Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 15:54 - Гладни бунтове напролет в България и по света, и Новият световен ред. Автор: demonwind
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 18436 Коментари: 33 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Скорошен доклад на френското разузнаване разкрива споразумението между американския президент Барак Обама и френския му колега Никола Саркози за създаването на обединени световни сили за борба с размириците, които се очакват при предстоящите пролетни гладни бунтове навсякъде по света (които ще бъдат предизвиквани целенасочено! Г.С.).

По време на специалната си среща в Белия дом в началото на годината, Саркози, като председател на групата Г-20, е предупредил държавния глава на САЩ за очакваните световни гладни бунтове. Според Саркози и неговите европейски колеги гладът може да доведе до нова Глобална световна война.

Основания за тези очаквания са зачестилите природни бедствия по цял свят, избухналата световна икономическа криза, тоталната безработица и недоимъка в по-голямата част от населението на планетата.

При световния глад парите не важат

Според европейските държавни глави през месец април могат да се очакват първите гладни бунтове, защото именно тогава ще бъдат обявени и новите, по-високи цени на основните храни като брашно, олио и пертол.

Президентите на големите нации са готови за световния глад

Как ще оцелее българина и ще излезе ли на гладни бунтове тази пролет? Едва ли (и не трябва!). Въпреки че много отдавна парите на обикновения нашенец не стигат дори за покриването на най-елементарните му сметки. Пък и веднъж обикновеният човек у нас бе подлъган да излезе на барикадите, но действията му не доведоха до нищо. По скоро доведоха до забогатяването на онези, които поведоха гладните бунтове.

Ако все пак се стигне до криза в глобален мащаб, най-вероятно българинът ще се обяви за неутрален, както го е правил във всички световни конспирации досега. И след това винаги се е съюзявал с губещата страна.

Винаги е ставало от трън, та на глог! Ама човек като огладнее и спира да мисли. И на това разчитат и повечето революционери в световната история – наречено е от историците революционна ситуация.

А у нас тя ще си остане такава во век и веков!

Публикувано от Филип Михайлов в сряда, 26 януари 2011.
....................


