Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 22:09 - Знакът на Антихриста и Новия Световен Ред - автор: ironic90
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10118 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 19.03.2010 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От месец Март 2010 г. започва имплантация на населението с “Дигитален Ангел” (цифров демон) - МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност а така също и всички банкоматни и кредитни карти.
Имплантацията на Digital Ангел е задължителна, и се извършва върху
дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимоста от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на целото население по света и това ще бъде осъществено в най кратки срокове(по всяка вероятност до 2012г.). По настоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, който ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните и възможности.
Digital Ангел е Чип съдържащ
индентифицираща приносителя си информация и постоянно излъчван индентификационен код-номер за всеки човек ретлансиращ се от GPS-сателити към Глобалният СВЕТОВЕН МЕГА-компютър - БЕАСТ (ЗВЯР) намиращ се във Люксембург (Белгия). Идеята (обяснението) е, че имплантирането на Digital Ангел ще изключи изгубването от човек, на каквито и да било документи удостоверяващи индентичноста, образованието,криминалното минало, здравното осигуряване, финансовото състояние и др. Увеличава се сигурноста на хората срещу отвличане тъи като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS- сателити. Финансовите злоупотреби са изключени тъй като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира а към глобалния компютър се изпраща съобщение че той е вън от тялото му. Digital Ангел осигурява също откриването на изгубени хора а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние(кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)".

Изложената по горе информация изброява единствено предимствата на Digital Ангел, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко "сигурност" във нашият несигурен свят.
А сега желая да ви
запозная със информацията която никой пропагандатор и реклама на Digital Ангел няма да разкрият пред нас обикновените и не чак толкова обикновени хора!
Фактите са
истнски и са следните:
Без наличието на Digital Ангел, вие няма да можете да продавате (осъществявате собствен бизнес) и да купувате, тъй като всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен. Това положение ще направи живота ви изключително труден, и ще бъдете преследван, при положение че откажете имплантацията на CHIP666. 
Но пък, ще бъдете истински духовно и психически свободен, за този кратък 3,5 годишен период на съществуване и господство, на Digital Ангел, краят на когото ще завърши с унищожаването на Новия Световен Ред на Антихриста и Установяването на Божието управление на земята, с второто пришествие на Исус Христос.
Библейското значение на "края на света" не е
унищожение на земята и хората по нея, но е унищожение на злото и злата политическа власт на земята, и установяване Божието управление НА Мир И любов!

1. Чип имплант-Digital Ангел е с двустранна връзка между човека - носител, и Световният Мегакомпютър - "БЕАСТ" .

2. Във Digital Ангел е вложена технология позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над мислите и убежденията на хората.

3. Постоянно излъчваният индентификационен номер за всеки човек е различен освен първите три кодови цифри които са "666".

4. Числовият код които активира световния компютър в Люксембург е 666.

5. Информацията за всяка банкова сметка с която вие боравите чрез вашите кредитни и банкоматни карти или Digital Ангел по целия свят се съхранява и обработва от Мегакомпютъра БЕАСТ в Люксембург и номера на вашата сметка започва с 666 като представлява осемнадесет цифрен код, съдържащ три групи от по шест цифри. Първите три са 666, след това кода на вашата област в света и накрая - вашият индивидуален номер!

6. При повреда във вашият Digital Ангел, вие ще получите силно-болезнени и обезобразяващи язви по цялото тяло.

7. Чрез Digital Ангел, вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическият контрол на една сатанинско-технологична система удовлетворяваща интересите на господарите на новия световен ред, начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Ангел представлява, в същноста си, форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила която Господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Ангел, ще им даде свръхестествена демонична власт над човечеството.

8. Приемането на Digital Ангел като имплант във вашето тяло ще бъде най арогантния акт на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката душа!

(В "Откровение на Йоана", пише следното:
"Който приеме знака на Звяра, на ръката или на челото си, ще пие от виното на яростта Божия"!) 
...................................

      Всичко споделено тук е от позицията ми на християнин: Първо защото съм християнин! И Второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията записани в Библията, в Откровение на Йоан 13гл. и много други Библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес, и ако подминем с присмех и неверие информацията и решенията пред които се изправяме днес и утре то отговорноста за предстоящия ужас ще си бъде само наша! Аз вярвам и се надявам че мнозина от вас, които прочитате написаното тук ще вземете правилното решение когато дойде момента.
 

