Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2010 21:41 - Лъжата "холокост"! източник: интернет. автор: podvodni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 20017 Коментари: 47 Гласове:
7

Последна промяна: 12.05.2010 09:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След войната е установено, че от Третия райх остават 3 000 тона документация. В нито един документ на стриктните германци не е намерено доказателство, че евреи са унищожавани в "газови камери", както днес се учи в учебниците и пише в енциклопедиите. 
През 50-те и 60-те години французинът Пол Расиние, борец от Френската съпротива и затворник от Бухенвалд, публикува в книгата си "Лъжата на Одисей" своите аргументи против версията за милионите евреи, задушавани в газови камери. След него с темата се занимават редица изследвачи като Юрген Граф от Швейцария, Роберт Форисон, преподавател в университета в Лион, англичанинът Дейвид Ървинг, германският политолог Удо Валенси, издател на списанието "Исторически факти", юристът Вилхелм Щеглиц и американецът Артър Бътц. Всички те, след щателно и непредубедено изследване, стигат до извода, че версията за "газовите камери", в които са унищожавани евреи, е измислица, въведена в употреба доста след войната. 
Изследователите на така наречения "холокост" установяват, че през десетилетията след Втората световна война, нито един химик или инженер не е проучвал концлагерите и техните газови камери. Единствената експертиза е на американския инженер и специалист по газови камери Фред Лойхтер, който чак през 1988 г. отива с екип в Полша и изследва експертно така наречените газови камери. 
Изводите на Лойхтер са категорични: "Газовите камери не са конструирани като такива и не биха могли да действат като инструменти за масово убиване на хора. Те не са били херметизирани, липсвали са разпределителни механизми за газ, липсвали подгряващи устройства (а газът Циклон Б, който според фалшифицираните показания на "свидетели" е бил използван за убиването на евреи, се нуждае от минимум 25 градуса топлина, за да действа). Лойхтер установява още, че в стените няма отлагания на цианид, което е невъзможно, ако е бил използван този газ. Също така Лойхтер сочи, че крематориумите в тогавашните концлагери не могат да изгарят толкова много трупове, колкото описва основният "свидетел" в Нюрнберг - Рудолф Хос. Самият Хос е уличен в груба лъжа, тъй като твърди, че посетил лагера Треблинка през Юни 1941 г., а самият лагер е открит Юли 1942 г.
В потвърждение на лъжите за "газовите камери", изтребили милиони евреи, са и данните на английското разузнаване
То разшифрова кода на концлагерите на Германия още през 1942 г. и подслушва всички обменяни информации, оттогава до края на войната. Професор Хинсли от Кеймбридж, работил през войната като дешифровчик, 1981 г. в книгата си "Английското разузнаване през Втората световна война", на страница 673 пише следното: "Германските радиограми не съдържаха никакви указания за умъртвяване с газ."
Че версията е съчинена късно след войната, доказва следният драстичен факт. В книгата на еврейския международен деец Еди Визел, за концлагерите, "Нощта", излязла 1958 г. (самият Визел е бил в Освиенцим), няма нито дума за "газови камери". Но в изданието на немски, от 1990 г. с преводач Курт Майер Класон, вече се появява терминът "газова камера".
С легендата за "холокоста" евреите си извоюват огромни преимущества пред света. Никой не може вече да каже нещо лошо за тях. Наглостта им стига дотам, че чрез свои лобита в европейските парламенти те налагат закони, наказващи всеки изследовател, който се осмели дори да проучва и подлага на съмнение официалните данни за жертвите-евреи през войната и начина, по който са умъртвени. Срещу част от "ревизионистите" са предприемани съдебни преследвания и физически нападения. 
През 1990 г. така нареченият закон "Гесо" във Франция предвижда една година затвор за всеки, който се усъмни в "холокоста". Законът е приет с гласовете на социалисти и комунисти, по инициативата на секретаря на социалистите - евреина Лоран Фабиюс
Показателна за действията на еврейските организации е атаката и срещу Ернст Цюндел, канадец от немски произход, пише и издава книгата "Шест милиона - изгубени и намерени", в която опровергава версиите за газовите камери и за шестте милиона избити евреи от германците. През 1985 г. Цюндел е привлечен под отговорност по подобен закон като френския "Гесо". Осъден е на 15 месеца лишаване от свобода. Той обжалва и през 1988 г. отново, след дълги перипетии, е осъден на 9 месеца затвор, но е освободен след подписване на декларация, че няма да пише и говори по темата "холокост". Чак на 28 Август 1992 г. Цюндел е оправдан след поредното обжалване, но получава закана от еврейски организации да бъде съден за "всяване на расова омраза". (А адвокатката му е осъдена на три години затвор, затова, че го е защищавала в съда!!)
Лъжата "холокост" е и много доходоносна. Според сп. "Шпигел", бр. 18 от 1992 г., от 1952 г. до 1992 г. ГФР е изплатила на Израел и на еврейски ционистки организации общо 85,4 млрд. марки!
Факт е, че днес държавници и политици не смеят да кажат дума против Израел - държава, създадена с терор през 1948 г., неспазила десетки редолюции на ООН, провела десетки агресивни войни и нападения срещу съседни държави, избила стотици хиляди цивилни палестинци и араби, за да си отвори "жизнено пространство". 
Германия продължава да изплаща милиарди репарации на Израел, САЩ наливат по 6 милиарда долара всяка година в тази държава и поддържат всяка нейна прищявка, демонстрирайки открито двоен стандарт. 



