Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2010 22:02 - Троцки - несбъднат еврейски Месия. Продължение от книгата на Столешников - 'Реабилитация няма да има'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4832 Коментари: 4 Гласове:
2



Троцкистите в съветската държава непрекъснато камуфлираха престъпленята, които извършиха в Русия, в годините 1917 - 1937. В официалните учебници се представяше лакирана версия на силно орязаните събития. В биографиите на официалния, представян за единствен лидер в тази епоха, Ленин, също няма отговор. Само ако изучите дейността на Лев Троцки, ще разберете истинското значение на изтритя от руската история Лейб Бронщайн (Троцки).

"New York Herald Tribune" в поредицата, посветена на годишнината от смъртта на Троцки (22 август 1940 г.), се изразиха така: "Ролята на Троцки, на поста командващ Червената армия в гражданската война, го направи един от най-великите ЕВРЕЙСКИ ПЪЛКОВОДЦИ В ИСТОРИЯТА". "Троцки отдаде целия си живот на делото на световната революция. Той беше винаги верен на идеята, споделяна от всички еврейски социалисти, че ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС, е възможно само чрез еманципацията на цялото човечество, с помощта на интернационалния социализъм", - Jewish Telegraphic Agency. Август 23.1940... ("ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС", означава, само и единствено - установяване на пълна и базапелационна еврейска власт над целия свят! Григор Симов).

... Мексиканският евреин Диего Ривера, в чиято вила, в Мексико, е живял Троцки, още в 1933 г. в центъра на Ню Йорк, на пето авеню, в Рокфелеровия център!, направил огромно мозаечно настенно пано, посветено на Троцки, наречено "Човекът на кръстопътя". Но понеже на това пано Ленин е бил изобразен като урод, се наложило в 1934 г. паното да бъде свалено. Но изображението на Троцки, и до сега стои на мозаечното пано на Диего Ривера, в същия еврейски Ню Йорк, в т.н. "Школа на новите работници" (New Worker School), под надписа: "Пролетари от всички страни, съединявайте се", а и на огромното мозаечно пано на Диего Ривера, в град Мексико, наречено - "Човекът, контролирщ Вселената".

... Защо Троцки, в края на краищата, е намерил прибежище именно в Мексико и там започнали да го рисуват на обществени стени, еврейските "скални живописци" Диего Ривера, Давид Сикейрос и Хосе Ороско? Това съвсем не е случайно. Работата е там, че по някакъв "таинствен начин", 1917 г. в добавка към еврейската революция в Русия и подаряването на палестина, от лорд Биконсфилд, на лорд Ротшилд, в 1917 г., еврейският интернационал си направил още един подарък: В 1917 г. на другия край на света, в Мексико, както и в Русия, също е извършена антихристиянска революция. А Мексико е 100% християнска страна. През 17 и 18 век, Мексико, под ръководството на католическата църква, е била доста процъфтяваща страна и е била развита не по-малко от най-развитите европейски страни от онова време, и във всеки случай, доста по добре от съседните САЩ. Университетите в Мексико са възникнали над 100 години преди Харвард. Но в 1917, наложенят от САЩ, мексикански президент - евреин Каранца, въвел антихристиянска Конституция, в която църквата е обявена за обществен враг:  свещенниците са лишени от право на глас, лишени са от право да коментират живота в страната и да общуват с вярващите извън черквите; забранявало се монашеството и т.н. Фактически, в напълно християнската страна Мексико, е въведена антрихристиянска конституция. Само през февруари 1915 в Мексико са били убити 160 свещенници. Ето как Американският президент Уилсън-Уолфсън, откликнал на това известие: "Прекрасни новини! Колкото повече свещенници убият в Мексико, толкова по щастлив ще съм!" Личният представител на Уилсън в Мексико, заявил: "След проституцията, най-лошото нещо в Мексико е църквата". И едното и другото трябва да бъдат унищожени! 
(Навсякъде, проституцията целенасочено е разпространена от евреитеите - сатанисти!)

