Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 16:30 - Жреци на Златния Телец. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7604 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако кажете, че снимката е неприлична, ще трябва да признаете, че и правосъдието ни е неприлично. Аз от своя страна твърдя, че снимката е къде-къде по-прилична от неприличните деяния на нашето масонско правосъдие.

image

„Когато разкриват нещо сензационно, целта е пренасочване на вниманието, за да бъде скрито друго, още по-сензационно.”

Разкриха имената на 34-ма масони в съдебната система. Мирише ми на манипулация. Първо, защото не само 34-ма, а са много повече. И второ, защото както цялата ни така наречена власт е масонска, също толкова масонско е и правосъдието ни. Какво значи това?

Това значи, че на практика ние нямаме нито власт, нито правосъдие. Защо? Защото масоните не признават нито морал, нито съвест, нито справедливост, нито чест, нито достойнство. За тях човешкият живот нищо не означава. За тях властта и печалбата са всичко. Няма закони, няма правила, няма човечност. Има власт, пари и злато, злато власт и пари.

Вижте още веднъж голото хоро на снимката. И ако недай Боже ви се случи по някакъв повод да застанете пред съда знайте: всеки един от съдиите пред вас, всеки един от магистратите, служителите на масонската съдебна власт би могъл да е някой от тези на веселата снимчица.

А сега прочетете имената на част от тях, само не забравяйте, че изнесената истина е едва мъничко късче от цялата кошмарна Истина:

„Българският "Уикилийкс": 34-ма в съдебната система са масони”

„Според сайта в списъка са бившият министър на правосъдието Антон Станков, шефът на етичната комисия към ВСС Цони Цонев, Веселин Пенгезов и др.

Информация за масонска ложа в съдебната система и списък с масони-магистрати е сред новопоявилите се публикации в сайта "Болканлийкс". Публикувани са 34 имена. Ето целия списък с масони според сайта:

Антон Станков, Атанас Вълков, Веселин Пенгезов, Даниел Минов, Димитър Райчев, Иван Михайлов,

Илиян Кършев, Константин Симеонов, Красимир Аршинков, Маргарит Ганев, Росен Русев, Росен Сираков,

Тодор Тодоров, Тоньо Тонев, Цони Цонев, Янко Бъчваров, Вилма Василева, Катя Вълкова, Марина Анкова,

Михаела Аршинкова, Ганка Цонева, Галина Тонева, Росица Минова, Стойна Колева, Нели Шопова, Денка Русева, Магдалена Пенгезова, Миглена Балджиева, Димитра Толика, Ирина Симеонова, Донка Сиракова, Тоничка Кисьова, Иванка Карчева, Меглена Ангелова-Цацарова.

Дали тяхната клетва да защитават публичния интерес има приоритет пред клетвата дадена пред "братството"?, пише "Болканлийкс" и отговаря -  Вероятно председателят на етичната комисия към ВСС Цони Цонев, който е член на ложата има отговор на този въпрос.

Както БЛИЦ вече писа, за създател на добилия известност като "българския "Уикилийкс", сайт, е смятан Атанас Чобанов, живеещ в Париж.

Той е блогър, журналист на свободна практика, създател на партии, независим кандидат за евродепутат и организатор на няколко срещи в „Червената къща” за медиите в България. Отскоро той и Асен Йорданов – син на поета Недялко Йорданов и разследващ журналист, който нашумя преди време покрай репресии заради няколко свои публикации, публикуват независимото издание "Биволът". Йорданов получи наградата Leipzig Media Award в рамките на Първия медиен конгрес в Лайпциг през октомври тази година.”



Тагове:   масони,


Гласувай:
4



1. eltimir - Политика и порнография
11.12.2010 20:18
Като гледам, то цялата ни политика е порнографска. Вижте например тук:
http://www.blitz.bg/news/article/94362
Порно студио в София заля света със секс
Нелегалната снимачна площадка била в завод „Електроника” в столицата. Депутатът Петър Курумбашев сочен за собственик на студиото
Едно от най-големите порно студиа на Балканския полуостров действа повече от 6 години в завод „Електроника”, пише столичен седмичник. То било разположено на последния етаж на завода и от 2004 г. работело необезпокоявано и абсолютно скрито от очите на обществото.

