Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2010 00:03 - Къде е главата на октопода? Изводи от стара публикация на в. Уикенд: “Масоните издирват кой предаде Маджо” – цитирам:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2334 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 06.12.2010 09:01


Лично от Америка проверяват как “Уикенд” се е сдобил с уникалния документ, с който Младен Михалев – Маджо кандидатствал за масон!

Масоните в България са бесни от сензационното разкритие на “Уикенд” за принадлежността на Маджо към структурите на великите зидари. Преди около месец вестник № 1 в България публикува уникален документ – собственоръчно заявление от боса на СИК Млден Михалев, от 1996 г. за приемането му в ордена.

В момента трескаво се издирва “предателят” в редиците им, който щял да бъде наказан жестоко, в съответствие с вътрешния правилник на масоните.  “Отлюспването щяло да стане директно от Америка. (!)

Преди седмица делегация от родни масони е заминала за САЩ, за да дава обяснения по случая, как се е стигнало до осветляването на Маджо.

Според мълвата, най-вероятно ще го отнесе тогавашният шеф на масонската ложа Румен Ралчев, защото той е трябвало да съхранява и пази документите.

Ралчев в действителност няма нищо общо с разкритието ни, но въпреки това ще трябва да дава обяснения, по каква причина се е получил течът на информация.

“Публичното разкриване на наш брат се води за един от най-тежките грехове. Смисълът на масинството е тайноството”, каза представител на “зидарите”.

 

 

Това е краткият текст на публикацията във в. Уикенд, от 2 – 8 октомври, 2010 г.

Преписвам го, понеже според мен същественото в публикацията е, че централата на масонската и ложа (или ореден) в САЩ не се вълнува с какъв “бизнес” се е занимавал техният “брат” Маджо, а защо и по чия вина всичко това се е разчуло! 

Всъщност, предимно от подобен род или произход са почти всички днешни “братя” на САЩ – в масонските ложи, не само у нас, но и по света. 

Но за нас е важно и да знаем, че “бившите другари” на Москва, по команда се преобразиха в американски “братя”!  Или, довчерашните Партийни и ДС “другари”, без никакви идеологически пречки или задържки, по команда се преименуваха, от “строители на светлото комунистическо бъдеще”, в масонски “свободни зидари”, но нравите и целите им си останаха същите, защото върховният създател и повелител е един.  И този техен колективен акт на привидно нелогичната им метаморфоза, за познаващите реалностите в абсурдния ни свят, не е никакво чудо или нелогизъм, а напротив. За интересуващите се и осведомени хора, именно в това е същността на прословутото “преустройство”, или – лайтмотивът на десетоноемврийския наш преврат, и въобще, на “магическото” рухване на огромната и мощна Съветска комунистическа империя.  Защото тази епохална “перестройка” е по заповед на върховните, недосегаеми господари, и на капитализма, и на комунизма. Защото тези две системи им принадлежат и за тях те били свещени, и били двете необходими им противоположности с които Те задкулисно ръководят и манипулират света.

Как така, ли? 

За наше съжаление, е така.  А и така е казал нашият Господ – Човеколюбецът Христос:

“Княз на света е дяволът”!

А на пра-прадедите, на онези там, които днес са главата на октопода, прикриващи се зад мними “добри намерения”, още преди 2000 години Христос е заявил в лицето:

“Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате...”

Но Христос е казал и: “Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват”!  А съблазните, това са – предизвикателствата и изпитанията, които трябва да дойдат и да се умнижат, за да се самоопредели и самоосъди всеки един от нас - човеците, по отделно. 

И на “Страшния съд”, Господ само ще ни напомни и покаже картинно делата или бездействията ни, и самите те – делата ни – ще ни осъдят или оправдаят – справедливо, безпристрастно и безапелационно! 

И горко на всички ни, независимо от самнението, което имаме за себе си – ако не е Божието човеколюбие и милост.

Та, в заключение, единствените уместни думи, май са: Господи помилуй!
 

Господи помилуй! Господи помилуй – мене многогрешния и нас грешните!

 

Но да бъде волята ти Господи!  Амин.



Тагове:   уикенд,   Маджо,   масоните,


Гласувай:
3



1. анонимен - 1966г. ,а 1996г.
06.12.2010 07:53
Нали....
цитирай
2. grigorsimov - На Анонимен 1
06.12.2010 08:57
Да. Благодаря! Сега видях грешката си, понеже преписвах от вестника.
Годината е 1996. Но който е чел повече или от друго място знае, нека напише годината на постъпването му в "органите" на ДС или наследниците и. Понеже, без въобще да съм запознат с неговата биография, ако въобще има публикувани данни, от други подобни случаи съм убеден, че всички мафиоти, станали в последствие и масони, у нас, преди това са били и агенти на "службите"! Просто, по изпълнение на поредна заповед, нищо лично или идеологическо, а още по-малко, пък – "патриотично"!
цитирай
3. genadi2000 - Те точно там му е мястото на другарят Маджо...
06.12.2010 23:38
...при Румен Ралчев и при другите дегенерати!
Престъпник с престъпници се събира!
Нали не очаквате Маджо да пее в църковният хор?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312560
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031