Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 10:54 - ПРОРОЧЕСТВА ЗА БЪЛГАРИЯ. Автор: ikonomikazamasite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10212 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 14.04.2010 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

I. Предсказание за България на Петър Осоговеца - богомилски жрец- от книгата "Съдбата на народите" от 956 година.

"-А в четвъртия ден, Господ създаде звездите - да красят твърдта небесна - и да бъдат знамение за векове и народи. Седем едри звезди сътвори Предвечният - и седем области от небето им повери."

"И вложи Творецът седем духа в седемте светила небесни, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел по един от седемте народа да го води."

"И ангелите, на които бе поверено да водят народите, се сдружиха с ангелите, що бяха пазители на тия народи, та всеки народ имаше по два ангела; един да го води, а друг - да го пази."

"Слънцето разпери криле над Египет, Месечината над Междуречието, Вечерницата се спря над Гърция. Звездата на посланика покри с лъжи Иудеа, Звездата на Бранника- Рим, а звездата на Отшелника - Византия."
"А народите не се бяха родили още на Земята, но те живееха в чертозите на Господнята Всемъдрост."

"И вси народи получиха от Вечния по един звезден дух - само над България тъмнееше мрачина и звезден ангел не развя криле над нея."

"И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога Твореца, ала нямаше вече звезда и звезден дух".

"Духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мановление Млечният път, та рой светли ангели се родиха там и повели Бог и Млечния Път да Властва над България."

"И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа - близнаци на Междуречието, изгоря Гърция, погина Иудеа, разсипа се Рим, само Византия и България останаха.

... Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят и Византия навсякъде, а България като Огнена Птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде."

"Защото гаснат звездите една по една. Ала Божият Пояс ще свети вечно - и Млечният Път ще бъде светъл саван на мъртвата вселена..."

II. Предсказания за България на Слава Севрюкова

Слава Севрюкова за България и света

Светлина пред България предрича феноменката.

България има особено геополитическо разположение и както е добре известно от историята, трудно се живее в такъв регион. Но според Слава това е много полезно за каляване на душите.

През 1990 г. Слава казва, че не по-рано от 2000 г. ще дойде цар Симеон 2, но няма да е цар. “Ще опита нещичко да стори, но няма да успее. Преди това синът му принц Кирил ще се установи в страната като съветник”. Събитията в политиката от последните години доказват, че и това пророчество се сбъдва.

Прорицателката изповядва: “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”

Това предрича Слава Севрюкова още преди 1990 година. “Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ­ ще я крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- ­2018 година. България ще се оправи едва тогава”.

Помнете - ­ силната вяра и любовта могат да променят дори съдбата!

Знанието носи болка. Мъдра е съдбата ­ оттласква ни от бряг на бряг,

заглаждайки като речни камъни режещите ръбове на нашите несъвършенства.

Щастието и нещастието изграждат пътя. Мъдростта е крайната цел. Доброта и любов я осветяват. Празник е деня, в който сме добри!

Насилието е силата на слабите.

Власт и облага, блясък и слава. Само който не се e докосвал до тях, е наистина чист. Но двойно по-чист е този, който се е докосвал до тях, но не се е омърсил.

Много партии ще управляват България, но все ще я крадат. Жена ще оправи страната, но чак през 2018 година.

Помнете! Ще удивим човечеството! Големи умове ще излязат от нашето племе. Със световен принос в много области нa човешкото знание ­ наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Българското племе никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи ще изчезнат, ние ­ не. Никога! Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.

Човешкият род няма да бъде изтрит от лицето на земята. Виждам унищожения. Неузнаваеми промени. Обновеното човечество ще се лиши от една нелепа и страшна своя съставка ­ озвереността. Хармонията ще се възстанови след бедствията.

Колкото повече се затопля климатът, толкова по-изстудяват човешките

отношения. Не човечеството е в опасност, а людете, изгубили човечност.

Автор: Полина Найденова

http://www.factor-vt.com/news-232.html

Слава Севрюкова: „Ще изтекат черните времена - споделя тя пред Милена Нейкова. - В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат.

Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!"

Из „Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова”

III. Предсказания за България на Ванга

България е благословена страна. Не случайно силите ме изпратиха тук.
Българското писмо е едно от най-старите на земята.
Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.
Нужен ни е един Бог, един владетел и единен български народ.
Сини, червени, зелени – ако се обединят, страната си веднъж завинаги ще се оправи.
Гордейте се, че сте българи. Не отстъпвайте от род и родина. Не се продавайте на Америка за пари!
Ще се отвори земята и ще се разбере кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали държава са оставили и бел град.
Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия.
Деца, в България ке стане добре... Ке се живее добре.
Не се карайте – всички сте Божии чеда. България ще се оправи – чакат я добри дни.
Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, Самочувствието на хората ще порасне.
Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване.
Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета.... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат...
... народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър.
България има не само една звезда, а цяло съзвездие.

http://www.spiralata.net/bb/vi.....8f1ede7771


 Тагове:   българия,


Гласувай:
71. анонимен - БГ
10.12.2010 12:12
Боже, пази България !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15665145
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031