Гласувай:
7



1. thrasher - Поздрави
11.05.2010 21:53
Това го знаех отдавна-че е нямало газови камери и че избитите евреи са в пъти по-малко. Волен Сидеров пише за това в Бумеранга на злото. Приветствам те с високо вдигната дясна ръка за страхотния пост, защото малко хора се осмеляват да говорят за тази Холокоста по тоя начин.
цитирай
2. анонимен - Iskate da kajete che horata koito sa ...
11.05.2010 22:06
Iskate da kajete che horata koito sa ostanali jivi i sa bili svideteli lujat taka li??? Nima ne sme svideteli kolko 4esto se promeniat sabitia iztrivat i se falshificirat danni i naucni trudove za da se ugodi na nechii bolen um ???

Q stiga, hiliadi hora sa iztrebeni i tolkova jivota sa sasipani, da sled kato umre i posledniat ochevidec, oo togava veche moje da se otreche vsichko !!!

Ima dokomentalen film v koito se razkazva jena spasila ot konclager niakolko hiliadi deca iznasiaki v chanta i dokumenti za kartini izzeti ot evreiti i dobre opisani ot nacistite , podrobno za broia i familite . . .
цитирай
3. анонимен - Висша световна добродетел и първо ...
11.05.2010 22:41
Висша световна добродетел и първо задължение е, да се целуват еврейски гъзове, след това негърски, цигански и т.н. Кой не иска - бой !
цитирай
4. анонимен - Да мразиш е едно а да променяш источески факти...
11.05.2010 23:11
Този постинг е абсолютна безмозачност!!!!!
Да мразиш евреите е едно а да променяш источески факти е гнусотия!!!
Автора ми напомня за известния немски професор Улф Брунбауер, станал известен с „изследването” си, в което нарече Баташкото клане „мит” а турското робство „отоманско присъствие”.....
Колко ти платиха за тази помия ??????
цитирай
5. анонимен - Гринго, Гринго, имаш прекалено ...
11.05.2010 23:25
Гринго, Гринго , имаш прекалено интелигентни анонимни последователи! Прост народ- слаба държава!- беше казал поета!
цитирай
6. анонимен - не се учудвам
12.05.2010 04:33
цялата история на света е една измислица.
Историята е наука, основана да служи на управляващите. Обикновено е съставена от мързеливи, словоохотливи безделници, които драскат глупости и тълкуват фактите, както е угодно на управляващите.

В един английски учебник от 80-те , за ЛЕНИН СЕ ПИШЕ КАТО ЗА Николай Ленин.

Не забравяйте, че докато са били живи и Хитлер, и Сталин са се радвали на много обожатели, говоря за милиони. Евреите са били преследвани навсякъде по време на Втората Световна Война. Мнението на масите се манипулира много лесно, особено след откриването на телевизията :))).

