Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 15:32 - Ако някой смята, че България стои извън рамките на глобалното робоство е интелектуално недоразвит. Автор: spasymyr
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2266 Коментари: 3 Гласове:
1



Гледайте този филм -“Падението на Републиката”! Така ще си отговорите на доста въпроси относно развратната политика у нас и поведението на отделните им представители. Защото никой не би оставил днешните политически помияри да се реят из медийте, ако не следваха пъкленият план на големите корпорации да властват над всички народи. Един от най-силните филми на Алекс Джонс, как офшорните корпоративни картели разбиват икномиката на Америка в основата на която лежи план. Как Обама нагло нарушава конституцията, утвърждавайки себе си за глава на Съвета за Безопасност на Обединените нации. Науката в политиката се намира в последния си етап на развитие и законите, които защитават основните права на човека се отменят по-малко в целия свят. Завесата на желязна тирания чрез високите технологии се спуска над нас с всеки изминал ден. Международен режим,  управляван от неизбираем елит ще наложи контрол над цялата дейност на човека и ще установи системата на неофеодалното робство. Имиджмейкърите са опаковали Обама, като спасител на света, но той е произведение и троянския кон на глобалистите, които искат чрез него да успокоят масите от народ, за да могат да довършат плана си. В историята на народите до сега не е имало толкова единни мерки на властта към сигурноста и политиката. Приликата в едините действията на много глави на държави, не ви ли подсказва вероятната истина в подобно твърдение? Нима още вярвате, че някой ще ни остави да си сеем нивите и да се самозадоволяваме с чисти и немодифицирани продукти? Наскоро се промъкна новината за да опипа общественото мнение, че генномодифицираните растения и семена са били полезни и в бъдеще на тях ще се разчита.Това, че не един фермер изгоря поради факта, че такива продукти нямат поколение е друг въпрос, но има много запаси и те трябва да се усвоят -казаха. Разбира се! Магазините като небостъргачи са за нас и в тях ще пазаруваме и боледуваме. Вгледайте се в законите за земята! Как ни принуждават да се откажем да я ползваме. Нали виждате как се закриват училища и болници... Защо кризата мачка тези, който се опитват да изкарат с достойнство хляба си, а за друга голяма част от хората тя изобщо не съществува? Война ли трябва да има, че да се уверим, че ни водят като еврейте едно време - към сигурна гибел. И защо те мирно и кротко вървяха към нея, без да се противопоставят или опитват да бягат. Отговора е прост и страшен! Защото техния елит и равини ги убеждаваха,че ще ги преселват. В какво нас ни убеждават от десетилетия? В индивидуалната свобода, в демокрацията ,в успеха...
Идея не достойна даже за маймуните.
Такава свобода ни разделя от обществото и сам човек трудно би оцелял - факт! За пример на абсалютно свободен човек можем да кажем, че е бил Робинзон Крузо. Този художвествен образ е бил високо културен човек, способен не само да опази живота си, но и почти тридесет години да преживее на необитаем остров. Но тъй, като е бил с висока култура- тоест умен, през годините си на абсалютна свобода - защо се е мъчил да се избави от нея? Защото, когато човек събере малко ум започва да разбира, че сам е безащитен и от враговете си може да се предпази само ако се приобщи към група от себеподобни, като загуби личната си свобода и стане роб на обществото. И ще бъде свободен, но не сам, а заедно с обществото. Да, но обществото е разделено на сребролюбци и вярващи в Бога. И как така става, че думите написани в книгата за човека се размиват в действията на властимащите. Защо обществото се оказва разделено по пътя към успеха на демокрацията?
Защото никой не иска единението на масите. Това руши власта и няма как да опазиш краденото.
Забравихте ли тези думи - единението прави силата?
... Защо при толкова излишъци в икономиките на развитите страни има гладуващи  и необразовани все още народи? ... Така най-добре се уравлява покореният народ”. Логично е! Честните и предани водачи на народа ще го вдигнат на борба. За това трябва да се окопмлектова държавния апарат с продажни елементи. ... За да паразитираш над някакво общество, за да направиш от един народ свои роби е нужно да се внуши на неговите глупави представители, че главната ценност на човека е неговото право и личната му свобода. Друг е въпроса до колко на него ще му бъде позволено да се възползва от правата и свободата си. А после да стартираш тези умствени дегенерати (СМИ - медиите) и те ще убедят останалата неустойчивата маса от народ в това, че на родината служат само глупаци, че човек е роден свободен и т.н.. Народът ще се разпадне на отделни организми и тогава може да го покориш с голи ръце.
Всички страни от бившия соцлагер се намират в такова състояние и трябва да се благодари на днешните “интелигенти”.
Ако в миналото някои народи не отстояваха с кръвта си богатствата на родината си, днешните нагли “интелигенти” нямаше да има какво да откраднат.

Ако имате проблем с гледането на филма можете да пробвате и тук.
rutube.ru/tracks/2896948.html  Гледайте и филма "Тайното и явното"поръчан от ЦК на КПСС да изследва западния капитализъм, но не им стискало на чевените дяволи да го пуснат по екраните. (Не че не им е стискало.  Те са гледали филма, за да се научат как се управлява, в условята на псевдодемокрация! бел. Г. С.)
video.google.com/videoplay

   
...............................



Тагове:   филм,


Гласувай:
1



1. tit - "Такава свобода ни разделя от ...
04.02.2010 16:14
"Такава свобода ни разделя от обществото и сам човек трудно би оцелял - факт!" Освен това
Робинзон не е имал естествени врагове на острова!
Благодаря за този пост!:)
цитирай
2. tomcat - Лично за мен филма който ме събуди за ...
04.02.2010 20:25
Лично за мен филма който ме събуди за новият световен ред беше 9/11 road to tyrrany пак на Алекс Джоунс това е най-добрия и информативен документален филм за мен!
цитирай
3. grigorsimov - Ето адрес за сваляне на филма на Алекс Джоунс "Пътят към тиранията":
04.02.2010 21:07
http://www.archive.org/details/911theRoadtoTyranny
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363420
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930