Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 00:38 - Харвардски евреи плячкосват Русия (барабар със съплеменника им Симеон Дянков!)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7025 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 28.01.2010 15:43


Съветският комунизъм рухна 1991 г. Джефри Сач, професор в Харвардския университет,  видя възможност, която той и неговите приближени Евреи, просто неможеха да пропуснат. Те се уредиха съветници и "инвеститори", да "помогнат" на Русия, от позициите си във финансовия и политически елит на Запада.

Но техният еврейски план бе, не да помагат на Русия, но да я плячкосат още веднъж, както по рано, техните еврейски двойници го направиха, посредством тяхната "интернационална (еврейска)социалистическа програма“, когато съветизираха Русия, в началото на 20-ти век. Но сега, Джефри Сач и неговите протежета, щяха да извършат плячкосването, посредством тяхната „интернационална капиталистическа система“. Приватизацията сега бе техният нов лозунг.

Сач и неговите харвардски колеги, евреите, Дейвид Липтън и Егор Гайдар (руски евреин, който стана първият Министър-председател на Елцин), инициираха план, който нарекоха „Шокова терапия“, за да премахнат субсидирането и контрола на цените, – това, което десетилетия държеше стабилна руската икономика. И какъв бе резултатът от „шоковата терапия“? – Хиперинфлация.

Точно както бе планирано, хиперинфлацията стопи финасовите резерви на руските предприятия, банки, комунални услуги и всички останали институции. Това премахна всякаква възможност за реално руско участие в наддаването за руските имоти, което вече започваше.

Руските институции и предприятия вече нямаха търпение да получат за техните имоти, пари в чужда валута, понеже стойността на рублата вече бе много ниска. Със заеми, покривани от международни банки (разбира се, еврейски) Сач и приятели, започнаха да изкупуват руски предприятия, за нищожни пари.

Руските еврейски олигарси, както започнаха да ги наричат, не останаха много назад в грабежа. Ето имената на неколко от тези евреи, които плячкосаха Русия, и сегашното им състояние и статут:
 

1.       Джефри Сач: След като се прочу като убиец на приватизацията в Русия, напусна Харвард и стана професор в упралявания от евреи Колумбийски университет в Ню Йорк.

2.       Егор Гайдар: В 1993 г. Руснаците започнаха да го обвиняват за съюза му със Сач. Страхувайки се от разследване на Путин, той напусна Русия и сега живее в Ирландия.

3.       Борис Березовски: След заграбването на много медийни институции и една главна ТВ станция, по време на грабежа в началото на 90-тте, Путин накрая се захвана с него и започна разследване. Тогава березовски замина в Англия.

4.       Владимир Гусински: По време на грабежа, взе контрола над много руски банки. Той беше лидер на руския еврейски конгрес. Сега е в Гърция, а руският съд се опитва да издейства екстрадирането му заради тъмните му далавери.

5.       Михаил Ходорковски: Той купи мажоритарен дял от компанията Юкос, без пари, по време на грабежа. Путин го вкара в затвора 2005 г.


ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ СА ЗА ЗАТВОРА, затова че всички те, с тяхната антихристянска дейност, грабеха нашата Християнска култура. Аз израснах като евреин и искам да информирам всички мои читатели, че повечето евреи се грижат само за себе си, а не за нееврейското (гоевско) общество, в което живеят и от което печелят.


Какъв е отговора на тази еврейска напаст, задушаваща обществото ни? Единственият отговор е евреите да се покаят за солидарността им със Анти-Христовия юдаизъм и да станат християни. И тогава ще могат да използват енергията и влиянието си за Исус Христос, вместо за Сатана, както направих аз! Защо да не могат?

Brother Nathanael Kapner
A Former Jew. Now An Orthodox Christian!

Брат Натанаел Капнер... Бивш евреин. Сега, Православен Християнин! 

http://www.realjewnews.com/?p=57

Превд от английски Г. С.

Вижте и следващата извадка отпубликацията:

Хвалипръцко и неговите приятели. 
Автор: slivenplus - 27.01 23:00

 

 

...С каква класация точно се пъчи Симеон Дянков и какво му е топ-а на финансовия ни министър. Що е то "най-добър учен-икономист в света". Версията на Дянков.  Дянков говори със стряскащо самочувствие за себе си. Няма лошо. Въпросът е дали то има покритие... 

