Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 17:26 - Смразяващо: Документ на ОН описва целите на новата глобална религия. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2295 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди новия скандал предлагам резюме на Климатгейт: Хванали учени от разни страни да фалшифицират статистиките и тенденциите за глобалния климат, държали се арогантно и като училищни побойници, финансирали измамите си с пари на данъкоплатци и отделно прибирали „дарения“ от политически и корпоративни среди. За да освободят място за парите в офисите си, хубавците унищожавали необработената информация, та никой вече да не може да я провери. Сефте – ще каже някой – животът си продължава. Така е, въпросът е: Как ще продължи историята? Ако не сте във висшите ръководни среди на Култа към глобалното затопляне с неговата Климатоложка Църква (четящите тези редове вероятно не сте), можете да заложите всичките си спестявания, че измамите ще продължат да ви струват от скъпо прескъпо (плащате за политиката на ЕС, тази на ОН и каква ли не друга помия). Подобен залог ще е единственият начин да спечелите от онова, което се задава – жалко, че букмейкърите не го правят.

Защо медиите и личните сайтове, упорито отразяващи Климатгейт, говорим за Култ? По две причини: а) заради НЕ-научните методи, ползвани в подкрепа на „антропогенното глобално затопляне“ (наука = критика = двойна, тройна и колкото пъти е нужна проверка на това или онова твърдение; всичко останало е вяра в някакъв култ); и б) защото британски съд вече обяви, че вярата в глобалното затопляне имала статут на религия.

Климатгейт показва безусловно: идеята за глобално затопляне, причинено от дейността на човека, не се проучва и доказва – това просто се спонсорира, твърди и рекламира. Искате още доказателства? Пореден скандал, който намери място дори в корпоративните медии. Ето цитат от документ на Обединените нации: „UNEP (Екологичната програма на Обединените нации) има важно послание – всъщност то е критично – но е казвано с погрешния език на грешната публика. То се ползва в погрешен контекст. Никога няма да наложи нужните действия, ако не намери правилния език и контекст. Необходимостта от това послание не може да бъде надценена. Успехът на UNEP зависи от това дали ще намери правилния подход. Околната среда трябва да се надпреварва с религията, тъй като това е единствената покоряваща и морализираща риторика, позната на човечеството.)

Плановете за действие според същия този документ включват набор на деца, които да бъдат посветени в „енвироментализма“ (разбирайте Култа), като им бъде внушавано колко безотговорни са родителите им. Също и набиране на академици от целия свят, които с авторитета си да отклоняват вниманието на хората от това, че се правят последните стъпки за премахването на националния суверенитет за сметка на глобално управление (global governance).

image

Ал Гор във вихъра си – видният “пророк” на Климатоложката Църква ни убеждава колко лошо нещо за Земята са децата и как хората ТРЯБВА да имат най-много по едно…

„Кога глобалното затопляне се превърна в насилствена религия?“ – пита Андреа Пейзър от „Ню Йорк Пост“, като разказва как нейната дъщеря вече се прибира у дома, пеейки: „…You can hear the warning — GLOBAL WARMING…“ (Чуйте моето предупреждение – глобално затопление). Пейзър пише още, че „всички деца бяха принудени да пеят тази лесно запомняща се мантра, наречена „Топлата песен“, и на концерт за родители. По-нататък в текста на песента бяха заклеймени егоистичните родители (тоест ние), задето замърсяваме планетата и предизвикваме затопляне, което ще избие всички полярни мечки и застрашава птиците и пчелите“.

Предисторията… В резолюцията от 1991-ва, приета от „елитния“ Club of Rome, се очертава схемата как човечеството ще бъде нарочено за враг. Цитат от доклада „Първата глобална революция“: "В търсене на нов враг, който да ни обедини, ни хрумна идеята, че замърсяването, опасността от глобално затопляне, засушаването, недостигът на храни и тем подобни ще свършат работа. Всички тези опасности се причиняват от човешката дейност, която може да бъде преодоляна само чрез смяна на нагласите и поведението. Излиза, че истинският враг е самото човечество.“

Пейзър пише още: „Децата ни са на фронта на една истерия, в която „експерти“ като Ал Гор и президента, не оставят място за съмнение или дори за най-слабия скептицизъм – въпреки възраженията, че антропогенното глобално затопляне е толкова доказуемо, колкото теорията за плоската Земя.“

image

Американски избиратели скандират “ПРОМЯНА”, без да подозират каква промяна им гласят Обама и Ал Гор – две интелектуални проститутки и подлоги на глобалния “елит”.

