Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 08:01 - ПИСМО КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ МАСОНИ/СВОБОДНИ ЗИДАРИ. Автор: misbis
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10371 Коментари: 18 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ние до вчера бяхме приятелите от махлата, съученици, състуденти, колеги.
Играехме, веселихме се заедно, ходехме на купони, споделяхме любовни трепети, деляхме си последната филия хляб с червен пипер.
Наричахме се "брато".
Днес сме "пораснали". Вие избрахте да служите на други братя и сестри, тези от ложите, от чужбина, които даже и не познавате. Те ви обещаха бизнес възможности, отвориха ви очите как да използвате сънародниците си, как да богатеете на наш гръб.
Те ви осигуриха власт и положение, които ние, старите приятели не можехме да ви дадем. Ние ви дадохме и даваме частица от себе си, от обичта си, от подкрепата си, ....за да сте това, което сте днес.
Днес ние продължаваме да гласуваме за вас, с надеждата да помислите И за нашите нужди. Но вие сте се клели да бъдете верни и служите на новите си братя и сестри, там далеч в чуждите страни.
Парламента ни и местното управление, е пълен с "братя и сестри", а не с НАРОДНИ
избранници.
Позволете ми да ви дам 3 жокера за размисъл

1. Наясно ли сте кой стои на върха на пирамидата ви от "братя и сестри"? Или на кого продадохте душите си?
2. Наясно ли сте накъде водите човешкото стадо-към тучната поляна или към кланницата?
3. Наясно ли сте дали вие сте истинските "пастири" на човешкото стадо, или просто овцеводачи и заедно с нас вървите към същата тази кланница?


Защото си мисля, че повечето от вас не са наясно.
Но ние сме. Ние, вашите истински братя и сестри, по дух и душа, знаем за коварния план на тези, които  подлъгаха вашата алчност, и сме готови да ви простим, ако направите необходимите крачки.
Защото ние всички сме едно.

imadrugpat.org/otvoreno_pismo.htm



Тагове:   масони,


Гласувай:
3



1. eltimir - Пуснах го и аз
28.11.2010 12:35
Копирах го във втория си сайт:
http://erigkan.ucoz.ru/
Позволих си да добавя снимка на трима масони с тяхното циркаджийско облекло, а също да сложа допълнително заглавие "Отворено писмо до кръвопийците". Нищо друго не съм променял и коректно цитирам източника. Много силен текст, много добре написан и вярвам, че трябва до го прочетат повече хора.
цитирай
2. grigorsimov - Не е трябвало да слагаш допълнителното заглавие,
28.11.2010 13:30
понеже се променя стилът и смисълът на "писмото", но разбира се, не е нужно и да ги изтриваш, след като веднъж така си преценил.
цитирай
3. eltimir - По-надолу е същото
28.11.2010 17:18
Запазил съм и оригиналното заглавие. Допълнителното е сложено над снимката. Мисля ,че смисълът не се променя.
цитирай
4. анонимен - Уважаеми eltimir i grigorsimov,
28.11.2010 17:59
Моите уважения,към вашия живот,вашите идеали и вашата борба.Но ми се струва,че с подобни призиви вие проявявате,меко казано наивитет.Нимя си въобразявате,че
адресантите на призива въибще ще го прочетат,ч ако това стане няма просто да ви
се присмеят.Не сте ли разбрали,че те отдавна са продали душите си на личния
си интерес,който то такава степен е замъглил съзнанието им,че те въобще са го
загубили.Единственото нещо от което разбират те е това,което прилагат към нас.
Всичко останало е ...смехотворно за тях.За тях "морковът" е ясен и те са го захапали здраво.Остава,тоягата.Имали,обаче,кой да я размаха?Моето лично убеждение е ,че ръката,която би трябвала да размаха тоягата,отдавна виси без-
помощно,защото главата,която би трябвало да я командва,отдавна е умряла.
