Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 22:59 - Негласната цензура! Автор: Ангел Грънчаров – Елтимир
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4164 Коментари: 8 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По молба на моя приятел и колега от Старозагорския затвор – Ангел Грънчаров – Елтимир, от Ботевград, препубликувам тази негова публикация за един негов "малък технически проблем":

Както много пъти съм казвал, в България вилнее демокрация, затова и цензурата тук е особено жестока. Когато липсват закони, когато нечие мнение не съставлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, тогава почват да възникват странни "технически проблеми". Последният е в Блог.бг. Както виждате на снимката, след като поискам да пусна ново съобщение, полето, в което трябва да напиша или да копирам текст липсва. "Технически проблем" - ще кажат. Хубаво, така да е. Ама възникват най-малко два въпроса. Защо този "технически проблем" продължава вече няколко дни? толкова ли са неграмотни екипите на блога, та не съумяват да го отстранят? И вторият въпрос е защо само при мен има такъв проблем? Гледам, че много други "собственици" на блогове продължават да пускат теми. Само аз не мога. Защо, бе, джанъм?

Случайност? Може би. Но когато са натрупат две, три или повече случайности, тогава вече почва да мирише на нещо неслучайно. А в конкретния случай с Блог.бг не мирише, ами направо смърди. Смърди на комунизъм и на ДС агентура. Смърди, та не се трае. Кажете ми сега - колко още ще можем да живеем в такава смрад? Няма ли кой да отвори прозорците, за да влезе чист въздух?

image
Коментари:  
 
0  image image 2  Елтимир   (Днес 17:05) Любопитно допълнение. Дадох паролата за блога ми на мой приятел. От друг град. И ето какво ми пише той:
"В блогът ти аз влизам и ми дава пълно поле за нов постинг, а не както при теб. Имам само едно обяснение, "НЕЩО" разпознава твоето IP и не ти дава да пишеш."
Който иска, нека коментира.

 
0  image image 1  Елтимир   (Днес 13:26) Сетих се още нещо. Поне аз виждам поредното единодействие, поредната еднаквост между ченгетата, в случая ченгетата от Блог.бг, и Йордан_13, системния администратор на сайта на Движение "Воини на Тангра". Той също се дразни ужасно когато напиша нещо. Независимо какво съм написал. Нещо много зачестиха тези еднаквости между ченгетата и Йордан, та почвам да си мисля разни работи.



Гласувай:
3



1. eltimir - Помогнаха ми
06.08.2010 23:18
Разреших проблема с малко помощ. Дадоха ми съвети как да се справя и резултатът е налице. Справих се. Засега. Да видим какво ново ще измислят демократичните ни цензори с прогрлесивен комунистически произход.
Гриша, благодаря и на теб за съдействието. Солидарността е мощно оръжие в борбата срещу Злото.
цитирай
2. lambo - Не си единствения
06.08.2010 23:23
На мен ми изтриха преди време 3 теми наведнъж. Предполагам заради снимката на бащата на Дянков - циганин . Но аз ги имах запазени и ги възтанових

Всяка нощ, достъпа до блога ми е почти блокиран. Сутрин го отблокирват
Постоянно се прекъсват линковете ми - както от други форуми към блога ми, така и от блога ми към гугъла

И безброй друго мръсотии - ще напиша цяла тема по този въпрос
цитирай
3. eltimir - Демокрация
07.08.2010 07:43
Ами това е тя, демократичната цензура. Затова си направих сайтове на руски сървър и там нямам никакви ядове. Щото в Русия може и да няма демоксрация, обаче няма и цензура. Колкото и да не им се вярва на разните новоизпечени демократи.
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
4. eltimir - Продължение
07.08.2010 12:32
Получи се много любопитно продължение. Пуснал съм го тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/vn_pijanicite_ot_blog_bg/2010-08-07-1157
И тук:
http://eltimir.blog.bg/politika/2010/08/07/vyn-piianicite-ot-blog-bg.587874
Със снимки, за да няма съмнение. Ето част от текста:
Мисля си, че България е свободна и демократична страна, където свободата на словото е гарантирана, и където няма никаква, ама съвсем никаква цензура. И как може да има цензура, когато вземаме пример от такива свободни и демократични страни като САЩ, Изсраел, Турция, Ирак и Сомалия? Да, и от Афганистан, без малко да го пропусна. Тогава остава другия вариант. Че онези от поддръжката на blog.bg пак са се напили. Като талпи. Именно поради тази причина са оплескали целия пейзаж, а не поради злонамереност. Също си мисля, че никой мракобес не им е наредил да го направят, тъй като в свободна и демократична България просто няма как да съществуват мракобесие и цензура. Само някой да посмее да каже обратното, веднага отива в затвора за клевета и антикомунистическа, извинете, исках да кажа за антидемократическа пропаганда. За проповядване на антикапитализъм и антисемитизъм! Причината явно е в алкохола.
Абе и аз пия, признавам си. Почти всички пием. Ако някой изобщо не близва капка алкохол, значи нещо не му е наред. Значи е говедо, щото и говедата не щат да пият ракия, ами я карат само на гола вода. Обаче тези много рано са я подхванали? А може би не са спирали от снощи? Или както се казваше в оня стар лаф, едни пият от мъка, други от радост, трети от сабахлем, а аз пия от снощи.
цитирай
5. анонимен - ХА,ХА,ХА,.....НЕКА ТРИЯТ ,ПЕДАЛИТЕ....
07.08.2010 13:38
НЯМА ДА СКОЛАСАТ ДА ТРИЯТ НАВСЯКЪДЕ!
ВСЕ ,ЩЕ СА ВИНОВНИ, ЗА НЕЩО ПРЕД ШЕФОВЕТЕ СИ!
ТАКА,ЗАПОЧВА "ПЕДЕРАСТИЯТА" ....С ВНЕДРЯВАНЕ НА ЧУВСТВОТО ЗА ВИНА!
цитирай
6. анонимен - На мен ми изтриха преди време 3 теми ...
07.08.2010 17:18
lambo написа:
На мен ми изтриха преди време 3 теми наведнъж. Предполагам заради снимката на бащата на Дянков - циганин . ..

Вярно ли е циганин? Това обяснява всичко и цялата му омраза към науката и към България
цитирай
7. misbis - dobre 4e si polu4il pomo6t
08.08.2010 17:37
6tiah da te posavetvam da proveri6 Java Script nared li ti e
цитирай
8. eltimir - Симеон Дянков
08.08.2010 18:26
Как ще е циганин? Само баща му е циганин. Не знам откъде са го изтрили, ама в моя сайт си стои:
http://eltimir.ucoz.ru/news/simeon_djankov_e_ciganin/2010-03-16-922
Ето началото:
"И Дянков като Мангал Костов. И за него твърдяха, че не бил циганин, само баща му бил такъв. При Дянков е същото.

При това е от привелигированите по времето на комунизма цигани. От най-привелигированите. Прочетете интервюто в германския вестник "Труд" внимателно, вижте и снимката. И като четете, имайте предвид, че "Труд" в България защитава изсраелските и турски интереси. По стара германска традиция. Та няма да е зле, ако четете и малко между редовете...."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311854
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031