Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2010 00:20 - Виктор Марсден 'Евреите в Русия' - писана 1918 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9317 Коментари: 0 Гласове:
3



Единствената държавна длъжност при царското правителство на Русия, отворена за евреи, колкото и странно да е, е тайната полиция и жандармерията. Този факт предопределя съдбата на Русия и в частност, на премиера Столипин. Евреите бяха в течение за всичко ставащо в царското правителство, защото напълно контролираха царската тайна полиция и всичко за всички знаеха.
.............

Болшевишките евреи, след 1917 г., изнесоха от Русия всички ценности, които е можало физически да бъдат веднага изнесени: златото, скъпоценностите, които те обирали от убитите хора, а сега се заеха с износа на природните богатства на Русия.

Евреите в Русия, общо взето са повече, отколкото в целия свят. Само официално, евреите в Русия са около 10 милиона, но колко са всъщност, само Бог знае. Във всички страни, където съществува военна повинност (служба), евреите, с помощта на равините фалшифицират своята статистика. Това е обичайна практика. Евреите променят рожденните си дати, записват момчетата си - момичета, записват само едно момче, вместо неколкото, и така нататък. Освен това, те практикуват отвличане на момичета за публичните домове, които из целия свят се държат само от евреи, – явление, наричано бяло робство. Богатите евреи широко практикуват женитби с нееврейки и записват своите деца - полуевреи, с християнски фамилии (с цел прикритие). До колко тази практика извращава нашето общество, е предмет на отделно изследване. Например, един Велик Княз, когото неотдавна разстреляха, беше незаконен внук на една кралска особа в Германия, развратена от един еврейски банкер. В Русия евреите охотно приемат православието, особено ако им е изгодно. При което си променят имената, така, че ако преди е бил Яков Рубинщайн, то вече е Иван Иванович Иванов. Тази промяна никак не променя същността на евреина, който продължава неистово да служи на своя световен кагал ( еврейска мафия). Русите наричат тези евреи "разкръстени". Затова аз, на основание многогодишните ми наблюдения, предполагам, че броят на евреите в Русия е не по-малък от 20 милиона (преди 100 години!).

Единствената държавна длъжност при царското правителство на Русия, отворена за евреи, колкото и странно да е, е тайната полиция и жандармерията. Този факт, естествено предопределя съдбата на Русия, и в частност, на премиера Столипин. Евреите бяха в течение за всичко ставащо в царското правителство, защото напълно контролираха царската тайна полиция и всичко за всички знаеха. Болшевиките можеха (не без наша - на Англия - помощ) да вземат власта още в юли 1917 г, ако не и по-рано. Сега евреите заграбиха властта и в Германия, и по този начин, целият свят е в краката им. Християнските народи са хвърлени в нищета и робство, по целия свят. Християните са еврейските роби. Понеже евреите са единствената раса, която не само не практикува предпазване от зачатие, но и стимулира ражданята (вижте религиозното регулиране на поведението им в съботите), то, няма съмнение, че числеността на евреите скоро ще превиши тази на християните. А след това, както те вярват, ще се роди евреин, Месия (антихрист), който ще предаде света на "немилостта на победителите". Ние вече се намираме към края на този дълъг път на завоевание, по който евреите са тръгнали още преди шест хиляди години.

А преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим и въвели режима, на императорите, фактически завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града, вече назначавали и сваляли римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите са контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко друго, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени "откачени", като Нерон или Калигула, например.  (От това еврейско, "Римско" време са лозунгите - Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Отидох, видях, победих; и още доста други подобни!)

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, нарекли - мъдри и велики.
Но дошел Христос, и евреите били отхвърлени назад, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега те се намират в заключителния стадий на създаване, на глобално еврейско царство. А място за неевреи в тази схема - няма.

Всички революции, включително в Русия, 1905 и 1917 г., са дело на еврейски ръце. Даже въстанието на Пугачов е организирано от евреи. Емелян Пугачов е дошел от Полша, а това говори много. Преди това полското еврейство вече е организирало поход към Москва и е било близо до целта. Полша, по това време, е била столица на световното еврейство, както сега са Англия, Съветска Русия или САЩ. Не случайно Пугачов е дошел именно от Полша. Той е дошел, съпроводен от еврейски комисари, въоръжени и снадбени от полското еврейство, тоест, това не е било въстание, а нахлуване от Полша, на голям отряд чуждестранни наемници. Тяхното шествие по руската земя се е съпровождало от същите избиваня на християнски свещеници, разрушаване на църкви и масово избиване на обикновения народ, които са отличителен почерк на замаскираните евреи, започвайки от протестантска Холандия, Германия, революционна Франция или Англия, и разбира се, болшевишката революция в Русия 1917 година. Аналогични са били и следните събития, посредством които евреита са ликвидирали, като класа, целия слой образовани хора в основните европейски страни: Така наричаната националноосвободителна борба в Холандия, за освобождаване от испанско владичество, откъдето евреите, преди това изгонили кралица Изабела. Тридесетгодишната война в Германия, в 17-ти век, Великата еврейска революция в Англия, в 17-ти век, Великата еврейска революция във Франция, в 18-ти век, и накрая, Великата октомврийска комунистическа, еврейска революция в Русия. А Америка вече е била открита и още от самото начало е била изградена като еврейска страна, на еврейските принципи на Жълтия Дявол, еврейския бог Мамон, еврейския Моллох и бог Йехова.

