроград Зиновиев, или Красин, или Радек (а Бухарин и Луначарски също са евреи!).  

В съветските държавни учереждения, абсолютното преобладаване на евреите е още по-потресаващо.  Ръководството на ЧеКа е в ръцете на евреи, а понякога и на еврейки.  Същото такова проклятие е било изпратено и на Унгария, в краткия период на управлението на Бела Кун (Кан).  Същото безумие се вършеше и в Германия (особено в Бавария), докато Германия беше в нокаут (след поражението в първата световна война).  Във всичките тези страни евреите – революционери съставляваха нищожна част от общото население, но тази малка част бе изключително злокачествена!

 

Защитник на евреите”

Естествено, в сърцата на руския народ възникна най силно желание за отмъщение.  Но под властта на Деникен, за всички евреи бе осигурена защита.  Неговите офицери правеха всичко, което бе по силите им, за да се предотвратят саморазправите и да бъдат наказвани виновните за тях.  Това е било дотолкова изразено, че петлюровската пропаганда обвинявала Деникан, че е защитник на евреите.  Двете племенници на Мистър Тим Хейли, спомняйки си за Крим, разказват неколко случая, когато офицери, обидили евреи, били разжалвани или изпратени на фронта...

Очевидният факт, че болшевиките, напълно изключваха еврейските синагоги и еврейските имоти, при своите (терористични) акции, показва, че източникът на жестокостите, на които сега е подложена Русия, е еврейската раса.  Това е присъда над милиони беззащитни хора...

..............................................

При тези обстоятелства е особено важно, националните евреи, които са лоялни към своите страни, където живеят, да поемат водещата роля в борбата против световния болшевишки заговор, както много от тях направиха в Англия.  По този начин те биха могли да възстановят доброто име и репутация на евреите, и да покажат на целия свят, че болшевишкото движение не се подкрепя, а се отхвърля от мнозинството здравомислещи евреи.

Ясно е, че пасивната съпротива срещу болшевизма е недостатъчна...


Послеслов

(От руския сайт)

Както се вижда днес, от края на двадесети век, оптимизмът на мистър Чърчил, по отношение ционизма, като евентуална алтернатива на кървавия еврейски болшевизъм, се оказа напълно неоснователен.  ... Евреите ... започнаха бързо да готвят вариант на световна революция и поробване на целия свят. И това поробване, трябва да стане, в резултат на Трета световна война.

Интересно е, че когато в началото на 50-тте години поискали от Чърчил разрешение да се преиздаде тази статия, той отказал.

В 1938 г. английският евреин Хенри Стракош, предал на господин Чърчил 150 хил. фунта-стерлинги.   От тогава Чърчил станал още по яростен привърженик на ционистите.

 


Добавка от Григор Симов


Извадка от "Большевизмът от Моисей до Ленин"
 Дитрих Екарт

...А преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим, с въвеждането на режима, на императорите, завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града (олигарси), вече назначавали и сваляли Римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени "откачени", примерно, като Нерон или Калигула.

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като (подпалили града и обвинили Нерон, че е луд) го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, са наречени мъдри и велики. Но дошел Христос, и евреите били отхвърлени встрани, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено (от еврейския Рим, за да могат евреите талмудисти да оглавят и подчинят световното еврейство!) ... и сега евреите се намират в заключителния стадий на създаване, на глобалното еврейско царство.
И в тази тяхна схема, Място за Неевреи няма...



Тагове:   болшевизъм,


Гласувай:
0



1. pomiqrat - За евреите всеки роден от еврейка е ...
06.01.2010 22:21
За евреите всеки роден от еврейка е евреин, тъй че и Ленин спада към тях.
цитирай
2. stoni - Stoni
07.01.2010 15:48
Григоре, тези простотии ти ядът главата на теб..разбери, че хората не се делят на бели, сини, зелени, евреи, немци жени, мъже, мюсулмани, католици а на добри и лоши.
Така както няма бяло, черно, синю добро, женско, немско, еврейско лошо а просто лошо и добро и хора, които служат на едното и други, които са слуги на злото.
Освен това лошото е, че не сте единици такива като теб а едно масово зомбиране има, което дори не се дискутира от хората а се взима като някаква истина, всеизвестна аксиома за която не е нужно да се спори дори..
цитирай
3. vmitkov - Стояне,
07.01.2010 18:11
Няма масово зомбиране на тема "Евреи и ционизъм", а има неразбиране на същността на нещата от такива като тебе.

Как ще ми обясниш един стародавен факт от преди 1970 година когато на един мой съученик-евреин баща му единствен в града ни имаше право да върти частен бизнес? Тогава тъкмо бяха се появили химикалките и баща му единствен в града пълнеше пълнителите за 50 стотинки единия, който стигаше за една седмица писане в училище. Той ли беше единствено способният да върши тая работа и как само на него му бяха разрешили да не работи държавна работа, а да върши само частния си бизнес когато това официално беше забранено за всички? Защо пълненето на химикалките не беше разрешено за инвалиди или за партийци, но беше разрешено за евреина ХХХ?

Пак в онези години на един друг съученик баща му беше шеф на цялата търговия на едро в окръга и той също беше евреин. Как пък не се намери нито един българин, руснак, турчин, арменец или циганин за шеф на търговията, а тъкмо евреинът Ашер беше най-способният да върти търговията на целия окръг. А може би тъкмо поради това по магазините не можеше да се намери нито телевизор, нито пералня, нито радио ВЕФ дори?!

