Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 21:26 - А славянското скотско стадо ще изгоним далеч на север... - думи на главата на Синедриона - Менахем Мендел Шнеерсон
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5477 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 03.03.2010 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво ще направим:

1. Световните запаси промишлени суровини ще се изтощят, и още в началото на третото хилядолетие, западното общество няма да може да поддържа сегашното си ниво на потребление, без подхранване от нови източници – колониални страни – донори. Затова нашите стремления сега са насочени към Русия, с двояки цели:

Първо – ликвидиране на най-мощната и независима империя, заемаща една шеста от земята.                                                                                                                                                                       

Второ – завладяване на богатствата ъ, представляващи 60-70% от всички световни запаси на суровини и 75-80% от откритите световни запаси от нефт и газ, съсредоточени в Сибир и в шелфа на Северния Ледовит океан.                                                                                                                           

2. Климатът на земята интензивно се затопля.  Древните центрове на света – Атина, Рим и, главното, Йерусалим (Израел) вече попадат в зоната, само с изкуственото напояване.  След 20 – 30 години ще трябва да се мисли за преселение на огромни маси цивилизовани народи, северно от сегашното им пребиваване. Тогава на Кубан, в Ростовската област, в Украйна ще е изумителен субтропичен климат, а в Черноземието и северна Украйна, климатът ще е като в днешното Предкавказие. Ако си припомним историята, трябва да признаем, че тези земи са изконни земи на древноюдейската Хазария, т.е. на Израел, и са завладяни от Киевска Руся, в 10-ти век.  Славяните тук са временни гости и подлежат на изселване (б. пр. временна е била Хазарската империя). Ние ще си върнем тази територия и върху тези благодатни земи ще създадем Велика Хазария – юдейска държава, както преди 50 години създадохме Израел, изтласквайки палестинците.  Тук ще се преселят част от израелците, а славянското стадо ще изгоним далече на север, зад пределите на Москва. Там ще има малка северна територия – резерват, с компактно население, подобен на индианските в Америка.                                                                                                                                                                                                                                                           

3. Нашата специална тактика за борба с червено-кестенявите (всички славяни са такива), предвид секретността ъ, е Тайно Знание (и тук само се загатва). Главното острие на борбата си ще насочим срещу славянството, без отцепниците, сродили се с евреите, единствено заради интереси. Вярно, “сродилите се”, след като ги използваме за нашите цели, ще ги изхвърлим от нашето общество. Славянството, и сред тях – русите, е най-непокорният народ в света.  Непокорен е, поради самия строеж на психическите и умствени си способности, и заложените от многото поколения предци, гени, които не се поддават на преправяне. Славянина – руснака, може да  унищожиш, но никоге неможеш да покориш. Ето защо това семе подлежи на ликвидация, а на първо време – на резко намаляване числеността му.                                                                                                                                                  

4. Затова нашите методи на борба няма да са военни, а идеологически и икономически, с прилагане на силовите структури, снадбени с най-съвременните видове въоръжения, за физическо потушаване на бунтуващите се, с още по-голяма жестокост, отколкото това бе направено отомври 1993 г. при разстрела на Върховния Съвет на Русия. Преди всичко ние ще разделим славянските народи (те са 300 милиона – половината руснаци) на малки отслабени държави, с прекъснати връзки помежду им. Тук ще ползваме нашия стар метод – РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.  Ще се постараем да скараме тези страни, една с друга. Да ги въвлечем във взаимни войни, с цел-взаимоунищожение.                                                                                      Украинецът ще мисли, че се бори против експанзионистичната Русия, за своята самостоятелност; ще мисли че накрая е постигнал своята свобода, когато, всъщност, ще е попаднал под пълна зависимост от нас. Същото ще мислят и руснаците, че уж бранят своите национални интереси, възвръщат “незаконно” отнетите им земи, и т.н.
Всичко това ние ще вършим, под предлог за разни суверенитети и борби за национални идеали. А в същото време няма да дадем на никоя страна да се самоопредели, на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаци, славянското  ще се самоотслабва, и ще укрепва нас – главните диригенти на смутовете, стоящи уж настрана, и не само не участващи в кървавите събития, но и ненамесващи се в тях.                                                   
Нещо повече, ние напълно ще обезопасим себе си. В съзнанието на обикновените славяни ще заложим такива стереотипи на мислене, при които, най-страшната дума ще е – “антисемит”.  А думата “евреин” ще се произнася шепнешком.                                                                               С неколко съдебни процеса (като делото срещу антисемита Осташвили, и последвалото му унищожение) и с други методи (радио, телевизия – плашещи филми, като отмъщения на израелското свърхразузнаване Мосад за убийства на евреи) така ще наплашим “говедата” че от нито един евреин мняма да падне и косъм, а в същото време славяните ще ги разстрелват на дузини, ще ги унищожават с хиляди – по границите, в мироопазващи сили, с тероризъм, с поръчкови и криминални убийства...
                                                                                                                        

5. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят гласно за това, (което мислят и възнамеряват да вършат) а го организират, уж според най-демократичните норми. Напротив, ние ще направим самата дума “фашист” – забранена.  От този “етикет” ще се плаши всеки, над когото го надвесим. А ние много добре знаем, че национализмът укрепва нацията и я прави силна.                                                                                                                       
Лозунгът “интернационализъм” остаря и вече не върши работа, и ние ще го заменим с “общочовешките ценности”, което е едно и също.                                                                     

Ние няма да позволим на ни един национализъм да се въздигне, а тези националистически движения, които се стремят да измъкнат народа си изпод нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както сега се прави в Грузия, Армения, Сърбия. Но ще осигурим пълен разцвет на нашия национализъм – ционизма, и по-точно, на еврейския фашизъм, който със своята скритост и могъщество е свърх фашизъм. Не случайно Генералната Асамблея на ООН – 1975 г. прие резолюция, която определя ционизма, като най-отявлена “форма на расизъм и расова дискриминация”, но по силата на нашето победно шествие по цялата планета, 1992 г. отмениха това решение. Този международен орган ние превърнахме в оръжие на нашите стремления към завземането властта над “всички царства и народи”.


6. Многочислените народи на славяните ние ще лишим от националния елит, който определя развитието на събитията и прогреса на държавата, и в крайна сметка, целия ход на историята. За целта ние ще понижим образователното им ниво, и още в близките 5 години ще закрием половината от институтите им, а в останалата половина ще учим ние (евреите). Ще пуснем там още и арменци, чеченци, цигани и тем подобни. Ще се стремим, в правителствата на славянските страни да има колкото може по-малко от коренните народи, които ще бъдат заменени от нашия еврейски елит.                                                                                                                            
От средствата за информация – радиото, телевизията, печата, изкуството, литературата, театъра, киното - ние постепенно ще изтласкаме националните кадри, заменяйки ги с наши, или в краен случай, с космополитни.

Ще бъде проведена реформа на образованието, в резултат на което, предметите изграждащи мисленето, ще бъдат намалени и разстроени:  
а) език и литература
б) физика и математика:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 За За историята да не говорим. Ние ще внушим на скотовете
своето гледище за историята, че човешката еволюция се е движила в посока на признаване на богоизбраната нация на юдеите, за властелини над целия свят.
В замяна на националните ценности, ще им дадем патриотизма на балалайките и пиянските сълзи. И тук нашата цел е да заменим червено-кестенявия (арийски – славянски) елит, с наш.  Няма да допуснем в тези страни развитие на науката, а ядрото на учените (Академията на науките) ще се състои от наши хора. (както е навсякъде, вкл. и в БАН!)
Няма да допуснем никакви високи технологии, което ще доведе ди пълен упадък на промишлеността, която ще свием до производство на предмети от първа необходимост, за ограничения контингент роби, добиващи суровини за нас.                                                                      
Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ще им създадем такива условия за преживяване (безработица, скъпи наеми, услуги и транспорт), и те сами ще бягат, както сега бягат руснаците от Съюза на независимите държави, към глухите села на севера, където ще им се струва, че ще преживеят по-леко, което в действителност, също ще е само заблуда.                                                                                                                                    Разложете младежта, и ще победите нацията! Това е наш девиз. Ние ще лишим обществото им от младежи, развращавайки ги със секс, рок, насилие, алкохол, пушене, наркотици, т.е. ще лишим обществото им от бъдеще.  Ние ще ударим по семейството, разрушавайки го, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце.  Той е действал направо и открито... Ние действаме по-хитро и няма да оставим следи. Като намалим раждаемостта, макар и наполовина, ще унищожаваме годишно по 2-3 милиона руснаци, без всякакви физически загуби. Няма пещи, патрони и гробове, и няма следи – не са се родили, и няма виновни.