Болшевишките евреи, след 1917 г., изнесоха от Русия всички ценности, които е можало физически да бъдат веднага изнасени: златото, скъпоценностите, които те обирали от убитите хора, а сега се заеха с износа на природните богатства на Русия. Тези евреи, в периода 1917 - 1921 г. изтребиха в Русия неизброимо количество милиони хора, започвайки главно от горните слоеве на обществото, и колкото може по-надолу. Класовата теория на техния евреин Карл Маркс, им даде възможност официално да обявят извън закона и да унищожат цялата образована класа на Русия. Така че, сага там едва ли може да се намери неевреин, който да може да чете и да пише.

Сега евреите продават природните богатства на Русия, на САЩ и Англия. Евреите в Петроград са единствените, които могат да се движат свободно. Руските евреи, независимо от революцията и гражданската война, имат храна и обувки, имат всичко необходимо. Други, освен евреите, нямат нищо от това. Неевреите в Русия са обречени на гладна смърт. Едни еврейски отряди обират храната и ценностите от руските граждани, а други еврейски отряди ги разстрелват. Сега евреи от целия свят идват в болшевишка Русия: от Англия, от САЩ, за да помагат на своите руски евреи да управляват Русия, И всички те, в Русия получават ръководни длъжностти, получават хубави жилища, храна, облекло, без всякакви проблеми, и веднага.

Веднага след 1917, евреите напълно забраниха всички форми на християнска религия в Русия. Под заплаха от смърт, сватби, погребения и всякакви обряди не трябва да се извършват с употреба на християнски символи. А разводът, напротив, е работа за неколко минути. Това бе направено за удобство на еврейските началници, за да се отървават от нееврейските си наложници. Свещениците се явяват обекти на специалното внимание на еврейската ненавист. Ако сведенията за тоталното избиване на руския народ не се промъкваха зад граница, всичките свещеници отдавна щяха да са ликвидирани. Излишно е да споменавам, че равините и синагогите не са пипнати и процъвтяват.

От друга страна, има факти да се предполага, че за първ път от времето на разрушаването на Йерусалим, в еврейството се наблюдава разкол между старата и новата прослойка. Младите евреи, основно атеисти, избиват християните със всякакви технически средства. Не съм уверен, че старото еврейство е напълно съгласно с тях, но доколкото става дума за страдание на християни, старите евреи гледат на това с тайно одобрение. Но ако някога руснаците възстанат и за почнат да убиват евреи, няма съмнение, че целият свят ще се изпълни с разкази за дивите ужасии, на които се подлагат "невинните" евреи. Всички християнски правителства ще се надпреварват да помагат на евреите, ще ризкуват своите християнски синове и ще ги пращат на война в Русия, спешно да спасяват евреите от ръцете на справедливото възмездие.

Евреи бяха командирите на отряда, нахълтал на 31 август в английското посолство в Петроград, и застреляли капитан Кроми. Евреите арестуваха всички в английското посолство. командваха ги трима евреи, които имаха по един пистолет във всяка ръка.

Цялата политическа борба в която и да е държава, се води само между евреи. Затова че са умни ли? Не, но затова че организирани и че са много. Затова че са навсякъде – явни, полутайни и замаскирани, порусначени и поамериканчени. Всички политически партии се управляват от евреи, но това не означава разногласие между евреите. Това е обикновен трик, в резултат на който, някой от тях, при всички случаи, ще дойде на власт. Всички профсъюзи са завладяни от евреи, при което същите се явяват и банкери, и капиталисти. Ще кажете, че това е против теорията, и че профсъюзите трябва да се борят с капиталистите. Така евреите ви обясняват. А на практика, и еврейските банкери, и еврейските профсъюзни босове, грабят християнските народи, от двете страни.

Еврейското правителство на Русия управлява с въоръжени отряди, всеки от които има специален комисар, назначен лично от Лев Троцки (Бронщайн), явяващ се реалният диктатор на Русия. Тези въоръжени отряди са всъщност, банди престъпници, които не се гнусят да убиват собствените си съграждани. Лев Троцки има пряк канал към западните банкери, и затова се явява неизчерпаем източник на пари и оръжие. Фактически в Русия само един човек има валута. Имайки валута и оръжие, Лев Троцки въоръжава престъпници и бандити, пред които поставя целта да унищожават всяка съпротива на неговия режим. Русия цялата е бедна и експроприирана от еврейските комисари, в нея милиони хора умират от глад, но бандите на Троцки са въоръжени с най-ново европейско оръжие, и няма никакъв недостиг на боеприпаси. Еврейските емисари на Троцки зад границца, му осигуряват доставки на оръжие, със заеми за последващо предоставяне на концесии, за разработка на руските природни богатства. Концесиите раздава самият Троцки.
Който от ръководителите на бандите, въоръжавани от Троцки, го слуша, продължава да получава пари и оръжие, и се причислява към отрядите на редовната Червена Армия. Който престане да го слуша, престава да получава пари и оръжие, затова всички те, макар и да могат известно време да се перчат, в крайна сметка, без поддържката на Троцки, са обречени. Ясно е, че имайки неограничен приток на пари отвъд океана, Лев Троцки, имащ и американски паспорт, непременно ще спечели този нечестен двубой с руския народ, защото против руския народ, фактически се сражава целият свят, и по-лошата част от самия негов народ. Така Лев Троцки убива два заека с един куршум: от една страна изтребва руското население, а от друга, създава вярна лично на него армия. Шпионите на Троцки са навсякъде и шпионират всеки християнин. Всяко провинение пред Троцки, се наказва със смърт. Ако пред евреите възникне някакъв проблем, те вземат заложници: жени, даца, роднини, и ги разстрелват. Например, ако е нужно даден царски офицер да се сражава против своя народ, то, неговото семейство се взема за заложници. Пари и ценности за разплащане с американските банкери, се събират също чрез разстрел на заложници. Потушаване на съпротива, също се постига с разстрелване на заложници. Цели територии на Русия и части от населението, са обявени за поголовно унищожение. Например югът на Русия и Украйна, и казачеството, се избиват (разказачват) изцяло. Навсякъде из "съветска" Русия се появи еврейската символика, във вид на "звезди".
(От руснаците е иззета абсолютно цялата собственост, вкл. къщите.  По-късно излиза разрешение, който има пари, да може да си купи пак къщата. След като повечето хора си купуват къщите, те пак биват национализирани.  След това пак се разрешава изкупуването, след което, пак се национализират.  И така, многократно! - из "Спомени на Княз Жевахов")

