Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2010 23:12 - Национализмът е насаден на 'пачи' яйца!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2832 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 15.04.2010 10:14


Националистическата идеология е юдомасонска лъжа - провокация, още от времето на "великата" френска революция, затова от нея обикновено произлизат само илюзии и заблуди, и още по-голям упадък на народите и техните култури, защото: "ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО.  ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА" (цитат от "Катехизис на съветския евреин", от ционисткия конгрес в Москва, 1988 г.).
Национализмът е измислен след "великата" еврейска, френска революция, когато надошлите от цяла Европа евреи, се самопровъзгласили за единствени “истински” френски националисти, а французите били наречени "пейзани" - реакционери.
Ционистите казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."  Ционистите са създатели и на национализма, т.е. на еврейския национализмъм, но те са кръвни врагове на всеки истински, нееврейски национализъм.
Идеологията на национализма, в този ъ вид, е пагубна за народите и държавите, за самите националисти - идеалисти, и за техните национални движения, зщото няма нищо по-пагубно за една народност, от заблуждаващия лозунг, че “в една държава, всички народности са една нация”!  В България, например, турците и циганите ги наричат българи, и малцина виждат в това, нещо ненормално и пагубно, – и за малцинствата, но най-вече за българите, защото нали уж “всички са българи”, никой не казва, колко цигани има в България и колко процента от новородените "българчета", са циганета (за което циганите нямат никаква вина). Така, ние българите сме обречени на скорошно изчезване, понеже ни се натрапва антикултурата, че раждането и отглеждането на деца, не е модерно и не е практично, и че така правят само циганите, които пък всячески биват стимулирани да раждат деца, голяма част от които, им ги отглеждаме в домовете за сираци!
Националистическата идеология неусетно обвързва ръководставата на националистическите партии с юдомасонството, най-малкото, като копират на доверие измамните националистически догми, идеалистите – националисти, волю-неволю работят за самоунищожението си, и всъщност, нямат никакъв реален шанс да променят статуквото в света, в полза на своите народи, – не само поради подвеждащата идеология, но и поради факта, че главните националистически партии, ако не се оглавяват от прикрити евреи, се оглавяват от юдомасони. А в същото време, светът реално се тласка към абсолютно вавилонско сатанинско стълпотворение, и към пълно унищожение на всички автентични народи и култури.
Национализмът безкритично повтаря и заблуждавщите лозунги от арсенала на нечестивите сили – “прогрес” и “модерност”, с които се внушава, че преди юдомасонското псевдовъзраждане, народите били диви и изостанали, невежи и низкокултурни, докато истината е точно обратна!
А юдомасонската пропагандна щампа – "култура", и всички останали техни пропагандни клишета, следва да се разбират в точно обратния им смисъл: културата е антикултура, образованието е индоктринация и затъпяване, просветата е затъмнение, прогресът е регрес, хуманизмът е човекомразие, свободата е робство, демокрацията е диктатура на задкулисните диригенти, комунизмът е безправие и монополизъм, мирът е покорство, агресията е миротворство, окупацията е освобождение, терорът е “борба срещу тероризма”!
Основният народ във всяка държава, непременно е обруган; изконната му култура и вяра са обявени за остарели и не прогресивни, и са заместени с "модерна”, “прогресивна”, “съвременна култура”, която е пълно отрицание на традиционната култура, вяра и обичаи.
Вместо прекрасните хилядолетни национални носии, е натрапено унифицираното обличане на мъжете и провокативното, все по-модерно обличане (или събличане) на жените.
Вместо народните песни, създадени и създавани от самия народ, отгоре ни се натрапва оперно пеене и "класическа" музика, и всичките целенасочени фаворизирани жанрове “забавни” песнички, мелодии и шансони, или просто - джингъл-дрънканици! Вижте сами, на какво ниво са песните за Евровизията (с много малки изключения, като миналогодишната българска песен)!
И цялата тази анти-култура, се прокарва и рекламира, чрез “елитните” заведения на мафиотския и политическия елит, където господари са масонските "братства", за които пък, демонстрирането на "модерност" и всякаква извратеност, е "служебно задължение".                                                                                            По този начин у нас бе натрапена и чалгата, от мутрите, които владеят заведенията, и медиите, и “културата” – от типа на Азис и Слави, и многото подобни им “братя” – “велики майстори” на покварата, разврата, лъжата, или – на злото – въобще!



Тагове:   Национализмът,


Гласувай:
1



1. анонимен - Чифутите искат да няма нации
08.04.2010 12:56
"'ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е КРЪВНО СВЪРЗАН С ЕВРЕЙСТВОТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА' (цитат от 'Катехизис на съветския евреин', от ционисткия конгрес в Москва, 1988 г.)."

Това не е вярно - те искат да си мислим така! Без национализъм се губи смисълът на нациите и етносите, които са създавали държавите. :(
В българската политика не допуснаха никакви националисти. Волен излезе националист менте!
цитирай
2. grigorsimov - Сатава дума, че идеологията на национализма е менте
08.04.2010 19:07
И ти сам потвърждаваш, какъв е резултата, защото наистина национализмът е предвиден само за евреите, а за други народи, на практика е забранен, и се допуска само ако Те имат някакъв временен интерес да използват нечий национализъм, против някого другиго. Национализмът се допуска, само ако е оглавен от менте националист(и), техен или подставен човек, каквито обикновено са случаите!

цитирай
3. zahariada - Знаеш ли какво каза една.....не знам каква по радиото?
08.04.2010 19:48
Всички се раждали евреи и после ставали последователи на различни религии. Как да го пощадиш такова....!
цитирай
4. анонимен - Чифутите са се възползвали и са к...
12.04.2010 04:42
Чифутите са се възползвали и са контролирали всички идеологии! Въпросът е, коя идеология е най правилна за спасението на нашата нация?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353402
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930