Ще създадем за престъпниците по добри условия за живот, отколкото за работническото им скотско стадо. От затворите ще пускаме престъпниците, за да настанат повече убийства, грабежи и нестабилност. Амнистията ще е само за крадците и убийците, или с две думи, всички, освен осъдените “за разпалване на междунационална омраза” – законът, който ще замени сегашния, за “антисемитизма”. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече няма да струва нищо. Страх за работното място, което всяка минута може да бъде отнето. Страх за бъдещето на близките...  Със страх ще управляваме.

7. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени на неколко етапа. Още сега 85 % от шелфа на Северния Ледовит Океан се оказа в наши ръце, благодарение на заплетените и не разяснени на народа, договори, сключени при Горбачов и Елцин (широките маси от населението за сега не са осведомени за това).                                                                                                    Още сега на земите, в юга на Русия, живеят милион и половина арменци – това е нашият форпост. На първо време, за заблуда, ще обявим на Кубан, Арменска република, а после, като изгоним казаците, ще я преобразуваме в Хазария – Израел. Ще ни помогне това, че казаците са постоянно пияни... Вярно, има още една изградена организация – православната църква. Но ние ще изратим там за свещеници, свои юдейски представители, на които, според талмуда, се разрешава, външно да изпълняват друга религия, запазвайки в душата си своята вяра – юдаизма. Останалите ще подкупим, а неподкупните ще унищожим. Други, повече или по-малко организирани структури, руснаците нямат, защото стадото не е и спообно да се обедини и да ги създаде, понеже руското стадо вече се е пропило и е деградирало, и не е способно за организиране.
Ако миналия век САЩ са купили от Русия, Аляска, то в 21-ви век ще купят целия Сибир. Където ще влязат сибирските територии между Енисей, на запад, Северния Ледовит океан, на север, Тихия океан, на изток, и границите с Китай, Монголия и Северна Корея, на юг. Тези земи двойно надхвърлят територията на самите САЩ. Акър земя ще бъде купен по 1000 долара, и за целия Сибир ще се наложи да се платят 3 трилиона долара, в течение на 20 години. Ежегодните вноски ще са по 200 милиона долара, половината от които ще отива за купуване на стоки в САЩ.  (тук цифрите явно не са точни! б.пр.)
Сибиряците никъде няма да се дянат, за това, че ще се наложи да се подчинят на някое чуждо влияние, а САЩ изглеждат по-приемливи, отколкото азиатските съседи. В края на краищата, Владивисток е по-близо от Москва...                                                                                                                     

8. За провеждането не тези архиважни за нас мероприятия, под формата на “демократични преобразования” ще дадем на славянското стадо “монархия”. На всеки народ, марионетен президент. С повече блясък, шум и помпозниост! Монархизмът е добър с това, че цялата енергия на масите отива в свирката. Отклонява вниманието от нашата работа по структуриране на населението, по нужния ни образец. Президентът е параван, уж избран всенародно, зад който ние ще управляваме всичките нужни ни процеси (а ние ще подправим избирателните процедури, така, че всичко да изглежда законно).  Президентът ще бъде овластен с неограничени пълномощия. Чрез пренасочване кадрите на висшите постове, на силовите структури, той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Фед. служба за сигурност и всякаквите “спецнази”, ще бъдат подчинени директно на президента. Което значи, на нас. В нашите ръце ще са само конците, водещи към ръцете на президента. И ние ще подърпваме конците така, както трябва, за осъществяване на грандиозния замисъл –  покоряване на всички племена и царства, и подчиняването им на нашия свърхнарод, избран от бога Израилев.                                                                                                                                                       