Но все пак, това все още е било "цвете". В 1924 година, с поддържката на САЩ (на същите ню-йоркски финансови кръгове, които извършиха ревилюцията в Русия), в Мексико на власт идва свреинът Плутарко Елиас Каллес. След като взел властта (с "революция"), 1926 г. закрил в Мексико всички църкви и забранил въобще църковните служби, т.е. забранил Християнството. Мексиканците, изключително вярваща християнска нация, вдигнали въстание. Неколко години продължила неравната борба на въстаниците, с войските на антинародното правителство на Мексико. Стотици свещеници били челенасочено убити от правителствените органи; хиляди християни били убити, 90% от свещениците били изгонени от черквите и повечето черкви били закрити или разрушени. В края на краищата, на мексиканския народ се удало да върне правото си на християнската вяра, но само в много малка степен. Била въведена квота на свещанниците. За цяло Мексико се полагали по-малко от 100 свещеници; църковната собственост станала притежание на правителството и дейността на църквата била максимално ограничена, която ситуация продължава там, и до днес. Не ви ли напомня на положението в Русия, където християнството по това време се е намирало в нелегалност?

Сега ясно ли ви е, защо правителството на Мексико, което, ето вече двесте години, освен проамериканско и антинародно, друго не е било, с разтворени обятия е приело Троцки и му предоставило президентски влак? Ето защо Троцки е живял в шикарната вила на Диего Ривера, под охраната на частна армия, обкържен от журналисти, публикуващи всяка негова дума. Защото в Мексико, както и в Русия, е била извършена антихристиянска революция и се възцарил колективен Антихрист. (Wilfrid Parsons, S.J. Mexican Martyrdom («Мексиканското Мъчинечество»). 1926-1935. TAN Books. 1987).

Стратегическа грешка на Сталин е било, че е заличавал Троцки от историята на революцията (Никаква грешка не е било, а официална стратегия за заличаване на следите! б. прев.). Затова, когато след смъртта на Сталин, троцкистите излезли от затворите, са можели да заявят, че понеже никакъв Троцки не е имало, то, каво е било психичното здраве на ръководителя на страната, който е вкарвал толкова народ в затворите, като троцкистки агенти? И това е изглеждало като резонен аргумент. Но обърнеш ли се към американската литература (а Троцки се явява и американски гражданин), тогава се разкрива цялото истинско значение на световната еврейска революция, чийто вожд е бил Троцки.

Цялата философия в историята на еврейския народ, се свежда до очакване идването на Месията - еврейски цар над целия свят, който ще направи евреите господари, а неевреите - роби, или ще унищожи неевреите напълно. Йудейското понятие за Месия, коренно се отличава от християнското понятие за Месия. За християните, Месията не е човек, а е Бог, който ще дойде да съди грешните. А християнски ционисти са тези християни, на които евреите са внушили, че християнският Месия ще дойде, но чак след като дойде еврейският Месия и построи Великия Израел...

Най-голямата биография на Троцки е написана от неговия верен последовател, американския евреин Исак Дойчер. Тя излезе в три големи книги. Забележете, как са озаглавени: "Въоръженят Пророк", "Разоръженят Пророк" и "Пророкът в изгнание". Нали разбрахте? Дойчер, освен пророк, т.е. почти Месия, другояче не нарича Троцки!

Лев Троцки е бил единственият евреин, за 2000 години, който е имал реални шансове да стане Еврейски Месия. Това е трябвало да се случи, в резултат на заплануваната от тях, Световна Еврейска Перманентна Революция, която световното еврейство е замаскирало, като Световна пролетарска революция. На Троцки, с помощта на еврейските банкери, напълно се удало да изпълни замисленото, на територията на Руската империя, която след това е престанала да съществува. Той предприел яростни усилия да разпространи еврейската революция, над Унгария, Германия, Китай, но навсякъде, в онова време, усилията му пропаднали (но се е случило, само 20 години по късно!). Проследявайки биографията на Ленин, не можем да разберем Великата октомврийска революция, но щом възстановим истинската биография на Троцки, едва тогава пред нас се изправя истинската история на Великата октомврийска еврейска революция в Русия, а също и в другите страни.