В 1905 г. милиони фунти стерлинги, бяха изпратени от Лондон в Русия, за да се помогне на евреите да извършат държавен преврат, но руското правителство трябваше да поднесе официални извинения, заради едно държавно лице, което се осмели да каже това на всеослушание. И формално, това лице не беше право, защото парите бяха събрани не от Англия, а от световното еврейство, и бяха изпратени в Русия, по обиколен път, а не директно чрез Англия. (Това беше т.н. дело ”Agence Latine”. Човекът, който предостави тази информация на руското официално лице, руски секретен агент, сега, мисля че се намира в Лондон).

Световното еврейство има свое собствено правителство, и то не едно, а много, които се преплитат и действат координирано, така че, представляват истински световен октопод. Централен мозък на този октопод, е Синедрионът, съвременният еквивалент на този, който е съществувал винаги (сега това вероятно е Президиумът на Световния еврейски конгрес).

 

Списък на евреите, които управляват Русия 1917 – 1918 г.
ЦК на болшевиките (всичките са евреи): На първо място в списъка на Виктор Марсден, е Лев Троцки (Лейб Бронштайн). На второ място е Ленин (евреин, най-малкото, по майка си - Бланк). На трето място е Зиновиев (Апфельбаум - писал и редактирал докладите и трудовете на Ленин). След тях, по ред: Лурие (Ларин), Криленко (Абрам, впоследствие народен комисар (министър) на правосъдието, Луначарский (Байлих- Манделщам), Урицки, Володарски, Каменев (Розенфельд – мъж на сестрата на Троцки, и също редактор на ленинските произведения). Смидович, Свердлов Стеклов (Нахамкес).

Бюро на Първия състав на Съвета на работническите и войнишки депутати, на град Москва (всичките евреи): Три съпредседателя: Председател на първия Московски Съвет, след революцята - Лейба Хинчук. Председател на Съвета на Работниците и червеноармейците - Смидович. Председател на Съвета на работническите и войнишките депутати - Модер.

Членове на първия Моссъвет: Заркх. Кламер. Гронберг. Шейнкман. Ротштейн. Левензон. Краснополский. Мартов (Цедербаум). Ривкин. Симсон. Тяпкин. Шик. Фалк. Андерсон (литовски евреин). Вимба (литовски евреин). Соло (литовски евреин). Михелсон. Тер-Мичян (арменски евреин). Секретар на Бюрото - Клауснер. Началник на канцелярията - Роценхолц.

ВЦИК на Четвъртия Всеросийски конгрес на Съвета на работническите и виойнишки депутати: (По конституцията от 1918 г, формално, най-висш орган на властта). От 34 членове на ЦИК, нито един неевреин.

Председател - Яков Свердлов. Членове: Абелман. Велтман (Павлович). Акселрод. Цедербаум (Мартов). Красиков. Лундберг. Володарски. Цедербаум (Левицки). Ленин. Зиновиев-Апфельбаум. Троцки. Сирота. Суханов (Гиммер). Ривкин. Цейбут. Ратнер. Блейхман (Солнтаев). А. Голденрудин. Хаскин. Ландер. Аронович. Камков (Кац). Фишман. Абрамович. Фриче. Илин (Голдштайн). Лихач. Хинчук. Берлинрут. Дистлер. Чернявски. Бен (Вениамин) Смидович.

ВЦИК - Пети Конгрес на Съветите. От 62 члена, нито един неевреин:

(На руски, евреин, се пише – еврей, и за икономия на време, надолу не съм превеждал това название, понеже добре се разбира!)

Бруно (литовски еврей). Бреслау (литовски еврей). Бабчинский. Бухарин (еврей и приятел на Троцки, бил с него в Ню-Йорк и имащ американско гражданство, представящ се винаги за руснак). Вейнберг. Гайлис. Гейнцберг. Данишевски (германски еврей). Штарк. Закс. Шейнман. Ердлинг. Ладауер. Лингер. Волах (Литвинов, бъдещ министър на външните работи, чехословашки еврей). Семьон Диманштейн. Левин. Ерман. Йофе. Карклин. Книгисен. Каменев (Розенфелд). Зиновиев (Апфельбаум). Криленко (Абрам). Красиков. Капник. Каул. Ленин. Лацис (еврей). Ландер. Луначарский. Петерсон (литовски еврей). Петерс (латвийки еврей). Рудзутак (литвийски еврей). Розин. Смидович. Стучка (латвийски еврей). Свердлов. Смига (латвийкий еврей). Стеклов (Нахамкес). Сосновицкий. Скрипник. Троцки. Теодорович. Терян (арменски еврей). Урицкий. Тегулечкин. Фелдман. Фрумкин. Цурюпа. Чавчавадзе (еврей). Шейнкман. Розенталь. Ашкенази. Карахан (караимски еврей). Розе. Радек (Собелсон). Шлихтер. Чиколини. Шиянский.

