Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2010 22:56 - Борбата срещу световния тероризъм - световна демагогия и цинизъм !
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8571 Коментари: 17 Гласове:
1



Ясно е, че ислямският тероризъм се поражда и подклажда от нерешеня от десетилетия  конфликт в Палестина, между новосъздадената еврейска държава и местните араби, наречени – палестинци.  Същността е в това, че окупираните от десетилетия, арабски територии, въпреки безбройните резолюции на "Съвета за сигурност", продължават да са с неясния статут, на "вечно окупирани", а Израел, нито има намерение да се изтегли от тях, нито да ги анексира окончателно.  Така, тези територии са превърнати в огромни концлагери и са ежедневна арена на легитимна съпротива, от страна на палестинците.

             В отговор на тази съпротива, Израел бомбардира, взривява, "отстрелва" или арестува, – когото, когато и където пожелае!  Всичко това, еврейската държава нарича: "легитимно право на самозащита"!  Но именно тези незаконни и неморални обстрели, взривяваня и убийства на предполагаеми терористи, извършвани с цел - отмъщение или "превенция", както и безправието на окупираното от десетилетия, население, са основната причина за порочния кръг на насилието и терора в "Близкия изток", а от там и в света!  

             На индивидуалните актове на съпротива, Израел отговаря с много по-брутално и несравнимо по мащаби, насилие, което си е държавен тероризъм!   

             Почти всички терористични актове, ако не са инсценирани, като най-унищожителният, от 11 септември в САЩ, са свързани с "близкоизточния конфликт", а съвсем не с Авганистан и Ирак!

             Да си припомним "изненадващото" нападение над "Пърл Харбър", дало повода за включване на САЩ във втората световна война, против волята на американския народ!   А че не е било изненадващо, – ето какво пише съпругата на президента Рузвелт, – Елеонора:   – "Ние всички го очаквахме"!  

             Нещо подобно е и разрушаването на "търговския център" в Ню Йорк.  Достатъчно много факти, а и логиката (кой има изгода) навеждат на заключението, че този и много други терористични актове, са провокирани и дирижирани!   Точно тези, които оправдават своите действия с тероризма, имат изгода от него, и за тях тероризмът е жизнено необходим!

             Въпреки многогодишното изтезаване на хилядите произволно арестувани мюсюлмани, все още с нищо не е доказано, че Саддам или някаква си "Ал Гайда", имат нещо общо с този унищожителен терористичен акт!   Споменава се, че Бен Ладен, в излъчен "запис" уж одобрявал и приветствал атентатите.  Но нали бяха разпространени и снимки на евреи, предварително инсталирали TV камери за да заснемат “неочакваното” нападение, които открито изразяват радостта си от горящите и събарящи се небостъргачи на нюйоркския търговски център.  Не е ли това достатъчно доказателство, че те са организатори на атентата?   А и това, че от работещите в търговския център, половината били евреи, но нито един от тях не бил пострадал, понеже предварително са били предупредени да не отиват на работа този ден!?  А и “случайно”, точно преди атентата, еврейският търговски център бил застрахован за много милиарди! 

             Ясно е, че тези факти няма как да се опровергаят, което доказва, че терористичните актове се планират и дирижират, за да служат за поводи и оправдание на нови световни злодейства! Така че, с никаква "Ал Гайда" немогат да се оправдаят стратезите на войната срещу света, защото, тъкмо бруталните войни на САЩ и бутафорната им "Коалиция на желаещите", са истинският световен тероризъм!

             "Войната против тероризма" е планирана, много преди 11 септември, и кюлафите за десетките хиляди арестувани мюсюлмани, са били скроени много преди това.  Но кюлафите са скроени и за всички нас!   

             Не случайно Съединените щати, години наред притискаха правителствата на по-слаби държави, да се съгласят, че американски военни не трябва да подлежат на съд за военни престъпления и не могат да бъдат арестувани.  Това доказва, че те са имали готови планове за вършене на масови военни престъпления!  Така че, лозунгът на Буш:  – "Ще се борим срещу световния тероризъм, до пълна победа", е прозрачна демагогия, особено когато тероризъм се върши и целенасочено се провокира, даже и там, където никога не го е имало.