НА СЛЕДНИТЕ ДВА АДРЕСА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В САЙТ КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОЗНАТИ НАЙ ПОДРОБНО И РЕАЛИСТИЧНО СЪС ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАЩАТА СЕ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ СВЪРЗАНИ СЪС НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТ И БЕЛЕГА НА ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД НЕГО - ПРИЕМАНЕТО НА CHIP 666: 

 http://teosfera.narod.ru/fancipimplant.html

.......................................................

 

 

Би било добре, ако и вие изучавате и разпостраняватe тази информация...

 

БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!





Гласувай:
7



1. анонимен - Смехурко
20.03.2010 14:57
До автора:

И др. пък като ти се явят подобни "явления" да изпиеш 666 бр. хапчета - предимно от психотропно естество! ;)
цитирай
2. анонимен - Контрахипотеза
20.03.2010 15:27
Сигурно си прав, за твърдението си. Но аз лично няма да се имплантирам, когато дойде това време, а ще се ядосам. А, когато се ядосам, стават потопи, земетресения, астероиди; планети се поразпадат. И Антихирста и неговите слуги яко ще изтръпнат, не само на Земята, но и в совалки, в подводници и на други места, в галактиката. Така, че не ме е страх. Но, ако нашите управници имат ум, в главата, а те имат, няма да се съгласят на това. Човека не е роден, с чип и не трябва да има чипове в него. Антиприродно е, по сътворение. Но за новите документи, те са по-сигурни с чипа и отпечатъка - това не е лошо. А Антихриста, ако държи на тези си капризи, ще си получи урока, какъвто не е и сънувал. Лукаво, алчно и ароганто същество е. Но не не е безсмъртен. Не малко богове и ангели са изчезвали и заради по-малки грехове. И няма спомен от това, да е оцелял някой от тях. А човечеството да си опича ума в главите и да не допуска такива престъпления, защото това е античовешко и антиприродно. Чип, в тялото? А защо не имплант, от футболна топка, в черепа, на такива законотворци? Не е трудно. Ще им хареса ли? Предлагам: Който даде идея, за такива неща, като чипове, в телата, да му се имплантира под кожата - ръчна граната. И с последният шев, да се изтегли шпленда! Ефективно е - няма да има нужда от промени и ремонти; нито от подмяна на документите. А слугите на Антихриста да не се радват, на успехите си! Галактики са затривани, а камо ли междупланетни кораби. Няма безсмъртни същества.
цитирай
3. анонимен - Очаквам присъдата над охолните
20.03.2010 18:04
Религиите се самоизяждат. БОГ не е религия. Вселенските закони на развитие не са религия. Те са настоятелни и безпощадни и се сбъдват. Пред Човечеството стои изпитание. Няма беден, няма богат; на всеки какъвто му е късметът. Тези, които искат да глътнат Човечеството, много скоро ще бъдат глътнати. Много по-скоро, отколкото си мислят. Лермонтов кадва:"Има други съд, любимци на разврата". "Този съд не се купува от звън на злато, делата и мислите знае отпреди". Този съд са Законите на Вселената, на Земята, която се развива съгласно тези закони.
цитирай
4. icebarbi - Както знаете този процес започва с ...
20.03.2010 23:40
Както знаете този процес започва с смяната на документите за това се прави. В новите ни документи наистина ще има чип както при животните , за имплантирането все още е спорно дали точно това твърди пророчеството или е символично ,но дали в документи или ръката чип ще има !