Ако влезете в която и да е ню-йоркска библиотека, и вземете детската книжка "Великите синове на еврейския народ", то, редом с Авраам, Исаак, Яков, Мойсей, Давид, Соломон, врднага следва Лев Троцки, като гениален син на еврейския народ. Представята ли си, къде в този списък щеше да е името на Троцки, ако му се беше удало всичко, което бе замислил (бяха замислили)? 
В 1920 г. «Jewish Chronicle», публикувал манифест на известния тогава ционист и общественик, Израел Цангвил, в който той възнася хвала на нацията, дала на света синове, като лорд Биконсфилд, лорд Ридинг, лорд Монтегю, Курт Ейзнер и Троцки. Загадъчната личност на Троцки, както и на Хаим Вайцман, за сега е зачеркната от историята, предвид нуждата на световното еврейство, да запази "тайната на влоговете".

В своята, издадена в изгнание, биография "Моят живот", Троцки изнася някои интересни факти. Той е от семейство на богат еврейски земевладелец от Херсонска област. За разлика от Ленин, когото макар да са изгонили от университета, Троцки практически, въобще не е имал образование. Той не е бил от тези които учат, а от тези, които са учели другите. Такъв се е и родил - това е черта от характера му. Троцки получава голямо ускорение в живота, когато изоставя жена си и двете си дъщери - изселени в Сибир, и в 1912 г. се жени в чужбина за дъщерята на еврейския банкер Натал Животовски (Седовой).

Ето какво казва за Животовски, личният приятел на Троцки, Християн Раковски (Кръстьо Раковски), на разпита му по делото "Червената симфония":

"Чели ли сте биографията на Троцки? Спомнете си първия революционен период. Още съвсем млад, след бегството си от Сибир, той е живял известно време сред емигрантите в Лондон, Париж и Швейцария; Ленин, Плеханов, Мартов гледат на него, като на обещаващ новопосветен. Но той вече се осмелявал, по време на първия разкол, да се държи независимо, опитвайки се да стане арбитър - обединител. В 1905 навършва 25 години и се завръща в Русия сам, без партия и без собствена организация. Прочетете отчетите за революцията от 1905 г. непрочистени от Сталин; ... Троцки е първа фигура по време на революцията в Петроград. Така и беше, действително. Само той единствен излиза от нея, натрупал влияние и популярност. Нито Ленин, нито Мартов, нито Плеханов, не спечелват популярност. Те само я запазват или даже малко я губят. Как и защо се издига неизвестният Троцки, и с един замах получава власт, по-голяма от старите влиятелни революционери? Много просто: Той се оженва. Заедно с него в Русия идва и жена му - Седова. А знаете ли коя е тя? Тя е дъщеря на Животовски, обединен с банкерите Варбургови, съдружници и роднини на Яков Шиф, т.е. тази финансова група, която, както и казвах, финансира революцията и 1905 г. Ето причината, защо Троцки с един замах се издига на върха на революционния списък. Тук е ключът и към сегашната му личност. Да отскочим до 1914 г. Зад гърба на хората, извършили покушението над ерцхерцога, стои Троцки, а това покушение предизвика европейската война. Вярвате ли, че покушението и войната са само случайности?... както го каза на един ционистки конгрес, лорд Мелчет. Проанализирайте, в светлината на "не случайностите", развитието на бойните действия, на Руския Фронт. "Пораженчеството" - е образцово изпълнено дело. Помощта на съюзниците за царя бе урегулирана и дозирана с такова изкуство, че даде право на съюзническите посланици да изтъкнат това, акто аргумент, та да постигнат от (цар) Николай, благодарение на глупостта му, самоубийствените настъпления, следващи едно след друго. Масата на руското пушечно месо бе колосална, но не неизчерпаема. Организираната поредица от поражения, доведе след себе си революцията. Когато заплахата надвисна от всички страни, се намери средство, във вида на демократичната република - "Посланичската република", както я нарече Ленин, което означаваше осигуряване на безнаказаност за революционерите. Но това не е всичко. Керенски трябваше да провокира друго кървопролитно настъпление. Той го направи, с целта, демократичната революция да излезе от бреговете си. И даже още повече: Керенски е трябвало да предаде цялата държава на комунистите, и той го направи. Троцки получи възможност, "незабелязано" да окупира целия държавен апарат. – Що за странна слепота!...  Ето това е и реалността в тази толкова възпявана Октомврийска революция. Болшевиките взеха това, което "Те" им връчиха.

