Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2010 15:03 - Апокалиптични предвестия - извадка от 'СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4276 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 28.09.2010 15:27


             Несъмнено, за мюсюлманите и исляма настъпват времена, в сравнение с които, "възродителният процес" в комунистическа България, е бил невинна игра.  Но войната срещу исляма, е само част от многовековната война на нечистите сили, срещу вярата, и на първо място, срещу християнството и европейската – арийска раса!  

             Първите сериозни успехи на нечестивата сатанинска сила, в безмилостната война срещу християнството, дошли с "реформацията", при която, християнската вяра, в обхванатите от протестанството региони, е така ревизирана, че да е проводник и съюзник на злото във войната му срещу християнството.  А православното християнство, особено след комунистическите терористични вакханалии в Русия и източна Европа, отдавна е обезглавено и неутрализирано!  Така силите на злото последователно налагат своя "нов световен ред", като целят да превърнат света, в истинска "империя на злото", първообраз на която са измислените от тях, съветски сибирски лагери и дивашкият комунизъм в Камбоджа – който реално е ръководен от западни експерти - сатанисти!   Да!  И сибирските лагери, и цялата идеология и практика на комунизма, включително, "конгресите" и "тезисите" на комунистическите партии, са писани и дирижирани, от юдомасонските институти на запад!   И инструкциите за дейността на КГБ и ДС, също са идвали от запад, а събираната информация в тези служби е препращана директно и на запад, в сатанинските им ложи и централи!  А висшите ръководства на комунистическите партии, винаги са били масонски ложи, под контрола на световната сатанинска сила!  

             Настъпващата "Глобализация", прикривана зад благовидни думи, ще е безогледна диктатура на световните банки и техните компании, а правителствата ще са само - местни управи на превърнатите в трудови лагери държави!   И тогава не ще има, нито "Свободна Европа", нито "Амнести интернешънъл", нито човешки права, нито даже "Арменски поп"!  А който се залъгва, че огромният технически напредък, през последния век, и относителното материално благоденствие в много западни страни, все пак са изключително постижение, – нека има предвид, че без съответен духовен напредък, техническият прогрес и материалното благоденствие, по-скоро, са зло!

             А благоденствието на запада ще се срине само с едно щракване пръстите на “великия майстор” на злото.  И явно не е далеч времето, когато последните християни и будните, съвестни хора, ще биват хулени, гонени и разпъвани, така, както и първите християни не са.  И когато в света угасне всяка надежда за духовен напредък, тогава, земният живот ще изгуби смисъл, и ще дойде краят, и Новото начало.            

             Ето какво е казал и Архиепископ Аверкий - Таушев в съчинението си Признаци за приближаване края на света:Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става.  Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”.  Но е престъпно да се мълчи за отстъплението, да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим.  И макар да не е по нашите сили да спрем отстъплението с немощната си ръка, дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнеп и да се предпазим от него, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват. В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов: „С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”            

             Масони, темплиери, розенкройцери, малтийски и всякакви други сатанински ордени, антропософи, сциентолози и безброй още, стари и новоизмислени псевдодуховни окултни учения, идеологии и науки, се създават и фаворизират, с цел да ерозират и рушат християнството и всяка автентична, добронамерена вяра.  Целта е да се изтрие вярата, и в Бога, и в доброто, и да се превземе последената самозащитна преграда – съвестта ни!

             За съжаление и в България, Петър Дънов, след "школуване" в Америка, е провел такъв "духовен" експеримент, с който увлякъл доста млади хора – предимно момичета, в т.н. “Бяло братство”, и с тайното си политическо влияние, улеснил настанаяването на съветския болшевизъм у нас, което несъмнено е било и една от целите му!   

             Много години и аз искрено симпатизирах на тези учения, особено на Дънов, докато постепенно научих и осъзнах истинския генезис и цели, на това, и на множеството подобни заблуди.   А Петър Дънов се е представял за прероден Христос и за повече от Господ, но в предсмъртното си бълнуване е давал отчет пред съветски генерал (вероятно - Лаврентий Берия)!  Затова само този негов “отчет” не е публикуван, макар че всички негови думи са стенографирани!  Не случайно, Георги Димитров и Дънов са живеели в един двор, носели са еднакви прочески, а по-късно, съветското посолство е построено върху имота на "Бялото братство" на Дънов.  През времето на цялото си проповядване, Дънов не е давал да се каже дума против болшевишкия СССР, точно когато там са извършвани най-масовите злодеяния в цялата дотогавашна история – когато целенасочено и методично е унищожаван цял един велик православен народ!

             Ето защо днес, след зулумите на масоните и комунистите срещу народа и православната ни църква, ние православните християни, сме като стадо без пастир.  Прекалено наивно е да се надяваме, че гонителите и рушителите, нямащи никакво чувство за вина и покаяние, ще се променят и ще се загрижат за нас вярващите християни и за държавата ни.  Продължим ли да чакаме, ще дочакаме още по-големи беди, разочарования и подигравки с вярата, като тази, от есента на 2004 г, когато, преди Коледа, по БНТ излъчиха неколкосериен американски филм, в който, на практика, "дяволът ни четеше евангелието"!  И никой от православните ни "отци", или "уважавани интелектуалци", не реагира публично, когато във филма, освен другото, показваха и реконструирано лице от череп на случаен, грозен евреин, и ни уверяваха, че най-вероятно така, е изглаждал Христос!?  

