Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 09:28 - Две заглавия от книгата ми "Срещу течението"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2978 Коментари: 6 Гласове:
2 Затворнически сън

 

             Минаха 20 години откак последния път, ноември – 1985 г. излязох от затвора, където изкарах 13 години.  Арестували са ме много пъти и след това, а за последно бях арестуван за един ден в пето РПУ, в София, през 1998 г., затова че стоех мирно с плакат, с искане да ми се разреши да прегледам досието си, за което уж имах право по закон! 

             Сега (2004 г.) съм на 52 години, а в затворите бях, само 13, от тях, но в сънищата си, още съм в затвора!  За пореден път сънувам, че от години съм сам в тъмна килия, и вече не помня, нито от колко години съм в затвора, нито колко съм осъден, но нямам намерение да питам никого! 

             Събуждам се от кошмара, но реалността ни не е много по-добра!  В затвора поне имах вяра в демокрацията и в запада, въпреки видимите му недостатъци!  Вярвах, че върша нещо добро, или поне не се подчинявам на злото и затова закономерно страдам!  А днес, след толкова години "демокрация”, вярата ми в доброто е още по силна, но надеждата ми е само в Бога!  И въпреки всичко, никога не съм съжалявал за прекараните години в затворите, защото съм убеден, че все пак, не е било напразно, но ще цитирам моя политически приятел, Цачев (прекрал 17 години по затворите и в Белене), който, дълги години след 10-ти ноември, тежко болен и без подкрепа отникъде, често въздишаше:  

              "Еееех,  братле...  защо толкова години се мъчихме по затворите?"                    

             Когато и аз, като мнозинството българи, искрено се радвах и безрезервно подкрепях демократичните промени, и през ума неможеше да ми мине, какво бъдеще ни е подготвила комунустическата мафия!  Виждах и знаех, че демокрацията ще оглавят всякакви кариеристи и нагаждачи, както винаги се е случвало, и като добронамерен човек, приемах това за нормално.  Но въобще не очаквах този бандитски грабеж и това духовно падение, което ни натрапиха!  

Не че съм черноглед и не виждам положителното, но такава свобода, която лъже, развращава, мачка и убива, и такава демокрация, при която, на пиедестала са, необузданото грабителство и тоталният разврат – са от лукавия, и то - буквално!  Затова не мога да съм безучастен, когато ни залъгват, че злините, които ни натрапват комунистите и техните световни господари, били "грешки на прехода", защото, за никакви грешки не става дума, а за дяволска измама, грабеж и унищожение!

           Под ръководството и покровителството на световното сатанинско юдейство, комунистите успешно извършиха своята перестройка!  Те наводниха с агенти, демократичните организации и ги оглавиха.  Назначиха комунистическите прокурори, следователи и съдии, за "независими" и несменяеми, и затова съдебните дела се точат по-дълго от човешки живот, а резултатите от фиктивната борба против организираната престъпност, все ще са нулеви.  В полицията и митниците, кадруването е по комунистическа линия.  Висшите полицейски началници са партньори на мафиотските босове, а митниците, контролирани от “Краун Ейджънтс”, са най-важното звено, в мафиотската верига.  С финансови машинации и "пирамиди", те ограбиха всички активи на държавата, и спестяванята на гражданите.  Раздадоха огромни суми на партийни “другари", за да увековечат мафиотската си власт.  Организираха рекетьорски групировки за грабежи и сплашване, и тези подставени групировки, днес са "гръбнакът на националната ни икономика"!?  Обезличиха православната ни църква и я сведоха до нивото на "бедна агенция за траурни ритуали"!  И така, доведоха излъгания и ограбен народ, до положението, не само да не им търси сметка за диктаторските престъпления, но и да съжалява за комунистическото време!   

 

Кимон Георгиев

евреин, масон, професионален превратаджия

и 40 години таен член на КПСС  (1923 – 1963 г.)