Промиват ни мозъците, както си искат. За управляващите, в края на краищата, това е въпрост на власт и пари. Докато умните се наумуват - лудите се налудуват.
Както се казваше в оня тъп филм за историята на Света - Да го духат бедните!
цитирай
7. анонимен - Евреите са гадове сдобили се със ...
12.05.2010 08:15
Евреите са гадове сдобили се със статут на най-изтормозена нация и с това оправдават абсолютните си безчинства и арогантното си поведение.Ами като са толкова свестни ,защо ги мразят в цял свят от стотици години.
Почти цялата киноиндустрия е в техни ръце бълват си пропагандни филми всеки месец и насаждат мнение сред по-младите.
Хитлер не е бил толкова луд да избива масово работна ръка при положение,че Германия води военни действия на няколко фронта
Моше е еврйско име станало нарицателно за цялата пасмина "мошенници"
цитирай
8. анонимен - българин
12.05.2010 09:54
Голям цирк стана. Комуняги, потомци на чифути-престъпници, обвиняват чифутите на Запад, че създали мит за холокоста. И комунягите, дето са избили най-много и руснаци и чифути, се загрижили, колко руснаци избил Хитлер, дето не е избил толкова много чифути, колкото, заедно със западните чифути, твърдяха и чифутите-комуняги, че бил избил. Къде си, Кафка, чифутче гениално?
цитирай
9. grigorsimov - На анонимен 2:
12.05.2010 10:07
Истината е, че няма и не може да има свидетели, за нещо което нито е било планувано, нито е вършено! А документалните филми са правени десетилетия след събитието, с пропагандни цели, за индоктринация с неверни - измамни тези. А това, което се казва или показва във филмите или се пише в книгите, следва да се докаже. Но няма как, и затова на запад, а скоро и тук, ще бъде забранено да се разсъждава на тази тема. В "демократичния" запад отдавна е подсъдно да се публикуват документи, доказващи фалшивостта на т.н. "холокост". И умният човек, само от този факт ще си извади заключение за "правотата" на забранената тема!!
цитирай
10. grigorsimov - За избрания народ и за Божията промисъл:
12.05.2010 10:23
Само някой да не си помисли, че ако ги няма евреите, е нямало да има никакви проблеми! Съвсем не! Защото всичко се развива по Божи план, и ако не са евреи, друг народ ще трябва да изпълнява същата или подобна роля.
Да, евреите са избрани да са "солта" на земята – да вършат похотите на дявола – да мамят, да изкушават, да извращават, да развращават и да унищожават, – но всичко е с Божие допущение, заради несъвършенството и греховността ни.
Самият Господ ни е казал, чрез Благовестието (Евангелието): "Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват"!!
цитирай
11. анонимен - Да....
12.05.2010 10:47
Да събирани са евреи и са товарени на влакове,но не за концлагерите,а за Палестина...! По време на войната е станало най-"великото"преселение на евреи от Европа към Палестина
цитирай
12. misbis - ПИТАЙТЕ САМИТЕ ЕВРЕИ ОТ ТОВА ВРЕМЕ..АКО ИМА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ
12.05.2010 11:03
А ИЛЮМИНАТИТЕ/НАСЛЕДНИЦИ НА НАЦИСТИТЕ.АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ СА УМРЕЛИ...ПОМИСЛИ ОТНОВО/ СА ЦАРЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ..ТЕ НЕ ОСТАВЯТ СЛЕДИ ЧЕРНО НА БЯЛО. ИЛИ АКО ОСТАВЯТ СА ДОБРЕ ЗАМАСКИРАНИ...И АКО ГИ ХВАНЕШ...ИЗВЪРТАТ ТАКА СИТУАЦИЯТА,ЧЕ НАТОПЯВАТ НЯКОЙ ДРУГ..НЕВИНЕН ОБИКНОВЕННО. ТАКА СА ОБЪРКАЛИ СВЕТА В ЛЪЖИ,ЧЕ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ВЕЧЕ ДА СЕ СГЛОБИ ЦЯЛАТА ИСТИНА.
НО..КАКВО КАТО НЮМБЕРГСКИЯ СЪД ГИ “ОСЪДИ“....ПРОДЪЛЖАВАТ СИ ВСЕ ОЩЕ ДЕЙНОСТТА, НО ТОЗИ ПЪТ МОРЯТ ХОРАТА С ИКОНОМИЧЕСКИ И ТЪРГОВСКИ ПОХВАТИ
цитирай
13. анонимен - TI SI BEZMOZACHNO GOVEDO VAZMUTEN SAM
12.05.2010 11:28
TI SI BEZMOZACHEN TIP .. SHIBAN PEDAL !!!!
цитирай
14. анонимен - ***************************...
12.05.2010 11:32
*************************************
[quote=grigorsimov]Истината е, че няма и не може да има свидетели, за нещо което нито е било планувано, нито е вършено! А документалните филми са правени десетилетия след събитието, с пропагандни цели
***************************************
dA NAPISHESH PODOBNO NESHTO TRQBVA DA SI TAP I DA NE SI ZAPOZNAT IZOBSHTO S MATERIQTA .. PARVITE FILMI ZA KONCLAGERITE SA PRAVENI SAS SAMOTO IM ZAVZEMANE . V NEGO SA UCHESTVALI DORI SAMITE GERMANCI A PARVIQ FILM E PUBLICUVAN PO VREME NURBERSKIQ PROCES .. DA NAPISHETE PODOBEN POST OZNACHAVA DA SHIBANI PEDALI DETO SA PROSTO EDNI MAZUHISTI KOITO ISKAT DA GLEDAT KAK GI PSUVAT PO FORUMITE ..A TOZI VAPROSNIQ BLOGART .. MISLENETO NE E SILNATA MU STRANA ..
цитирай
15. анонимен - А според автора пещите в кремато...
12.05.2010 11:36
А според автора пещите в крематориума са ги ползвали за барбекю ли, те от там ли са го възприели американците барбекюто, а памещенията с душове само, че няма кранове какво е нима са отглеждали марихуана, а доктор Емелова от там е възприела идеята на диетата за гладуване. Ама наистна си болен мозък, непознат за мене авторе, според тебе в концлагерите какво са правили, вкарвали са дебелите вътре и с подходяша диета са ги правили кожа и кости за да не излагат немската нация, ако е така пиши на Барак Обама те цялата американска нация, е за отслабване!
цитирай
16. анонимен - че броя на убитите евреи е преуве...
12.05.2010 11:51
че броя на убитите евреи е преувеличен съм съгласен и, че част от убитите евреи изобщо не са били евреи - ДА, но да се отричат очевАдни факти е смехотворно.
едно помещение не е нужно да бъде херметизирано - пример затвори се в гараж и остави двигателя включен, до час няма ди си сред живите от отработените газове.
цитирай
17. grigorsimov - Защо са вкарвани евреите в лагери, след началото на войната?
12.05.2010 12:07
Защото още с идването на власт на Хитлер, след победата му на изборите, всички главни световни еврейски организации обявявата всестранна война на Германия. Но повечето евреи са събрани в населените с евреи общини в Полша, под еврейско самоуправление. Но американците и англичаните, още преди германците, събират в лагери хората от "вражеска" националност. А в СССР, вместо да вкарват в лагерите, след началото на войната, поради огромния брой лагеристи- каторжници, болшевиките започват да ги пращата на фронта, със "заграждащи войски" зад тях.
А който реално се интересува от фактите, а не от пропагандата, освен тази публикация, може да прочете и публикуваните в този блог, пет поредни части от книгата на Ернст Цундел "Шестте милиона - изгубени и намерени“.
Приятно четене.
А че във всяко помещение могат да бъдат отровени неколко човека, няма съмнение, но в помещенията непременно остават следи от газа, използван за тровене, пък било той и от изгорелите газове на автомобили (както са правело болшевиките евреи, в т.н. душегубки).
цитирай
18. анонимен - За евреите и за техните измами много ...
12.05.2010 12:32
За евреите и за техните измами много може да се говори-цял един живот може би!И като се позамислиш май те стоят в дъното на финансовия хаос в света!!!
цитирай
19. анонимен - евреите са зло.
12.05.2010 12:44
Евреите са пасмина,която трябва да бъде унищожена,без капка съчувствие за тези чифутски изроди.Смърта на евреите трябва да се превърне в приоритет на народите.СМЪРТ ЗА ЕВРЕИТЕ.
цитирай
20. анонимен - до Григор Симов
12.05.2010 13:43
Защо ми изтри коментара? Попитах те просто дали си ходил да видиш Аушевиц и Биркенау? Аз например съм ходил. А простотиите, които пишеш ясно показват, че не си бил там и поради тази причина вместо да ми отговориш просто триеш коментара ми. Такава е вашата атакистка пропаганда.
цитирай
21. misbis - ЕХЕЙ..ДОРИ АВТОРЪТ ДА Е ТЪП,АКО УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ, НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗПОЛЗВАШ ТАКЪВ ЕЗИК
12.05.2010 14:51
анонимен написа:
TI SI BEZMOZACHEN TIP .. SHIBAN PEDAL !!!!

