Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 22:42 - Ликвидират ни един по един! Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4087 Коментари: 7 Гласове:
2

Последна промяна: 04.01.2011 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Зоя и Коци преди да го убият. Сега убиват и нея. После ще убият и последния от нас. И какво от това? Нищо. Сещам се само за някой си Уилям Шекспир. В своя "Тимон Атински" той написва фразата:
"Жизненият срок на Тимон изтече.
Тук срича звяр, човеци няма вече!".

image

Десетки пъти сме алармирали българската общественост и държавните органи за съдбата на Зоя Рангелова, вдовица на легендарния Коци Иванов. Само че ако на територията на бивша България има някаква общественост, тя в никакъв случай не е българска. За държава да не говорим. В тоя бандитустан – живков, костов, симеонов, сергеев, а сега бойков, няма никаква държава. Бих апелирал към народната съвест, но и народът вече го няма, а съвестта е обявена за тежко противодържавно престъпление.
Значи ние сме апелирали към нещо несъществуващо.

По тази причина сега не апелирам. Сега оставям спомен. За Историята и за Вечността. Сега отправям зов към Бога, Който единствен накрая ще отсъди и ще въздаде по справедливост.

Тази вечер Зоя се обади до мен и до Григор Симов с молба да съобщим, че циганката хермафродит (настанена незаконно от общината, за съквартирант на Зоя) отново я пребила от бой. После идвала нещо като полиция. Идвали някакви самонадеяни, самодоволни охранени типове, за да констатират, че хермафродитката е циганка и те не могат да предприемат нищо. Щото иначе ще ги съдят тях, за расизъм. Само че на кого да съобщим и кой го е грижа? На кого му пука за вдовицата на един легендарен политически затворник, съратник на Илия Минев, какъвто бе нейният покоен съпруг Коци Иванов? Нали сме либерална демокрация с пазарна икономика, парите тук са всичко. Човешкият живот е нищо...

... За да не остане накрая нищо Българско, за да се превърнем първо в Мангалия, а после в Еврия.

Вярно, писаха по разни вестници за Зоя. Ето линкове към сканираните статии:

http://eltimir.ucoz.ru/_ph/4/960688716.jpg

http://eltimir.ucoz.ru/_ph/4/787690732.jpg

http://eltimir.ucoz.ru/_ph/4/585943607.jpg

И какво като са писали? Някой да се е трогнал? Не е и няма да се трогне. Тук сърцата са заменени от портфейли. Тук, върху тази опустошавана земя няма чувства, няма срам, няма морал. Тук съвестта е под земята. Тук законите са в банките и фирмите.

Аз обаче съм длъжен да разкажа. Да оставя спомен за случващото се. Да разкажа как живяхме ние при тази така наречена демокрация. Да разкажа, докато все още съм в състояние да разказвам. Защото днес убиват Зоя, утре ще убият мен, после е ред на Гришата и така нататък. Докато не остане никой. А накрая ще дойде и вашият ред - на вас, равнодушните. А на самия край ще дойде ред и на... поръчителите. Защото такава е съдбата на всички убийци на своя народ. Такива са Божествените закони...



