Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2010 16:50 - Светът обявява ембарго на САЩ. Автор: bgzemia
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НАРОДЪТ срещу СВРЪХ -НАГЛИТЕ

Битката за защита на България и Европа от генно Изродените организми продължава.  

Светът обявява ембарго на САЩ - това е единственият начин по който светът може да  възпре САЩ от неконтролируемото им безумие и наглост. Те не само умишлено налагат геноцида ГМО над цялото човечество, но и имат наглостта да изискват да няма етикети на храните съдържащи ГМО. В момента САЩ се опитва да обяви етикетите „ГМО” за незаконни навсякъде по света!!! Ако до няколко дни успеят, ще повдигнат съдебни дела чрез Световната Търговска Организация към всяка държава, която има такива етикети. Забележете чрез кого. Точно при водене на преговорите със Световната Търговска Организация през 2006, Путин признава,че му налагат условие да се откаже от правото си да информира собствения си народ за храните съставени от/или съдържащи ГМО, което включва и обявяване на резултатите от провежданите изследвания. Не е трудно да се досетим коя страна му налага подобно условие и сега точно чрез тази организация същата тази държава ще нападне всички останали със съдебна война.Като, че ли ни е малка световната криза,на която на всеки е ясно кой дърпа конците. Значи да ни тровят без да имаме избор да се предпазим, точно както Гестапо са вкарвали евреите в газовите камери като са им обяснявали,че ги водят на баня (Г.С. – Същите тези СВЪРХНАГЛИ, които сега нагло ни натрапват (и ще ни наложат) да се храним с ГМО, са измислили и наглата лъжа за газовите камери и за “милионите жертви”!).

Манията им, че трябва да бъдат хегемон в света е не просто възмутителна и не просто скандална, тя е унищожителна за цялото човечество, включително и за самите тях, и е време да бъдат спрени по единствения възможен начин- ембарго на всички страни спрямо САЩ (Г.С. – Монополното им оръжие – ембарго, не е в нашите, а в техните сатанински ръце!)

За нас като българи  е от изключително важно значение да съхраним националността си и духовността си, и за целта е нужно да имаме чиста земя и чиста храна.

Преди броени дни излязоха първите независими изследвания на Общонационалната Асоциация по Генетична Безопасност (ОАГБ) на Русия за влиянието на храните,съдържащи ГМО.

Резултатите са потресаващи и показват,че ГМО води до безплодие, намаляване на населението, ако не и до измиране (при опитите над 50% на първото поколение умират до няколко седмици след раждането, останалите са болни и недоразвити, а трето поколение не е могло да се получи изобщо, поради безплодие). Както вече е добре известно тези изследвания не са първите по рода си и за съжаление резултатите винаги са еднакво ужасяващи. За пореден път става ясно,че човечеството е изправено пред геноцид, наречен ГМО, защото изследванията не само на Русия (не едно), но и на Франция, Австрия, Великобритания показват същото. Учените от 2000г алармират за незабавен мораториум върху ГМ-храни. Още по-ужасяващ е факта, че има „служители” по високите етажи на властта в ЕП, които лобират за прокарването на този геноцид. Министри от нашето правителство също подминават тези факти с невероятна лекота и с чувство на увереност ни убеждават, че законите не позволяват да ограничаваме движението на стоките в ЕС. Нашите управляващи и до днес не обявяват националната ни стратегия, въпреки многобройните призиви от избирателите, особено около протестите през последните месеци. В същото време по всички ключови позиции се назначават върли защитници на геноцида ГМО. Последен ярък пример е новоназначената заместник-министър на земеделието и храните Светлана Боянова, която преди това е била изпълнителен директор на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ). Същата тази асоциация, декември миналата година, преди разгара на битката ни за чиста земя „призова лидерите на Европейския съюз за незабавна отмяна на забраните, по отношение генномодифицираните култури на територията на цяла Европа, които са необосновани, както от научна, така и от законова гледна точка”, съобщават от пресцентъра на АЗПБ. Въпросната личност е не само в конфликт на интереси на новия си пост, но и ярък поддръжник на геноцида ГМО. Нейната лична позиция по този въпрос показва некомпетентност и комерсиалност. Позиция, която е в противовес с предизборната кампания на управляващите или поне с официалната им такава.

Всъщност на кои закони служите вие господа? Законите, които пазят здравето и интереса на вашите избиратели или закони, съставени за да пазят интереса на определен кръг хора, като им узаконят престъпленията?

Желанието на българския народ е незабавно да прекрати производството и вноса на храни съставени или съдържащи ГМО, ГМ-фуражите и да пристъпи към поетапно изчистване на търговската мрежа от всички храни съдържа ГМО над 0,1%.До пълното премахване от страната ни да бъдат въведени специални етикети „Внимание ГМО!” за да могат да бъдат добре информирани всички потребители. Подобни оправдания като „не можем да ограничаваме движението на стоките” не могат да бъдат пречка за създаването на едни такива закони,защото управляващите пак по закон са длъжни да спазват освен законите на Европейската общност,но и безопасността на национално ниво като за тази цел имат право да предприемат необходимите мерки за забрана на продажбата, разпространението и/или използването на фураж или разпореждат изтеглянето му от пазара, когато въпреки съответствието му със специфичните изисквания за безопасност има основателни причини за съмнение, че фуражът е опасен. Посочения пример е от Закона за фуражите и не противоречи на нито една европейска директива. Написаното важи както по този закон,така и по закона за храните,така и по всички други закони,особено Законите на Справедливостта, Истината и Любовта.

            Желанието на българския народ е България като член на ЕС и участник в законотворенето на Европейската общност, незабавно да предприеме необходимите процедури на европейско ниво за спиране на геноцида ГМО в целия Европейски съюз.

Нека станем пример както за Европа, така и за целия свят. Само така ще реализираме проекта „Зелена България” и само така ще докажем, че наистина България може.

 

Ние вярваме, че изключително силният български дух оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега.

Нека изчистим България от храните съдържащи „геноцида ГМО” и осигурим на всеки гражданин естествена,екологично чиста храна.
”България  - зона на чиста земя и чиста храна”

„Европа- свободна от геноцида ГМО и зона на чиста земя”

 

Фондация „Да отключим себе си”



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352771
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930