Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2010 22:33 - Принудителното здравно осигуряване - политико-медицински рекет и геноцид! Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4624 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2010 22:35


Започнатото от Симеон Саксофонски, от еврейския род Кохари, и продължено от украинския евреин Сер Гей Станишев, бе довършено от еврейския послушник Бойко Борисов. В нашата милиционерска бандитска лъже-държава българите окончателно са осъдени на смърт. Евреите си назначиха Бойко за премиер заради силовите милиционерски мерки, които правителството ще се наложи да предприеме, когато почнат протестите. А че тоя път няма начин да не почнат протести, в това не се съмнявам. Вземете само примера с така нареченото „здравеопазване”. От лечебни заведения болниците се превърнаха в търговски дружества. Това поискаха търговците евреи на търговеца евреин Джордж Сорос. Това бе заложено в плана „Ран-Ът”. Отдавна го знам, ама на кого да го кажа, нали все ме упрекват, че си измислям. Е, сега вече се видя, че не си измислям.
И така, правителството на милиционерската мутра Бойко реши да закрива болници. Логично е. След като планират физическата ликвидация на българите, значи в болниците няма кой да се лекува и те ги закриват. След като управниците така опоскаха и обраха българите, значи българите нямат пари да си плащат за лечението. Как няма да закрият губещите болници? После ни измислиха един такъв закон за здравните осигуровки, от който свят ни се зави. Който няма пари да си плати за неползвана от него услуга за години назад, бива обложен с данък. И след като няма пари да си плати и данъка, начисляват му лихви. И глоба от 500 до 1000 лева за това, че не е имал пари да си плати неползваните от него здравни услуги. После ще издадат съдебно решение да му вземат и онова малкото, останало му след грабежа, да му вземат покрива над главата и скъсаните одеалца. Ако и това не е достатъчно, ще го пратят в затвора. За неплатени данъци и сметки. Пак ли не вярвате? Вие не вярвахте, че и дотук ще се стигне, ама то се стигна. Сега ясно ли ви е защо евреите назначиха именно милиционера Бойко за поредна тяхна марионетка у нас? Защото Бойко ще ви прати своите милиционери да ви строшат кокалите, когато излезете да изкажете своето възмущение от новите противочовешки закони и разпоредби.
Няма да цитирам самия закон. Той е част от Закона за изтребление на нацията. Ще цитирам само малка част от мненията, написани в Интернет форума на Ботевград. Имам още много да кажа, ама не ми се приказва. Пък и то не е за приказка.
***

„Грозно, цинично, садистично. Това е подигравка, гавра и геноцид към хората без доходи, и към медицинските лица, които трябва да ги обслужват, както е по Конституция и съгласно Хипократовата клетва. Все едно да търсиш под вол теле...” 
 
„Мислех да напиша нещо за управлението на ГЕРБ, но като прочетох надписа: "Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!" се отказах. Ще се огранича да отбележа, че до момента ГЕРБ се представя като по-слабо и по анти българско и от това на "триглавата ламя".”

„Помощ - лекуват ни. Идиоти, малоумници, фашисти не знам още как да ги нарека, повече от две години съм им плащал здравни вноски без дори да съм имал избран личен лекар и естественно не съм ползувал здравни услуги или ако съм ползувал съм си плащал защото не доверявам на това което те наричат здравно осигуряване. Смятъл съм, че съм здравно осигурен а сега със задна дата трябва да доплащам до три години а защо не 5-10 години така здравно осигурените ще бъдат все по-малко и действително може да закрият две трети от болниците. Абсолютно неправомерно е да се постъпва така. Сигурен съм, че ще се стигне до Страсбург и този път защото това е незаконно да се прави именно толкова брутално. Нещастници, жалки !”

„Не само искат от хора без доходи да внесат за три години назад, а начисляват допълнително лихви за просрочено време.”  

„Какво се учудвате? Вижте нивото на дупедата от Ботевград, и правете сметка и за останалите членове от ГЕРБ.”

 „Какво искате от управляващите - много са си добри
Дигат здравните осигуровки, годините за пенсия, тока колко пъти,водата, дигат сичко. Само заплатите и пенсиите не дигат. Иначе сичко дигат. Тия ще ни довършат за един мандат, а не за години. Това са новите еничари на България!!!!!”

„Не могат да вдигнат някой от гроба, а и затворите няма да могат да поберат не платилите си здравните осигуровки.някой мисли ли какви доходи има един безработен,за да си плаща тъпите такси, ситият на гладния не вярва,но и той ще огладнее един ден и дано се задави тогава.”  

„Това е поредния абсурд в нашата жалка държава.”
„А в същото време застрахователни агенти, получавали десетки хиляди лева комисионни за годината не си плащат за тях здравните осигуровки. Ама гонят безработните. Всичко ни е скапано в скапаната ни държава!”

„Срам и позор за тази държава!”

„Плащаш осигуровки и като идеш на лекар, пак плащаш, уж все са свършили направленията. Как не ги е срам да ги вдигнат толкова много, безработна съм, от къде да ги вземам толкова пари? Това става само в нашата мила родина.”
..............

Не, това не е нашата Родина, това не е България. Това е някакво бандитско, някакво демократично-либерално-комунистическо чудовище, приемано от нас все още за държава. Това е Зло, което ние трябва да унищожим, преди то да е унищожило нас.
Аз знам как можем да го направим. Искате ли да ви го кажа?
 



Гласувай:
0



1. анонимен - Аз искам да ми кажеш...
27.01.2010 18:22
Обаче, колко човека ще се вдигнат наистина? 10-20 мже би?
цитирай
2. grigorsimov - Аз не съм авторът и естествено не споделям дословно написаното от него.
27.01.2010 22:32
Авторът, както е посочено в заглавието, е Eltimir. Разбира се, изнесното в публикацията му е вярно, но подтекстът на "юношеският" му оптимизъм, накрая, си е юношески! Но използвам случая да го поздравя, за пореден път:
Поздравления Елтимире!
А въпроса ви за броя на тези, които евентуално ще се вдигнат, е важен дотолкова, доколкото всякакви въоръжени бунтове са търсени и желани от злодеите, за да имат повод да убиват и унищожават, понеже за сега, в Тях - световните злодеи, са концентрирани всичките видове световни ресурси и организации, с едно изключение - НРАВСТВЕНИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ !
цитирай
3. анонимен - тези ще ни довършат
04.02.2010 20:15
аз не съмпривърженик на никоя политическа сила но такава простотия и безпардонност не било България наистина вече е умряла .
цитирай
4. анонимен - Гражданска петиция срещу липсата на право на избор за здравно осигуряване
21.02.2010 20:29
http://bgpetition.com/Sreshtu-lipsata-na-pravo-na-izbor-za-zdravno-osigurqvane/index.html

Подписвайте петицията хора ,който сте недоволни от случващото се в нашата държава!
И препращайте на всички ваши познати който не одобряват този начин на насилие в България !
цитирай
5. анонимен - anonimen
05.03.2010 12:41
zaradi bezzakonie b1lgarite si t1rsqt prexranata na v1n ,i koito e oti61l trydno se vr16ta ,a kolko xybavo e da se nare4e6 B1LGARIN .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314607
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031