Ако никой съвременен човек не е бил свидетел на болшевишката революция и евреите могат да твърдят, че хората като Симов си измислят, за горните два факта аз съм свидетел, защото съм ги изживял. Тъй че не ми разправяй, че писанията за евреите (и особено за ционистите) не са истина.

Ако се поразровиш по-обстойно и обективно в анализите на историци, които се интересуват единствено от обективната истина, ще осъзнаеш може би, че измислените твърдения, че във Втората световна война Германия е избила 6 милиона евреи не само че не са верни, но са измислени с цел да се рекетира съвременна Германия тъй, че невиновните в нищо съвременни германци да плащат незаслужени репарации на съвременните евреи. А това е една от многобройните гадости, които могат да измислят само болни мозъци каквито имат единствено евреите поради това, че се женят помежду си и поради това дегенерират генетично.

Най-лошото, обаче, е за самите евреи, защото те са дотолкова зомбирани от собствената си религия, че не могат да осъзнаят, че тъкмо женитбите помежду им ги противопоставя на божествените закони на природата и ги води до дегенерация и самоунищожение. Лошото е, че заедно със себе си те завличат и много невинни хора.

А какво мислиш търси в Афганистан ционистка Америка? Знаеш ли, че откакто Буш младши изгони талибаните от властта там, производството на наркотици е нараснало многократно? А защо е нараснало? Защото талибаните са противници на наркотиците и са режели глави на производители и търговци. И тъй като основната част от производството на наркотици там отива в САЩ, то талибаните са прекъснали бизнеса на наркотрафикантите в САЩ. И те съответно са взели мерки като са изпратили Буш с цялата сила на държавата САЩ да възстанови производството на наркотици. Което и доведе до падането от власт на талибаните.
цитирай
4. grigorsimov - на stoni
08.01.2010 15:21
Правилно си схванал, че на първо място става дума за доброто и злото! И точно за това пиша и публикувам, но ти явно не си чел, а предпочиташ най-лекия път, да обвиняваш другите и да повтаряш пропагандни, затъпяващи кллишета.
Така че, ако реално те интересуват тези проблеми, и би трябвало да е така, тогава прочети 'поучителните" цитати от еврейския талмуд, и поученията на Христос, от Евангелията!
И за да не се оправдаваш, че няма къде да ги намериш, ето ти поне един адрес на публикация, която казва почти всичко:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/11/04/kniazyt-na-sveta-i-negoviiat-izbran-narod.428751
Прочети спокойно и внимателно, и ако прецениш - провери източниците! И едва тогава заповядай да коментираш и да обвиняваш!
Не че и сега нямаш право, но сам ще се убедиш, че не всичко си знаел, за да направиш правилни изводи. И, не че някой друг знае всичко, но това което знаем за сега е предостатъчно да разберем, защо Христос е казал: "Княз на света е Сатана". И защо е трябвало Христос да се роди между евреите? Защото самият Той е казал: – "Дошел съм, не праведници да спасявам, а грешници" (по смисъл).
цитирай
5. stoni - Do vmitkov
08.01.2010 16:27
Ами в моето село тоя дето пълнеше химикалките беше Българин а в съседното беше Турчин...сега как ще отговориш на това? Аз също помня тия времена....живях ги!
цитирай
6. stoni - Do Grigor
08.01.2010 16:34
Григоре, майката на Христос от кой народ е?
И когато Евреите са чакали своя месия...всички еднакви ли са били...>?
Всъщност как писания от Тората, която е писана много преди 2000 години знае за Християните...кой е правил този превод и как е решил, че за тях става въпрос и ако за тях става въпрос как ще отречеш пророчества и възможностите на пророците, следвани от книжници и фарисеи, садукеи да виждат толкова ясно в бъдещето?
цитирай
7. grigorsimov - Нито народите са еднакви, нито отделните хора са еднакви
08.01.2010 18:25
Първо, еврейският месия е Звярът Антихрист, и за него страва дума, в повечето от пророчествата, за които ти пишеш.
А аз те питах за Талмуда, пнеже става дума за добро и зло!? Не искаш ли да знаеш? Освен това, тази публикация е на Чърчил, и ти би трябвало с него да спориш, а не с мен.
цитирай
8. анонимен - ЛЪЖИ, НЕВЕЖЕСТВО И ЗЛОБА
15.01.2010 08:10
Нямаш право да говориш за Талмуд и Тора, защото не ги познаваш. Така наречената от теб "еврейска библия на антихриста" съществува благодарение на болни мозъци като теб. Този свят е жертва на болни мозъци, като се започне с римската империя, която е била толкова фашистка, колкото и хитлеровата. А ти си едно смачкано от българското общество, ултра-комплексирано човече. Никога не го забравяй. Няма да откриеш тайните на този, нито на онзи свят!
цитирай
9. grigorsimov - За твое съжаление...
16.01.2010 00:17
За твое съжаление сатанинските ви тайни, благодарение на Бога на истината и правдата, отдавна са явни. Достатъчна е само да се прочете и една от десетките сатанински заповеди и "поучения" от Талмуда, и всичко си идва на мястото.
"Княз на света е Сатана". Това не съм го казал аз, а Христос, преди 2000 години. Но и друго е казал Той, обръщайки се към еврейските първенци в синагогата: "Ваш баща е дяволът..."!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317725
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031