 

             Първият ни министър председател след  9-ти септември, 1944 г., Кимон Георгиев, освен в деветосептемврийския, е участвал в още два преврата – 1923-та и 1934-та г. – все преврати срещу демократични земеделски правителства, като два пъти, след превратите, е бил и министър-председател!  След преврата – 1934 г. е бил министър-председател на превратаджийското, т.н. “фашистко” – юдомасонско правителство, а след 9-ти септември, на масонско-комунистическото – “отечественофронтовско” правителство.  Известно е, че той е бил масон и водач на масонския “Военен съюз –Звено"!  Не е известен обаче, следният факт, че преди неговата смърт, през шеесетте години, делегация от съветското посолство, посещава Кимон Георгиев във вилата му в София, и му връчва диплом  40 години член на КПСС!  

             За този факт свидетелстваше колегата, политически затворник, Ханс Александър Клайн, – български гражданин от австрийски произход, наричан от нас, Ханс Прес – заради новините, които донасяше, след като се връщаше от “дело”.  От пресмятанята ни тогава излизаше, че Кимон Георгиев е бил съветски комунист, още от участието му в най-кървавия преврат срещу земеделското правителство на Стамболийски – 1923-та година!  И това никак не е случайно!!

             Бях близък с Ханс Клайн и въобще не се съмнявам в това, което разказа за тройния превратаджия и първи "ОФ" министър-председател, след  9-ти, 1944-та година!  За този случай с Кимон Георгиев, съм разказвал на много хора, но досега този факт, никога и никъде не бе споменат, защото от него ясно личи, че масоните и комунистите, са звена от една и съща престъпна, сатанинска верига!

             А юдомасоните владеят и командват всичко, и главно – парите, медиите, “културата” и образованието!  Затова в медиите им, дежурно се повтаря, че масонският преврат 1923 г. срещу демократичното земеделско правителство, бил извършен уж затова, че Стамболийски водел страната ни към диктатура; пречел на четите на ВМРО и сключил договор със сръбската държава.  Но при следващия им военен преврат, 1934 г., именно превратаджиите - масони, сключват договор с Югославия, забраняват ВМРО, и всички партии, разпускат Народното събрание и въвеждат пълна диктатура!  Но, видите ли, те били прави, защото България можело да бъде окупирана от своите съседи, заради четите на ВМРО, – сякаш 1923-та година, проблемите с четите и опасността за оцеляването на България, са били по-малки!?  Ето така се очернят истинските ни държавници, а се величаят юдомасонските послушници!

             А Стамболийски е бил жестоко измъчван и убит от превратаджиите масони, с присъщите им зверски сатанински ритуали!  Със същата сатанинска жестокост (също като болшевишката), са избивани всички заловени невинни земеделци, защото именно срещу тях е злобата и ненавист на юдомасоните, защото селяните са независими, свободни, самоиздържащи се стопани – единствените реални крепители на народноста и държавността ни.

Впрочеем, логиката говори, че и ВМРО е подкопана и ликвидирана от създадената за целта, от масоните, върховистка ВМРО, в угода на световните им господари, които не търпят влиятелни национални организации, неподчинени на тях, каквато е била ВМРО.  Няма как другояче да си обясним, необяснимите иначе, вътрешни “самоизтребления”!

             А фалшивият антикомунизъм на професионалните превратаджии – юдомасони, личи от книгата “Посмъртна изповед” на известния трънски партизански командир Денчо Знеполски, издадена от съпругата му, след неговата смърт.  Денчо пише, как негов неграмотен дядо всяка седмица отивал пеша в селото в което е пощата, за да купи просъветски комунистически вестник, в който открито и легално се прославят “големите успехи” във “Всесъветска Русия”. – “Чети ми за Свесъветску Русия” – молел дядото, Денчо, и той четял...

             И какво излиза на практика?  Антикомунизмът и преследването на комунистите се е свеждало до периодично арестуване на по-главните активисти, само за възбуждане на симпатия към тях, и за подсилване омразата на младежите ремсисти, към държавната власт, а в същото време комунистическата пропаганда свободно и многотиражно се е разпространявала от държавната поща!?