             В действителност, войната "срещу тероризма", е война на Израел и на евреите, против арабите и исляма!   И първопричината за тероризма, не е в "ислямския фундаментализъм", а в юдомасонските планове за унищожаване на религиите, за сломяване на морала и извращаване на човешката съвест, заради крайната цел – поробване на света, изтребване на 90% от населението и налагане на фантастичен световен терор (виж “тайните протоколи” публикувани 19-ти бек)! 

             Окупираните от Израел територии в Близкия изток са от десетилетия!  Северен Кавказ е окупиран повече от век, а от скоро са окупирани, Авганистан и Ирак, набедени че подкрепят "световния тероризъм", като в баснята за вълка и агнето:  "Мътиш, не мътиш, ще те ям"! 

             И тъкмо тези окупирани страни, днес са главните жертви и огнища на насилието и терора!                

             Масовите насилия и беззакония на окупаторите драстично обезцениха "декларациите за човешки права"!  Обезцениха и живота, въобще!  Многогодишното брутално третиране на окупираните народи, поражда закономерна съпротива, а безсилието и отчаянието, пораждат тероризъм!  Така че, с войните в Авганистан и Ирак, "порочният кръг" на насилята и терора, неимоверно се разшири !   А е пределно ясно, че следваше справедливо да се решават съществуващите конфликти, а не да се започват нови и нови, – каквито са нескритите намерения на самозабравили се явни и тайни наместници на "княза на света – Сатана"! 

             Нагло и лицемерно ни внушават, че тероризъм е и съпротивата срещу окупационни войски или техни марионетни формирования!    А къде остават тогава, човешките права, и правото на бунт, от "Всеобщата декларация за правата на човека"? 

             Разбира се, това което ни внушават е абсурд, но такава е изкривената логика на "Коалицията на желаещите".  Затова не е чудно, че тази "странна" коалиция има за свой съюзник, – 

Ка-Ге-Бейския Кремъл, който от век и половина "освобождава" Чечня и цяла средна Азия, а неотдавна всички Те, заедно "освободиха" Авганистан, и продължават да го “освобождават”, до последния жив авганистанец!  Боже, каква демагогия !   

             А всъщност, главната причина за окупирането на Авганистан бе, да се премахне религиозното управление на талибаните, върху което, злите сили нямаха пълен контрол, и мюсулманската власт да се замени със "светско" – бандитско управление, което да не държи, нито на национални интереси, нито на някаква си нравственост!   А другата причина бе, да бъде обкържен Иран!

             И естествено, след окупирането на Авганистан, прекратеното от талибаните, отглеждане на опиум, бе веднага възобновено, и сега пак единствени източник на средства за преживяване на авганистанците е опиума.  Но печалбите от този наркотик, възлизащи на милиарди долари годишно, не отиват в Авганистан, а в сметките на световните бандити - банкерите!

             А в Ирак, след окупацията, дълги години нямаше нито вода, нито ток, нито даже бензин!  За сигурност неможе и да се говори.  И за каквато и да е информация от Ирак, от независими източници, е наложена истинска желязна завеса.  Нежеланите от окупаторите журналисти, биват убивани или "отвличани".  Обстрелват се и се взривяват хилядолетни джамии, пълни с богомолци!  Взривяват се или се обстрелват с миномети, многохилядни тълпи от мирни поклонници - мюсулмани, с цел, създаване на паника, отказ от участие в поклонничество и насаждане на недоверие, и вражда между религиозните общности!

                           Много, много жалко, че въпреки илюзиите, за нещо качествено по-добро, светът започна и новия век, и новото хилядолетие, с масови насилия и незачитане на отдавна утвърдени международни правни и етични норми!  А за мен, като убеден привърженик на демокрацията и човешките права, е още по-жалко, че именно Съединените Щати (които до 2001 г., считах за "стълб" на демокрацията и човешките права) станаха изпълнители на престъпната пропагандна и военна кампания, преследвайки цели, които нямат нищо общо с прокламираните, нито пък с интересите на гражданите на САЩ, а още по-малко, на България !  

             Залъгват ни, че САЩ окупирали Ирак, за да свалят един диктаторски режим и да наложат демокрация!?   Но:

       1.  Кому е нужна замяната на една диктатура, с друга, – още по-брутална и безотговорна, и много по-неприемвлива за мнозинството от иракския народ?

