Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 08:45 - Как се събудихме милионери? фараонът Иво Недялков - собственик на "Ист Уест Интернешенъл" АД. Автор: zabylgarite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6615 Коментари: 13 Гласове:
9

Последна промяна: 10.01.2011 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-после, 21 години след победата на капитализма над социализма излезе един от милионерите с куфарчетата и каза истината. Ако си около 40 години помниш фараона Иво Недялков - собственик на "Ист Уест Интернешенъл" АД. Днес той разказа как в България са се родили първите капиталисти. "Андрей Луканов ни събра 120-150 души в една зала и всички бяхме изненадани, когато ни посрещна с думите: "Добър ден милионери. Бяхме изненадани, защото
никой от нас не беше милионер. Оказа се обаче, че всички тия 120-150 души сме в един списък и можем да отидем в държавната банка и да вземем милиони левове под формата на заем. Всички тогава бяхме равни, имахме по една панелка и един москвич. Никой обаче не искаше от нас обезпечение на милионите. Как бяхме избрани не знам. Имали са ни доверие. Да, аз съм бил свързан със службите. Не искам да ви казвам имена на други, които бяха в залата при Луканов. Има застрахователи, покойни босове. Отивам в банката, тогава нямаше частни банки. Служителката казва, да има ви в списъка, имате право на 17 милиона лева. Взех 6 милиона. Всеки трябваше да прави бизнес какъвто си иска. Аз например започнах да внасям запалки и чадъри. Всички запалки и чадъри в България бяха внесени от мен. После през 1993 създадох акционерното дружество "Ист Уест Интернешенъл" и не съм мамил никой. Законно регистрирано дружество, друг е въпросът, че българската държава не защити със закон акционерите. Парите на тези 5500 души, за които казват че са измамени, парите им не са загубени, те са инвестирани. В края на 1994 г вече живеех в Швейцария и от посолството ми казаха, че ме издирват и трябва да напусна държавата. После в Ница 10 месеца изкарах в ареста. Беше човешко. Правех състезание между хлебарки. В ареста имаш само един кибрит и хлебарки и какво друго да правиш. Даже им давах имена на хлебарките, имах свои фаворити. Какво значи да имам чувство за вина. Ако за фалита на "Ист уест" имах най-малка вина ще си отрежа главата още сега. Притеснен съм, че сега живеем от заседание на заседание на властта. Карам 10-годишна кола и живея в сграда без акт 16. Колкото и здрава психика да имам обаче незнам дали ще издържа", сподели пред Лора Крумова в неделното и предаване по БиТиВи Иво Недялков.

 Андрей Луканов подари куфарчета на 120-150 милионери избрани от тогавашните социалисти-комунисти-капиталисти начело с Андрей Луканов. Никой обаче не е изрекъл другата истина - Че Луканов просто изпълни заповед на новите си господари - Америка и Западна Европа за да тръгне капитализма в България. Кои ще са тези 120-150 избрани милионери нямаше значение. Същността беше те да внедрят капитализма, всеки по свой начин. Всички обаче са били проверени, тоест работили са за Държавна сигурност и тяхната задача вече беше друга - да бъдат новите капиталисти.
(Ето кои е избрал т.н. "запад", за свои протежета.  А "западът", и "изтокът", не са държавите и народите, а задкулисните злодеи - световни господари - евреите, талмудисти, сатанисти, начело с техния световен синедрион.)