             Трябва добре да се знае, че масоните и комунистите, са клонове и инструменти на една и съща зла сила, която отдавна е планирала да подчини и тотално да зароби света!  А за окончателното осъществяване на пъклените им планове, главни пречки са били, независимите селски стопани, стабилните държавни управления, вярата в Бога, народните добродетели и човешката съвест!  Но тези защитни прегради вече са почти превзети и по всичко личи, че наближава времето на Световното юдейско правителство и триумфалното възцаряване на юдеския им месия - Антихрист, когото ще представят за “спасител” на човечеството и за “прероден Христос”!! 
Гласувай:
21. анонимен - СЛУШАЙ ГРИГО,....
19.08.2010 09:50
НАЛИ ПОМНИШ ЗНАМЕНИТАТА ФРАЗА НА ДОН КИХОТ:
...."СВОБОДАТА САНЧО ,СЕ НАМИРА НА ВЪРХА НА КОПИЕТО ,КОЕТО НОСИШ...."!

ЕДНО Е ДА ГО ПРОЧЕТЕШ И ОСМИСЛИШ....И СЪВЪРШЕННО ДРУГО Е ДА ГО ИЗСТРАДАШ И ПРЕЖИВЕЕШ!

БОГ ИЗПРАЩА СТРАДАНИЕТО ,ЗА ОСМИСЛИМ ЖИВОТА СИ!!!!!!
ЯВНО ПРИ БЪЛГАРИНА, ОСМИСЛЯНЕТО НА НЕЩАТА ВЪРВИ БАВНО!
АКО БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ,СЕ ГЪТНЕ ПРЕДИ ДА Е ПОУМНЯЛА-----ЗНАЧИ ,НЕ Е ИМАЛО НУЖДА ОТ НЕЯ!
ВСЕКИ,ТРЯБВА ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ!
ТИ СЪЩО МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ.....НЕ СЪНУВАЙ ЛОШИ СЪНИЩА!
.....И БЕЗ ПЕТЕЛ ЩЕ СЪМНЕ!!!!
ЖИВОТА СИ ВЪРВИ.......НИЕ СЪЩО ,ТРЯБВА!
цитирай
2. zahariada - Да направим едно добро дело.
19.08.2010 09:55
http://zahariada.blog.bg/novini/2010/08/19/haide-da-pokajem-che-nie-blogyrite-sme-dobri-i-syprichastni.593152
цитирай
3. liliyanaandreeva - Вие какво предлагате вместо юдео-масоните?
19.08.2010 13:23
Защото Барако Бама ни предлага 13-етажна джамия зя 100 000 000 долара (сто милиона долара).В България не видях нова синагога, но нови джамии и минарета - "На всеки километър".
цитирай
4. grigorsimov - на liliyanaandreeva
20.08.2010 12:55
Същността е важна, а не показното строителство на джамия, за да се покажат като много толерантни, а в същото време избиват масово напълно невинни мюсулмани - цели семейства и цели села, в неколко окупирани държави, с лукавото и лицемерно оправдание, че жертвите били "терористи", а те - убийците им - истинските терористи, били "демократи - освободители". Избиват ги поголовно, по заповед, и за удоволствие.
А на поучението на анонимен 1, да мисля за себе си, – както и да се тълкува, просто не се отнася за мене, и за такива като мене.
цитирай
5. анонимен - до един истински приятел от миналото
06.09.2010 23:47
ДАСИ ЖИВ И ЗДРАВ ГРИША
цитирай
6. анонимен - Odzywki
25.07.2011 14:19
Hi

What do you thing about below diet supplement? I'm going to buy something good for muscle growth. Please give me a piece of advice.

[url=http://www.optimum-nutrition.pl/optimum-casein.html]bialko Optimum Nutrition[/url]
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15668455
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031