             Такива подигравки с вярата се вършат постоянно, особено преди Коледа и Великден"!  А православните ни архиереи, най-вероятно ще продължат да се държат все така безхаберно (малко изключение е сегашният пловдивски митрополит Николай).  Затова, може би най-приемливият и безболезнен избор за останалите на практика без духовни пастири, български православни християни, ще е: приобщаване към църквата на останалите верни на стария църковен стил, православни староверци!?  Да, тук може и да греша, но за да не се лутаме непрестанно, и по-малко да грешим, трябва неуморно и настоятелно да търсим истините за миналото и за настоящето, и никога да не губим вяра в доброто, и в Бога на истината, правдата и любовта – Исус Христос.

 

Юдомасоните и световните войни:

Писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (а по-късно и на световното масонство), преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия: "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)...  За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"! Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г. 

Света гора  или Холивуд –
изберете сами

 

             В западния свят, основан уж на християнските ценности, християнстовото почти не се споменава, или се споменава, само за да се хули, а вероучението отдавна е прогонено от училищата, където е забранена и християнската молитва, и символът на кръста.  А в т.н. светско образование, и дума не се казва за основите на вярата, нито за възпитание в духа на традиционните християнски и общочовешки добродетели!  И това особено важи за посткомунистическите страни, като България, където църквата отдавна е смачкана и съществува само проформа!  Затова, ако днес попитате някого, какво е "християнство", едва ли ще се сети за нещо повече, от десетте Божи заповеди, а те са предхристиянски, и макар да са в основата, и на християнството, и на исляма – далеч не са същината на Християнството.

             Повдигне ли се, обаче, въпрос за вероучение в училищата, лицемерно ни залъгват, че вероучение можело да се изучава, само като "свободно избираем предмет"!?  А защо тогава не са свободно избираеми атеистичните предмети, а са задължителни?!  И каква е тази “свободна избираемост”, когато е ясно, че за да избираш, трябва да знаеш какво и защо избираш!  А за да знаеш, трябва да учиш!  Затова вероучението следва да се изучава, наравно с останалите общообразователни предмети, и не за да се вярва задължително, а за да се познават основите на вярата. И едва тогава, всеки ще може да избира!

             А не е ли логично, всеки който живее в християнска страна, в християнска Европа, и в уж християнска Америка, да опознае, поне елементарно християнската вяра, а християните, съжителстващи с мюсулмани, да познават поне малко и исляма, за да могат да се разбират?  Да, логично, нормално и естествено е, но не е в интерес на нечестивите сили!

             Ето и неколко неподредени поучения от Исус Христос:

 

Обичай ближния, като себе си ... 

Не проклиняйте, а благославяйте...    

Обичайте враговете си, благославяйте ония, които ви проклинят, добро правете на ония, които ви мразят, и молете се за ония, които ви обиждат и гонят,  за да бъдете синове на вашия Отец Небесен...

Не се кълнете, но думата ви да бъде:  да – да;   не – не.   Другото е от "лукавия"...  

Не съдете, за да не бъдете съдени...

Не правете другиму това, което не желаете да правят на вас.

Прощавайте, и ще ви се прости...  

Всеки, който превъзнася себе си, ще бъде унизен, а който се смирява, ще бъде въздигнат...          

И се пазете от користолюбие, защото животът на човека не се състои в това да преумножава имотите си... 

Не хвърляйте бисера си на свинете, за да не го стъпчат с крака, и като се обърнат, да ви разкъсат!

Може всичко да имате, но любов нямате ли, нищо нямате...  

Не е възможно да не дойдат съблазните (изпитанята), но горко на онзи, чрез когото идват ...   

Обичайте се, един – други, както и Аз ви възлюбих!    

... И тъй,  бъдете съвършени, както е съвършен и Небесният ваш Отец!          

 

             Защо поне тези неколко изречения за християнството не научавахме още в училище, след като Европа е християнска цивилизация?  – Защото християнството и християнската нравственост са пречка за силите на злото, които отдавна командват и манипулират, и образованието, и науката, и културата, и медиите, и почти всичко около нас!  Затова, световни лидери, със сатанински печати на задниците си, тероризират целия свят, но “воюват срещу тероризма”; затова, закоравели комунистически вождове, лицемерно се кръстят в Божия храм, а зад кулисите, "изпълняват плана" на нечестивите сили, за затриване на всяка вяра, нравственост, истина и правда!  Затова съвременната западна цивилизация (към която спада и България) вече има толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има, между Света гора и Холивуд (имената им значат едно и също, но съдържанието и същността им са коренно противоположни)!  

  

     Поради всичко това, модерната западна цивилизация и културата ъ, имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между Света гора и Холивуд.

     Още от времето на т.н. ренесанс, могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго.  И както самите ционистки старейшини се изразяват: когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби.

     Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

     Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните учения на слугите на нечестивите сили – масоните и комунистите.  И едните, и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари.  А те са могъща сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло и напълно се покриват с определението за дявола или нечестивата сила в религиозните учения! 

     А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро;  търсим и разпространяваме истината;  сдружаваме се и се организираме;  отстояваме поне елементарната нравственост и морал;  вярваме в доброто и не мразим никого!             

   За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".  

                                                                                                                 Амин!                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО

 

 

  САМ.ИЗДАТЕЛСТВО  "ВИДОВДЕН"

 

Григор Симов Божилов




Гласувай:
2



1. platttonnn - Здравейте,
02.10.2010 12:02
аз малко знам за протестанството,но не са ли прави,когато казват да не си създаваме идоли? Да не се кланяме на земни предмети,икони и други човешки творения.
цитирай
2. анонимен - platttonnn...
16.10.2010 21:47
Ne protestantite sa go kazali, a Gospod Iisus Hristos. Po4eti malko za Svetite Vselenski Subori i za ikonite i ikumenistite i goneniqta ot tova vreme.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28351259
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930