"Така стават нещата. Това вече не може да бъде избегнато. Светът съвсем съзнателно ще бъде залят от терористична вълна", казал Великият майстор на една берлинска ложа на мой много добър приятел - и то още през 1997 г. Следователно за случващото се има план...
Не искам да плаша никого, но когато хората постоянно лицемерничат, се стига дотам. Много по-страшно обаче е да научим какво очаква „безполезните лапачи". Вероятно не разбирате какво искам да кажа, затова ще го обясня.
От личния си разговор с един американски илюминат през есента на 2003 г. разбрах, че техният най-голям проблем е пренаселението на Земята. След Global 2000 Report стана ясно, че един ден нещата ще приключат. Според думите му през 2012 г. последното петролно поле в Саудитска Арабия ще достигне своя зенит и светът ще изпадне в криза.
(Кратко разяснение от моя страна: всяко нефтено поле има връхна точка, по време на която се печели най-много. В началото има само разходи: купуване на сонди, изграждане, сондиране. Когато започне да се добива нефт, в даден момент разходите се покриват и идва печалбата. Това продължава дотогава, докато около две трети от петрола се изчерпи. След този момент все повече започват да се появяват примеси (седимент, тиня...), които изискват пречистване и филтриране, което също е някакъв разход. Моментът, когато добивът е в зенита си, се нарича реак, защото после кривата на печалбата намалява. Последният пик на петролно поле по думите на илюмината ще бъде в Саудитска Арабия през 2012 г.)
Затова от възникналите през 2012 г. проблеми, всичко, което се произвежда от петрол ще поскъпне и никога повече нямало да поевтинее.
На възражението ми, че свободната енергия би могла да е решение на проблема, отговорът беше, че това е прах в очите, защото само 20 до 30 процента от земния нефт се използва за транспортни средства и отопление, т.е. за автомобили, камиони, газови пещи...
Той обясни, че днес почти всичко, което ни заобикаля, съдържа преработен нефт: всякакви видове бои, текстилни, битови и т. н., всякакви изкуствени материи, компютри, вътрешно обзавеждане на жилища, коли, играчки, видове текстил, обувки, фотоапарати... просто всичко. И цената им щяла да се увеличи.
Основният проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г. От една страна, всичко ще е по-скъпо, а в същото време хората с работа ще са все по-малко.
Сметката не излиза. Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави, бе заявено, че „трябва да решат проблема си с раждаемостта. Те не го направиха. Сега ние ще го направим вместо тях. Разработили сме оръжия, т. нар. „етнически оръжия", които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, т.е. раси".
В техните очи народите на Африка например са само „безполезни лапачи", които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци" (изразът е на илюмината).
Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. „А какво се прави с добитъка?", ме попита той. „Маркира се!" Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип - такава бе неговата аргументация.
Освен това има и други „компоненти в играта", а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите илюминати. Спомнете си за съществата, които тук, на Земята, добиват това, от което спешно се нуждаят.
Ако нормалният гражданин знаеше какво наистина се случва на тази планета, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин. Фантастичните филми на Холивуд се опитват бавно да накарат масите да свикнат с реалността.
От диалога ми с господина стана ясно и друго.
Макар че не записах разговора на място, след срещата го резюмирах на ръка и ми се иска да го цитирам.
На въпроса ми защо се стремят към Нов световен ред, той ми отвърна, смеейки се: „Господин Холай, Вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него.
Той идва и не може да бъде отменен. Както самият Вие описвате в книгите си - които ние впрочем добре познаваме - съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50-те години насам тече техническа революция...
Това обаче не може да се заяви пред обществото - още не. И с кого да общуват тези високоинтелигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от Алпите?
Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство - чрез ООН.
Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.
Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати - или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.
Вие нали не вярвате, че венерианец ще иска мюсюлманин да му обяснява Корана... Изправени сме и пред друг проблем. Посетителите от чуждите светове имат по-различна представа за Бога, отколкото хората на земята. Те не са чували за Мойсей, Исус или Буда. Естествено, вече знаят за тях и уважават религиите ни, в полза на мирната кореспонденция. Ако нечия вяра е такава, че изолира или дори смята за врагове чуждите посетители, тя няма да има бъдеще на този свят. Защото ние от дълго го подготвяме за космоса. Много от групите, с които работим, не идват от нашата Слънчева система и не винаги изглеждат като нас. Смятате ли, че това може да се обсъжда с някой твърдоглав вярващ ?
Различните клонове на вярата няма доброволно да бъдат променени от своите лъжеучители - разговорите с тях го доказаха. Затова ние ще ги подкопаем."
Смених темата, започнах да говоря за децата и заявих, че масмедиите умишлено затъпяват и „примитивизират" хората. Той отговори: „Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно-каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След НЯКОЛКО години всички те ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели.
Смятате ли, че моите деца и децата на останалите семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камо ли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам: ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това."
Аз възразих: „Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения - и то чрез Вашите медии..."
„Грешка, млади приятелю. Вие самият не открихте ли истината! Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни?
Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.
Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита - тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това - теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става. Вие също, господин Холай. Мога да разбера Вашите претенции. От определена гледна точка те дори са основателни - от Вашата. Но можете ли да разберете нашата гледна точка?
Вие уловихте едва върха на айсберга - или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако Ви бяха известни, дори Вие бихте променили мнението си за Новия световен ред. Неща, които сякаш са почерпени от филма „Матрицата". Съществува тълпа - и тя е повече от 95% - която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% - не знам дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят принудително в настоящето.
Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма.
Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен."
„Вие ще отмените парите в брой. Кога ще стане това?"
„Когато налице бъдат други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен - и ние ще го направим: чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да Ви съобщя. В противен случай не трябва да Ви позволя да си тръгнете.
Ясно е, че няма да изоставим арабските страни до 2012 г., до последните нефтени полета..."
„Как стоят нещата със свободната енергия?"
„А, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия - предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията.
Свободната енергия идва, но само под наш контрол."

И така нататък...
Малко брутално, а? Но това е...."

Из "Не пипай тази книга", автор Ян ван Хелсинг (Ян Удо Холай)
...................................................

Johannes von Vйzelay (Йоан от Йерусалим), ок. 1100 г. сл. Хр.:
„Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши,
ще дойде мрачен, таен ред. Завистта ще е неговият боен вик, а отровата - неговият меч. Той ще присвои без никакви задръжки златото и ще положи земята под камшика си. С кървава целувка редът ще изкове мрачния си договор. Той ще натрапи тайния закон на хората без власт и на тези с добро сърце. От мрака той ще заповядва един - ствения си закон. В божествения дом ще впръска черната отрова. Земята, смъртоносно убодена от скорпиона, приближава гибелта си.
Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши,
ще управляват деспоти без вяра. Те ще са тирани на безпомощните и неподозиращите хора. Лицата на злосторниците ще бъдат невидими, имената на злите владетели - тайна. Дълбоко в непристъпните гори се крият техните непревземаеми деспотски градове. Те държат съдбата на всички хора в железни хватки. Никой непоканен не може да достигне укрепленията на тайния им ред (подземни градове - бел. авт.).
Хората ще вярват, че са свободни кавалери. Но в действителност ще са крепостници и роби. Само онези от убежищата си в джунглата, онези, които са прокълнати (вероятно е искал да каже - "ще бъдат птрокълнати"?) като еретици, са в състояние да се противопоставят. Но те ще бъдат покосени и живи изгорени."