– Осмелявате се да кажете, че Керенски е бил комбина с Ленин?

– (Раковски) С Ленин - не, с Троцки - да; но по-правилно е да се каже - комбина с "Тях".

(Хаим Раковски? - виж по-долу!)


 

Не много отдавна в Бостън излезе книгата "Троцки" - биография във фотодокументи. Снимка 14 показва Троцки в кърга на изселените в Сибир: първата му жена Александра Соколовска, братът на жена му и доктор Г. А. Зив (Григорий). Зив, впоследствие емигрира в САЩ, и 1921 г. написал неласкава, но напълно обективна биография, на своя бивш приятел. Самият Троцки никога не е възразявал против нея.

Биографията на Троцки, написана от Зив, е библиографична рядкост. Силните в този свят се грижат да не се разпространяват негативни сведеня за техните протежета...

Троцки взел фамилията си, от един от своите надзиратели в одеския затвор. Зив, който сам е бил там, продължава: "Когато чух псевдонима му за първ път, Веднага си спомних внушителната фигура на старши надзирателя, Троцки, който величествено се подпира на дългата си сабя и от своя пост, държащ в ръцете си цялата хилядна тълпа престъпници, не свикнали на подчинение и послушание. Надзирателят Троцки държеше в ръцете си и своите колеги, младши надзиратели, и даже самия началник на затвора... Силната, авторитетна фигура на надзирателя Троцки, несъмнено е оказала дълбоко подсъзнателно влияние на Лейб Бронщайн"...

Троцки въобще нямаше приятели, освен, по едно време, Раковски и Йофе.

В книгата на David King. “Trotsky, A pictorial biography", снимката 81 показва Троцки със неговия близък приятел Хаим Раковски, тогава пълномощен диктатор на Украйна.

................

Американският евреин Джозеф Недава, в книгата си "Троцки и евреите", пише, че "Троцки, по време на пребиваването си във Виена, имаше навика да играе шах с барон Ротшилд, в Cafй Central". – Как мислите, - най едрият банкерски дом в света, ще играе шах с хора извън своя кръг?...

Между другото, Джозеф Недава, казва: "Всички забелязват, че Троцки чете и говори на Идиш, макар в автобиографията си да дава вид, че не знае нищо за евреите и юдаизма".

Да, Троцки в своята автобиография пропуска много неща. Тази игра на шах, с Ротшилд, във Виена, е довела до това, когато Яков Шиф организирал руската революция 1905 г., Троцки да пристигне с пари и оръжие, но тогава не успява, понеже декласираните елементи, които можеха да се възползват от оръжието, вече бяха изпозатворени. Но все пак, Троци успял да измести Хрустальов (също евреин), от поста Председател на Петербургския Съвет (по-късно го и убил).

........................

В една съвременна публикация - http://www.stormfront.org/truth_at_last/, пише:

"Леон Троцки, бащата на руската революция в Руссия, пристигнал в Ню Йорк, на 13 януари 1917 г. и престоял два и половина месеца. На малко хора е позната дейността му в този период. Лейб Троцки избягал от интерниране, и е под международно издирване, не само в Русия, но и в нейните съюзници във войната - Англия, Франция, Испания, от които държави, Троцки последователно е бил изгонен. И тогава Троцки се появил в Ню Йорк. И вестникът "Трудз ет ласт" – "Най-после истината", задава следния въпрос: По какъв начин избягалят каторжник Леон Троцки можа да получи виза в САЩ, като избягал каторжник. Мислите ли, че тогава е било по-лесно да се получи виза за САЩ, отколкото сега?