Съвет на Народните Комисари: Председател – Ульянов Ленин (Марсден го пише руснак). Комисар на външните работи: първо Троцки (Еврей), а после Чичерин (полуевреин, но според Марсден - руснак), Комиссар по националностите - Джугашвили (грузинец – според Марсден, но джугашвили - означава - еврейски син). Председател на съвета на народното стопанство - Лури (Ларин) – еврей. Комисар по възстановяването - Шлихтер (Еврей), Комисар по държавните земи - Кауфман (еврей). Комисар по държавния контрол - Ландер (еврей). Комисар по обществените работи – В. Шмидт (еврей). Комиссар по селското стопанство - Прошян (арменски еврей). Комисар на Армията и Флота - Троцкий (еврей). Комиссар за социалните помощи - Е. Лилина (Книгиссен) - еврейка, Комиссар по образованието -Луначарский (Баилих. Марсден го нарича Манделштам) – еврей, Комисар по вероисповеданията -Шпитцберг (еврей), Комисар на вътрешните работи - Зиновиев (Апфелбаум) – Еврей, Комисар по финансите - Исидор Гуковский (еврей), Комисар по изборите - Урицки (еврей). Комисар на правосъдието - И. Штейнберг (еврей). Комисар по евакуациите - Фенигштейн (еврей), заместен от - Равич и Заславский – и двамата евреи.

Равносметка: от 20 съветски комисари, само Сталин не е евреин, двама пролуевреи и 17 чисти евреи (Но, Йосиф Висарионович Джугашвили, уж беше грузинец, но всъщност бил осетинец!? Но е евреин, защото “Джугашвили”, означава - еврейски син, а и в редовете на съветските ръководители, място за неевреи няма!).  (Извинение от преводача Г. С: преводът е от руски, и за пестене на време, думата – еврей, не я превеждах, понеже и така се разбира)

Комиссариат на армията (всичките евреи): Комисар на армията и флота -Троцки. Заместници на Троцки - Склянски и Гиршфелд. Председател на Военния Съвет - Троцки. Членове на Съвета - Шородак и Петч (литовски евреи). Военен комитет на Москва - Штейнгардт (литовски еврей) и Думпис (германски еврей). Командир нашколата на граничарите - Глейзер (литовски еврей). Комисари на 5-а съветска дивизя - Дзеннис и Полонски (литовски еврей). Комисар на армията на Кавказ - Лехтинер. Извънредни комисари на Източния фронт - Шулман и Бруно. Членове на военния съвет на Казан - Розенхолц, Майгар и Назенхолц. Комисар на Петроградския военен окръг - Гутпис. Военен комендант на Петроград - Цейгер. Командващ на червеноармейците по време на Ярославския метеж - Геккер. Командващ Източния фронт против чехословаков - Вацетис (латвийски еврей). Командващ Московския военен окръго - Буткус (литовски еврей). Член на Военния Съвет - П.П. Лацимер. Начальник на Военното командване - Елкан Соломонович Колман (бивш австрийски офицер). Комисар на Московския военен окръг - Медкас. Началник отбраната на Крим - А. Зак. Командващ на Курския фонт - Слузин, негов помощник - Зилберман. Комисар на румнския фронт - Спиро. Предреволюционен щаб на Северната армия - А. Фишман (еврей). Председател на Съвета на армиите на Западния фронт - Позерн. Военно-съдебнен комисар на 12-та армия – Ромм. Комисар на 12-та армия - Мейчик. Комисар на Витебск - Дайбе. Комисар на 4-а армия - Ливензон. Комисар на Московския военен окръг - Губелман. Комисар по военните реквизиции на  град Слуцк - Калманович (литовски еврей). Комисар на Самарската дивизия – Глузман. Политически комисар на същата - Самарска дивизия - Бекман. Комисар по реквизициите в Московския военен окръг - Зусманович. Представител на переговорите с немците - Давидович.

Комисариат на вътрешните работи: (всичките евреи): Нарком - Зиновев (Апфельбаум). Началник на отдела по пропагандата - Голденрудин. Помощник на наркома - Урицкий. Председател на икономическата комисия на Петроградската комуна - Ендер. Зам. председател по хигиената - Рудник. Комисар по евакуацията на беженците – Фенигштайн, и помощник - Крохмал (Загорский) и Абрам. Комисар на Петроградския печат - Володарски. Граждански началник на Петроград - Шнайдер. Граждански началник на Москва - Минор. Комисар по печата на Москва - Красиков. Комисар на милицията на Петроград - Файерман. Началник на бюрото по печата - Мартинсон. Комисар по безопасността на Москва - К. Розентал.

Членове на Петроградския ВЧК: (всичките евреи): Шейнкман. Гиллер. Козловский. Модель. И. Розмирович. Дисперов (арменски еврей). Йосилевич. Красиков. Бухян (арменски еврей). Мернис (Литовски еврей). Пайкерс (литовски еврей). Анвелт (немси еврей).

