Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2010 21:57 - Конвергенцията на двете уж 'непримирими' системи - капитализъм и комунизъм
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2600 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 10.01.2010 22:18


Обществото едва ли ще асимилира факта, че извършеното сливане на двете уж "непримирими" системи е дело на общия им Господар – империята на Рокфелер,  олицетворявана от ционистите и слугите им, масоните.  

Цитати:

Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас, по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос.

Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция.
Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulaire
in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936
.................................

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.
ReneGroos   Le nouveau Mercure, Paris, May 1927
....................................

Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм (космополитизъм), еврейският народ е обречен на гибел.

Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.
Израел Коен
A Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957
.................................

През 70-те и 80-те години на миналия век конгресменът Лари Макдонълд  тръгва по дирите на онова, което той нарича “опасна международна конспирация”, стремяща се да установи Нов световен ред. Разкритията си публикува в Бюлетина на Конгреса на САЩ от ноември 1975 г.; после в книгата си - Делото Рокфелер, издадена през 1976 г. В увода и, той пише следното:

Делото Рокфелер не е фикция. То е будещо страх представяне на това, което може да бъде най-важното събитие на нашия живот – настъплението на Рокфелерови и техните съюзници за създаване на единно световно управление, което ще събере суперкапитализма и комунизма под един покрив – тяхната власт... Конспирация ли е това? Да, убеден съм, че съществува такъв заговор в световен мащаб” (Гари Ка, с.16).

Усилията на конгресмена Макдонълд за разкриване деянията на международната конспирация са прекъснати на 31 август 1983 г., когато пътува в самолета на корейските авиолинии, който “случайно” се отклонява над териториия на СССР, а съветските военни, като “объркаха”  идентификацията между пътнически и военен самолет, взеха, че го унищожиха, при което загинаха всичките 273 пътници...

Делото на Макдонълд се продължава от сенатора Джеси Хелмс. На 15 декември 1987 г. в реч пред Сената (Горната камара на Конгреса) той заявява:

 „Кампанията срещу американския народ – традиционната американска култура и ценности – представлява систематична психологическа война. Тя се подпомага от редица кръгове... радикалната левица, министерството на търговията, централните банки и международните корпорации, средствата за масова информация, ръководството на образованието, развлекателната индустрия и много от фондациите, освободени от данъци.

Г-н президент, внимателното вглеждане в това, което става зад сцената разкрива, че всички тези кръгове действуват съвместно с господарите на Кремъл, за да създадат онова, което някои наричат Нов световен ред. Частни организации като СЧВ, Кралският институт по международни работи, Тристранната комисия, Дартмътската конференция, Институтът за хуманитарни изследвания “Аспен”, Атлантическият институт и групата “Билдерберг” служат за разпространяване и координиране на плановете за този т. нар. Нов световен ред сред влиятелните търговски, финансови, академични и правителствени кръгове.

 Психологическата кампания, която описвам, както вече казах, е дело на група..., чиято сила се състои във властта й над нашата финансова система и над голяма част от индустриалния ни сектор...

Всеки, който е запознат с американската история, и по-специално с американската икономика, не може да не забележи влиянието, което Уолстрийт упражнява върху Държавния департамент и ЦРУ.

Влиянието на тази върхушка от посветени върху нашата външна политика стана факт от живота ни в наше време... Възгледът на тази върхушка днес се нарича глобализъм...

Г-н президент, според мнението на глобалистите държавите и националните граници нямат никакво значение. Политическата философия и политическите принципи просто стават относителни. Всъщност дори конституциите нямат вече отношение към властта. Свободата и тиранията не се разглеждат непременно като добро и зло и не са непременно компонент на политиката.

От тази гледна точка дейността на международните финансови и индустриални сили би следвало да се насочи към осъществяване на проекта за единен свят – с конвергенцията на американската и съветската система като негови главни части... Всичко, което има значение за този клуб, е увеличаването на печалбите до максимум чрез практикуването на това, което може да се нарече финансов капитализъм - система, която почива на два стълбове – на дълговете и на монопола. Това не е истински капитализъм. Това е пътят към икономическа концентрация  и политическо заробване(Пак там, с.45-46).
...................

Върху Християнската цивилизация и върху света тегнат две големи злини: – Безбожието и безнравствеността И двете са продукт на многовековната разложителна дейност на Световната сатанинска мафия на банкерите – евреи. Днес почти няма институция, която ефективно да се противопостави на безчинствата на глобалната власт на Безбожието и Сатанизма.

...................

Тази публикация съм я копирал и я публикувам вече неколко пъти, но за съжаление, явно по моя вина, името на автора се губи някъде и не можах да го открия.  Съжалявам много, но поради важността на на фактите, изнесени в публикацията, си позволявам да я препубликувам за пореден път! 
Дано авторът прочете публикацията ми и вземе отношение, за да мога да добавя името му, ако няма нещо напротив!!?





Тагове:   капитализъм,


Гласувай:
1



1. анонимен - Г-н grigorsimov,
11.01.2010 09:56
В светлината на гореизложеното,не ми е ясно,защо
след като практически "еврейството" е стигнало поч-
ти до осъществяването на своята цел,"комунизма"
в една група страни,с един замах ликвидира това
свое постижение чрез падането на комунизма в
СССР и европейските социалистически страни.В свет-
лината на излаганите официални причини излизаше,че причината е победата на капитализма над
социализма в икономическото противоборство.Обаче,
имайки предвид гореизложеното,щом авторите на
този акт са международните банкерски среди,то
те много лесно биха могли да спасят положението,
да не говорим,че просто не биха позвволили да се
стигне до него.От доста време ме мъчи този въпрос
и не мога да си отговоря на него .Просто няма никаква логика,да унищожиш това,което е твоя основна цел в многовековното съществуване и развитие на еврейството.
цитирай
2. grigorsimov - Комунизмът е най-важния етап, в ...
11.01.2010 19:26
Комунизмът е най-важния етап, в порцеса на унищожение на обществата, нациите, вярата, културите, бита и поминъка, морала и нравствените ценноста, историята, и т.н. и т.н.
Така че, формалното преустройване на комунизма, води само към по-нататъшно доунищожаване. Но не забравяйте Китай, който съвсем не е някаква независима комунистишеска империя, а е най-важен резервен инструмент за налагане на нужния им, режим или унищожаване на цели народи и раси - когато му дойде времето!
Откъде мислите че се пръкна икономическия напредък там, ако не е от капиталите, технологиите и осигурените световни пазари, от запад. И разбира се - послушните, дресирани работници и още по-послушната комунистическа система - робот!
цитирай
3. анонимен - g-n grigorsimov,
13.01.2010 16:28
И все пак това не ми дава отговор на поставения въпрос!Защо е необходимо връщане назад в едно
постижение,макар и "формално преустройство на
комунизма",след като биха могли да отчетат като
постижение елиминиране на повече от една трета от
територията на Земята и не по-малко от 350 млн.
население?Аз все още не мога да видя някаква ло-
гика!
цитирай
4. анонимен - по темата
17.01.2010 20:25
"Тайните Протоколи" на Никола М. Николов ?
"Новият ред" ISBN 954-799-202-3 на същия автор ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312884
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031