Друга американска медия – корпоративната телевизия FOX – изненадващо не си затвори очите за документа на Обединените нации, в който е обяснено защо промивката на детски мозъци вече се практикува в училищата. Там публикуват и още един документ. Репортажът им в прав текст разкрива плановете на глобалния „елит“ да се разпорежда с всички средства и способи за решаване на екологичните въпроси. Изброени са и

най-изявените дейци на диктаторската Климатоложка Църква: Янош Паштор – лобист, осигуряващ натиска за правителствата да подпишат предстоящото „екологично“ споразумение в Копенхаген; Доминик Вогрей – ръководител на екологичния отдел към Световния икономически форум; българката Мария Иванова – директор на Проект за Глобално икономическо управление към „Йейл“.

Наблюдатели резюмират, че документът на Обединените нации е своеобразна кулминация на скандала Климатгейт (който не е просто научен скандал, но преди всичко политически), а също и че вече се намираме във фаза, когато диктаторското глобално правителство разгръща своята власт. Как? Като заличава суверенитета на държавите, иззема контрола над световната икономика, премахва средната класа с въвеждането на нови регулации и закони, утежнява индустрията с такси и ограничения за въглеродния диоксид, докато успоредно с това издига „енвироментализма“ за универсалната религия на глобалния екофашизъм.



Ключови елементи в програмата на Обединените нации изискват, цитирам:ирокообхватна пропагандна роля на UNEP, която не се ограничава само с членовете на правителствата и обичайните екозащитни организации, но стига до децата и младежите". И още: „Гражданското общество, включително децата и юношите, както и частният сектор, ще бъдат достигнати (разбирайте индоктринирани) чрез специално създадени за тях образователни продукти и кампании.“

Религията е това, което възпира бедните да избият богатите

Какво ни учи физиката? Всеки обект, за да е стабилен, трябва да лежи поне на три опорни точки. Аналогия има и в политиката. Устремът на политическия, аристократичния, банкерския (защо не и научния) световен „елит“ за глобално правителство се крепи на три ключови кризи:

1. Криза с климата, целяща ограничаването на автономията на всяка държава. Глобалното „правителство“, което ще бъде обсъждано в Копенхаген на 7 декември т.г., ще си има собствена Конституция, обезсмисляща конституциите на отделните страни. Повече по темата тук. С измамата за климатична криза държавите един ден ще станат просто територии – защото, както гласи пропагандата на новата глобална религия, трябвало да се борим срещу тоя, що духа (буквално!), и въглеродния диоксид, дето храни растенията и осигурява реколтите.

2. Криза със свинския грип (тотално менте), която вече осигури авторитарни права на Световната (глобалната) здравна организация да налага карантина и насилствени ваксинации във все още суверенните държави. Някои „суверенни държави“, включително България, са готови на това и без да им го спускат като нареждане от „горе“.

3. Икономическа криза (също дирижирана), целяща установяването на Световна банка и единна глобална валута. След това следва премахването на материалните пари, разплащането само с електронни средства и преди всичко чрез вашия личен маркиращ чип.

..............
По материали от Интернет





Гласувай:
1



1. tomcat - в един американски форум някой беше ...
28.05.2010 18:21
в един американски форум някой беше написъл следното
"Ал Гор може да греши за глобалното затопляне,но поне е измислил интернета'
хехе
цитирай
2. raders - Все някога глобализмът ще се осъ...
28.05.2010 22:26
Все някога глобализмът ще се осъществи. Просто не се вижда друг изход, защото планетата е пренаселена и трябва да се вземат мерки. /Нещо като в Китай/
цитирай
3. tomcat - ами самоубий се и освободи място ...
28.05.2010 23:22
ами самоубий се и освободи място тогава!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312315
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031