Членове на Петроградския съвет: Зорге (еврей), Радомисълски (литовски еврей).

Членове на Московския ВЧК: Председател - Дзержинский (полски еврей), заместник - Петерс (латвийски еврей)

Членове на коллегията на ВЧК (КГБ - всички евреи): Шкловский, Кнейфис - (по-късно Председател на Киевската ВЧК – свирепостта на когото е описана в книгата на Мелгунов «Червеният терор»). Размирович. Кронберг. Цейстин. Хайкина (еврейка). Карлсон (литовски еврей). Шауман (литовски еврей). Леонтович. Ривкин. Антонов. Делафарб. Циткин. Е. Розмирович. Г. Свердлов. Бисенский. Блюмкин (убиец на посланника Мирбах). Александрович. И. Модель. Ройтенберг. Финес. Яков Голдин. Галперштейн. Книгисен. Закс. Лацис (латвийски еврей). Дайбол (латвийски еврей). Сейзан (арменски еврей). Депкин (литовски еврей). Либерт (началник на Таганския затвор. Фогел. Закис (литовски еврей) Шиленкус. Янсон (литовски еврей).

Комисариат на външните работи (все евреи): Чичерин (полуевреин). Заместници: Карахан (кримски еврей - Караим) и Фритче. Началник паспортния отдел - Марголин. Посланник в Германия - Йофе (най-добрият приятел на Троцки - организатор на коммунистическия, еврейски преврат в Германия). Военен аташе при съветското посолство в Германия - Левин (разстрелян в Германия, понеже е бил организатор на еврейския – комунистически преврат в Бавария и Комисар на Съветската еврейска република Бавария). Шеф на Прес-бюрото и разузнавателната служба на советското посолство в Германия - Т. Акселрод. Съветски представител във Виена и Лондон -Каменев (Розенфелд). Съветски представител в Лондоне и Париже - Бек. Посланник в Норвегия - Бойтлер. Консул в Глазгоу - Малкин. Делегат на мирните преговори в Киев - Христиан (Хаим) Раковски. Негов помощник - Мануилски. Министерски юрист - Астшуб. Консул в Киеве - Грюнбаум (Кжевински). Консул в Одеса - А. Бек. Посланник в САЩ - Людвиг Мартенс (немски еврей).

Комиссариат на финансите (все евреи): Първи комисар бил Мержвински (полски еврей, преди което е бил изгонен от Юнион Банк в Париже, за незаконни операции, където е бил брокер). Заместници - Дон Соловей. След което комисар станал Исидор Гуковский, преди това работещ при Нобел в Петербург.  Негови заместници: И. Акселрод, С. Закс (Гладнев), началник отдела по заемите. Боголепов. Хашкан - секретарь. Берта Хиневич - помощник секретар. Президент на финансовия Конгреса на Съветите - М. Лацис (еврей). помощник - Вейцман. Комиссар по урегулирането на русско-германските сметки - Фюрстенберг-Ганецкий. Главнен чиновник на комисариата - Коган.

Администрация на Народната Банка (Все евреи): Михелман. Закс. Абелин. Акселрод. Садников.

Финансовые представители: в Берлине - Ландау, в Копенхаген - Воровски, в Стокхолм - Абрам Шенкман.

Ревизор на Народната банка - Кан. негов заместник - Горенштайн. Главен комисар по ликвидацията на частните банки - Анрик, негов помощник - Мойсей Ковш.

Членове на Комитета по ликвидацията на частните банки: Елиашевич. Г. Гифелих. А. Рогов (еврей). Г. Лемерих. А. Плате (литовски еврей).

Комисариат на Правосъдието (все евреи): Комисар - И. Штейнберг. Комисар на апелационния съд в Москва - А. Шрейдер. Председател на московския Революционен трибунала - И. Берман. Комисар на сената в Петроград - Бер. Председател на Висшата Революционна Комисия на Републиката - Лев Троцки. Председател на следствената комисия на рев.трибунала - Глузман. Следователи в Трибунала: Легендорф и Слуцкий. Генералнен прокурор - Фридкин. Главен чиновник по Кодификациите - Гойнбарк. Секретар на Народната комисия - Ширвин. Помощник на Народната комисия - Лутцкий. Народни защитници: Г. Антоколский. И. Бейер. В. Ааронович. Р. Биск. А. Гундар. Г. Давидов. Р. Кастарян (арменски еврей).

Комиссариат на Здравеопазването и хигиената (все евреи): Комисар - П. И. Дауге (немски еврей). Началник на фармацевтичната служба - Рапопорт. Негов заместник - Фукс. Председател на комисията по венерическите болести - П.С. Вебер. Председател на комисията по заразни болести - Волфсон.

Комиссариат на Народното образование (все евреи): Луначарски (еврей). Секретар на Комисариата - М. Ейхенхолц. Комисар на северния окръг - З. И. Грунберг. Председател на комисията на Образователния Институт - Т. Золотницки. Началник на муниципалната секция - А. Лури. Началник по Пластичните изкуства - Штернберг. Началник на театральната секция - О. Розенфелд (жена на Каменев и сестра на Троцки), неин помощник - Зац.  Директор на втория департамент - Гроним.

