Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 20:42 - Антония Първанова иска разследване на фалшивите грипни пандемии. Автор: brink
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3001 Коментари: 2 Гласове:
3



Досега не харесвах особено Антония Първанова, но за смелостта да каже публично истината за фармацефтичните корпоративни интереси и за слугите им от СЗО - браво! 

"Оказа се, че от птичи грип въпреки насаждането на страх за пандемия, което означава огромна епидемия в цял свят, след заплахите за милиони заболели са заболели само около 250 човека потвърдени, което очевидно доказва, че има спекулация." Тя посочи, че малко повече са заболелите от т. нар. "свински грип" - около 1 600 души, но на фона на 200 000 от обикновен грип (което все още не се смята за пандемия), отново цифрите са несериозни.

Става въпрос за злоупотреба и най-вече манипулиране на общественото мнение, за да могат хората да се ваксинират, да купуват определени ваксини на определени фармацевтични компании, както и съответно да използват противогрипни средства, също на определени фармацевтични компании", каза още Първанова.

Евродепутатът посочи, че трябва да се потърси отговорност на Световна здравна организация (СЗО) и да се разследват експертите, за които има данни, че произхождат от фармацевтични компании, които са заинтересовани.

Тя посочи, че има и съмнения в ефективността на ваксината срещу свински грип. „Защото Полша примерно отказа да ваксинира така масово населението си. Вследствие на това се установява, че броят на заболелите не е по-висок, но в същото време няма странични реакции, каквито има в другите страни, където ваксината масово е била приложена, очевидно защо", заяви Първанова.

..........................................

Печалбата не е единствения интерес за корпорациите - споменатите странични ефекти не са случайни - от недоизпитани ваксини, а умишлено увреждащи масово цели популации. И това не е само с ваксините срещу грип. Потърсете информация за Римския Клуб (The Club of Rome) и за Добрия Клуб (The G.O.O.D. Club) - "филантропи" умуващи как да редуцират населението глобално. 
В "Добрия Клуб" членуват хора като Бил Гейтс, Джордж Сорос, Уорън Бъфет, Дейвид Рокфелер, Тед Търнър. Тези "добри" хора финансират много програми за ваксинация по целия свят. Темата е дълга, ще завърша с един пример за разработена ваксина против тетанус, с която са били ваксинирани стотици хиляди жени в Африка през 80те. Ваксината съдържа освен тетанус телата, хормона хорианичен гонадотропин - това е хормон, който се произвежда в женския организъм по време на бременност. Въпрос: с каква цел във ваксина против тетанус е добавен хормон на бременността? Отговор: имунната система вече асоциира наличието на хорианичен гонадотропин с тетанус и изработва антитела, което в крайна сметка води до отхвърляне на плода в случай на бременност и следователно - стерилност на ваксинираната жена.


 



Тагове:   грип,   свински,   ваксини,   измама,   птичи,


Гласувай:
3



1. podvodni - Абе то щом като Бил Гейтс се изказа ...
29.01.2011 18:20
Абе то щом като Бил Гейтс се изказа неподготвен преди време, че ще се бори СО 2 в атмосверата да достигне нива близки до нулата, можеш да си представиш колко са умни тези образи. Ако продължават в същият дух, нищо чудно в крайна сметка да ги тикнат в лудницата.
цитирай
2. grigorsimov - Това за лудницата може и да се случи, но с такива като нас. Онези за сега са застраховани.
29.01.2011 20:07
А баламосването ни с "вредата" от въглеродния двуокис е само за да ни наложат "данък въздух", като ни принуждават да плащаме непоносими суми зради действащите още заводи. Което пък, на практика, ще наложи спирането на заводите и електроцентралите.
А в действителност, въпреки огромната човешка промишлена дейност, нивото н въглеродния двуокис никак не се е променило. Бълваният от вулканите и от други природни източници, газ, е много повече от т.н. антропогенен или произвеждан от човека. Но най-важното е, че ако се намали въгледвуокисът, това ще е смъртна опасност за растителния свят, за който пък, същите лукави "умници" се пишат за големи природозащитници и са спонсори на главните световни екозащитни организации - пак със същата сатанинска цел - да ни изкарат нас виновни, да ни ограничават икономическата, инфраструктурната и селскостопанската дейност, а и да ни принуждавата да плащаме все повече и повече, но, реално, не за защита на природата, а само за да сме без средства за самостоятелно преживяване и съществуване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313975
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031