цитирай
22. анонимен - Истината е там някъде.....
12.05.2010 15:21
анонимен написа:
Защо ми изтри коментара? Попитах те просто дали си ходил да видиш Аушевиц и Биркенау? Аз например съм ходил. А простотиите, които пишеш ясно показват, че не си бил там и поради тази причина вместо да ми отговориш просто триеш коментара ми. Такава е вашата атакистка пропаганда.

Ходил си ама кога...в днешно време. Ако ми кажеш, че си лежал там и че си видял всичко с очите си тогава - ОК. То и аз съм ходил на много места ама не се хваля. Толкова ли сте прости, че неможете да разберете колко лесно е да се направи инсценировка на определено събитие. Ако не си наясно отиди на Панорама в Плевен. Само, че там не е инсценировка. Вие сте големи дупедавци. Размисли ли сте се за евреите, а колко пъти по 6 милиона руснаци са умрели във войната, за тях кой казва нещо. А колко българи са били жертви??? А сега като ви мачкат навсякъде циганите защо не ревете и не обиждате, а за евреите едва ли не живота си ще дадете. Като са толкова неоправдани и мили, защо водят военни действия, без да се вслушват в никой???? И...по-нагоре четох за една учителка където спасила хиляди деца...ами браво...още десетина учителки като нея и нямаше да има загинали евреи във ВСВ. И за неуките да кажа две неща...документално кино не означава непременно ИСТИНАТА. Всеки може да направи документален филм и да го извърти както си иска. Истината е там някъде.....
цитирай
23. анонимен - баш...
12.05.2010 15:57
анонимен написа:
че броя на убитите евреи е преувеличен съм съгласен и, че част от убитите евреи изобщо не са били евреи - ДА, но да се отричат очевАдни факти е смехотворно.
едно помещение не е нужно да бъде херметизирано - пример затвори се в гараж и остави двигателя включен, до час няма ди си сред живите от отработените газове.