Членове и академици на Социалистическата Академия на Науките (все евреи): Рейснер. Фриче (литовски еврей). Гойкхборг. М. Покровски. Велтман. Собелсон (Радек). Крупская (еврейка). Нахамкес (Стеклов). П. И. Сутчка. Немировский,  И. Раковски, К.П. Левин., М.С. Олшански, З.Р. Теленберг, Гурвич, Лудберг. Ерберг. Келтулан (унгарски еврей). Гросман (Рощин). Крачковский. Урсинен (фински еврей). Тонно Спрола (фински еврей). Розин. Данчевский. Глейзер. Годенрудин. Будин. Ротштейн. Чарлз Раппопорт. Лури.

Почетни членове на академията: Роза Люксембург (еврейка), Клара Цеткин (еврейка). Меринг (еврей). Хуго Хаазе (еврей).

Литературно Бюро на Пролетариата (все евреи):

Ейхенхолц. Полянски (Лебедев). Херсонская. В. Зайцев (подчертава се че е еврей). Брендер. Ходасевич. Шварц. Директор на 1-ия департамент на Комисариата на Народната просвета, към когото е и цялата Академия на Социалистическите науки – е Познер.  Началник Канцелярията на комисариата на Народната Просвета – е Алтер.

Комисариат на Социалите Помощи (все евреи): Комисар - Е. Лилина (Книгиссен). Директор - Паулнер. Секретар Е. Гелфман. Помощник секретар - Роза Гауфман. Началник на пенсионния отдел - Левин. Началник Канцелария - К. Ф. Розентал.

Комисариат на Общественните работи (все евреи): Комисар - В. Шмидт (подчертава се, че е еврей). Помощник - Радус (Зенкович). Началник на комисията Велтман. Помощник - Кауфман. Секретар на комисариата - Раскин. Член на комисариата - Кучнер. Началник на отдела за взривни работи -Заркх.

Представители на Съветската държава в международния Червен Кръст по общественните постройкаи - Голдбарк. Комисар на общественните работи- М. (само евреи – лични шпиони на Троцки в другите страни): в Берлин. Собелсон (Радек – ръководител на комунистическия еврейски преврат в Германия - 1918 год, т.н. «Спартаковско движение»).  Във Виена - Бирман, арестуван в Австрия и изгонен от страната, заради подготовка на коммунистически, еврейски преврат, заедно с още 13 евреяи, членове на австрийската компартия. При арестуването му, в Берман намерили 2 и половина милиона австрийски крони.

Във Варшава: А. Клоцман. Алтер. Веселовски (Веселовски е изгонен от Полша, заедно с още 5 евреи, за подготовка на комунистически еврейски метеж.  В него намерили три милиона рубли).В Букурещ: Нисенбаум. Пътешествовал, по паспорт, като белгийски гражданин «Гилберт».

В Копенхаген: А Баум.

Председател на Централния комитет на Червения Кръст в Москва (Международна терористическа организация, за распространение на световната еврейска революция из цяла Европа): Бенжамин Моисеевич Свердлов (брат на Яков Свердлов).

Висши Съвет на Народното Стопанство (ВСНХ) (все евреи):

Председател - Риков. Председател на Петроградския ВСНХ - Ейсмонт. Заместник - Ландеман. Началник в Петроград - Крейнис. Заместник на Риков - Красиков. Началник на общата секция в Москва - А. Шотман. - помощник - О. Хайкина. Началник на възстановителния отдела - Кичвалтер. Отговорник за възстановяването - Н. А. Розенберг. - помощник - Зандич. Началник на нефтения Комитет - Таврид. Началник на рибния отдела - Кламер. Началник на въглищната секция - Ротенберг. Началник на Транспортната секция - Кирсян (арменски еврей). - помощник - Шлемов. Началник на металльургическата секция - А. Алперович.

Бюро на Висшия съвет на народното стопанство (ВСНХ - все евреи): Крейтман. Вайнберг. Красин. Лурье (Ларин). Чубар ( отбелязано е че е евреин). Голдблатт. Ломов. Алперович. Рабинович.

Донецки комитет ВСНХ (все евреи): Коган Бернштейн. А.И. Очкис. Полонский. Биск (литовски еврей). Класен (литовски еврей). Лившиц. Кирш (немски еврей). Крузе (немски еврей). Вихтер. Розентал. Симанович.

Членове на кооперативната секция (все евреи): Любомирски. Хинчук. Зеделхейм. Тагер. Хайкин. Кричевский.

Членове на шахтьорската секция (все евреи): Косиор. Голдман. Ленгникс. Голцман. Шмит. Смит Фолкнер. Рудзутак. Сортел. Рейнсвит. Блюм. Катцел. Сул. Четков.

Еврейски ръководители на провинциите (все евреи):

Комисар на Сибир - Хайтис. Председател на Съвета на работническите депутати - Сизрани - Белински. Председател на Съвета на работническите депутати на Казан - Шенкман (убит). Председател на Совета на шахтьорите на Донецка област - Ливензон. Председател на Совета на работническите депутато на Нарва - Дауман. Председател на съвета работниците на Ярославъл - Закхейм. Председател на съвета на работническите депутати на Царицин - Ерман (убит). Председател на совета работниците на Оренбург - Вилинг. Председател на Совета работническите депутати на Пенза - Либерзон. Председател на Таврическия съвет на работниците - А. Слуцкий. Комисар на финансите на Западните области - Самовер. Председател на Киевския Съвет - Дрелинг. - помощник - Гинцбергер. Председател на Думата на Бела Черква - Рутхаузен. - помощник - Лемберг. Народнен комисар на република Донецк -Райхенштейн. (убит от офицерите на полковник Дроздовски). Комисар на република Донецк - Исак Лаук. Шмуклер (?)

