Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2010 12:45 - 11 септември - въпроси, въпроси, въпроси? Автор: podvodni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове:
3



Едва ли на има вече и капка съмнение, че атентатите от 11.09.01 са вътрешна провокация на САЩ.  Много факти излязоха на яве, доказвайки неоспоромо това твърдение. Зададоха се много въпроси на които официалните институции, и тези които все още са под власта на лъжата не могат или не искат да отговорят.
Ще припомня някои от тях.
Къде спа ВВС на САЩ в деня на атентатите, при положение че имат ясна инструкция и план за действие в подобни ситуации? Въпреки предупрежденията на спецслужбите за готвените атентати, защо правителството не предприе необходимото за тяхното елиминиране?  Въпреки че са вдигнати 2 изтребителя, в последният момент, защо преследват лъжлива цел, представена за полет 11?  Защо е допуснато това недоглеждане от страна на наземният контрол и ВВС на САЩ? Нарочно ли е? Къде изчезна самолетът които (уж) се бухна в Пентагона? Ами самолета който уж падна в Пенсилвания? Защо в продължение на 15 минути наземният контрол на авиацията, въпреки опитите си не може да осъществи връзка с ВВС на САЩ? Защо бяха съборени кулите близнаци? Защо бе съборена сграда 7 от СТЦ? Как за някакви си 15 минути бе установено кой стой зад атентатите? Къде са пасажерите от двата полета забили се в кулите близнаци? Защо половината от "терористите" отвлекли самолетите са живи и здрави по родните си места? Защо все още не са извадени от списъка на терористите на САЩ? Защо Бин Ладен не се търси за атентатите от 11.09, а за други прегрешения? Защо от Белият дом забраняват неговото залавяне, въпреки че имало згодни случаи за това ( 4 пъти)?

Въпроси които вече имат своя отговор. Вече и на децата е ясно защо. Няма никакво съмнение, че плановете за налагане на новият световен ред по икономически начин търпи своят провал. Вече е ясно, че САЩ са една фалирала държава и нейният разпад е въпрос на време. Вече е ясно, че финансовата олигархия използва силата на оръжието за да удължи своята агония. Вече е ясно че те са готови да натиснат ядреното копче, за да осъществят своята цел. Вече е ясно, че ще го направят. Вече е ясна и следващата цел.
Обаче не е ясно едно.
Какво ще бъде възмездието което ще понесат? Какво трябва да бъде тяхното наказание? По какъв начин ще изкупят милионите човешки жертви на своите престъпления?
Първата световна война. Втората световна война. Войните в Корея, Виетнам,  Никарагуа, Бликият Изток, Африка, бивша Югославия, Каспия. Геноцидът в Африка. Заразяването на 80% от африканското население със СПИН. Атентатите на 11.09. Войните срещу Ирак и Афганистан.  Предстоящата война в Иран.  И стотиците убийства на техни противници като Салватор Алиенде, Индира Ганди, Раджив Ганди ,Улоф Палме и др. 
Престъпленията са огромни. Те искат своята отплата.


Вижте и филма - Разследване от нулата - първа част!


 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315767
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031