       2.  – Вече се признава, че Ирак не е имал оръжия за масово унищожение, което бе основният "аргумент" и повод за войната!

       3. – Иракският режим не само че не е имал нещо общо с ислямския фундаментализъм, а напротив: – бил е гонител на исляма, понеже беше социалистически – атеистки (каквато е и Турция)!              

       4. – Ако САЩ  действително имаха намерение да събарят диктаторски режими и да налагат демокрация, защо не започнаха от комунистическата диктатура в Куба, която е под носа им, а не да преследват, залавят и връщат на Кастро, бягащите от диктатурата кубинци !!  Спомнете си, не рухна ли целият съветски комунистически блок, именно тогава, когато Унгария пусна на запад источногерманците, които се тълпяха пред западните посолства в Будапеща?!

       5.  – Ако САЩ, и "коалицията на желаещите", целяха "цивилизоване и демократизиране", нямаше безогледно да бомбардират градове и квартали, и всяко струпване на хора; нямаше да арестуват, измъчват и убиват невинни хора, без да признават никакви човешки норми и без да допускат никакъв контрол!   Не демагогските декларации, а методите с които си служат окупаторите, издават истинската им същност!        

             На нас, по-възрастните в България, е добре известно как комунустите наричаха всеки демократ или свободомислещ човек, – фашист или американски агент!  По същия начин сега се клеймят вярващите мюсюлмани, като "фундаменталисти, свързани с Ал Кайда"!?   

             Това внушение за мюсулманите е много показателно и тревожно, защото, освен всичко друго, всяка вяра и религия, по същество, са фундаменталистки!  Така, скоро всяка религия ще бъде наручена за фундаменталистка, като в една друга басня, в която, попадналите в яма, огладнели животни, спорят кого първо да изядат, и решават: чието име е най-лошо, да започнат от него.  И започват от най-слабия – петела:

– "Петел – петлъще, лошо “имъще”; дръжте, да го изедем"!  

             А комунистите, за които терора е в основата, и на идеологията, и на практиката им, и които са извършители на почти всички терористични актове, през 19-ти и 20-ти век, не са в списъка на терористичните организации!?   А Маркс е писал:  "Насаилието е акушерка на историята"!  Ленин е викал с пискливия си глас: "Терор!  Терор!  Терор!" и: – "Малко разстрелвате, другари"!     И именно те, комунистите, обучаваха и въоръжаваха палестинските прокомунистически терористи на Арафат, и те ги насочиха в задънената улица на тероризма!        

             В Латинска Америка, прокомунистически партизани ежедневно нападат села и масово изкормват беззащитните селяни, но на тях не само не се обявява война, но комунистическият партизански идеолог, терорист и кандидат диктатор - Че Гевара, се натрапва за идол и за световен “герой”, както и неговият духовен брат, Кастро – диктаторът от "острова на свободата"!?  Островът, от който всички бягат, а никой не търси прехвалената му свобода, защото там от нея няма и следа!   А всичките тези прехвалени революционери, са протежета на манхатънските банкери!

             Компрометиралата се идеология и практика на комунизма, за която, масовите насиля, принудата, терора и убийствата, са основни средства, – демагогски се представя за идеалзъм!   Защо тогава да не наричаме всички убийци и садисти, – идеалисти, – понеже и те си имат някаква “социална” идея ?  Впрочеем, кръстникът на садизма, маркиз дьо Сад, е положителен герой от "Великата" френска революция, а гилотината е символ на "свободата, хуманизма и прогреса"!?

             Днес, за враг е нарочен "ислямският фундаментализъм", а утре, на дневен ред са, недоубитото католическо и православно християнство, и всяка неподправена вяра в истината, в правдата, в елементарната нравственост и в доброто, въобще!   И по всичко личи, че светът, обладан от княза на злото, стремително бърза към своя апокалипсис!

             А ако вие не вярвате в Бога, но вярвате в доброто, не сте далеч от истината, но знанието и съзнаето за Бога, са изключително важни за всеки човек!  И ако търсите верния път за духовно развитие, най-добре е да се доверите на изпитаните през хилядолетията ценности и да повярвате на изстрадалите по този път!  Другото ще е губене на време и голям риск, да попаднете в мрежите на злото, чиито примамливи уловки и капани са навсякъде! 