9. Но главното – са парите. Те вършат всичко. Те са властта, те са силата. В когото са парите, в него е оръжието – свърхсъвременно. В него е наемната армия. Парите владеят средствата за масова информация, оглупяващи милиарди човешки добичета. Подкупват нужните ни хора. Премахват непокорните. Бомбардират съпротивяващите ни се фанатици – иракчани, сърби, и в перспектива – руснаци. Всичко решава капиталът и завземането на властта. Натрупването на капитал и завземането на власт, ние практикуваме вече три хилядолетия, и в това дело никой не може да ни съперничи.
Вие нямате свои пари. Власт също. Няма и няма да имате! Няма да ви дадем!                                                                                                                             

Ние ви ненавиждаме безмерно! Тази ненавист ни дава сили, мило да ви се усмихваме в лицето, да се внедряваме при вас, с доверие, и да ви ръководим, изразявайки “загриженост” за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци, които всъщност няма и да се появят.
Вие сте обречени. И докато не разберете тази проста истина, докато се гърчите, до тогава ще ви бият – повече от колкото се полага. Бъдете послушни, за да останете 65-70 милиона, иначе – 40-45.                                                                                                                                      
Сега главното е да се задържим още – минимум 2-3 години. А след това за нас, в тази страна, вече няма да има никакви проблеми. Ние ще създадем такива защитни механизми, че никой от вас няма да може да помърдне. Всичко ще ни бъде известно, контролируемо и тайно управляемо. И никой не ще може да ни попречи!  

 

Тази реч, явно е произнесена в началото на деведесетте години!?  И нека всеки преценява, доколко отговарят на действителността тези наистина “силни (сатанински) думи”, включително и за реалносттите в България!

Tекстът е от блога на eltimir. 
Превод от руски Г. Симов

Навсякъде в текста, думите - “стадо, добитък, говеда”, са превод – тълкуване, на употребяваната тук от евреите, презрителна дума быдло”!  Тази дума не я намерих в речника, но от източници в интернет, се оказа, че навремето е означавала – рогат впрегатен добитък, или – говежди впряг!

Иначе, предполагам, на повечето от вас е известно, че когато споменават неевреите, евреите използват думата “гойим”, означаваща – скотове, гадове!  Просто така ги учи тяхната религия – нищо лично!

                                                                                                    