В книгата на Теодор Дрепер - Theodore Draper "The Roots of American Communism", пише:

"Нью-Йорк Таймс, от 14 януари 1917 год., "(...?) срещнал Троцки и семейството му, на пристанището и го откарал със себе си". Троцки не преминал нито задължителния медицински преглед, нито карантина. Бъдещият първ еврейски император на Русия, влязъл в САЩ, в специално качество, по еврейски канал.

......................

Вестите за неочаквания преврат в Русия и абдикирането на царя, предизвикали възторжен ентусиазъм сред многочислената нюйоркска еврейска диаспора, още тогава наброяваща 3 милиона. Троцки започнал бързо да се готви за връщане в Русия и започнал да набира интернационална бригада еврейски доброволци. Особено се предпочитали ню-йоркските гангстери от еврейските бандитски шайки, имащи опит в боравенето с оръжие. Тези хора, като Мойсей Урицки - първият шеф на ВЧК, и Володарски (Мойсей Голдщайн), първият комисар по печата, бивши гангстери, станали ръководители на отделни отряди доброволци. Били събрани 267 доброволци. Ню-йоркските евреи тогава ласкаво говорели за Троцки: "Нашия Льова отива да вземе работата на руския цар".

Но веднага след като на 27 март 1917 г. корабът "Кристиянсфьорд" отплавал от Америка, бил спрян от канадската брегова охрана, на основание, че като колония на Англия, явяваща се съюзник на Русия във войната, Канада е трябвало да арестува вражеския транспорт, за който била вече дочула, и корабът бил арестуван във Халифакс. Още повече че е бил препълнен с колтове и картечници "Максим". Троцки бил задържан заедно с жена си, двете деца, петте си секретари и всичките 267 наемници-доброволци. Но влиятелните ню-йоркски еврейски юристи, Николай Алейников и Артур Волф, лично, чрез канадския министър на съобщенията, препратили заповед на Първия лорд на адмиралтейството Уинстън Чърчил, да се освободят всички и да позволят плаването да продължи. В издаването на тази заповед достоверно е установено участието на трима души: ню-йоркският милиардел Яков Шиф, Президентът на САЩ, Уудроу Уилсън и първият лорд на Адмиралтейството на Англия - Уинстън Чърчил. "Википедиа" ясно пише, че Троцки е бил освободен на 29 април 1917 г. по заповед на Английското правителство, което е било пряка измяна на съюзник по време на война. На 4 май Троцки продължил плаването, със същия кораб, към Стокхолм. А САЩ са влезли във войната, на страната на Русия, на 6 април 1917 г., затова ако Троцки е бил пуснат преди тази дата, в нарушение на договора с Русия е щяла да е само Англия и Канада, но понеже това се е случило след 6 април, то САЩ също са нарушили съюзническия си дълг към Русия.

Канадският весник "Маклин Магазин" от юни 1919 г. писал: "Некои канадски официални лица носят огромна отговорност ... Троцки имаше и продължава да има такава огромна тайна поддържка. Троцки има толкова абсолютна власт, че неговите заповеди се изпълняват на първо място".

Президентът Уилсън винаги е зависел от своите съветници - кукловоди, главният от които са били: банкерът Яков Шиф, банкерът Бернард Барух, и главният съдия на САЩ, Луи Брандес - всичките евреи. Тези тримата са заповядали на Уудроу Уилсън да притисне канадското правителство, както пряко, така и чрез Чърчил, да пуснат Троцки заедно със всички, които са с него. Президентът Уилсън, даже в този момент се подписал за предоставяне на американско гражданство и на паспорт, на Троцки, така че Троцки е влязъл в Стокхолм като американски гражданин и с американски паспорт. 
Изгоненият от Германия, германски император Вилхелм Втори, в изгнание в Холандия, в интервю за весник "Чикаго Трибюн", на 2 юли 1922 г., казал: "За болшевишките революции, както в Русия, така и в Германя, носи отговорност международното еврейство... и аз горчиво съжалявам, че фаворизирах еврейските банкери".