http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1294567216
 



Гласувай:
9



1. анонимен - Знаехме го, но за пръв един от Тях, се появи и го каза в прав текст.
10.01.2011 09:40
Да се публикуват списъците на назначените милионери - капиталисти, да видим кой къде е сега и много ли са живите.
цитирай
2. анонимен - УСПЕХ г-н СИМОВ
10.01.2011 14:35
ЛЕКА -ПОЛЕКА ХОРАТА ЩЕ СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ ДА ПРОЗРЯТ НЕЩАТА, ЧЕ СА ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ТЕЗИ АЗИАТСКИ МАЙМУНИ ХАЗАРИТЕ .ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА СЕЗИФОВСКИТЕ УСИЛИЯ КОЙТО ПОЛАГАШ . ЗЛОТО Е ЕДНО И СЕ НАРИЧА ЮДЕИЗЪМ,А ПОМОЩНИЦИ МУ СА злодеи - световни господари - евреите, талмудисти, сатанисти, начело с техния световен синедрион.).
цитирай
3. анонимен - Напред и само напред-----Една Българка
10.01.2011 21:30
Нека спрем да се втора4ваме във злото,нека смело отхвърлим миналото,и нека се постараем да нау4им уроците,които то ни дава и от тази основа да се опитаме да строим бъдештето.В живота има една вярна посока и тя е напред.Да не о4акваме условния 4овешки съд да ги съди,има Висш съд,които ще се занимава със тях.Авси4ки ние,слагаики ръка на сърцето си,да си отговорим 4естно,какво направихме за да предотвратим злините,които ни сапътстват.Не е ли това страха,не ели егоизма ни,от които не можем да се избавим.И ве4е,мисля аз, доиде времето да запо4нем,всеки един от нас ,да изкоренява своите ли4ни недостатаци,за да можем да построим обществото,във което подобаващо място ще земат наи 4истите,4естни и достоини граждани.Уважаеми,господин Симов,благодаря ви,4е давате трибуна за диспут на ситуацията във милата ни РОДИНА.Работеики за Общото благо--полу4аваме наи доброто възнаграждение......т.е.нищо,но затова пък сме във пъти по щастливи.
цитирай
4. injir - Спомням си като учителка в една от ...
11.01.2011 00:02
Спомням си като учителка в една от гимназиите в града се прибирах вкъщи в началото на 90-те със заплата от 120 лева при 20-годишен стаж ,с клас-квалификации и необходимите положени изпити за знания. За тези раздадени милиони се досещам не от днес, но от днес се чувствам излъгана и ограбена. Взели са от мен, от моите деца, от моите родители. Изплюли са се на моите знания, на моите нравствени ценности, на моя живот. Пладнешки обир! Разбойниците са шетали посред бял ден!
цитирай
5. анонимен - Това е
11.01.2011 02:34
Лошото е, че нещата вече са необратими. България върви към тотален икономически колапс. И не си мислете, че хората са готови да се вдигнат на бунт, няма да се вдигнат, нямат сили. Най-много 100-200 човека да повикат пред НС и полицията ще ги смаже за нула време.
цитирай
6. grigorsimov - Извадка от "Втора книга на летописите", на Тошо Пейков, и моя малка добавка:
11.01.2011 07:40
... Голямото изнасяне на капитали, тяхното влагане в смесени дружества и западни банки, беше дирижирано от партийната администрация на Горбачов, съобщиха преди време "Интернешънъл Хералд трибюн" и Пари Мач".
Горбачов и шефът на КГБ, Крючков, стават особено активни в своята дейност по обезпечаване на олигархията, след 13 февруари 1990 г. , когато е отменен чл. 6-ти от съветската конституция, регламентиращ ръководната роля на КПСС. Приблизително по същото време падна и чл. 1-ви от живковата конституция. Събитията в София и Москва се дирижираха синхронно. Какво се случи?
Заместник председателят на КГБ Филип Бобков (същият е и шеф на Пето управление на КГБ – Идеология и дисиденти, – аналог на българското 6-то управление) съставя по поръчение на Горбачов, план "За ефективно използване на партийната собственоет". Планът гласи:
1) Явните парични фондове на КПСС и на казионните организации, трябва да бъдат инвестирани открито, само в обществени, социални или благотворителни фондове. Така ще стане невъзможна бъдещата им конфискация.
