Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2010 22:55 - Комунист ли е Бойко Борисов? Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3381 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 24.01.2010 10:39


Демократичните режими на целия свят ще се окажат в еврейски ръце. Частната собственост ще бъде ограбена от еврейското племе, което навсякъде ще стопанисва държавните богатства. Така, обещанията на Талмуда, че при идването на Месията евреите ще имат в ръцете си богатствата на народите, ще се сбъднат”
.............

Няма начин да не е комунист. Щом за всяко нещо звъни до Израел и пита какво да прави, значи е комунист. Щом ходи да реве пред стената на плача в Йерусалим, значи е комунист. Щом си слага еврейската шапчица на главата, значи е комунист. Щом помага на богатите, а ограбва бедните, значи е комунист. Щом осъществява геноцид срещу българския народ, значи е комунист. Какво, вие не вярвате? Ами вижте какво е това комунизъм и после преценявайте. Не съм го писал аз, даже не знам кой е авторът. Намерих го в моя архив и ви го копирам. Комунизмът не е това, за което се представя. Комунизмът е инструмент на световното еврейство, чрез който инструмент евреите унищожават някои неудобни за тях народи. Също както при демокрацията демосът, тоест народът няма никакви права. И както при либерализма няма никаква свобода. Да, Бойко Борисов е комунист. Започнал като случител на едни комунисти, преминал през служба на други комунисти, днес той се е поставил директно в услуга на самите родители на комунизма. Крайната цел е нашата смърт. Вижте какво прави и преценете. А сега вижте какво представлява самият комунизъм и какви са неговите истински цели. 
ЕВРЕЙСКИЯТ КОМУНИЗЪМ
Карл Маркс от страна и на двамата му родители е потомък на стари еврейски семейства на талмудисти равини, т. е. еврейски водачи специализирали се в проучването и учението на Талмуда, на който догмите се тласкат напред от страна на еврейския империализъм... Дядо му е бил архиравин на евреите в Кьолн. Когато Маркс бил на 6 години, дядо му се престорил, че е станал протестант и кръстил и Маркс... баща му го изпратил при равините, за да изучи Библията и Талмуда - книги, които фанатизират децата на евреите с идеята, че трябва да покорят целия свят отнемайки богатствата на нациите.
Маркс бил подпомогнат от страна на еврейския си водач и учител равинът Барух Леви, който бил член на неомесиянското движение. Равинът написал едно писмо на ученика си, публикуването на което - към края на миналия век - създало голям скандал в Европа, защото писмото накратко съдържало революционната догма на еврейския неомесианизъм. Равин Леви пише на Маркс следното - „Еврейският народ в общия си брой е същият месия. Ще завладее целия свят, като постигане обединението на всички човешки племена, събарянето на границите и на монархиите, и на цялото днешно разединение. Ще създаде една световна демократична република, която ще даде гражданските права на всички евреи. В този нов ред на човечеството израелските деца, разпръснати по целия свят, деца на същото племе и със същото традиционно възпитание ще бъдат господстващите елементи навсякъде, без съпротива, специално ако успеят да наложат хегемонията на евреите над работническите маси. По този начин и под претекст за победа на пролетариата, демократичните режими на целия свят ще се намерят в еврейските ръце. Частната собственост ще бъде ограбена от правителствата на еврейското племе, което навсякъде ще стопанисва държавните богатства. По този начин обещанията на Талмуда, че при идването на Месия евреите ще имат в ръцете си богатствата на народите, ще се сбъднат”...
...Д-р Маркс Райзин, еврейски историк, в книгата си „История на израелския народ”, като признава жизнената роля, която са играли евреите в Немската либерална революция през 1848 г., казва, че „същият социализъм до известна степен е резултат на еврейския дух. Продукт е на труда на Карл Маркс, що се касае за теорията и научния анализ, а също така и на един друг евреин - Фердинанд Ласал, един блестящ организатор и политически деец на Немската империя, който помогна на К. Маркс”. Еврейският историк хвали също и един друг социалист евреин - Едуард Бернщайн, лидер на социалдемократическата партия.
Можем да кажем, че евреите създадоха различните течения на социализма, от най-радикалното до най-умереното. Тази е еврейската политика, както е доказано от историята.
Бернард Лазар, един друг известен писател и другар на Карл Маркс и негов обожател, навремето писа следното за Маркс - „Този потомък на равини и учители на еврейството е цялата логична сила на прадедите си. Той беше един блестящ и ясен талмудист, който не се интересуваше за дребнавостите на действието. Един талмудист, който служи на социологията и употреби способността си, за да създаде политическата икономия, вдъхновяващ се от еврейския материализъм...” Ще бъде доказано, че Бьорн, Ласал, Моше Хес, Роберт Блум са били наследници на еврейския си произход, а също така и Дизраели, и после ще трябва да докажем проницателността на еврейския дух на тези мислители, нещо, което сме направили за Монтен и Спиноза.
Този живописен еврейски политически лидер и писател доказва недвусмислено, че Маркс не е бил само потомък на семейство талмудисти равини, но че е станал „един блестящ и ясен талмудист”, т.е. експерт в учението на расисткия империализъм на евреите...



Гласувай:
2



1. анонимен - за съжаление статията е много ис...
21.03.2010 13:05
за съжаление статията е много истинска и вярна..Само 2 държави могат да спрат еврейската машина.Китай и Иран.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373437
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930