 (Неподреденият текст, на некои места в тази публикация, е поради лошата работа на програмата, на текстовия редактор, на блога!) 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. eltimir - Благодаря!
04.03.2010 08:02
Благодаря за превода, Гриша. Пуснах го и на своя блог, а също в един от сайтове те си. Като добавих кратко въведение:
Няма да се уморя да повтарям, че русофобията служи само и единствено на ционистките планове за завладяване на света. Че русофобията на практика е смъртоносна за българина.
Разни ненормалници бълнуват за България на триморета. Казвам „бълнуват”, защото ние не сме в състояние да отстоим като българска и днешната ни орязана територия. Разни ненормалници бълнуват за България до Китайската стена. Други пък призовават да си вземем „исконно българските земи” в Египет.Утре ще поискат да си вземем „исконно българските земи” в Австралия, Антарктида, Аляска, Перу и Чили. Не, без Чили там стават земетресения. Какво обаче целят ненормалниците и дали наистина са ненормалници?
Не са ненормалници, агенти на ционизма са. Предатели, купени с еврейски пари. Тяхната цел е да посеят вражда между народите, застрашени от ционистите. Те целят да попречат на нашето обединение, пречат ни да си подадем ръка и заедно да тръгнем на борба срещу общия враг.
цитирай
2. анонимен - eltimir,grigorsimov,
04.03.2010 16:51
От доста време следя вашите блогове.Уважавам вашите мнения и се прекланям пред
вашите житейски преживявания.Уважавам и вашата настойчивост да представите
вашите виждания относно влиянието на еврейството върху живота в старната
ни и в световен аспект.Така както сте представили същността на развитието на света
и България в светлината на това влияние,в голяма степен покрива и моите виждания за развитието на света.Но имам няколко въпроса към вас:
1)Толкова много ли "света" е сляп,че не вижда това?
2)Защо след като евреите в голяма степен са постигнали своите цели с налагането
на социализма в унисон стехните идеи за "завладяване "на света(т.е,подчинение
на гоите),те допуснаха(или съзнателно извършиха) демонтирането на тоталитарния
социализъм?
3)Ако целта им е да владеят света,т.е,колкото се може повече гои,защо трябва непременно да сведат броя им до 1 милиард,или даже до 300милиона?
4)Защо им са въобще гоите щом даже и със съвремените технически средства и технологии те биха могли да осигурят на 10-15 милиона "истински"евреи живот за
хилядолетия напред?
Бих могъл да задам и други въпроси,но мисля,че досега е достатъчно да се
спрем и на тези.
Чакам отговор.
цитирай
3. eltimir - IHWH
04.03.2010 17:26
1. Светът го вижда. Само че хората, които се осмеляват да говорят и пишат по въпроса, са подложени на перследвания. Ние с Гришата правим малко изключение. Гърмяни зайци сме и ще им е трудно с нас. Пък и бездруго доста ни мачкат. Та хората го виждат, но официално не се признава.
2. Социализмът беше почнал да се развива в неприемлива за ционистите посока. Той до голяма степен постигна своите цели и те можеха да се откажат от него.
3. Ето, тук вероятно с Гришата имаме различия по въпроса. Според мен отново се намесва онова нещо, оня женски демон от Бездната, наричан IHWH. На него са му нужни човешки същества, той се храни с енергията им. Но има и нещо друго. От една страна наблюдаваме как биват подлагани на унищожение старите и културни народи, а от друга се поощрява развъждането на безполезни паразити. Като циганите у нас, развъждани под натиска на Сорос, например.
3. Мисля, че въпросът в известна степен се повтаря и вярвам, че отговорих на него. Върхът на пирамидата не са евреите. Върхът е онова зло нещо, наричано IHWH.
4. Въпросът се повтаря за трети път. Събитията не могат да бъдат обяснени, ако го разглеждаме само и единствено в материален план. Но когато включим другото, тогава те получават своето логично и естествено обяснение.
И да добавя от мен пето. Немалко евреи вече са достигнали до мисълта, че са изпозвани от Демона, и че накрая и те ще бъдат жертвани. Та не се знае как ще се развият събитията в съвсем близко бъдеще. Още повече като вземем под внимание факта, че съвсем скоро срокът на IHWH изтича. До този извод съм стигнал не само аз. Това вече се знае и се говори открито.
цитирай
4. grigorsimov - Отговор на анонимен:
05.03.2010 09:40
1. Народите са преърнати в слепци и глупаци, чрез "културата" - която е антикултура, чрез образованието, което е - индоктринация, чрез медиите Им, за които предполагам не е нужно да давам пояснения.
2. Ционизмът създаде т.н. представителна демокрация, в която реално са представено само Те. Те създадоха и комунизма, за да избият стотина милиона славяни - арийци - християни, да им отнемат имота, савободата, достоинството, културата и даже вродената съвест във всеки човек. Комунизмът смля - физически и духовно, славянските народи, и не само тях. Но постепенно "революционната ярост" се уталожи, и комунизмът престана да е полезен за юдеите. На тях им е неуна "световна перманентна революция" - т.е. световен непрестанен терор! (това са техни думи). Комунизмът бе демонтиран (и внимавайте - без Китай!!!), за да бъде продължено унищожението - физическо и духовно, с други средства и друга демагогия. Не забелязвате ли сами това?