Няма я!И всичко е свършило,освен остатъка от бягството поединично.БЪЛГАРИЯ,
ВЕКЕ Я НЯМА!СВЪРШИЛА Е В ДУШИТЕ НА ХОРАТА,ВОДЕЩИ СЕ ПО НАРОДНОСТ-
БЪЛГАРИ!На тоя "народ" му е все тая дали ще е в България,или на майната му,
стига телевизията да бълва турски сериали.Цялото съзнание,всичкивълнения на "народеца" са насочени там.И да ви кажа право,напоследък взех да се замис-
лям дали не е по-добре в Турция,отколкото в Циганистан,или..Нова Юдея!

цитирай
5. grigorsimov - Напротив, такива послания имат дълбок смисъл
28.11.2010 18:54
Не аз съм авторът, но подходът е добър, разбира се, не към закоравелите поклонници на дявола, а към множеството масони и кандидат-масони, на ниско ниво. За тях е естествено, освен да се радват че вече са члениве на "добродетелно" и могъщо братство, но и да се питат, дали наистина всичко в тези малко съмнителни братства е напълно в реда на нещата, и не са ли верни слуховете, "оклеветяващи" по-изявените "братя" и самото масонство.
Та, освен личните наблюдения и съмнения на начинаещите масони, всяка добронамерена или премерена публикация, показваща юдомасонството в по-реална светлина, съвсем не е напразно или наивно дело.
Вие сте напълно прав само по отношение на "великите майстори" в злодейската им мрежа - тези които нямат и капчица добронамереност в себе си.
Та и тук важи универсалният принцип на доброто:
"Прави каквото трябва, а да става каквото ще, или, каквато е Божията воля!
цитирай
6. анонимен - g-n grigorsimov,
29.11.2010 17:00
Това е Вашето мнение,при това,твърде оптимистично.Моето,обаче не е.Аз лично не познавам масони,в смисъл на личен контакт с тях.Азсъм контактувал с обикновени
хора,мои приятели и познати и съм се мъчел да им разкажа нещо във връзка с Юдо-
масонството.Да Ви кажа ли резултата от тези опити - пълен провал.Те просто отказват да слушат каквото и да било и считат моите доводи за пълни глупости,
като ми препоръчват да не си пълня главата с тях.В същото време ще си изпочупят
краката да тичат към телевизора за да гледат турските сериали и приемат като голяма трагедия пропущането на някой сериал.А Вие искате някои от новите масони да Ви обърнат внимание..Е,всеки си има своите аргументи.Аз Ви изложих моите.Те не се основават на надежди,а на реални факти.А ЗА МЕН ЛИЧНО ТЕ ВОДЯТ ДО ЕДИН,ЕДИНСТВЕН ИЗВОД: НАРОДЪТ НИ ДУХОВНО Е ПРИКЛЮЧИЛ СЪС
СЕБЕ СИ.ПРОСТО ДО ВРЕМЕ Е,КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ И ФИЗИЧЕСКИ.
И само като допълнителен аргумент мога да Ви споделя какво прочетох в коментар
в еди от блоговете(същалявам,че не го запомних),но еди от коментиращите,голям
,бих казал ожесточен критикар на действителността и "елитът" ни,беше излязъл
със следния потресаващ призив(цитирам по памет): В България,според него имало към 30000 раково болни.Понеже и тъй и тъй те били обречени,та да грабнат оръ-
жие и да го насочат срещу управляващите и останалия елит.
Все бива низост,ама като тази, не можех да си представя.И Вие очаквате от този
"народец", да се вдигне и направи нещо?!Напротив,той напълно си е заслужил участта.Ами,това е РЕАЛНОСТТА!
цитирай
7. misbis - аз,авторът на писмото
29.11.2010 18:36
познавам масони от високи рангове от чужбина,бих казала вече мутирали,за които няма връщане назад.поне в този живот. За първи път в живота си видях вертикални зеници,променящи се при напрежение, в този,когото бяха ми изпратили и разбрах,че няма шега.Беше преди 2-3 г ,когато се опитаха да ме вербуват в чуждата страна,и тогава се разрових добре, за да разбера що за птици са това.Дори вежливия ми отказ се прие като обида и доста атаки изживях.Наистина при отказ те заплашват.