                                                           

Христос е казал: "Княз на света е Сатана"!  Затова търговците, чейнчаджиите и лихварите, чиито банки Той преобърна и ги изгони с камшик от Храма, днес са господари на света! 

Затова и смисълът на живота ни, е само в истината и в безкористната доброта, които всеки следващ ден ни правят по-щастливи и духовно по-богати!   




Гласувай:
1



1. tomcat - Мното добър пост!Трябва повече ...
10.04.2010 00:54
Мното добър пост!Трябва повече хора се запознаят с истината!
цитирай
2. grigorsimov - На watchtowerman: "Който не знае, не е виновен", но който не иска да знае, няма оправдание
10.04.2010 11:11
Документите, доказващи сатанинската същност на "световното еврейство" са безброй, и повечето от тях са изнесени или преведени от евреи!
Прочети извадките от Талмуда, и друго не ти трябва, ако търсиш истината!
Самият Христос е казал: "Ще научите истината и тя ще ви направи свободни"!
Помисли сам, към кои и защо се е обърнал Христос, с думите: "Ваш баща е дяволът и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."!
Но който не разбира (или не иска да разбере) от една дума, няма да разбере и от сто!

А ти явно не си прочела и тази публикация.
Прочети и си отговори, как евреите "студенти", точно навреме паркираха микробус и монтираха камери на покрива му, за да снимат "неочакваното" събаряне на "търговския център"!
цитирай
3. grigorsimov - Лепенето на етикети не ми влияе!
10.04.2010 23:39
Аз разкривам и разобличавам източника на злото: омразата, лъжата, измамата, лицемерието, унищожението, и въобще - целия арсенал на дявола! Аз не мразя даже и дявола, защото зная че и той е по Божие допущение. А ти прочете ли цитатите от главната еврейска религиозна книга - Талмуд? Ако не си и не искаш, – иди да приписваш омраза на некой друг! Моята цел е доброто, а неразделна част от доброто е истината!
И пак повтарям: Който не знае, не е виновен, но който не иска да знае, няма оправдание!
"Ще научите истината, и тя ще ви освободи"! Но ще я научи само този, който я търси и я иска, и не се страхува от нея!
цитирай
4. grigorsimov - На watchtowerman!
11.04.2010 22:05
Омразата явно е в тебе, след като така лековато, безотговорно и напълно неоснователно я приписваш на другите! Така че, изясни за себе си омразата. А талмуда изучават всички евреи в училище, от първия клас, та до висшето оибразование, и по-нагоре. Талмуда е главна книга на еврейската религия, и евреите никога не са се отричали от човеконенавистните заповеди и поучения от своя Талмуд. Напротив. Даже и невярващите евреи, почитат талмуда, и всичко това е документиранои в техни публикации. Но най-важното е, онези, които държат в духовно и организационно подчинение всички евреи, на кой "господ" се кланят, и каква идеология следват? Не случайно, а напълно резонно, Христос им е казал: Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..." Разбира се, това Христово определение се отнася и за техните поддържници - "адвокати", но естествено, не се отнася за всички евреи, и специално за онези, които публично са порицали и порицават лицемерието и прикриваната омраза на официалното еврейство, към всички други народи. А "синагогата на сатана" е факт, или според теб, Христос е "сгрешил"?

