Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2010 22:21 - Изключителни ционистки откровения
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2666 Коментари: 2 Гласове:
0Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи. Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.
...............................

Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде „нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят.

The American Hebrew. New York, September 10,1920


Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос.

Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция.

Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulaire
in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936


Идеалите на болшевизма са в хармония с много от възвишените идеали на юдеизма. фактите от Болшевишката революция са неоспорими - извънредно много евреи са болшевики.

Jewish Chronicle, London, 1919

Евреите в Русия са изцяло виновни за революцията.

The pioneers of the Russian Revolution, p.250 Stanley, Paul and C. London, 1918

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.

ReneGroos   Le nouveau Mercure, Paris, May 1927


Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм (космополитизъм), еврейският народ е обречен на гибел.

Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза. (Впрочеем, търговците на роби винаги са били евреи. Това се отнася особено за негрите, ловани в Африка и продавани в Америка! А както виждате, внушава се вина на белите!)

Израел Коен. A Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957


Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата (САЩе всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не се нуждае от нея. Личността трябва да поддържа своя живот и своите притежания до поискване от държавата.

Бернард М. Барух
The Knickerlocker press
Albany, New York, August, 1918


Евреите можеха да имат Уганда, Мадагаскар и други места за установяване на еврейско Отечество, но те не искат нищо друго освен Палестина. Не защото водата на Мъртво море, като се изпари, ще произведе пет трилиона долара от металоиди и метали на прах; не защото под земята на Палестина има петрол двадесет пъти повече отколкото резервите на двете Америки заедно, а защото Палестина е кръстопътя между Европа, Азия и Африка. Защото Палестина е истинският център на изградената световна политическа система и стратегически център за световен контрол.

Наум Голдман, президент на Световния Еврейски Конгрес


Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи.

Проф. д-р Оскар Леви, London


Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.

Морис Самуел
Jon Gentiles, p. 155 Harcourt, Brace, 1924


Често се споменава, че юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на „предопределения народ".

Проф. Ф. А. Осендовски
The Nineteenth Century and After, p.29
London, January, 1926


Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие.

Маркус Ели Раваж      Century magazine February, 1928

....................


 

Извинение:

Поради многото копираня и препубликуваня, се губи първоизточникът или автора!!
Гласувай:
01. eltimir - Наистина ценно!
25.01.2010 13:09
Изключително ценна подборка. Позволих си да я копирам тук:
http://eltimir.blog.bg/
И тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
С малко въведение, което да служи като връзка и обяснение за политиката на днешните ни така наречени политици:
"За началниците на Бойко Б.
Казвате, че Бойко Борисов е непоследователен? Твърдите, че днес казва едно, утре друго и въобще го обвинявате в непоследователност? Нищо подобно. Като всеки примерен милиционер, Бойко говори и върши онова, което му заповяда другаря началник. Като примерен милиционер ръководителят на новото милиционерско правителство не прави нищо друго, освен да изпълнява нарежданията на другаря началник. Кой в случая е Другарят Началник?
Кой е Бойко Борисов знаем. Кои са преките му началници също знаем. Кои обаче са началниците на неговите началници? Гледам, че Николай Колев – Босия вече се е усетил. Същите, които бяха и са началници и на Филип Димитров. Същите, които бяха началници на СДС, на БСП, на НДСВ и на цялата политическа измет, наричана у нас с думата „елит”. Та какво представляват онези, които дават заповеди на нашите правителства каква политика да водят и как да управляват? Важно е, особено като имаме предвид, че Бойко Б. взе да пренебрегва преките си шефове и кройки и почна да се обръща пряко и без посредници към големите босове. Онези с лачените обувки имам предвид. Ако сте забелязали, нашият /абе колко е наш, толкова да е жив!/ Бойко ходи до Изсраел да научи как е правилно да постъпи в една или друга ситуация. Прочетете какво признават сами за себе си юдеите и едва тогава разсъждавайте. Иначе рискувате да изпаднете в положението на онези литературни критици, които навремето твърдели, че не са чели произведенията на Александър Солженицин, обаче били на мнение, че те са вражески."
цитирай
2. zahariada - zahariada
25.01.2010 19:51
Вярно е, че всички или почти всички премиери досега ходиха в Израел. Но, не там са кукловодите. Там също са посредници. Истинските са по-далече.
Показателен факт за откровената наглост на евреите е, че единствените търговски кораби, които минават покрай Сомалия и са тежко въоръжени, въпреки международното морско право, което забранява това, са Израелските. Това е всеизвестен факт, потвърден и от наши моряци и капитани, но никой не обръща внимание на това! Те смятат Планетата Земя за тяхна бащиния! Единствената страна, която се нарича държавата Израел. Това означава на практика, че те нямат официално държавно устройство и могат във всеки един момент да оправдават всякакви действия с неговата липса! Страшно е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25891255
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930