Примери: Спомнете си как, напук на закона за конфискация на имуществата на БКП и казионните организации, с помощта на министър от СДС, беше трансформирано в акционерното дружество "Софис", имуществото на казионните български професионални съюзи (наследени от КНСБ), – как общественият фонд ТНТМ се възроди след ограбването му в така наречената фондация "Еврика". Как Мултигруп и Първа частна банка създадоха синдикалната каса "Подкрепа". – Как подчиненият на генерал Бобков, офицер от Шесто управление на ДС, Димитър Иванов, стана вицепрезидент на Мултигруп и основа осигурителен фонд. Как същият, вече открито, посрещна в България началника си по КГБ, Бобков, и написа предговор към книгата му, с многозначително заглавие "КГБ и властта". Как контролираната синдикална върхушка от "Подкрепа" и КНСБ, работи неуморно "за ефективното използване на поверената ú партийна собственост" в Бистрица (продължав
цитирай
7. grigorsimov - Продължение:
11.01.2011 07:41
Как контролираната синдикална върхушка от "Подкрепа" и КНСБ, работи неуморно "за ефективното използване на поверената ú партийна собственост" в Бистрица (след наемането ú от Максуел) и в небостъргача на БПС на Солни пазар. Как международният аферист Робърт Максуел регистрира на ул "Ангел Кънчев" в София (седалището на Мултигруп) сдружението "Ин-тербизнес 91". Спомнете си твърденията на руски автори, че по поръчение на КГБ, Максуел е закупувал на запад валута, трупал е милиардни дългове и е ограбвал контролираните от него социални и пенсионни фондове, в полза на съветските си партньори...
2) Скритата печалба да се използва за създаване на концерни, предприятия, акционер-ни дружества, застрахователни компании и банки, за закупуване на анонимни акции "на приноси-тел", с цел осигуряване на бъдещ доход за стратегическите цели на администрацията на КПСС (БКП), при спазване на строга конфиденциалност и скритост на партийното участие. Капиталът може да се прехвърля в други сфери, но контролът върху него трябва да се запазва! ...
... Владимир Владимиров – отговорен счетоводител и офицер от ДС (УБО), разнасял по вре-ме на предишния режим куфарчето с валутата по домовете на членовете на ЦК на БКП, наречен от колегите си "куриерът на партията". През 1989 г. Владимиров беше издигнат за шеф на надзо-ра на БНБ, а малко по-късно (по времето на Софиянски) стана шеф на важната Пощенска банка. Виденов го изгони от там, но олигархията го постави да пази тайните на фалиралата вече БЗК. Служебният премиер Софиянски го помаза отново и го постави (макар и споменат като служител на ДС в списъка на Бонев) пак начело на Пощенска банка. Фактът че все още е там, е доказателс-тво за безспорната връзка между Луканов, Максуел, Тилев, Владимиров, Софиянски, КГБ и ДС.
3) Да се сформира на територията на СССР и на други страни Институцията на осо-бено доверените лица на Партията, и Група на засекретени членове, осигуряващи дейността (продължава)
цитирай
8. grigorsimov - Продължение:
11.01.2011 07:44
3) Да се сформира на територията на СССР и на други страни Институцията на особено доверените лица на Партията, и Група на засекретени членове, осигуряващи дейността в из-вънредния период.
Примери: Висшите апаратчици на ЦК на КПСС и техните слуги от БКП съставиха списък на бъдещите коллониални администратори – акционери, а в наши и чужди банки откриха сметки със съответните парични суми на всеки отделен акционер. Ако Атанас Тилев, Красимир Стойчев, Ан-гел Първанов, Илия Павлов, Валери Найденов. Емил Кюлев или някой друг се опиташе да прис-вои за себе си от дела на Партията, то тя го задържаше в подчинение чрез познатите си методи. Какви бяха те? Висши партийни финансисти съставиха и размножиха в хиляден тираж на няколко езика, следния важен документ:
Лично задължение пред КПСС (БКП)