.................

(Всичко това го пише и в "Тайните протоколи на ционските старейшини")



Гледали ли сте филма "Харисън Бержерон"?
Ако не сте, горещо Ви го препоръчвам...




Гласувай:
12



1. whitebarde - Прав е!
28.01.2011 16:14
Този илюминат за който споменавате е абсолютно прав! Още Малтус предсказа ,че планетата няма достатъчно потенциал да издържи на човешкото пренаселване. Земята е претоварена и спешно трябва да се освободи от ненужното население. По добре е хората от третия свят да бъдат елиминирани , отколкото цялата планета да загине.
цитирай
2. анонимен - Техните методи са лъжата, измамата подлоста наглоста..и.т.н.т.
28.01.2011 16:15
Все плитки способи върваш ли му на тоз наглец ,че ще го огрей.. ЧАКАЙ НЕОЧАКВАНОТО е казал МЪДРЕЦА а тази гнида от кога може да съставя изричения.
цитирай
3. alchemist - Гледайте
28.01.2011 16:18
също и филма Разруха(the Collapse 2009). Има загатнати някои неща в него.
цитирай
4. grigorsimov - На whitebarde:
28.01.2011 16:41
Не вярвай дословно на думите на юдомасоните - сатанисти! Те мислят едно, казват друго, а вършат трето. Така е и за "пренаселеността" на земята. Целта им е да изтребят мнозинството от хората, и на първо място - арийците (европейците). А останалата част да превърнат в животноподобни роби - безмозъчни и безволеви слуги.
Така че, ние сме им на мушката, а не африканците. С африканците и циганите "Те" ще се справят много бързо и лесно. Проблемът сме им ние, заради интелекта и нравствеността ни - независимо че днес са ни докарали до положението да им вярваме, че сме "прости", "завистливи" и "мързеливи"!
Главните оръжия на злото са: лъжа, измама, коварство, лицемерие, развращаване, изопачаване, унищожение!!
Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Човек за човека е вълк... и т.н. Тези "мъдри" лозунги съвсем не са римски, а са еврейски, от времена - много преди Римската империя. Но Римската империя и не само тя, е създадена и ръководена задкулисно от евреите плутократи, с цел да се унищожат околните арийски народи, и на първо място - траките (т.е. българите!!).
цитирай
5. eltimir - 8000
28.01.2011 16:41
Преди 8000 години били изградени също такива или подобни на тях подземни домове и градове. Има ги и сега. Само че в тях вече няма нищо. На много места по стените камъкът или почвата са разтопени, превърнати са на стъкло. Вероятно за да бъдат изличени гравирани или издълбани стенописи. Нито следа от метал. Нито следа от каквато и да било цивилизация, макар да личи, че подземията са изкуствени. Има такива и в България. Създалата ги раса е била с ръст около 1.40 м. Дори по-ниски. Съде се по височината на тунелите. Сега ще е същото.
***
- Сметката ти е пет лева - рекъл Кръчмарят.
- Ама чакай...
- Чаках те да си допиеш питието, сега ти казвам колко е сметката...
***
Който разбрал - разбрал.
цитирай
6. misbis - AMИ ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАТ-ЗА ДА ПОЧНАТ ДА НИ ТРЕПЯТ “ЗАКОННО“
28.01.2011 17:11
МИТ Е ПРОБЛЕМА С ПОПУЛАЦИЯТА.РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА РЕСУРСИТЕ Е НЕПРАВИЛНО.САМО РОТШИЛД МОЖЕ ДА ИЗХРАНИ С БОГАТСТВОТО СИ ВСЕКИ ЧОВЕК ПО ЗЕМЯТА.
И СВЪРШВАНЕТО НА НЕФТА Е МИТ.
ЛЪЖИ,ЛЪЖИ....
цитирай
7. alchemist - Да речем, че
28.01.2011 17:48
нефт ще има около 20-30 години, а след това какво ще стане? Трябва да се разкрият алтернативни източници на суровини и енергия. И точно тези хора държат патентите и технологиите. Те са се подсигурили. Ние да му мислим.
цитирай
8. aqua2011 - :о Не мога да повярвам на очите си!!!
28.01.2011 18:30
whitebarde написа:
Този илюминат за който споменавате е абсолютно прав! Още Малтус предсказа ,че планетата няма достатъчно потенциал да издържи на човешкото пренаселване. Земята е претоварена и спешно трябва да се освободи от ненужното население. По добре е хората от третия свят да бъдат елиминирани , отколкото цялата планета да загине.