Наскоро срещнах стар приятел в Бг, дългогодишен политик и от разговора разбрах,че повечето не са наясно с какво са се захванали.За това ми дойде това вдъхновение да напиша писмото.
цитирай
8. grigorsimov - До анонимен:
29.11.2010 19:11
Реалността е такава, но в себе си тя е "най-различна". Вие живеете в една среда или един кръг, и съдите само според своя кръг и, вероятно, според себе си. А има всякакви хора, живяли във всякакви ситуации, по своя воля или против волята си. И естествено, хората бидейки тъвърде различни един от друг, да реагират по различни начини на средата, особено ако тя е малко или много неблагоприятна. – Едни се примиряват, други се приспособяват, трети се дистанцират и част от тях, впоследствие се съпротивяват, със слово или с вяра, или с идея, или с оръжие. Но най важното разделение измежду всичките тези категории е, кои са най наясно или най-близо до реалното състояние на нещата. Защото не добрата информираност и самоинформираност, не води към нищо добро, въпреки всеотдайността, и даже, въпреки най-добрите намерения.
Или с мои думи: Човек трябва да се интересува, за да може да разбере в какъв свят живее.
А между гледащите сериалите и харесващита натрапената им чалга, трудно ще откриете осъзнати хора. И колцина измежду тях се питат, как така, до вчера показваха латино-сериали, а за Турция - или лошо, или нищо, и отведнъж започнаха масово да излъчват само турски сериали, като че точно вчера турците са започнали да ги създават конвеирно и се е оказало че са много, много хубави!?
Не, в Турция не се е променило нищо отведнъж. Турция си е юдомасонска държава още от времето на т.н. мадотурци - скрити евреи (дьонме), и особено след "революцията" на Кемал Ататюрк, който многократно, пред еврейски вестници е декларирал че е евреин.
А какво тогава се е променило? Нищо особено. Просто т.н. Европейски Съюз е създаден от световното юдейство за да бъдат размесени и асимилирани европейските народи, като Европа се наводни с народи от други раси, вери и култури, а за "Европа на нациите" там не искат и да чуят. И сега е дошел моментът, към Е.С. да се присъедини една голяма, многолюдна, напълно не европейска страна - Турция, и българите не трябва да се противопоставят, а да подкрепят това злодеяние срещу Европа и България, а и срещу Турция!
цитирай
9. grigorsimov - Поздравявам авторката на тази, копирана от мен, публикация - misbis!
29.11.2010 19:42
И довършвам горния мой коментар:
Това най-ново "културно явление" у нас - турските сериали, показва, колко успешно мнозинството от хората могат да се манипулират, в една или друга посока, без сами да усещат, че са манипулирани. Или както прочетох едно много вярно заключение, че "най удобните роби са тези, които не усещат че са роби"! А в нашия случай имаме пример, как, когато това е нужно някому, хората, като стадо биват насочени в каквато и да е посока, но винаги против интересите на самите хора, или граждани. Например, неотдавна, на няколко пъти мнозинството българи биваха довеждани почти до истерия, със заплахи от Турция и от българските турци. А сега, когато световните злодеи имат други задкулисни, и по правило - разрушителни цели, колко бързо и лесно успокоиха нашите съседки и съседи, и ги убедиха, че турците никак не са лоши!
