Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 00:53 - Скандално! Полицаи под прикритие участват в преднамерени провокации в Канада. Автор: worldissue
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4475 Коментари: 1 Гласове:
1



Измамата с погромите в Торонто по време на срещата Г20: Полицаи под прикритие участват в преднамерени провокации, за сметка на данъкоплатците

Тери Бъроус, Global Research, 27 юни, 2010

image

 

 

Торонто в момента е в центъра на огромна правителствена/медийна пропагандна измама. С разгръщането на събитията става очевидно, че организацията "Black Bloc" е съставена от полицаи под прикритие, които преднамерено създават провокации, за да затъмнят и да обезсилят законно провежданите граждански протести срещу Г20, с помощта на организирани безредици. Държавни агенти са били хващани и преди да правят същото в Канада.

Предотвратените безредици в Montebello през 2007 – еднаквите кубинки издават полицейските провокатори под прикритие

По време на протестната среща ‘Security and Prosperity Partnership’ (Партньорство за безопасност и просперитет) в Монтебело Квебек на 20 август 2007 квебекски профсъюзен лидер хваща и изхвърля трима маскирани агенти под прикритие на Квебекската Провинциална полиция, облечени като членове на движението ‘black bloc’, които се готвели да предизвикат безредици като хвърлят камъни по полицаите. Вижте следните видеота, които документират случилото се.

Спиране на SPP протеста – Лидер на профсъюз спира провокатори

http://www.youtube.com/watch?v=St1-WTc1kow

Доказателства – Полицията провокира насилие по време на SPP протест

http://www.youtube.com/watch?v=DCRsj06wT64&NR=1

Операцията била разкрита чрез следната снимка на полицаите под прикритие, обути в армейски кубинки, идентични на тези, които носят арестуващите ги сили за сигурност.

(Провокаторите в Монтебело носят същите обувки като квебекските полицаи, които ги арестуват!)

 http://www.flickr.com/photos/emiliep/1206638928/

Вижте отличителните жълти кръгчета върху дебелите подметки на кубинките, които ги издават. 

Полицията на провинция Квебек е принудена след три дни обществено негодувание да признае, че тези трима мъже наистина са техни полицаи, агенти под прикритие.

image

Направо към безредиците в Торонто през 2010 по време на срещата на Г20

 

На 26 юни 2010, събота, изданието Globe and Mail публикуваха в сайта си редица снимки, направени по време на следобедните погроми в центъра на Торонто, устроени от представители на ‘black bloc.’

С помощта на тези фотографии, искам да ви покажа за пореден път, че провокаторите от ‘black bloc’ и бронираните полицаи носят абсолютно еднакви обувки.

http://www.theglobeandmail.com/news/g20-day-of-protest/article1619712/


Благодаря на Globe and Mail за тези полезни снимки.

Погроми срещу Starbucks

Тук един маскиран хвърля метален стол по витрината на Starbucks. Физиката на този човек не ми прилича на парцалив „анархист”. По-скоро това е стегнатото, тренирано тяло на войник – някой, който редовно посещава фитнеса. Той също носи нещо, което прилича на униформа и дори специализирана екипировка на ръката му и вероятно на кръста му. За съжаление на тази снимка не можем да видим какви обувки носи той. Но със сигурност можем да ги видим на следващата снимка и тук нещата стават интересни.

image

Бойните кубинки на провокаторите

Отдолу друг човек хвърля нещо, което прилича на камък по друга витрина на Starbucks.

image

Погледнете по-внимателно към обърнатите кубинки.

Това е съвсем нов (? скоро пуснат) отличителен модел черни армейски кубинки. Забележете, както и в случая с Монтебело, специалните дебели релефни подметки и усилената част над пръстите. Също така обърнете внимание на различните бели и черни чорапи. Дали това е опознавателен знак за техните униформени колеги? Големият лъскав нов колан също изглежда да е част от униформа. 

image

Ето още един представител на ‘black bloc’, скачащ върху покрива на автомобил на полицията в Торонто. А къде са полицаите? Той очевидно е „оставен” да троши колата, за да създаде това, което ще се превърне в снимката, ознаменувала събитието в пресата – горящите полицейски коли в Торонто. Но стъпването върху натрошено стъкло и пластмаса е доста трудно с обикновени обувки.

image

Но неговите обувки очевидно се справят с работата, тъй като той носи същите чисто нови отличителни черни армейски кубинки като хвърлящия камъни по витрината на Старбъкс провокатор горе (отидете на сайта на Globe and Mail с помощта на дадения url-адрес, за да разгледате снимката с по-голяма резолюция). Забележете същите дебели подметки с дълбоки бразди, видими в увеличение, на външния ръб на задната част на вдигнатата лява обувка.

image

Обувките на бронираните полицаи – Те имат същите обувки! 