Уф..ама си тъп....ама много си тъп. Херметизирането не е за тези които са в камерата бе умник, а за тези които са отвън. Нали при такава процедура има обслужващ персонал. Ако камерата не е хермитизирана все едно да се самоубият немците... Ей, ама сте много кухи леки....
цитирай
24. анонимен - За пари всичко се прави
12.05.2010 23:03
Срещу по-сериозно заплащане мога да опиша соц.казармата ,като най-страшния кръг на ада и то без да лъжа открито ,само с подбор на отделни случки ...просто представени подходящо с малко украса и премълчаване.
А евреите си продават задниците без много да мислят щом е за благото на "богоизбраните"
Пасмина за изтребване са
цитирай
25. анонимен - Пропагандата е голяма....
12.05.2010 23:03
Има страхотни несъответствия в приказките за т.н."фашистки лагери"!!Интересно ,защо никой не говори за "Съветските лагери",където са избити и измирали, милиони руснаци по времето на Ленин и Сталин!
Пълна лъжа е например, приказките,че немците са горили труповете в крематориумите с бензин!Немците ,нямаха гориво за танковете си...ще го харчат
за гориво в крематориумите....абсолютна глупост!Нека си спомним,че контраатаката, при Ардените ,се проваля по липса на гориво!Общата бройка на умрелите в лагерите е многократно завишена,за да се получават обеззщетения и репарации!
Това че в лагерите е царял глад,и са измирали хора, е разбираемо -немците не са могли да продоволстватдобре и собственото си население и войска!Знам за оскъдицата ,през време на войната,и в самата Германия ,от хора учили и работили там-имало е нещо ,като купонна система.
Изобщо,нещата са доста манипулирани особенно в Източна Европа,където остатъците от комунизма,омразата и противопоставянето,все още намират поддръжници!
цитирай
26. анонимен - Целта на лагерите е била.....откуп , от Америка
12.05.2010 23:17
Истината за лагерите е,че нацистите са натискали Америка да откупи еврейте, от Германия.Има неопровержими документи, че е имало сделка и е осъществен първия транш на размяната но, впоследствие американците се отказват.
Лагерите са били ,отправни депа за тази, размяна!След провала на сделката ,естествено е да възникнат извращения и влошаващи нещата обстоятелства, по така-вече оформените депа.
цитирай
27. анонимен - :)
13.05.2010 01:32
6 милиона загубени, 6 милиона намерени.... защо всеки юда над определена възраст е "оцелял", а няма нито един открит масов гроб на юди от ВСВ? защо не е намерена и пепел от милионите трупове от конц-лагерите 9ако ще поддържаме официалната теза??)??? чърчил казва "Историята се пише от победителите", вие слепи ли сте? по същия начин в момента онези олигофрени, смачкани от сръбския комунизъм, днес се обявяват за македонци.., който има мозък винаги може да прозре истината :) в днешно време информация има от къде да се намери
цитирай
28. анонимен - Re: wtf
13.05.2010 16:30
анонимен написа:
Защо ми изтри коментара? Просто ти казах, че евреите не са ти виновни за годините ти зад решетките по време на соца. И пак казвам и аз мога да си напиша неква такава мижава статийка за това, че не е имало затвори по соц времето и че дисидентите са лъжци и ще се изненадаш колко хора ще и се вържат. Айде осъзнай се и моля този път не ми изтривай коментара...

Аминормално е да е имало затворници по соц времето, не е нормално сега да няма. Въпросът е, че политическите затворници не са били толкова много, колкото се тръби. Иначе е нормално да има престъпници в затворите. И да - може да има дисиденти, но не са толкова много. След падането на комунизма всички се писаха дисиденти, както след втората световна война всички се изкараха партизани. И ако щеш ми вярвай, но ако утре дойде друг режим осъждащ демокрацията, всички ще се пишат първи борци срещу демократите, начело на теб. Меки китки демек. Днес с тези, утре с другите. И преди да коментирате по разни теми, вземете прочетете малко...предполагам 2,3,4...статии стигат, за да се образова човек по даден проблем. И помисли, ако имаше толкова много дисиденти, колкото се изкарват, нямаше да има комунисти.
цитирай
29. анонимен - Мръсните чифути.
13.05.2010 20:36
Абе в този блог било бъкано с чифутски задници,сега ми е ясно защо някой хора толкова много защитават евреите.Те просто са от същото котило,а всеки знае поговорката че евреите се надушват помежду си от километри.Така чеобщуването с подобни "хора"не представлява интерес за мен.
цитирай
30. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:24
Това е малка част от речта на Бенджамин Х. Фрийдман