цитирай
5. grigorsimov - Господин анонимен - 9:
11.04.2010 23:18
Да приемем, че 99 на сто не са чели талмуда (а трой не е и за четене - според мене). Проблема е, какво четат, кои поучения следват и на какво учат вярващите евреи, техните (вашите) равини, – от най-ниското, до най високото йерархично ниво?
И разбира се, важно е самият вие как оценявате циркулиращите в интернет извадки от талмуда (а другаде няма как и да се намерят, защото еврейските религиозни книги не се срещат по сергиите и в книжарниците). Много е важно също, какво е мнението ви за множеството документирани изказваня, – примерно на Ели Раваж?
Да, важно е, защото става дума за документи, а не за слухове и легенди!
А обръщението на Христос е към присъствалите в синагогата еврейски духовници и старейшини (които вече са били скроили план, да убият Христос, и само са търсели удобен претекст). Цитатът е от Евангелието, но в момента не мога да цитирам точното място.
цитирай
6. grigorsimov - За Талмуда и за вярата
12.04.2010 19:01
Не случайно, често повтарям, че - който не разбира, или не иска да разбере, от една дума, няма да разбере и от сто.
Първо, намерете християнски или Христов израз, заповед или поучение, призоваващо да се избиват друговерците и да се унищожават всички народи, и да се лъжат, мамят и ограбват всички "гои" (гадове - неевреи).
И второ, преводите от Талмуда са направени от евреи - християни, за да се знае истинската същност на юдейската вяра! Всичко, което ви се струва антиеврейска измислица, е изнесено и публикувано от евреи. И се надявам, че за тях няма да кажете че са "антисемити" или расисти, и тем подобни щампи.
Вижте в постинга ми - "Нека не си затваряме очите...", за делото заведено от евреите срещу техния съплеменник Юстус Бриман, затова че превел и публикувал въпросните цитати от Талмуда. Но тогава все още е имало независими съдии, и експертът - евреист, призован от съда, доказал, че преводите на Бриман съответстват на оригинала!!
цитирай
7. grigorsimov - А на вас май ви липсват моите 13 години затвор?
12.04.2010 21:44
Не ви го пожелавам, но страданията са истински остен (стимул - Божия благодат) за непрестанни размисли и за неуморно търсене на истините, и за духовно пречистване. преди, и сега. Така се случва, че волю - неволю, все съм срещу "Срещу течението", срещу мътното течение - и преди - по времето на комунистическата тирания, и сега - по време на мафиотската - сатанинска демокрация. На този, който гледа през розови очила, думите ми ще се сторят неоправдано силни, или даже - неоснователни, но аз да си го кажа, а кой, как иска нека мисли.
цитирай
8. анонимен - Интересно - до Анонимен от Анонимен 2
13.04.2010 15:58
Тук стана интересно. Г-н Анонимен твърди, че не е чел Талмуда или Тората. Но, в следващия си постинг, бидейки категоричен в изказа, показва сериозни познания. Аз, за съжаление, също не съм чел Талмуда или Тората (по посочените от г-н Симов причини). Имал съм, обаче, удоволствието да чета сериозни анализи от еврейски учени, вкл. на Кабала, вкл. на френски и английски. Имам желание, иначе казано, "да се образовам", но с "учител" като вас, който повежда спор на такова, простете, ниско ниво, разговор трудно би станал. Предполагам знаете, че едно от задължителните условия за изучаване на подобна материя е да се дискутира с подходящ учител / духовен водач или по-просто духовна личност. Ето, ако сте носител на такова к-во, заповядайте на диспут. А, за г-н Симов мога да потвърдя, че е духовна личност от най-чисто естество. В сравнение с нас е като рядък диамант, който не е за всеки (перефразирам известна мисъл). Пожелавам ви, с малко повече житейски опит, може би, да се научите да разпознавате подобни хора.
цитирай
9. grigorsimov - На анонимен 16
13.04.2010 22:00
В моя блог има достатъчно документи и документирани изказваня, които, най-малкото, ще ви накарат да се замислите. Но и тук ще ви попитам: за да проповядва еврейската Тора (Стария Завет) ли дойде Христос, или да ни остави своето благовестие - Новия Завет?
А на всеки следващ коментар, с който се поставя под съмнение публикуваното в този блог, тук ще започна да цитирам, едно по едно, множеството документирани еврейски самопризнания, а и мнения на известни общоуважавани Личности:
1. Маркус Ели Раваж - евреин - биограф на Ротшилдови -
Century magazine February, 1928:
Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие. (!)
цитирай
10. grigorsimov - За еврейските самопризнания и за техния Господ
14.04.2010 10:32
Ели Раваж говори за еврейството, а не за себе си, и ако беше откачен или беше казал нещо недопустимо, щеше скоропостижно да се пресели в оня свят.
А аз продължавам с цитатите.
The American Hebrew. New York, September 10,1920:
Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи. Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.
...
Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде „нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят. !
цитирай
11. анонимен - от Димитър Косев
14.04.2010 15:35
Още един смехотворен цитат. Кога, как и от кого евреите са били "избрани за спасители на света"?
Добре де, за да спестим време, кажете - за кое зло евреите НЕ са виновни?
цитирай
12. анонимен - ot Anonimen 2
14.04.2010 17:39
Естествено, г-н Косев, евреите не са виновни за което и да било зло! Твърди се, че част от евреите, повече или по-малко съвместно с хора от други народности, имат вина за определени злини, постигнали друга част от човечеството в даден момент и на определено място. Например - болшевишката революция в Русия. Очевидно е, че 2-то изречение би могло да се отнесе към всеки един народ, вкл. и нашия. Предлагам ви да подходите коректно, ако имате интересна тема за обсъждане. Ако не разбирате смисъла на това, което ви писах по-горе или на това, което ви пиша сега, то по-добре е да спрем до тук. Дано сте млад за да имате време да постигнете още по-висока образованост. Пожелавам ви успех.
цитирай
13. анонимен - до григор
15.04.2010 00:05
Григоре аз съм евреина по-горе този Ели е платен провокатор и подстрекател. Говорил е пълни глупости. И все пак мисля, че знам по-добре за себе си, от този Ели, че не вреда на България. И все пак да те питам колко евреи познаваш, че да твърдиш, че са сатанински изчадия или че Хитлер бил прав ?
п.с Нали знаеш, че християмството е била евреиска секта?
цитирай
14. анонимен - Димитър Косев до Григор Симов
15.04.2010 09:56
Добре де, това си е Вашият блог; няма да Ви досаждам. Оттеглям се с няколко цитата от Божието слово, дошло до нас чрез евреите:

"Помни тия неща, Якове и Израилю, защото ти си Мой служител. Аз те създадох, за да бъдеш Мой служител..." Исаия 44:21

"Аз съм Господ. Аз те призовах в правда; ще укрепя ръката ти и ще те пазя. Ще те поставя за завет на хората и за светлина на народите, за да отвориш очите на слепите, да освободиш затворниците, и живеещите в мрака да изведеш на светло" Исаия 42:6-7

"Господи, сило моя, крепост моя и мое убежище в ден на беда! При Теб ще дойдат народите от краищата на земята и ще кажат: Бащите ни наследиха лъжи и безполезни безсмислици" Еремия 16:19

Един доброжелателен съвет на изпроводяк: коригирайте навреме отношението си към Бог и словото Му!
цитирай
15. grigorsimov - На анонимен 22:
15.04.2010 10:27
Тук публикувам поредния автентичен цитат, а понеже пишете, че Ели Раваж бил провокатор, в следващия постинг, за пореден път публикувам всичките събрани при мен извадки, публикувани от евреи или от други уважавани хора.
Цитат:
– Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос.
Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революции.
Еврейски банкер - The Compt de Saint Aulaire
in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936
цитирай
16. grigorsimov - Мерси за смешката
15.04.2010 22:25
Идеалите на болшевизма са в хармония с много от възвишените идеали на юдеизма. Фактите от Болшевишката революция са неоспорими - извънредно много евреи са болшевики.
Jewish Chronicle, London, 1919

Евреите в Русия са изцяло виновни за революцията.
The pioneers of the Russian Revolution, p.250 Stanley, Paul and C. London, 1918

Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм, еврейският народ е обречен на гибел.
Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза. (търговците на роби винаги са били евреи. Това особено се отнася за негрите, ловени в Африка и продавани в Америка! Г.С.)
Израел Коен. A Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957

Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата (САЩ) е всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не се нуждае от нея. Личността трябва да поддържа своя живот и своите притежания до поискване от държавата.
Бернард М. Барух
The Knickerlocker press
Albany, New York, August, 1918
цитирай
17. grigorsimov - Написаното остава
18.04.2010 13:47
Приписването на собствените качества, на другите, не променя фактите.
А BgJew не е прочел в този постинг, че търговците на роби, винаги, и особено в случая с афроамериканските негри, са евреи. А колко евреи са убити, и по време на гражданската война, и по време на чистките, не зная точно, но важното е, кои и под чия диктовка, измислят тираничната идеология на комунизма, и кои (и с чии пари) я прилагат на практика!
Истината освобождава! Отворете очите и ушите си, за да освободи и вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313904
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031