Сега обърнете внимание на кубинките на униформените полицаи с тежки брони. Отново забележете дебелите тежки релефни подметки и черния плътен цвят.

image

Ето близък план на една от тях. Ясно е, че става въпрос за същите обувки като на демонстранта от ‘black bloc’. Техните също са чисто нови и лъскави, пуснати наскоро за днешното събитие.

image

Ето още снимки с обувките на полицаите.   

image

Отдолу отново са показани отблизо полицейските обувки. Тази картинка показва горната част на тези обувки по-ясно. Полицаите носят и нещо като допълнителен защитен модул, който е опънат върху предната част на обувката. Това прилича на допълнителна сваляща се екипировка, а не интегрална част на „цивилната версия на обувката, която иначе е идентична на дизайна, особеностите и цвета на полицейските кубинки.

image

Ето и близък кадър.

image

Канадските „Бюрократични икономии” разкрива измамата

Това, че ‘black bloc’ провокаторите и униформените бронирани полицаи в Торонто носят (както и в Монтебело) идентични кубинки, предоставени от държавата, има поне един положителен аспект. Изглежда все едно, че някой от бюрокретите от обезпечаването поне се е опитвал да направи някакви икономии в харченето сумата от 1 млрд. долара, които фиаското Г20 измъкна от данъкоплатците. Осезателно е, че тези бюрократи са искали да снабдят с еднакви здрави армейски кубинки както униформените полицаи, така и тези под прикритие. Това е толкова канадско.

Но тази мила „хобитовска” практичност има своите слаби страни. Пределно ясно е, че в организацията „black bloc”, дори и някога да е съществувала като независимо начинание, са проникнали агенти на правителството под прикритие. Следвайки класическата прикрита противопартизанска стратегия, тези агенти манипулират групата, карайки я да извършва насилие, от което директно печелят тайните контрольори в правителствените среди. Тези контрольори манипулират общественото мнение из-зад кулисите, като поръчват фалшиви актове на насилие (това са актове, за които умишлено се обвиняват изкупителните жертви, а не скритите заговорници, които всъщност са отговорни за деянието.) психологическата операция (псайоп) след това е изпълнена чрез пропагандните подстрекавания на напълно контролираните и съучастни масови медии. Както и в много други сходни ситуации в много други страни в миналото, целта на тази комбинация от актове на насилие и лъжлива медийна пропаганда е да обезсили всеки лигитимен граждански протест срещу множеството неморални действия на правителства, които се извършват срещу хората по света. Техниките на империалистичния контрол, който се използват с такъв успех зад граница сега с пълна сила се прилагат срещу хората в страната [Канада]. Използвани срещу нас. Съдейки по това как нашите пристрастени към войната правителства действат, всички ние сме бунтовници.

Но ние канадците можем да спрем измамата Г20 навреме  

С разкриването на лъжите около Г20, моля използвайте очите си и камерите си, за да внимавате за всеки дребен детайл, като например обувките на хората! Колкото повече хора осъзнават заблудите, които им се насаждат, толкова повече несъответствия в официалната пропагандна история ще бъдат откривани.

Уликите ще се трупат, за да разкриват все повече цялото зло начинание. Ние трябва да спрем тази измама с безредиците навреме и да настояваме за незабавно разследване.   

Моля разпространете тази статия, колкото се може по-широко и я изпратете колективно на всички наши [канадски] политици и медии, за да разберат, че ние повече няма да им позволим да участват в измамата с безредиците в Торонто по време на срещата Г20 през 2010.

 

За Канада, доброто, истината и справедливостта. 

---

превод: Иван Бояджиев






 


Тагове:   канада,


Гласувай:
1



1. анонимен - Ха, отново добро попадение, Гри...
29.06.2010 09:32
Ха, отново добро попадение, Гринго! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353025
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930