САЩ влязоха във войната. САЩ премазаха Германия. Когато войната свърши, през 1919 г. германците заминаха за Париж за участие в Парижката мирна конференция,те завариха там 117 ЕВРЕИ. Представяха се като делегация начело с Бърнард Барух. Бях там, бях длъжен да знам и затова съм наясно. А какво се случи? Докато режеха Германия и разпарчатосваха Европа между всичките тези народи, които предявяваха права върху определени територии от континента, ЕВРЕИТЕ ЗАЯВИХА: Какво ще кажете Палестина да бъде за нас? И тогава за първи път направиха достояние на Германия тази "БАЛФУРСКА" декларация. В този момент немците за първи път си дадоха сметка: Такава ли била работата? Ето защо (Съединените Еврейски Щати),=>"САЩ" влязоха във войната. За първи път германците проумяха, че са победени и ще изпитат горчилката на огромните РЕПАРАЦИИ, които им бяха вменени, понеже ЦИОНИСТИТЕ искат Палестина и са твърдо решени да я получат на всяка цена
цитирай
31. анонимен - - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:25
След края на ПСВ,Германия е осъдена да изплаща огромни репарации,възниква въпроса? Как само след 20 години от нищото изниква,четвърт евреина Адолф Хитлер?И неговото политбюро е съставено изключително от еврейска кръв? Отново въоръжен до зъби,да води война с толкова държави, след такива огромни репарации, на който е била подложена Германия? Каква е била тази икономика? от къде са взели пари, да се воъражат така? Само дядото на евреина Буш(Прескът Буш) и Ротшилд знаят. Истината е,че всичко е планувано, всяка революция било то Френската или гражданската война в САЩ е финансирана и планувана от една еврейска фамилия въобразила си,че е господ на земята.Тази еврейска фамилия Ротшилд- което ще рече "ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ" от тук идва и киченето на комунистите с това знаме,създава и издига както,четвърт евреина Хитлер, така и евреина Йосиф Сталин с фамилия " Джугашвили"=> фамилията "Джугашвили"=> означава "Син на евреин".Те създават и двете страни на тази монета,но те трупат огромни печалби от войната и след това се явяват като миритворци,но едва след като са натрупали огромна печалби от нея..... Но държава без НАРОД неможе? На Ционистите им се струва прекалено бавно имиграцията на "евреи"към Палестина.След краят на ПСВ,имиграцията на "евреи" е вървяла прекалено бавно и възможността кято им се предоставя от Великобритания да основат мечтата на циониските дъртаци,фалшивата държава Израел,която те им завещават в Талмуда.
цитирай
32. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:26
Повечето "евреи" в Европа, не са искали да напуснат местата и страните в който те са имали бизнес и са живеели добре. Затова е било нужен "КАТАКЛИЗЪМ" нещо което да ги подбутне, да ги накара да тръгнат към обетованата земя за да могат да основат по бързо, фалшивата масоноеврейска държава Израел.Този "КАТАКЛИЗЪМ" е техният месия четвърт евреина заченат в Австрия => Адолф Хитлер.Неговата цел, не е била да избива "евреите", а да ги ПОДГОНИ за да тръгнат към обетованата земя.Затова повечето историци говорят не за избиване, а за ДЕПОРТИРАНЕ НА ЕВРЕИ?
Защото ще му е на четвърт евреина Хитлер, да ги товари във вагони и да ги откарва в лагерите? Това не е ли загуба на време,вагони,въглища и то по време на война? Ако Хитлер е искал да ги избива ще ги избива ня МЯСТО и най вече ще започне от ЕЛИТА от Ротшилд! Немога да се съглася,че по времето на ВСВ са избивани само и единствено "евреи"? Съгласен съм,че са убивани евреи, НО ТЕЗИ ЕВРЕИ които не са искали да тръгнат към обетованата земя,които не са се подчинявали на Циониският закон наричан -"ТОРА". Тяхната бройка не е 6 милиона, техните жертви севсем не са 6 милиона, техните жертви не са повече от 500 000, но какво са тези жертви в името и създаването на масоноеврейската фалшива държава Израел?
цитирай
33. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:27
Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото. Както е известно,зад всяко убийство има мотив, има цел,тази цел, ясно се вижда кой най - много печели.Толкова могъщи държави,са осъдени да изплащат милиарди долари репарации,до ден днешен, на една фалшива държава която дори НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПО ВРЕМЕТО НА ВСВ?
Ако съществува мит в света, то това е мита "Холокоста" тва е привърнато в ограмна индустрия за пари.За да могат сега да се крият зад този фалшив мит,когато основателно ги обвиняват в ГЕНОЦИДА които те налагат на Палестинският народ?Те веднага размахвта този фалшив мит, но забравят,че единствената фалшива държава която не е спазила над 160 резолюции на еврейското ООН е фалшивата циониска държава Израел. Какво да кажем за жертвите на евреина Йосиф Сталин,заедно с жертвите на евреина Ленин по майка БЛАНК - те са над 100 милиона? Къде е тяхната Холокоста? Къде е Холокостата на невините жертви на градовете Хирошима и Нагасаки?Кой заповяда да се пусне първите атомни бомби в света над тези мирни градове?Наричат го накратко само президента "Труман"?Защо не му кажите и трите имана на този еврейски боклук,че това не бе Американец твоа бе евреина ХАРИ СОЛОМОН ТРУМАН? Къде е тяхната ХОЛОКОСТА?
цитирай
34. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:27
Известно е,че Евреите богоборци винаги са искали да владеят света!Техният най голям враг е Християнството,затова и комунистите преследваха така народа ни.
Исус проповядва,обичай врага си както себе си! Затова и разрушиха Християнска Русия,те унищожиха фамилията Романови,най мощната Християнска държава.Поставяйки след болшевишката революция евреите Ленин,Троцки,Йосиф Сталин......Но ако всички народи,бяха възприели, това което проповядва Исус,дали щеше да има тези войни?А както е известна еврейската поговорка "Войната е еврейската жътва". Съществува ли по добър инструмент от "Войната" когато целта е да завладееш и заробиш, да промениш,битието и живота на толкова народи? А когато тя е светована какво променяш?
цитирай
35. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:29
Истината е,че те постигнаха няколко цели по времето на ВСВ, те наложиха МАСОНСКАТА ПРОГРАМА за завладяването на света! Евреина Йосиф Сталин имаше точно тази задача да наложи червения болшевишки "Комунизъм" над толкова държави в това число и България. Заробвайки тези държави,те поставяха еврейски Талмудисти на чело на тези държави. Съветниците на Тодор Живков са евреи.Затова сега премиер на България е един евреин по майка без нито един ден трудов стаж,важно е само да тече, в него ХАЗАРСКАТА КРЪВ. Те създадоха отново двете уж враждуващи страни "Комунизъм-срешу Капитализъм"- монетата, позната Ви като "Студената Война"-но те винаги финансират и двете страни и в зависимост от това на коя страна ще отпуснат повече пари,те предварително са наясно на къде ще тръгне света и трупат огромни бечалби.
цитирай
36. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:32
Този познат Ви "комунистически манифест" на евреина Кашел Мордохай Леви познат Ви като Карл Маркс е масонска програма за завладяването на света която той преписва.Този подъл евреин познат Ви като Карл Маркс, просто заменя думата МАСОНСТВО с Комунизъм.Но дали ще го наричате Комунизъм,Капитализъм,Нацизъм,Глобализъм или Фашизъм,помнете,че на всякъде по света той е Еврейски.
Но сега,какво забелязваме? Когато цял свят осъди и отхвърли Комунизмъ = МАСОНСТВОТО остана скрито нали?