Централно Бюро на Профсъюзите: (Все евреи) Рафес. Давидсон. Гинцберг. Брилянт. Професор Смирнов).

Комитет по разследоване обстоятелствата на смъртта на императора Николай Втори (все евреи, освен, може би, Максимов и Митрофанова): Свердлов. Сосновский. Теодорович. Розин. Владимирский (Гиршфельд). Аванесов.

Комитет по разпитите на бившите служащи на стария режим: Председател - Муравьов. Членове: Соколов. Останалите са явни евреи: Иделсон. Грузенберг. Соломон Гуревич. Голдштейн. Тагер.

Журналисти в официалните комунистически вестници:

На «Правда», «Известия», Финанси и Народно Стопанство» - Все евреи:

Динн. Бергман. Кун. Диамант. А. Брамсон. А. Торберт. И. Б. Голин. Битнер. Е. Алперович. Клойснер. Стеклов (Нахамкес). Ильин (Цигер). Гросман (Розин). Лурье (Румянцев).

Във в. «Воля на Труда» (все евреи): Закс. Полянский. Е. Катц.

Във в. Знаме на Труда (все евреи, освен редактора Максим Горьки): Штейнберг. Ландер. Ярославский. Ефрон. Б. Шумахер. Левине. Биллин. Давидсон.

В индустриалните и комерчески вестници (все евреи): Бернштейн. Коган. Голдберг. В. Розенберг. Рафаилович. Громан. Кулишер. Славенсон. И. Геллер. Гаучман. Шухман. П. Бастел, А. Пресс, А. Мох, Л.С. Елиасон.

Ръководства на другите партии в Русия:

ЦК ВКП на меншевиките (все евреи): Мартов (Цедербаум). Диманд. Н. Гиммер. Штраус. Ратнер. Либер. Зон. Дан. Гоц. Раппопорт. Още един Цедербаум – брат на Мартов.

ЦК на партията на Есерите (дясното крило, все евреи): А.Керенски (Кирбис). Аронович. Гислер. Давидович. Гуревич. Абрамович. Голдштейн. Лихач. Хинчук. Берлинрут. Дистлер. Чернявский. Розенберг. Чайковски. Ратнер.

ЦК на партията на есерите (лево крило - все евреи): Штернберг. Левин. Фишман. Лендбург. Зитца. Ландер. Каган (Грессер-Камков). Кац (Бернштейн). Фейга Островская. Начман. Карелин. Мария Спиридонова (еврейка, както и евреина Борис Савинков (Ропшин и маса други имена и фамилии).

Централно Бюро на партията на «народняците» (все евреи): Раппопорт. Гребнер. Вилкен. Диамант. Кауснер. Шатров (подчертава се, че е евреин).

ЦК на партията на полската диаспора (все евреи): Радек (Собелсон). Зингер. Берсон. Финкес. Хаузнер. Манделбаум. Панский. Гейдман. Тутелман. Волф. Крохмал (Загорский). Шварц (Голц).

Комитет на партията на московските анархисти (все евреи): Яков Гордин. Лейба Чьорний. Блейхман. Ямполский. Крупенин».

Край на очерка на Виктор Марсден.

..................................

Неговият списък обяснява всичко!

Но Виктор Марсден е разглеждал немските, литовските, арменските и грузинските евреи, като «литовци», «немци», «грузинци» или «арменци». Но ние отдавна получихме всички доказателства, че това е коронен номер на евреите: в Росия се пишат «грузинци», «татари», «поляци», «прибалтийци», «немци», «французи», «италиянци»; в Грузия се пишат «украинци» и «гърци»; в Америка «поляци», в Русия - «американци»; във Франция - «немци», в Германия - «французи», и т.н. - до пълно убъркване! Комбинациите им са безчетно множество, но същността им е една - да не се наричат евреи, за да не е възможно да се проследят причините и източниците на глобалната еврейска окупация.


от сайт: http://zarubezhom.com/antigulag.htm


превод от руски: Григор Симов

................

 

Един от най-осведомените хора за събитията в Русия, преди революцията, по време на революцията и след нея, е и кореспондентът на "Таймс" Роберт Уилтон, който е живял в Русия и там е получил образованието си.  В книгата си "Последните дни на Романови", издадена на френски, той също дава списък на хората, управлявали Русия през 1918 г., по националности.  В английския превод на същата книга, обаче, този списък умишлено е изпуснат.  Това са страниците 136, 137 и 138.

Списъците на Робърт Уилтън са поместени в книгата на Никола Николов, "Световната конспирация".



 


 

Спомени и дневници от преди и след революционна Русия

Троцки, за предреволюционна Русия: Едри сибирячки изнасяха на гарите тлъсти кокошки и прасета, млеко в бутилки, планини от хлеб. Всяка гара приличаше на изложба на сибирското изобилие.
...........................................

