Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2010 22:27 - Извадка от: http://samvoin.blog.bg - ПРЕМЪЛЧАНИ ФАКТИ В ОБЛАСТТА НА АРХЕОЛОГИЯТА И ПАЛЕОНТОЛОГИЯТА
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1611 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.09.2010 22:29


Могат ли високопоставени учени наистина да мислят, че 2,3 милиона тона каменни блокове, някои от които тежат по 70 тона, могат да бъдат транспортирани и повдигнати с примитивни инструменти и уреди? Това изглежда невероятно! И въпреки това, тези учени не изпитват никакви угризения, че лъжат своите почитатели и читатели, пишейки научни трудове и книги за древните цивилизации и по точно за Египетските пирамиди. Защо лъжат? Какви са им мотивите?

През 1978 година Япония се заема да докаже теорията на древните строители използващи същата техника, която египтяни са използвали при строежите на пирамидите.  Честта на това гениялно решение се пада на компанията  "Нипон корпорейшън", която финансира целият проект.  Египетското правителство се съгласява японците да построят пирамида с височина 20 метра близо до най - голямата пирамида при едно условие - след като докажат каквото искат, да премахнат всички следи отнея и да върнат мястото такова каквото са го взели преди това. И така, японците се заемат да изпълнят проекта.  Започнали с подготовката на каменните блокове в кариерата от която древните докарвали каменните блокове. Тя се намирала на  15 километра от мястото на строежа, от источната страна на река Нил. Японците не са опитвали да режат блоковете с медни триони. Те използвали по- съвременна техника като изрязвали и правели блоковете не по - тежки от един тон, за да могат по - лесно да ги придвижат до мястото. Но и един тон били доста тежък товар и работниците не могли да поместят нито един такъв блок на сантиметри дори.  Наложило се да използват за преноса параход на който с кран натоварили целите блокове и така ги пренесли на другия бряг и пак с помощта на кранове и хеликоптери построили някакси пирамидата от 20 метра височина. С този експеримент японците доказали, че древните египтяни не са построили пирамидите с примитивна техника и инструменти. Тогава учените предположели, че в цялата работа има конспирация. Това, което правят египтолозите е по-лошо и от най-голямата конспирация на вековете. Те просто се опитват да смажят, да унищожат всяка друга алтернатива, използвайки подмолни тактики. Тези лъжи, които все още се разпостраняват трябва да спрат. 
Но, защо египтолозите искат да скрият истината? Те не се подлагат на тестовете за доказване на техните хипотези, защо? 
Защото, ако и други се опитат да докажат, че пирамидите не са построени от древните египтяни с допотопни оръдия и методи, цалата им " къщичка от пясък и захарни пръчици" ще се срути.  Защото ортодоксалната хронология датира, че първата цивилизация е възникнала преди 5 хиляди години преди новата ера. Археологията и историята губят своето значение, ако се докаже, че човечеството е населявало земята още преди 100 хиляди години.  Историци, академици и всички които държат на старите измислени хипотези и приумици, ще загубят своите фенове и никога повече не ще имат възможността да манипулират с лъжите си обществото.
И докато "културната революция" е свързана все още с Дарвинизма и неговата манипулативна еволюция, ще има отричане, отхвърляне и пренебрегване на всичко друго, което не се вписва в социалните догми на ортодоксалните учени.

 НАЙ - ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО КОЕТО СА ИМАЛИ ДРЕВНИТЕ УЧЕНИ ХОРА,
ТОВА Е ПОЗНАНИЕТО.  НА ТОВА СА РАЗЧИТАЛИ ДРЕВНИТЕ ЖИТЕЛИ НА КОНТИНЕНТА МЮ - ЛЮМЕРИЯ, А НЯКОИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОЗИ МАТЕРИК Е БИЛ АТЛАНТИДА. След голямото земетресение Атлантида се е разпокъсал и така са се образували Европа, Азия и Африка, а част от него е потънал и на това място се е появило средиземно море. Това е поредната хипотеза която предстои да бъде доказана. пожелавам УСПЕХ на учените, които са се заели с проекта да докажат тази хипотеза!

dalida.blog.bg

(източник: http://www.ahf-fossils.blogspot.com)



Тагове:   археология,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28358132
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930