Тагове:   терор,   НДЗПЧ,   зоя,


Гласувай:
2



1. mercy - Нямам думи, отвратително отнош...
05.01.2011 11:29
Нямам думи, отвратително отношение на държавата към данъкоплатеца си и толерирано такова към паразитите цигани. Назряло е време да вземем нещата в свои ръце срещу безчинствата на долните паразити. Смърт!
цитирай
2. grigorsimov - Съжалявам за вашето заключение - "смърт"!
05.01.2011 12:22
Ние страдаме от измамници, насилници и убийци, и никак не би трябвало да подражаваме на тях. А ако сме като тях, тогава защо ще недоволстваме, че се отасят с нас така, както и ние евентуално бихме се отнасяли с тях, в друга ситуация.
Според мен, сила е допустимо да се използва, само за възспиране на насилници.
цитирай
3. eltimir - Изместване на проблема
05.01.2011 15:53
Темата я пуснах и в сайта си. Опитаха се да изместят проблема с разсъждения на тема "расизъм", какъвто съществувал в Швеция и в Швейцария. Позволявам си да копирам отговорите, които написах там.
"Мария, прощавай, ако те засягам, но ми се струва, че не разбираш проблема. Да предположим, че в Швеция, Швейцария и в някои други страни съществува расизъм спрямо имигрантите. Да предположим, че там хората са загрижени за своите си народи и си ги пазят. Поне аз не виждам в това нещо много лошо. За Норвегия например съм чел, че над 80 процента от престъпленията се извършват от имигранти. А там имигрантите са нищожен процент от населението. Бедата е там, че тук, в България расизмът е насочен срещу коренното население, срещу българите.
А сега си представи следната картинка. Че в Швеция всеки имигрант има право да ограби, да изнасили и да убие швед, без после да му се търси отговорност. Щеше ли да си доволна? Защото тук циганите именно това правят и никой не им търси сметка. Четох доста от това, което си написала и ми се струва, че проблемите в Швеция са другаде. Но това е различна тема от тази, която повдигаме сега. Ако се пооправя, ако стъпя пак на краката си, ще поговорим и за това. Понякога нещата се виждат по-добре отстрани. Сега обаче проблемът е особено спешен. Когато Зоя се обади по телефона на жена ми, гласът й трепереше. Животът й е реално застрашен и ние просто нямаме време за умуване. Та по темата.
Темата, която сега повдигаме е, че вдовицата на един от нашите национални герои е подложена на цигански терор и няма кой да й помогне. Ние, които искаме – не можем. Онези, които могат – не искат. Ето къде е бедата."
цитирай
4. eltimir - Отношението
05.01.2011 15:56
Има още нещо, на което поне според мен не се обръща внимание. Отношението на политиците към българите. Ще кажете, че политиците, поне повечето от тях са българи. Може би. Но ето още какво написах в сайта си. Вярвам, че е към темата.
"И още две думи. Тези дни почти не писах, но малко почетох. И забелязах нещо интересно. Едни емигранти /изобщо не става дума за теб/ имат огромни претенции да влязат в политическия живот на България. Дори да дойдат на власт. Дали без основание, дали с основание, тези хора смятат, че са по-компетентни от живеещите тук, в страната. И предлагат програма след програма за излизане от тежкото положение. Но… Но тези хора изпитват презрение към българина. Те пет пари не дават, че някой си там скапан българин бил ограбен, изнасилен или убит от мангалски ром, принадлежащ към висшата циганска раса.
Други едни, вече тук, в България излизат с претенцията да са единствените български националисти. Но знаеш ли, в отношението си към обикновения българин те не се различават от онези емигранти с големите идеи. Те не искат да бъдат занимавани с някакви си селяндури, защото видиш ли, тях ги занимавали по-възвишени мисли. Те се били посветили на висшата материя и битовизми, като този с някаква си Зоя, вдовица на някакъв си Коци само им разсейвали скъпоценното внимание.
Те са националисти, но отделните представители на нацията не значат абсолютно нищо за тях. Дори когато става въпрос за представители, жертвали целия си живот за тази нация. Тези националисти описват всяко българско древно камъче и с години могат да разказват за него. Но не виждат живите все още българи.
Страшно е."
цитирай
5. eltimir - Руснаците имат поговорка, че, Бог ...
05.01.2011 16:04
Руснаците имат поговорка, че, Бог обича Троицата. Затова пускам трети коментар.
Последните два материала в сайта ми са посветени на трима българи. Марин Брезнишки, Коци Иванов и Зоя Рангелова. Марин и Коци вече ги няма. И двамата бяха честни хора, предани приятели и големи Българи. Зоя все още е тук, но не знаем докога. И се сещам за едно стихче, забравил съм името на автора, но самото стихче го помня:
„Някой казва истината,
някой си я спестява.
Някой нищо не казва.
Става страшно тогава.”
цитирай
6. анонимен - Терджиман Кырымлы, г. Симферополь, Украина
06.01.2011 15:29
"(настанена незаконно от общината, за съквартирант на Зоя)...."
Странные дела у вас творятся. То ли подселяют бездомных? Как в РСФСР при военном коммунизме?
цитирай
7. eltimir - К Терджиману
06.01.2011 22:50
Это нынешная Болгария. У нас государство просто нет. Только Мафия. Когда-то думали, что хуже коммунизма нет. Оказалость, что есть. Либеральная демократия хуже коммунизма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319865
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031