3. Не юдеите - сатанисти, не им трябват всички гои, понеже трудно могат да ги сведат до това ниско интелектуално положение, та да могат лесно и безопасно да ги владеят и пият кръвта им (не в преносен смисъл) - "во веки веков". Още от самото начало, те са виждали недвусмислено, че единствените и най- опасни техни опоненти ще са арийците славяни, не само че са били най много, но и затова че са били с най-високи нравствени и интелектуални качества, и въобще навремето славяните, реално са били - всьо и вся! И още от началото е страшната им злоба и ненавист към славяните, които са населявали и Палестина!
4. Гоите са им нужни за да ги обслужват, защото в еврейския талмид пише, че за евреите, гоите са по-долни от кучета, но господ ги е създал да обслужват евреите, понеже било под "достоинството" им, да ги обслужват четирикраки животни! Освен това, гоите са им нужни за да задоволяват сатанинската си злоба и садизъм, но и за "религиозните" им кървави ритуали!!
5. Където е имало робство, феодализъм, крепостничество и комунизъм, - там са властвали юдеите!
цитирай
5. анонимен - Благодаря,но
05.03.2010 11:20
..при това положение виждате ли някакъв изход?Защото така,както са представени
нещата излиза,че положението е безднадеждно.Мислите ли,че даже и "обединени"
(нещо почти невероятно за нас,българите,но да речем възможно при други народи)
хората биха могли така,с голи ръце и само с лозунги и мирни демонстрации да пос-
тигнат нещо,като се има предвид,че целият репресивен апарат е в техни ръце?
Да не говорим за това,че са майстори на провокации и биха довели нещата до
едно просто "братоубийство" между самите демонстриращи?Не са ли вече непо-
правимо изпуснати нещата в това отношение?
И още един въпрос:какво представлява абреатурата-IHWH?
цитирай
6. grigorsimov - Абревиатурата IHWH, е еврейското произношение на "Йехова" (безгласна дума, като почти всички еврейски)
05.03.2010 20:38
Изходът или, по скоро, пътят, е - 1. в заинтерсованосста ни за заобикалящия ни свят, като се абстрахираме от всичко което са ни учили и внушавали до сега, в училище и от медиите! И даже ако приемаме всичко - обратно на внушеното ни, ще сме по-близо до истината!
2. но най-важно, за нас християните е, да приемем дословно христовите поучения!
Ето само неколко от тях: "Княз на света е Сатана"; "Ще научите истината и тя ще ви освободи"; "Аз съм пътят и истината, и животът"; "Не хвърляйте бисера си на свинете, защото ще го стъпчат с крака, и като се обърнат ще ви разкъсат"!
"Не бойте се от този, който може да погуби тялото ви, но душата не може, но се бойте от тези, които, и тялото и душата ви могат да погубят"; "Който спаси живота си, ще го изгуби, а който изгуби живота си заради мене, ще го спечели"!
А към еврейските "духовни" първенци, Христос се обърнал с думите: "Ваш баща е дяволът и вие неговите похоти искате да вършите..."!
И Христос въобще не ни обещава земно щастие и материални успехи, нито пък физическа сигурност, а казва на учениците и последователите си: "Мене гонеха, и вас ще гонят"! "Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват"!
И от, иначе крайно неясното, по съдържание и хронология, "Откровение на св. Йоан", но напълно ясно по смисъл, християните знаят, че реално, злото в света все повече ще се увеличава, до "последните години", когато ще се възцари юдейският месия - звярът, Антихрист, наместникът на дявола в света. Тогава ще се разпространяват и най-големите лъжи и измами, тогава ще е и най масовото насилие и изтребление на онези, които не признаят антихриста, за Христос, и които не се съгласят да им се постави знакът му - 666 (който по всичко личи, че ще бъде имплантиран под кожата, като идентификационнед "документ", и като безкасова "карта - чип", с който единствено ще може да се купува и продава!
И накрая, цитат по памет, и по същество:
"Който приеме знака му, ще пие от виното на яростта божия
цитирай
7. анонимен - oblachebialo
06.03.2010 03:20
potresavashto e vsichko , koeto stava sega v sveta, t.e varvi planat na zloto....NOOOOOooooooo na vsiako deistvie ima ravno PROTIVODEISTVIE .....vapreki che Newtinivite zakoni - ofizialno zaiavenite sa SAMO polovinata ot istinata ( tazi polovina e za goite , goiskite " ucheni " ) drugata polovina e TEHNIA DUHOVEN smisal i sashnost !!!!!!!!!!! tova e samo za " tainite " obshtestva...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nishto skrito NIAMA pod NEBETO...prosto NE moje da e vechno skrito....zashto ???????????????????/
Ima li po- moshten ot PARVOTVOREZA ??????????? ot PARVONACHALIETO=1!!!

