Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2010 23:45 - Гледах с ужас откривателя на лекарството срещу рака. Автор: zaw12929
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9269 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Предаването по Нова Телевизия - „Емигранти”, понеделник, 25 януари 2010 година, 21:00 часа,  защо с ужас - ще споделя  накрая 

„Защо българин?” – пише немски вестник на първа страница след като става ясно, че българинът Продан Христов е открил лекарство срещу рака. Той е роден в малко селце до Карлово през 1923 година. Историята за бягството му от комунистическия режим през 1955 г. е сюжет за друг филм, но нашият е за лекарството против рака. „Право да си кажа, аз в началото нямах представа какво е раково заболяване!” – признава Продан Христов и разказва как, прилагайки знанията си за билките, стига до активна съставка от див божур и овча опашка, която влияе върху раковите клетки. – „Аз открих лекарството за три месеца само!... То е и късмет цялата работа!”

Първоначално Продан Христов предлага лекарството си на пациенти в Германия. След това заминава за Австрия и решава там да се опита да регистрира лекарството. „Шест години те правеха опити да го откраднат!” – разказва Продан Христов как в Австрия не регистрират лекарството, защото той отказва да даде технологията за производството. В момента произвежда сам лекарството в малка лаборатория във Виена, а формулата я знае само той. От години се опитва да регистрира лекарството в България като си представя, че производството му у нас ще донесе много икономически облаги за страната. Иска да продаде формулата, а получените пари да инвестира в България. „Искам да оставя нещо след себе си!... Това лекарство е целият ми живот!”

Лекарство, което лекува рак - щеше да звучи невероятно, ако не бяхме издирили излекувани с малките количества, които Продан Христов успява да произвежда сам. Мъж от София излекува кожен рак след прием на лекарството в продължение на година и половина: „Аз се излекувах с Антималигноцит!... Ефектът на лекарството е безспорен! Никой не може да ме убеди в друго, защото аз съм човекът, минал по този път!... Продан Христов е създал нещо много просто, а това, че е просто е потвърждение, че е гениално!”

Жена получава страшната диагноза тумор в черния дроб с разсейки миналата година и в продължение на шест месеца приема лекарството му. В резултат на това разсейките изчезват, а основната част на тумора се капсулира...

Но въпреки тези и стотици други доказателства, около лекарството против рак цари мълчание. Всъщност никой не казва, че то не действа. Единственото, което се казва е, че не е регистрирано. Омагьосан кръг от нежеланието на чиновниците и фармацевтичните компании, желанията на онко-болните и условията на Продан Христов, който е готов да отнесе тайната си в гроба.

... Продан Христов иска да продаде формулата за лекарството си, защото това е целият му живот. Иска да помогне на болните, на хората от улицата, а не на политиците и големите фармацевтични компании. И много иска лекарството да се произвежда в България, въпреки че е убеден, че ако не е бил напуснал родината си, сега лекарството нямало да го има... 

 

Мненията във форума на предаването са доста разнообразни,но който вярва в чудеса и иска да помогне за регистрацията на лекарството може да гласува тук .

 

 

 


  Ако имате раково болен, купете си, само така можете да помогнете за регистрацията




Гласувай:
5



1. анонимен - Весо
26.01.2010 23:58
На мен баща ми почина от рак на белите дробове преди вече 7 години. Искам да кажа, че подобни знахари търгуват с мъката на хората по абсолютно брутален начин. Когато виждаш как близкият ти умира, а официалните лекарства не помагат, както ти се иска, си готов и отвара от говна от анаконда(с извинение) да му издириш, само ако някой спомене, че помага. Готов си мило и драго да дадеш.
Такива неща като "лекарство против рак" НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, защото има безброй видове рак. И всеки възниква, развива се и се лекува по РАЗЛИЧЕН НАЧИН. Това да измислиш едно лекарство, което да лекува всички болести, е нелепо, лудешко и невъзможно!
Дори да допуснем, че човекът е измислил някаква формула от някакъв алкалоид. Изниква въпросът как успява да го извлича в тази "малка лаборатория" винаги в еднакви количества, винаги с еднаква чистота.
Никъде не се споменават страничните ефекти. Лекарство, което няма странични ефекти, НЯМА И ЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ.
Лекар съм и апелирам към повече отговорност при публикуване на такива партенки. Има хиляди хора, които ще им повярват. Защо ги лъжете?
цитирай
2. grigorsimov - Нелечимостта на рака е една от злонамерено наложените догми.
27.01.2010 00:35
Да, официалната медицина не лекува почти нищо, но обира огромни количества пари, начело с фармацефтичните монополи, на които лекарите все по-официално служат. За тези монополи най-малката грижа е човешкото здраве. Те спират от производство, или довеждат до спиране, на всяко лекарство, което реално лекува.
Самата медицинска наука е върхът на циничния материализъм, и не случайно в тези среди е така разпространено сатанинското масонство.
цитирай
3. aleksibg - A бе лекаря ти по добре не се обаждай, ...
28.01.2010 06:17
A бе лекаря ти по добре не се обаждай, защото кой знай колко народ си пратил на оня свят.
А Продан Христов защо не публикува безплатно рецептата, кво майната си търси - хубаво от тия пари няма да види
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314466
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031