А за хората на който им се струва не реално, моля нека първо проверят. За тези неща има страшно много информация. Първите данни са от мисля от 56 година като план за подобно нещо !
цитирай
5. vandela007 - Пишеш, пишеш, дай ни линк към изт...
21.03.2010 12:47
Пишеш, пишеш, дай ни линк към източника на информацията ти. В развитите държави може да има чипове и карти, но не и имплантирани в тялото!!! А в неразвитите, тях как ще обхванат; има места, дето и телевизия няма, та импланти... НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ МИСЛИТЕ НА ЧОВЕКА. БОГ МОЖЕ, НО ДОРИ И ТОЙ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НИ КОНТРОЛИРА, ДАЛ НИ Е СВОБОДНА ВОЛЯ ДА ИЗБИРАМЕ... При Второто пришествие земята ще бъде обгорена и унищожена. Тези, които са пренебрегвали Божията покана и са живяли без вяра, също ще бъдат унищожени. Земята ще бъде пресъздадена наново. Това го пише в Библията и ако те интересува, ще ти посоча КЪДЕ ТОЧНО.
цитирай
6. icebarbi - Пишеш, пишеш, дай ни линк към изт...
22.03.2010 10:13
vandela007 написа:
Пишеш, пишеш, дай ни линк към източника на информацията ти. В развитите държави може да има чипове и карти, но не и имплантирани в тялото!!! А в неразвитите, тях как ще обхванат; има места, дето и телевизия няма, та импланти... НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ МИСЛИТЕ НА ЧОВЕКА. БОГ МОЖЕ, НО ДОРИ И ТОЙ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НИ КОНТРОЛИРА, ДАЛ НИ Е СВОБОДНА ВОЛЯ ДА ИЗБИРАМЕ... При Второто пришествие земята ще бъде обгорена и унищожена. Тези, които са пренебрегвали Божията покана и са живяли без вяра, също ще бъдат унищожени. Земята ще бъде пресъздадена наново. Това го пише в Библията и ако те интересува, ще ти посоча КЪДЕ ТОЧНО.



Защо така заядливо ?? Вярно е , че при нас сигурно трудно ще стане това, но хората са го измислили не знам дали е същият чип в документите ни както в тялото но чип има затова е новата смяна на документите. Линкове ще ти пратя колкото искаш и сам можеш да провериш, просто пишеш в google чип 666 и излизат стотици страници с филми и материали. Аз лично това го знам от 7-8 години когато наши познати от Лондон ни се обадиха да ни кажат какво се прави там за "тяхна сигурност".
Относно пророчествата защо реши че не познавам библията и не знам какво пише там?? И да прав си наистина никои не може да чете мисли ! въпреки, че има хора който вярват в противното не така и аз съм абсолютно убедена в това

http://www.youtube.com/watch?v=6sjyVs5rOw4
http://www.vestnikataka.com/forum/index.php?topic=2757.0
http://www.youtube.com/watch?v=pfLFviKZAUY&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=OqFnmj2DKfk&feature=response_watch
http://www.falsemessiahs.com/bible_prophecy/end_times/images/chip.jpg
http://a.images.blip.tv/Uspimpclub-666IMPLEMENTATIONBEGINS2014155-959.jpg
http://www.revlu.com/666.html
http://www.scribd.com/doc/6673127/666-Chip
http://www.greaterthings.com/News/Chip_Implants/
http://www.illuminatiarchives.org/new-world-order/obamas-deception-new-world-order-and-the-rfid-chip-666/


цитирай
7. icebarbi - " Аз не зная под небето друга ...
22.03.2010 10:40
" Аз не зная под небето друга книга, по-могъща и тъй всеобща, каквато е Библията... Там дето Библията се знае и чете, злините са случайни, а добродетелите са трайни спътници на живота. Учудвам се, че тази Свята книга много слабо се знае у нас не само от миряните, но и от духовниците. "

Иван Вазов
цитирай
8. анонимен - Стига...
04.06.2010 14:11
Християни, вместо да се плашите един друг с баба Яга, Кашчей Безсмъртни и злата Ламя...вземете се в ръце и работете за да направите света едно по-добро място, според Божията воля и поради Христовата жертва!
цитирай
9. анонимен - СРС НА МВР-МНО
30.08.2010 18:18
В ТОВА ВЛИЗА ЛИ И НЛО ОСВЕН АПАРАТУРА НА МНО-МВР И МТеЛ С СИСТЕМА НА СИКРЕТ СЕРВИС.А ИНАЧЕ ИМА НЕЩО ВЯРНО В ГОСПОДСТВОТО НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД НАЧЕЛО С АМЕРИКАНЦИТЕ-СВЕТОВНА КРИЗА И СЕ ОПРАВИХА НО ОПРААВИХА И ЕВРОПАА С КАСЕТАЧНИТЕ БОМБИ КОЙТО СЕ РААЗЛАГАТ В ПОСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ВЕЧЕ В ЕВРОПА ИМА ГМО. А СЕГА ЩЕ МОНТИРАТ И ПРО СРЕЩУ НЛО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315017
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031