Да, и моето мнение е, че турците не са лоши, и не са били лоши, даже и през време на добре познатото ни турско робство, а основната вина е в дрги хора и в друго "гениално племе", което е насочвало, финансирало и всячески подпомагало османска Турция да завладее славянските, православни народи на балканите. И точно представители на това племе са подстрекатели и преки извършители, и на поробването (в буквалния смисъл на думата) на стотици хиляди младежи, девойки и деца от балканските народи и най-вече от българите. И пак те са, които създават условията и провеждат десетилетното тероризиране, ограбване и изтребление на нашия народ, по време на т.н. кърджалийство. А и по време на рускотурската освободителна война, пак те са генералите или Пашите, които използват ситуацията, не да спират руснаците, а да избиват колкото може повече българи. Защото съдбата на Турската империя е била предрешена от "световното правителство" на същото това лукаво племе.
А след "освобождението" ни, пак те настройват балканските страни - една срещу друга. И резултатите са: войни и омраза, а скритите виновници потриват ръце.
цитирай
10. анонимен - g-n grigorsimov,
29.11.2010 19:56
Доколкото схванах,Вашето изказване по същество потвърждава моята констатация.
На практика,всичко е решено и безднадеждно невъзвратимо.Имам предвид,не само в България,но и в Европа(или поне ЕС),а може би и в цял свят.Тогава,за какво изобщо ни е тази информираност?Излиза,че е по-добре без нея,защото без или
със нея,краят е все един ,само че с нея ще изживеем предварително един "ужас
без край"!!!
цитирай
11. grigorsimov - Заблудения човек се манипулира лесно, а информираният и осъзнат - не!
29.11.2010 20:15
Главната силата на злото е в лъжата, иамамата и лукавството, а не в оръжието.
Ако я нямаше измамата и заблудата, нямаше да ги има, и лихварските банки, и неизброимите унищожителни оръжия.
А за обезсилване на заблудата, не е задължително мнозинството да разбере истината, а е достатъчно - един на сто да бъде информиран, и той да разпространява истините, и да разобличава маскираните злодеи. А пасивните и обезверените, на практика, са съюзници на злодеите!
Но винаги има и ще има безкористни будители, въпреки вашето мнение или убеждение. И в това е надеждата!
цитирай
12. eltimir - Интересна мисъл
29.11.2010 21:01
Току-що прочетох една много интересна мисъл:
"Безнадеждно е, затова се надявам." - В. В. Армишев
Ще допълня като кажа, че понякога стават и чудеса. От собствен опит го знам. Важното е ние да правим каквото хтрябва, и каквото ни диктува съвестта. А Оня отгоре после си пзнае работата.
цитирай
13. анонимен - Заблуденият човек се манипулира по-лесно,а информираният и осъзнат-не!
30.11.2010 00:10
И КАКВО ОТ ТОВА,ЩОМ КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ЕДИН И СЪЩ?
Какво значение има, ако един човек е "пасивно информиран", а друг-"пасивно неинформиран"?Според мен,никакво.Овцата мъчи ли се душевно до последния мо-
мент преди да я заколят и какво значение може да има ако човек се мъчи душевно,
понеже е информиран за края си и въпреки това го чака също като овца?
А освен това,какво представлява "истината"?Коя "истина"?Моята, Вашата,нашата,
тяхната?...Виждате ли,г-н Григорсимов,колко много истини има.Е понякога може
моята истина да се доближи до Вашата и нашата до тяхната,но обща и универсална
истина няма.Поне аз така съм разбрал нещата.Така е и с "доброто" и "лошото"
и с "красивото" и "грозното" и т.н и т.н.И вярата в Бога е така.Вие вярвате по един начин,аз по друг но за Вас аз съм невярващ,от което би следвало Бог да ме накаже.
Вие казвате,освен това,че винаги ще има безкористни будители и в това е надеждата...А ако няма кого да будят?Ако няма желаещи?Ако това "добро" намерение за "будителите" е нещо досадно,глупаво и безмислено за другите?
Кого ще будят?Не можеш да кажеш: ето,аз искам да направя добро и ще запаля един огън,за да се сгреят хората,но самите хора са се пръснали някъде из полети и даже и да виждат огъня те си нямат представа какво е това..
Затова,от собствен опит зная,че аз сам трябва да отида до огъня и за целта сам
трябва да осъзная това.Никой не може да ме привлече преди това,както и да се
опитва да ми въздейства.