Последвалото, описва Хенри Форд, в своя четритомник "Международното еврейство". Троцки, след отричането на царя, получава аудиенция при Яков Шиф. Получава чек за 20 милиона долара. Получава на свое лично разпореждане парахода "Кристиянфьорд". Яков Шив товари кораба с "наганти" и "максими", а Троцки набира доброволци измежду участниците в неговите митинги на Иист-Сайд. Разбира се. желаещите да тръгнат с Троцки са били много повече. Само в Иист-Сайд са живеели 2,5 милиона емигранти от Източна Европа. Всички желаещи пристигнали след това. А Троцки смогнал да вземе само около 270 души. Всичките тези евреи, доброволци-реемигранти били настанени в заграбеня дворец Смолни и били хранени с парите на Яков Шиф, спокойно получавани от Троцки в Петербургския клон на Яков-Шифовската "Ниа Банк". И естествено, Троцки не е тичал сам за получаването на тези пари, а е подписал пълномощни на доверени лица.

А вие се питате, по какъв начин Троцки, постъпил в партията на болшевиките, чак през юли 1917 г. изведнъж се оказва член на ЦК, Председател на Петросъвета и председател на Военнореволюционния комитет на партията на болшевиките?

.......................

Колко пари е получил Троцки, от Яков Шиф? Хенри Форд говори, за 20 милионе, и още 20, след успешното извършване на преврата.
(Отделно е сумата от 20 милиона долара, предоставена му от киноиндустрията, под формата на хонорар, за участието му в техен филм, което си е било обикновено пране на пари или "законно" финансиране на терористичната революция в Русия)

С тази сума в джоба, Троцки е можел да прави всичко в Петроград и да бъде приет във всяка партия. Германският генерал Людендорф е писал в своите мемоари, че "Троцки пристигнал в Петроград, от Америка, през Швеция, снабден с неограничено количество валута от интернационалните банкери. Други пари са били дадени на болшевиките, от евреина Солмсен от Германия (според книгата на Йосиф Недава - "Троцки и евреите").


 

Троцки пристигнал в Петроград на 4 май (?) 1917 г. Там ръководели евреи-слабаци, от типа на Чхеидзе, Церетел, Дана и Гоца, и въобще, това е била мекотела еврейска интелегенция, която Троцки е ненавиждал, защото е жадувал за кръв и с дреболии не се занимавал. В Думата, мнозинството също е било еврейско или масонско, или просто, подкупено. Абсолютно същата картина, както и в сегашната руска дума. Премиерът Керенски е бил известен еврейски адвокат, дотогава защищавал еврейски революционери...

...........................

Още през юни 1917 г. Троцки внесъл предложение пред "демократичното" правителство, да се разреши всекиму правото да си избира име. Но тогава не се приело предложението му, докатто самите болшевики не идват на власт, неколко месеца по-късно. След болшевишката революция, еврейските революционери - терористи, веднага узаконили своите руски прекори. И именно затова в чисто еврейското болшевишко правителство се появили руски фамилии.

............................

Четете повече на адрес: http://zarubezhom.com/antigulag.htm
 


Линк към мемоарната ми книга:

Григор Симов Божилов
"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"
Спомени от затворите 1970-1985 г.
и "Независимото дружество" 1986-1990г.
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
"Ционските мъдреци"