Аз, (примерно, Димитър Христов Иванов), член на БКП, партиен билет №..., с подписа си потвърждавам съзнателното си и доброволно решение да стана Доверено лице на Партията и да изпълнявам възложените ми от Нея задачи, където Тя ме изпрати и във всяка обстановка, като не разкривам своята принадлежност към Институцията на доверените лица.
Задължавам се да пазя и внимателно да използвам в интерес на Партията, поверените ми финансови и материални средства, възстановяването на които гарантирам, още при първото по-искване. Всички спечелени от мен, в резултат на икономическата дейност на Партията, парични средства, признавам за нейна собственост и гарантирам предаването им по всяко време и на вся-ко място.
Задължавам се да спазвам строга секретност на поверените ми сведения и да изпълнявам поръченията на Партията, които ще ми бъдат предадени от упълномощени за случая лица.
Дата.....
Подпис на члена на КПСС (БКП): .....
Подпис на длъжностното лице: ....

С нарушаване на задълженията по горния договор, може да си обясним повечето от убийствата на известни "бизнесмени"! (продължава)
цитирай
9. grigorsimov - Институцията на доверените лица (край)
11.01.2011 07:51
Описаната тук, от Тошо Пейков, схема за “стопанисване” на партийните финанси, чрез “доверени” или подставени лица, всъщност, е схемата по която се управлява и целият “световен капитал”, който е концентриран в ръцете на юдомасонския Синедрион (Синагогата на Сатана - или окото от върха на пирамидата, изобразена на еднодоларовата банкнота)! Реалният собственик на капитала на света и на всички т.н. “международни корпорации”, е ЕДИН, и всичките банкери, милиардери, милионери, са “доверени” или подставени лица – управляващи чужди капитали – капитала на “единната и непоклатима” юдобанка.
.......
Да, това може сега и да ви се стори откачено, но ако прочетете книгата "Срещу течението", от която всъщност е тази извадка, вярвам, че ще погледнете с други очи (или без розови очила) на света в който живеем.
цитирай
10. анонимен - Паметник за Недялков
11.01.2011 16:02
Недялков може да е всякакъв, но излезе най-мъж от всички п....ки дето го плюят. Затова да му направят паметник на Раковски 134! Може и по-малки склуптурки до него на тези, дето си признаят след него.
цитирай
11. анонимен - Да се чудиш и маеш: толкова много ...
11.01.2011 20:24
Да се чудиш и маеш: толкова много пари присвоили от народа си, а държавата отива стремглаво към гибел???!!! Кой и какъв капитализъм са искали да създават,не проумявам! Явно "ония" от запад ли, изток ли,не знам, са искали да има капиталистическа държава България,но нашите пишманбизнесмени са прибрали парите за себе си,но защо "ония" още търпят и не търсят сметка за парите??? Тук има нещо друго,което едва ли някога ще узнаем...
цитирай
12. grigorsimov - Да, има нещо друго, и ако имаме желание и воля, можем да го "разкодираме" още сега!
12.01.2011 21:58
А то е, че комунизмът, но и капитализмът, и фиктивната западна демокрация, са дело на една и съща сатанинска сила, и те - сатанистите, както сами се изразяват, си играят с народите, както шахматистите си играят с пешките, офицерите и кралиците, и (цитат) "водят народите, от едно разочарование, към друго"!
И ако не ви е все едно, от къде идваме, накъде отиваме, или както е казал поетът: "кой ни в таз робска люлка люлее?", вижте неколкото адреса - под заглавието на блога ми.
Убеден съм, че документите и фактите описани в тях, са достатъчни за всеки нормален човек, да си отвори поне малко очите за истинското положение в света, като цяло, и в България, в частност. А положението никак не е розово, както ни залъгваха преди, със "светлото комунистическо бъдеще", и сега - с "демокрацията" и Европейския Съюз.
цитирай
13. анонимен - Г-ЖИ И Г-ДА,
19.01.2011 18:16
ЦЯЛАТА ТАЗИ БЛОГЪРСКА ДАНДАНИЯ МИ НАПОМНЯ ЗА ЕДИН ВИЦ ОТ ВРЕМЕТО НА "СОЦ-А".НЯКАКЪВ ЧОВЕК СИ ВЪРВЯЛ ПО УЛИЦАТА И ГЛЕДА КАК ДВАМА ДУШИ
КОПАЯТ КАНАВКА И СЕ ЗАЧУДИЛ,ЗАЩОТО ЕДНИЯТ КОПАЕЛ,А ДРУГИЯТ СЛЕД НЕГО ЗАРАВЯЛ.ЗАЧУДИЛ СЕ И ИМ ЗАДАЛ ВЪПРОС,ЗАЩО ПРАВЯТ ТОВА БЕЗМИСЛЕНО НЕЩО.
ЕДИНИЯТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ МУ КАЗАЛ:
-ВИЖ КАКВО,АЗ,ИВАН И ДРАГА СМЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНА КОМПЛЕКСНА БРИГАДА-АЗ
КОПАЯ,ИВАН ПОЛАГА КАБЕЛА,А ДРАГАН,ЗАРИВА.ОБАЧЕ СЕГА ИВАН Е БОЛЕН,А НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРШИМ РАБОТАТА.
Е,ТАКА Е И С ВАС(НАС).МЕЧИМ СИ ТУК В ИНТЕРНЕТА И НАТРУПВАМЕ ФАКТИ.ЗАРИ-
НАЛИ СМЕ ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ ИНТЕРНЕТ.ЗАТРУПАЛИ СМЕ ГО.И ПРОДЪЛЖАВАМЕ.САМО
ДЕТО НИЩО НА ПРАКТИКА НЕ ПРАВИМ ВЪЗ ОСНОВА НА ТЕЗИ ФАКТИ.КАКТО СЕ
КАЗВА,ИВАН Е БОЛЕН И ГО НЯМА.И КАКТО ВЪРВИ НВ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ
ОЗДРАВЕЕ.ЗА ДА НАПРАВИ НЕЩО.ОБАЧЕ ЗюА НАС ТОВА ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО
ЗНАЧЕНИЕ.НИЕ СИ ТРУПАМЕ ФАКТИ И ЗАРИВАМЕ ИНТЕРНЕТА С ТЯХ...
...А ИВАН МАЙ ВЕЧЕ НЕЩО Е ПОУМРЯЛ...КАМБАНИТЕ НЕЩО БИЯТ НА УМРЯЛО.
МАЙНАТА МУ НА ИВАН!ТОЙ ОТДАВНА НЕ НИ Е НУЖЕН.ВАЖНОТО Е ДА КОПАЕМ
И РИНЕМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377975
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930