 

За една далавера в Русия и авторитетът на Харвард

 

Освен че пишат заедно, Дянков и Андрей Шлейфер имат и съвместна дейност. Те през 2003 г. създават проекта "Правене на бизнес" (Doing Business Report), който има за цел да проучва състоянието на свободния пазар в страните със силна държавна регулация. Явно двамата, казано по-просто, имат вземане-даване. Що за птица обаче е Шлейфър, който явно помага на Дянков.
Казано с една дума, Шлейфер е престъпник. Т.е. той е престъпил закона.
Две години след като с Дянков създават Doing Business Report, съд в САЩ признава за виновни Шлейфър, който е с руски произход, съпругата му Нанси Цимерман и помощника му Джонатан Хей по обвинение за нанасяне на финансова вреда на САЩ. Шлейфър беше осъден да заплати глоба в размер на два милиона долара. Първоначално американската прокуратура го обвиняваше, че е ощетил САЩ със
$102 млн. Делото нанесе тежък удар и по репутацията на университета в Харвард, където Шлейфер е професор. Историята е следната.
В началото на 90-те години Харвард изпраща Шлейфер в Русия, за да съветва властите по въпросите на приватизацията. За тази програма правителството на САЩ отделя 34 млн. долара. Обаче Шлейфер и бившият аспирант в Харвард Джонатан Хей, като използват информацията, която получават от руските правителствени кръгове, започват да изкупуват акции на предприятия точно с тези пари. Фактически с държавни средства професорът и Хей започват да въртят собствен бизнес в Русия. След като избухва скандалът, ръководителят на Харвардския институт за международно развитие Джефри Сакс уволнява Шлейфер. (Това може би обяснява защо Сакс не иска да участва в класацията IDEAS/RePEc, където името му би трябвало да стои до това на Шлейфер). Американското правителство иска да му бъде отнета и професорската титла, но това не се случва благодарение на застъпничеството на бившия финансов министър и ректор на Харвард Лоурънс Самърс.

 




Гласувай:
2



1. eltimir - Дянко Марков
28.01.2010 01:27
Не разбрах какво общо има Сиеон Дянков с Дянко Марков. Дянко Марков е легионер, беше и председател на БДФ по едно време. А в Народното събрание веднъж по повод някаква депортация на евреи, той ги определи като вражески настроено население, след което стана голям скандал.
Не знам, не твърдя, че всичко ми е известно, обаче едно име "Дянко" нищо не значи. Само едно куче не се казва Шаро, такава приказка имаше едно време...
Впрочем лично за мен е по-интересен случаят с Николай Младенов. Как един тип, служил в чужда /изсраелската/ армия става български военен министър. И как после равините му прошепнаха нещо за прокобата на тоя пост и той побърза да използва скандала с Кобила, тоест Румяна Желева и си смени постчето.
цитирай
2. grigorsimov - Да, много неприятна грешка, от бързане!
28.01.2010 15:45
Дано повечето читатели са схванали грешката ми!
А на теб Ангеле - благодаря много!!
цитирай
3. eltimir - Случва се
28.01.2010 15:57
По-добре да ти покажа грешката, отколкото други да злоупотребят с нея. Можеш да изтриеш коментарите, след като я оправиш. И непременно, ама непременно виж тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
Има две статии на руски. Фактите са ужасяващи и поразителни. Нямам време и сили да превеждам, пуснах ги така.
Над пощите и ЛС ми е поставена някакво "сито", затова ти пиша тук.
А за Еди и други неща на подобни теми пуснах в основния си сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Нямам физическата възможност да дублирам всичко нв блога. А пък тук:
http://razkritia.com/елтимир-vs-иво-инджев-–-истерията-на-ано/
Където пак има клевети и идиотщини по мой адрес пак изпозвах случая да повдигна въпроса за Зоя. Проблемът е, че всички заобикалят такива въпроси.
цитирай
4. анонимен - марков
27.02.2010 11:48
наистина симеон дянков и дянко марков нямат никаква роднинска връзка
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316956
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031