http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59



Тагове:   еврейски месия,


Гласувай:
2



1. latina56 - здравей...
18.04.2010 23:08
няма много коментари в твоя блог защото пишеш и се интересуваш от много важни за всички нас събтия и хора, но продължавай да ни радваш с писанията си защото и има много неуки хора които не знаят нищо за това, а тези които пък знаят се правят на глухи и слепи...Богът Троцки е един ловък хитър мошеник, които огъвайки се интересуваше само от власт и пари...за него Ленин е казал, че е по страшен и от него и руснаците трябвало да му бъдат благодарни за това че го е надхитрил..
цитирай
2. анонимен - BgJew
19.04.2010 20:28
Г-н Симов "ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС" се нарича изтреблението на всички евреи в Европа господин Симов. А Лев Троцки, че е педал, педал е, но никога не е успял да надвие Сталин за лидер на КПСС и го убиха през 1940 ако не ме лъже паметта. И Болшевическата революция не е само антихристиянска, но и антивсякаква (не случайно от 50000 евреи в края на втората световна в България има едва 1300 през 2001, а нали уж те командват парада и управляващите са техни хора.) И само да ви питам това твърдение за Месията откъде го знаете. Сигурен съм, че не сте чели тората, че да го твърдите това. Вярващите евреи смятат, че когато дойде месията всичко ще стане перфектно (хората ще живеят в хармония, няма да има омраза, насилие,воини и т.н) Това, че неевреите ще станат роби си е доста елементарна и евтина пропаганда. Това за проституцията също. Не случайно я наричат най-древната професия в света, защото съществува от зората на човечеството и със сигурност поне за това лошите евреи не са виновни. Може революцията да е еврейска, но това до 1922 когато Сталин взима властта, а той не е евреин и повечето зверства са извършени по негово управление, така че неможеш да вините евреите за тях. И НЕ не е бил ъяхна марионетка (разучи колко евреи са били избити по негово управление)
цитирай
3. grigorsimov - Господин BgJew:
19.04.2010 22:50
Похвално е, че не криете и не се срамувате, че сте евреин, но за да поставяте под съмнение, почти всичко написано, би следвало да прочетете поне публикацията, която коментирате! В блога ми, а и в последните публикации, има достатъчно документирани цитати, обезсилващи неверието и подозрението ви, че някой иска неоснователно да очерни и да приписва всякакви грехове на евреите, както от десетилетия безнаказано и базпардонно се приписва всичко лошо върху загубилите войната германци - националисти. Но ние от личен опит на нашите бащи знаем какво е представлявала германската войска и германските войници, по време на краткия им престой (лагеруване) в България, преди нападението срещу Югославия и Гърция.
Евреите в България, а и в Европа са намалели, заради емиграциите. Прочетете моя превод на книжката "Шестте милиона - изгубени и намерени" - разбира се, ако желаете. А в тази книжка, публикувана в пет или шест постинга, се доказва, че няма и не е имало заповед за избиване на евреи в Германия, и въобще не са избивани умишлено! Много евреи се оказват в лагери, след като още 1933 г. световните еврейски организации обявяват тотална война на Германия, от първите страници на главните вестници! Но мнозинството евреи не са в лагери, а са заселени принудително в региони, с еврейско мнозинство, и под еврейско самоуправление.
Но главното е, че след пресмятане на официалните статистики от европейските държави, за движението на евреите, се оказва, че след като се приспаднат емигриралите от Европа евреи, – след войната, вместо да е намалял, броят на евреите, вкл. емигриралите, се е увеличил, за разлика от мнозинството други европейски народи, пострадали сериозно от войната.
А сега, специално за вас ще публикувам първите три, от 24-те протокола на Ционските старейшини. И ако не сте ги чел, отделете десетина минути, защото съдържанието им е убийствено логично!
Но както се налага често да повтарям: Който не може или не иска да разбере, от един протокол, няма да разбере и от 24!
цитирай
4. latina56 - Няма смисъл Симов...
19.04.2010 23:21
този които се интересува от еврейската трагедия знае , много добре истината за собствения си народ, евреите ината им им играе много мръсни номера, само че жертвите са много от техните опити, доктрините са им силни за около сто най много двеста години и рухват, но с цената на много жертви, там е цялата трагедия и тази невинна кръв тежи на техните плещи, по умните и уравновесени хора признават грешките на народа си, но те също са обречени на презрение и инат от страна на собствените си съграждани, не от протоколите трабва да почнем да се пречистваме а още от времето на Соломон трабва да се уточвят някои умели арабески и след това да се изясни и ПЛАНА около Христос, та така може и да стигнем куцайки и до Протоколите...еврейна е способен сам да се ослепи и да отнеме слуха си но от общото виждане по някои исторически факти да не мръдне...те дават клетва както се знае и всеки които се опита да говори според вътрешния си глас и да изрази собственно мнение по важни исторически дускисионни въпроси е обречен знаете на какво... така че с такива фанатици е излишно да се спори, това е чисто губене на време... когато изяснят истината за Христос и кажат , а те знаят много неща,кое е истина и кое манипулация и план, тогава можем да говорим за достойнството на еврейския народ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313144
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031