Те се крият под всякакви имена, Руски,Френски,Български.....тяхната Талмуда им позволява до 8 пъти да си сменят имената. Така нареченият с нежното име Владимир Путин,се крие евреина Владимир Шеломович...

Затова, ето аз пращам пророци и мъдреци и книжници и вие едни ще убиете и разпънете, а други ще биете в синагогите си и ще ги гоните от град на град. За да падне върху ви всичката кръв праведна, пролята на земята от кръвта на праведния Авел до кръвта на Захария, сина Варахиин, когото убихте между храма и жертвеника. ( Исус, Матей, гл. 23 ст. 34 и 35 )
цитирай
37. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:34
Защо, толкова могъщи държави са осъдени да изплащат милиарди валута репарации, на една фалшива масоно-еврейска държава "ИЗРАЕЛ" => забележи сега, КОЯТО ДОРИ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПО ВРЕМЕТО, КАКТО НА ПСВ ТАКА И ПО ВРЕМЕТО НА ВСВ ЗАЩО? Надявам се,че имаш поне малко ум за да проумееш,че не само "ЕВРЕИ" са умирали през тези злокобни времена,много повече християни са избити по тези времена.
Но аз питам, защо само на тези хазари,чифути,фарисеи,юдеи=>нарекли се сега "ЕВРЕИ" защо само на тази сатанинска СЕКТА? Това не е ли расизъм?....

Поздрави и БОГ да пази България!
цитирай
38. анонимен - Мръсни хазари нарекли се евреи
16.05.2010 09:36
Сравнение на жизнените дати на двамата най-големи завоеватели (и едновременно инициатори на войни с Русия)Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер:

Наполеон е роден през 1760 г.
Хитлер е роден през 1889 г. Разлика 129 години.
Наполеон идва на власт през 1804 г.
Хитлер идва на власт през 1933 г. Разлика 129 години.
Наполеон влиза във Виена през 1809 г.
Хитлер влиза във Виена през 1938 г. Разлика 129 години.
Наполеон напада Русия през 1812 г.
Хитлер напада Русия през 1941 г. Разлика 129 години.
Наполеон губи войната през 1816 г.
Хитлер губи войната през 1945 г. Разлика 129 години.
И двамата идват на власт, когато са на по 44 години.
И двамата нападат Русия, когато са на по 52 години.
И двамата губят войната, когато са на по 56 години.