Още неколко извадки от книгата на проф. Столешников "Реабилитация няма да има"

http://zarubezhom.com/antigulag.htm


 

Забележително е, как в автобиографията си "Моят живот", Троцки картинно описва (богатата) дореволюционна Русия, когато е бягал от изселване в Сибир:

"Гаровите жандарми равнодушно ме пропускаха край себе си. Едри сибирячки изнасяха на гарите тлъсти кокошки и прасета, млеко в бутилки, планини от хлеб. Всяка гара приличаше на изложба на сибирското изобилие. По цялото протежение на пътя, целият вагон пиеше чай, похапвайки евтини сибирски кифли. А аз четех хексаметри и мечтаех за чужбина".


 

Ще минат неколко години и Троцки ще направи от Русия гладно гробище.


 

... след революцията, Троцки напълно контролираше положението в партията и в страната. Парите и властта бяха негови. Веднага след като взе властта в Петрогред, Троцки иззе всичко най-необходимо (от магазините и от домовете на хората): храната и парите. Сега той дава храна, със свои собствени талони. – Прост и ефективен начин да накараш да ти се подчинява който и да било.

..............................................


 

А Борис Соколов така описва Петербург, от октомври 1917, когато на 7 октомври пристигнал от фронта в Петроград:

"Бюфетът на Невски, където отскочих да закуся, бе препълнен с мъже, пиещи водка и закусващи огромни бутерборди с лосово месо. Октомври 1917 г. Петроград, създаваше впечатление за нормален живот: баровете и ресторантите, нощните клубове и театрите, както винаги, бяха препълнени с добре облечени и весели хора. Балетната премиера в Мариинския театър, както винаги, привличаше публика... Хората, очевидно, не ги засягаха политическите препирни в правителството. Минавайки край Зимния дворец, силно впечатление ми направи голямото количество автомобили. Бяха паркирани не по-малко от 70 автомобила, от различни модели и цветове".


 


 

А ето как описва живота в Петербург, веднага след революцията, Зинаида Гиппиус, в своите дневници:

(извадка)

10 ноември 1917 г., петък. Кошмарът продължава. Ленин смени върховния главнокомандващ Духонин. Назначи прапоршчика Криленко (Абрам).

24 януари 1918 г. сряда. Погроми, убийства, грабежи, особено днес на Вознесенския, се продължава без прекъсване. Убитите трупат на сметищата в канала, или ги складират като цепеници дърва.

26 февруари 1918 г. понеделник. Новост: Официално е обявена Петроградската комуна и диктатурата на Троцки.

17 март 1918 г. събота. Вчера за минута се разчу известието за звероподобния разгром на именията на Пушкин - Михаиловското и Тригорското. Но научавам че са унищожили и стопанството (чифлика) на Тургенев. Оскверниха гроба на Толстой. А в Киев убили 1200 офицери, и от труповете отсекли краката, за да вземат обувките. В Ростов убили децата - школници от кадетския корпус, мислейки, че това са обявените извън закона кадети. Русия вече няма история. А това, което сега се случва, не е история. Това ще се забрави, като неизвестни зверства на неоткрити племена, на необитаем остров. Ние живеем тук от самосебе си. Който още е оцелял, е случайно. По улиците воня. Навсякъде лежат умрели коне. Всеки ден някого разстрелват...

18 май 1918 г. петък. Ще кажа накратко: давят, душат, бият, разстрелват, грабят, (?деревню взяли в колья, рабочих в железо). Трудовата интелегенция лишиха от хляб - напълно: всеки ден курсистки, чиновници, стари и млади падат по десетки на улицата и умират там, сама видях....

14 октомври 1918 г. неделя. В Гороховата ЧК "чрезвичайка" се разпореждат жени (Стасова, Яковлева), и затова там царува особена - отявлена и тъпа жестокост. Даже Луначарски се бори с нея, но напразно... Характерен е съвременният болшевишки лозунг: "По добре разстреляй сто невинни, отколкото да пуснеш един "виновен"! От тук, и системата със заложниците и всичко останало. Храната изчезва. Масло няма и за 40 рубли фунт... Ядат само червеноармейците. Вестници не чета - там публикуват само декрети.

22 октомври 1918 г. понеделник. Държа се с две ръце, за да не стана юдофобка. Толкова евреи, диктатори... Преименуваха улиците - ту улица "Нахамкинсона", ту улица "Слуцкова", и други неизвестни имена на болшевишки евреи.

28 октомври, неделя. Да се знае, ние всички умираме от глад, мнозина се подуха - страшни до неузнавамост. Като гладът в Индия. Не само ние - интелегенцията, - в такова положение са и работниците: Нали неможе семейство да живее с 450 рубли на месец, когато парче месо (ако имаш късмет) струва 200. Пиша това и знам, че после няма да ми повярват. Но с честна дума уверявам, че умираме от глад. Умират всички, освен комисарите и техните приближени, и крадците - мошеници).

2 декември, 1918 г. неделя. Миналата година имаше масло, млеко, - въобще все нещо имаше (магазини, лавки и т.н.). Сега черно брашно - 800 рубли, яйце 5-6 р., чай 100 р. (и всичко това, ако случайно откриеш)... Нашето днес, не е никаква революция. Това е най-обикновено гробище...

...............................


 

А за Бухарин, когото обикновено причисляват към "руснаците", ви привеждам писмо, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник “La Revue universelle” March 1, 1928.

– "Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик се рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува, е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всички, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но забележителни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, нито за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - кучешката им кръв, тяхна! (Дзерджински е полски евреин, говорел и пишел на идиш! Както и Ленин! б. прев.) И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят. Що за странна страна!"

(Вижте как нагло "се учудва" злодеят !?)




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314728
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031