Чрез спътник то излъчвало своята еротична програма – „Еуротик тв”. За цял свят се излъчва 24-часова порно програма, която остава незасечена от службите.
Според осведомени истинският собственик на студиото бил депутатът от БСП и известен телевизионен продуцент Петър Курумбашев. Източници на вестника твърдят, че Курумбашев и синът на Боян Радев, Боян, са най-големите производители ипродуценти на порно у нас. Запознати твърдят, че Боян Радев-Младши чрез кръстника си Иво Димитров, който пък е съпруг на журналистката Кристина Патрашкова, е осигурил на порно бизнеса си гръб от страна на Алексей Петров.
цитирай
2. анонимен - ВЕЧЕ
11.12.2010 22:34
ОТКРОВЕНО СЕ ГАВРЯТ С ПОРНОГРАФИЯТА,НАРЕЧЕНА "НАРОД",САМО,ЧЕ "НАРОДЪТ"
ВЕЧЕ Е УМРЯЛ.
ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!
ОТ "НАРОДА" ВЕЧЕ СА ОСТАНАЛИ САМО ТЕЗИ ДУМИ....
...А ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПОРНОГРАФИЯ!
БАУ!
цитирай
3. eltimir - Не още
11.12.2010 22:44
Все още има живи българи. Съвсем малко остана и ще настъпят съдбоносни събития. Едва после ще имаме правото да даваме окончателни оценки. И в тая връзка се сещам за едни думи от полския национален химн: "Още Полша не е загинала, докато сме живи ние!". Същото може да кажем и за България.
Но има нещо друго, нещо интересно. В последно време започнаха масово да излизат факти за сериозни престъпления, извършвани от видни политици. За тесните връзки на партиите с престъпния свят. А поне аз не знам каква е целта на тази тенденция. Разчитам, че все повече хора ще почнат да се замислят, и че ще стигнем до истината преди да е станало прекалено късно.
цитирай
4. анонимен - eltimir,
12.12.2010 11:26
Поляците са нещо коренно различно от нас,поради това сравнението с тях,по техният химн ,според мен е неуместно.Ако тяхното общество е глината,която споява,нашето е само една ненужна утайка-нито споява,нито дори може да се хване с ръка.Вечно се изплъзва между пръстите.Колкото за това Ваше очудване относно
излизащите факти за престъпниците политици,според мен това обстоятелство само потвърждава моята констатация за умрелия народ-толкова вече не им пука
за мнението на "овцете",че вече са се заели открито да си вадят кирливите ризи
един на друг,да се топят един-друг,за да си пренаредят тяхната мозайка.
А овцете...Те нека си блеят.Все едно,нищо не правят.Пък и вече почти няма какво да се стриже и дои.И да измрат-толкова по-добре.Целта на политиците е
свързана не с "народа" наБългария,а с "терена" на България.Просто те трябва да
го подготвят за следващото му предназначение.Какво е то,може да се гадае,засега.Най-вероятно то е свързано с това,което и Вие самия сте сочили-
бъдещо заселване с евреи.И без това вече голяма част от земята е в техни ръце,
да не говорим и за селища от затворен тип.
Е,може и да греша и дано.
БАУ!
цитирай
5. eltimir - Тема
12.12.2010 11:59
От коментнарите дотук направих нова тема и я пуснах в моя сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Вярвам, че си струва труда. Честно казано, не вярвам, че с моите писаници ще успея да събудя това заспало наше племе. Ама си заслужава поне да опитам.
цитирай
6. eltimir - Народ
12.12.2010 16:03
Дали все още сме народ или вече успяхме да псе превърнем в сган? В тъпа, немислеща сган? Последните два материала в блога и в сайта ми са посветени на тази тема. Реакциите към тях ще определят какво мнение да си съставя:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://eltimir.blog.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312028
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031