Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2010 01:00 - Известни личности за евреите. Автор: evreite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5379 Коментари: 3 Гласове:
3“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

image

"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, І в. сл. Хр.

 

 

"Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас."

 - Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

image

Мохамед: "Всички до един са мошеници."

 

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

 

image

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

Евреите се стремят да вършат всичките си дела двусмислено, та никой да не може да каже нещо определено за тях“, – казал Лутер.  
Мартин Лутер в книгите си „За евреите и техните лъжи“, ни призовава да горим синагогите и еврейските училища: “Бог ще ни прости, че досега сме търпели това, поради нашето незнание. Аз самият не съм знаел, но сега, когато знаем какво става, в името на всичко свято, не трябва да защищаваме тези здания, където те ни се подиграват, хулят ни, проклинат ни, плюят върху нас и върху Христа. Продължим ли да ги защищаваме, ще е равнозначно на съучастие в цялата тази оргия на злото”.  Лутер също призовава да разрушаваме домовете им, понеже те вършат там същото, каквото вършат в училищата и синагогите си: „На некои може да им се стори, че съм прекалено жесток, но всъщност аз съм мек, понеже съм чел техните книги“ – казвал Лутер!
(
Цитира се само за информация, а не за подражание!)

 

image

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

image

Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

"Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."

 

image

Гьоте:

"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

 

image

“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

 

image

Виктор Юго:

"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

 

image

Бисмарк:

"Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик."

 

image

“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение”

Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

 

image

“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...”

 - Достоевски, писател

 

image

“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.

 

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

Марк Твен

 

image

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите еврейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници" “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

 

image

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.

Любен Каравелов

 

image

Тъй нагло Лорда с мирен вид
свой взгляд министерски исказа,
и като същий злобен жид
към нази пълен бе с умраза,
и тъй цинически, без стид очите на света замаза…
...
О, Англио, защо ли днес
бездушен жид те управлява?
.

Иван Вазов - "Дизраели"

 

image

В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!"

Алеко Константинов - "До Чикаго и назад"

 

image

“...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...”

Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

Книгата на Форд - Интернационалните евреи

 

image

"Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

 

image

“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

 - Никола Николов, публицист

 

image

“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” - Борис Миронов, публицист

 

"Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори - на верски догми, трети - от "страха ради юдейски", по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи." - Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

 

“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” - проф. Григорий Климов

 

image

В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейски име Моше.
Гласувай:
31. kordon - за евреите
10.10.2010 11:14
Авторът на горния коментар (BgJew) е отличен пример защо хората презират евреите и се отвращават от тях.Отвратителният цинизъм на неговите изказвания ("Бруно: Като му гледам педалската физиономия, сигурно някои еврейски пичове са му порели дупарата повече отколкото трябва и той се озлобил...") е потвърждение за перверзната същност на това племе и за отношението му към останалите народи.За съжаление никой не може да промени природата на паразита и ни остава единствено да се справяме с него с подходящи средства и методи.Иначе,сходството в мненията на толкова различни хора,живели в разни епохи и страни е достатъчно доказателство за това,че евреите не изменят във времето и пространството своя противен,отблъскващ и ужасен характер,поради което винаги ще привличат гнева и недоволството на околните върху презрените си глави.Поздрави за Григор Симов!
цитирай
2. анонимен - jews
18.10.2010 15:20
Евреите, като всеки друг народ, не са безгрешни, но Вашата омраза към тях граничи с патологията и не подобава на един българин християнин.

Привет,
о. Павел
http://archuiman.livejournal.com/
цитирай
3. анонимен - Допълнение
30.12.2010 14:51
Бих допълнил редицата от изказвания с цитат от книгата "Гласовете ви чувам" на бележития българин Димитър Талев:
"Невидимата стена — това беше проклятието, което тежеше върху тия люде, презрението, омразата, погнусата на другите, а също и тъмният страх на другите. Евреи бяха разпънали Исуса Христа; евреите не се кръстят и се причестяват с… човешка, детска кръв; евреите са вековни душмани на всички други люде, те са силни и вървят всички заедно, те могат всичко с хитрини, със знания всякакви и винаги с помощта на дявола, опасна е дори всяка среща с евреин..."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 17573595
Постинги: 3976
Коментари: 7049
Гласове: 8017
Архив
Календар
«  Септември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930