Трябва да се мисли със собствените си глави а не с главите на БТВ,НОВА,СКАТ....
цитирай
39. анонимен - BgJew
17.05.2010 19:31
Тоя над мен толкова пропганда е излял, че чак любимеца му Гьобелс би му завидял
цитирай
40. анонимен - Евреино тъп
18.05.2010 03:50
Можеш спокойно да махнеш БГ-от пред евреино. Аргументите и доводите с което оспори изнесеното по-горе,са направо завидни. Когато истината лъсне и вашия фалшив Бог Луцифер мълчи. Колкото до пропагандата,можеш сам да потърсиш в Англо-речниците превода на думата Jew - с която си се представил за Български евреин. Пропагандата е ваше дело евреино тъп,защото са избити над 100 милиона мирни хора от евреите Йосиф Сталин, Ленин, но за тях няма холокоста,само вие долни хазари тръбите и пропагандирате на висок глас и лъжите света за 6 милиона миришещи на кръв и мърша долни хазари-нарекли се евреи.
цитирай
41. анонимен - До 40
18.05.2010 23:43
Мойто момче айде земи попрочети малко колко евреи са били избити по времето на Сталин и какво е започнал да прави против тях малко преди да пукне и после тръби, че е еврейн. Що се отнася до Ленин дядо му по бащина линия е евреин, който е приел християнството. Айде ходи си набии една чикия пред мустакатия портрет на чичко Адолф!
цитирай
42. анонимен - eto
18.05.2010 23:57
Ето много малко част от екзекутираните евреи по време на сталинизма:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Trilisser
http://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Shtern
http://en.wikipedia.org/wiki/Abram_Slutsky
http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Pauker
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Plisetski
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Krasnoshchyokov
http://en.wikipedia.org/wiki/Matvei_Petrovich_Bronstein
http://en.wikipedia.org/wiki/Grigory_Sokolnikov
http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Leplevsky
цитирай
43. grigorsimov - А екзекутираните неевреи?
21.05.2010 13:52
А екзекутираните неевреи, като се почне още от началото на болшевишката - еврейска революция, и по времето на Сталин – колко са? – Десетки милиони, срещу стотици, нека да са и хиляди, евреи! По малко ли руснаци, и други, са вкарвани в лагери и са избивани по времето на сталинизма, отколкото евреи? А какъв е бил процентът на евреите в съветското висше ръководство, вкл. и по времето на Сатлин, включително и тези с руски имена?
Терорът и избиването на руснаците никога не е преставал, и преди и след Сатлин, но когато сатанинската въртележка на терора започва да засяга и евреи, чак тогава за тях сталинският комунизъм става лош, но комунизмът като цяло не – защото изцяло е техно дело.
Вижте списъците на съветските ръководители, по националности, съставени от двама дългогодишни английски кореспонденти в Русия, през 1918 г. – работели независимо един от друг. Единият е Робърт Уилтън, а другият е Виктор Марсден. От техните списъци се вижда, че всички съветски ръководители, на висше и средно ниво, с незначителни изключения, са били евреи.
цитирай
44. анонимен - Вижте какво се случи последно. И...
02.06.2010 17:55
Вижте какво се случи последно. Израелците нападнаха фрегатата с корабите носещи хуманитарна помощ за Палестина и убиха близо 20 души който са се отбранявали с джобни ножчета и сопи. Всичко това се случва в международни води. Логичен е въпросът такава акция може ли да бъде направена от един народ и една държава “жертва“ във втората световна война или по скоро говори красноречиво за манталитета и начина на действие на една световна сила която налага волята си над останалите народи. Фалшификацията около „газовите камери" все повече излиза на яве, дори заклети ционисти вече някак ги е срам да говорят за цифри от рода на 6 милиона души. Експерти които са изследвали лагерите на смъртта категорично в своите доклади опровергават мита че помещенията там са били пригодени за убиването на хора чрез газ. Това са просто помещения за обезпаразитяване каквито е имало във всеки военен лагер по време на войната(било германски.американски или руски). Херметически тези помещения не са били пригодени за газови камери,нито е имало система за нагряване на газа,нито вентилационна система,тъи като след евентуално умъртвяване труповете не би могло да се извадят най-малко след 24 часа,просто тези които ги вадят също биха се задушили.И ред други факти които категорично доказват,че тези помещения не са били газови камери.Това което става е,че след края на войната има много умрели хора както в лагерите така и в градовете на Германия(от бомбардировки,глад и инфекциозни болести).От това се възползват ционистите които заснемат филм в тези концентрационни лагери:един багер рине една купчина трупове,а коментарът е как нацистите са унищожили милиони еврей.Между другото багерът се управлява от английски войник.И какво мислите следва след това... Ами много просто материализира се целта на войната,а именно създава се изкуствената държава Израел. А днешните евреи ешкенази са хазари приели юдейската вяра по времето когато ние приемаме християнството,това мисля,че е крайно време да стане ясно на всички.
цитирай
45. анонимен - Така, че днешните еврей нямат нищо ...
02.06.2010 18:12
Така,че днешните еврей нямат нищо общо с библейските,нито езикът иврит има нещо общо със староеврейския.Истинските кръвни наследници на библейски евреи са сафардитите,който не наброяват повече от 10 процента от световното еврейство и който са подложени на геноцид от страна на ешкеназите,тоест хазарите.Днес еврейството е една религиозна секта.С приемането на юдеизма се става евреин,пример Мадона и много други известни и безизвестни личности.Моля,който иска да изкаже мнение да излиза по-подготвен и да не употребява цинизми.Уверявам ви,че това не е от ваша полза.От полза ще ви е да мислите повече и да не се доверявате на всичко което се представя като официални данни.Далеч съм от това да смятам всичко за лъжа и да се вманиачавам в конспиративни теории.Просто има неща които намирисват и когато се поразрови човек открива усърдно крити факти и събития и представянето на други факти и събития за такива каквито не са.
цитирай
46. анонимен - Така нареченият “народен съд&q...
02.06.2010 18:31
Така нареченият “народен съд" в България след края на втората световна война е съставен почти само от еврей.Много добре ни се отблагодаряват за това че сме ги спасили.И си мисля толкова ли мекушав е бил Хитлер,че е позволил малка България да не му се подчини или пък не е бил толкова настоятелен в осъществяването на холокоста.Чудно е и още защо никои по света не знае за българския подвиг по спасяването на евреите..много странно като се има предвид какви величествени филми се правят по случаи със спасяване на 5-6 евреи.Това също дава отговор защо в българия след идването на комунизма християнството е почти унищожено а самата комунистическа идеология много наподобява еврейската вяра.Народния съд унищожава българския военен,политически,интелектуален и всякакъв елит и ставаме подлога на империята на злото.Като гледам и досега сме си все същата подлога,а нов елит който да поведе страната не се появява.Най-лошото е,че такъв елит няма откъде да се появи с оглед на деформираната сбирщина от индивиди наречена български народ.
цитирай
47. анонимен - matrica..vsi4ko se povtarq kato v zatvoren zikal
26.07.2010 00:38
анонимен написа:
Сравнение на жизнените дати на двамата най-големи завоеватели (и едновременно инициатори на войни с Русия)Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер:

Наполеон е роден през 1760 г.
Хитлер е роден през 1889 г. Разлика 129 години.
Наполеон идва на власт през 1804 г.
Хитлер идва на власт през 1933 г. Разлика 129 години.
Наполеон влиза във Виена през 1809 г.
Хитлер влиза във Виена през 1938 г. Разлика 129 години.
Наполеон напада Русия през 1812 г.
Хитлер напада Русия през 1941 г. Разлика 129 години.
Наполеон губи войната през 1816 г.
Хитлер губи войната през 1945 г. Разлика 129 години.
И двамата идват на власт, когато са на по 44 години.
И двамата нападат Русия, когато са на по 52 години.
И двамата губят войната, когато са на по 56 години.

Трябва да се мисли със собствените си глави а не с главите на БТВ,НОВА,СКАТ....

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311788
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031