Borbata , koiato se vodi ot vekove , ot silite na tamninata !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolkoto i da dadeliava veznata kam tiah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

ima HARMONIA KOSMICHESKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tia e NEZAVISIMA ot nashite
napravo SMESHI borichkania......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da. mnogo smeshni sa !!!............ Dezata sa bezstashni !!!!!!!!!!!!1 Zashto?????????????? Zashtoto v tiah deistva tova , koeto TVOREZA e ZALOJIL = svetlina , radost , obich, sachuvstvie,......TOVA TRIABVA da si PRIPOMNIM.....tova TRIABVA da OSAZNAEM...............vsichki drugi vanshni ZALAGALKI sa ot lukava go = zabludi......kolkoto iskash......................s tova orajie si sluji samo SATANATA.....

VSIAKO nasilie , grozota , zaplahi i vsichko grozno , NE e ot BOGA , NE e ot BOGA !!!!!Nikoi Ne se rajda ubiez..a stava ubiez......i t.n.....STRAHAT =
sredstvo za manipolazia ....ot kakvo mojesh da se strahuvash , kogato varvish PO ZARSKIA pat ??Ne lajesh , ne kradesh , Ne ubivash ??
Otrasnah pri sozializma ......i na cherkva HIDEH....i istinata kazvah......e biah tran za direktorki.....No Istina , chestnost VINAGI namirat PODKREPA! ot opit govoria!
цитирай
8. анонимен - IHWH
06.03.2010 13:01
Абревиатурата IHWH, е еврейското произношение на "Йехова" (безгласна дума, като почти всички еврейски)...
До колкото знам, абревиатурата наистина означава Йехова, т.е. еврейския бог. Той е описан изключително подробно (дори и като външност) в една от свещените книги на Кабала, Зохар, но на евреите е забранено да произнасят името му. Йехова и др. подобни са имената, които му дават хората от другите религии.
цитирай
9. анонимен - Интригуващо
12.03.2010 19:55
Много интересно, но са нужни документални доказателства, че това изказване не е измислено. Мисля си обаче, ако е истина, какво можем да направим? Почти нищо. Дайте идеи. Това с религията не хваща дикиш. Трябва нещо яко.
И още нещо - съветвам 7. анонимен - oblachebialo първо да изтрезнее от алкохола или дрогата и после да пише. Тъпанар!
цитирай
10. kristabella - Звучи безнадежно. Какъв е изхода и ...
13.03.2010 16:54
Звучи безнадежно. Какъв е изхода и въобще има ли такъв? Ужасно е когато видиш, че всичко е добре режисиран цирк. Мислите ли, че религията ( говоря за българите) ще им помогне? Не мисля. Отдавна сме станали псевдохристияни.
цитирай
11. анонимен - Именно
30.06.2010 09:24
Нашето учение е било в смисъл че човек сам трябва да се освободи от недостатъците си за да бъде освободен от кръста на който е прикован от тях ( прищевките на тялото, емоциите и страстите, и лошите помисли ), докато точно евреите измислят Христос, който да чакаме като спасител и да сме послушни, като овчици за да ни стрижат, доят и колят както им е удобно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314817
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031