Но,това е моят опит.Вашия е друг.Аз не го осъждам.Зная,че е продиктуван от
добронамереност.И ние просто обменяме мнения.Кой знае,може някой ден,как-
то се казва "да дойда при Вас".А защо не и обратното.
цитирай
14. grigorsimov - Няма две истини за обективни факти или събития!
30.11.2010 09:42
Тези, дето твърдят, че истината била относителна, са измамници, крадци и разбойници. На тях така им изнася, за да не могат, уж, да се докажат техните престъпни дела и намерения, и въобще - тяхната престъпна природа.
Който няма доверие на хората, и още повече - на никого, от опит знам, че на него трудно може да му се има доверие. А това значи още, че такъв човек няма доверие и на себе си, и затова не вярва на никого.
Народът, като цяло, е такъв, какъвто е, само поради неблагоприятната среда. При други, по-благоприятни условия, хората ще проявят добрата си природа. А неверието, недоверието и апатията са напълно съзнателно и целенасочено внушени и внедрени, от онези, които отлично познават всички слабости и недостатъци на човешката природа и психика. И то, именно за да станат хората много по-лесно манипулируеми и управляеми.
Затова не ви обвинявам, но ви предупреждавам, че тези неща, които обсъждаме, не са шега и не трябва лековато да се жонглира с тях, защото фактите са обективни, но са слабо познати, именно, поради злонамереното ни индоктриниране, от най-ранна възраст, и със всички средства на дезинформацията.
Затова разумният човек следва съзнателно да започне отново да проверява и да си доказва всичко което е знаел до сега.
И извинявайте за поучителния тон!
цитирай
15. анонимен - Няма две истини за обективни факти или събития събития!
30.11.2010 18:29
Точно така мисля и аз.Само,че докато Вие мислите че ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА,
аз мисля,че истините са повече от една.И точно заради това мое мнение,Вие ме
обявявате за измамник,крадец и разбойник.По този начин,Вие съвсем Заприличахте на тези,които най-много мразите-комунистите,понеже,доколкото си спомням и те
говореха,че има само една истина,естествено тяхната и жална му майка на този,
който не я признаваше.Виждате ли,уважаеми господине,как в моите очи съвсем заприличахте на тях.Жалко,мислех,че с Вас би могло да се полемизира,но Вие
вече сте достигнал въховете на Истината,на тази истина недопускаща каквато и да е полемика,поради което аз коленопреклонно Ви оставям на този връх и ще продължа да търся и може би отхвърлям моите относителни истини.
цитирай
16. grigorsimov - Господин, анонимен, след като не признавате, че има истина, мястото ви не е в тозо блог!
30.11.2010 21:09
Защото тук се търсят, проверяват и публикуват скривани истини, които са не само неудобни, но са и смъртна заплаха за световните мошеници и гениални измамници - слугите на дявола.
Надявам се вие да не ста от тях, и ви желая успехи, другаде!
цитирай
17. анонимен - Само това ще кажа..
01.12.2010 17:37
Публикуватескривани факти и това е полезно и даже се осмелявам да Ви благодаря
за това.
...а "Истината" е някъде там..отвъд нашето полезрение,пръсната на много малки
истини за всеки от нас.
Нещо,като.."И все пак,Тя се върти...(Галилей)!

..И,млъквам!
цитирай
18. grigorsimov - Между доброто и злото, средно положение няма
01.12.2010 20:20
Затова Христос е казал: "Който не е с мен, е против мен"! Защото който не е с доброто - с истината, правдата и любовта, с кого остава да е? Да, със злото, с лъжата, с дявола. Не е много трудно да се отговори, но мнозина се плашат от истината и гледат да усукват понятията, за да залъгват самите себе си.
И пак в тази връзка, Христос е казал: "Когато ви попитат нещо, отговаряйте с: да - да, или, не - не. Другото е от лукавия".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316884
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031