А вие към кой свят се броите, моля? От богоизбраните или от някое тайно общество? Ами ако към третия свят броят и "ненужните" оскотели и безполезни българи, родителите ви, децата ви??? Не мога да повярвам....
Никой освен Този, който ни е създал на тази точно планета няма право да решава кой да живее и кой да умре???
Кой изсмука ресурсите на планетата само за някакъв си век, за да няма сега достатъчно за всички??? Или извънземни ще ни разсипват планетата, а ние, коренните жители на Земята, ще вървим в бездънния космос?
Мили Боже, щом има човешко същество мислещо по този начин, значи наистина не заслужаваме да живеем...
цитирай
9. grigorsimov - И нефт има предостатъчно, и алтернативни източници има отдавна,
28.01.2011 18:31
но са засекретени за да бъдем зависими и управляеми.
Тези, на които са им нужни поводи за унищожения, измислят всякакви теории и ги разпространяват, защото парите са при тях, а от там, и образователните програми, и медиите, и "културата" вкл. чалгата у нас. И каквото пожелаят това могат да ни внушат, като истина от първа инстанция. И повечето "истини" с които са ни напълнили главите, са измама и лъжа.
цитирай
10. анонимен - АЗ ЩЕ СЪМ СИ В КЪЩИ.....!
28.01.2011 18:54
...СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ ,КАТО ПУСНАТ МЕД И МАСЛО ПО УЛИЦИТЕ ----МИ СЕ ОБАДЕТЕ ДА СИ НАМАЖА ,НЕКОЯ ФИЛИЯ....!

МОЖЕ И ДА МИ ХАРЕСА, СТИГА МЕДА ДА НЕ Е ...ЗАХАРОСАН!!!!
цитирай
11. nikikm - Да изясним
28.01.2011 20:37
uote=whitebarde]Този илюминат за който споменавате е абсолютно прав! Още Малтус предсказа ,че планетата няма достатъчно потенциал да издържи на човешкото пренаселване. Земята е претоварена и спешно трябва да се освободи от ненужното население. По добре е хората от третия свят да бъдат елиминирани , отколкото цялата планета да загине.[/quote]
Позволявам си да не се съглася.Природата си има механизми,страведливи при това,чред които населението може да се издържа в рамките на природните възможности и без изкривените и користни представи на представители на човешкия род.Само Бог дава живот и само Бог взема! Преди векове животът е бил в хармония и хората макар и по по-примитивен начин са се препитавали и оцелявали,без при това да се тровят с химиите,които днес ни се дават,като храна.Били са много по-здрави и по-жизнени.За дълголетие да не говорим.Проблемът е изкуствено привнесен с цел "регулация" на населението на Земята в смисъл - "Всичко е наше" и "другото" е излишен материал,който само потребява и следователно подлежи на унищожение.Трудно е за разбиране,ако не знаеш начина ИМ на мислене.А планетата има огромен потенциал,но изкуствено създадените условия и пречки не позволяват да бъде използван по най-добрия начин.Т.е. привнася се проблем и "някой" предлага решението му /всъщност геноцид/ под форма на научност или идеология прикрита под форма на научност-Планетата няма потенциал.Кой решава вместо нас този въпрос?Къде не са оцелели хората,оставени сами да решават въпросите за съществуванието си,ако не им се пречи разбира се? Всъщност със създаването на програми за изхранване и оцеляване на народите се започва тяхното изтребление.Заключение:Цел-намаляване на населението на планнетата.Начин-такъв,че да не събужда възмущение.Така населението става проблем.Проблем?-Изисква се решение-такова,което да не буди възмущение,значи не война.Ами...храна!Потенциалът е налице,мощности също,медийни възможности-също.... и поредната крачка към НСР е направетна.

цитирай
12. eltimir - Теория и практика
28.01.2011 21:31
Хубаво, разсъждаваме си. Но нека погледнем реалната картинка в България. Тук Джордж Сорос стимулира развъждането на цигани. Стимулира раждаемостта сред циганите. Някой може ли да обясни този факт? За Западна Европа, където също се стимулира раждаемостта сред разните араби, турци и всякакви имигранти няма да говоря. Хайде да погледнем само България и да помислим.
цитирай
13. анонимен - целта е да бъдат богати. . Точно з...
28.01.2011 21:52
целта е да бъдат богати.. Точно затова не трябва да се дава възможност социализма и лявото да датат плод.. Но разбира се капитализма е нещо което е невъзможно.. Абсолютно е невъзможен капитализма като нещо стабилно - и те това го знаят, и страшно много ги тревожи.. Иначе енергия може да се вади и от въздуха - също и от въздуха може да се прави аминокиселини и протеини, просто слънцето си дава постоянно енергията на въздуха.. Те тези неща ги знаят.. Знаят че всеки интелигентен ще стане ляв и ще разбере че парите са излишно зло..
цитирай
14. kapucinonews - Неолиберални свине! Който казва че ...
28.01.2011 22:05
Неолиберални свине! Който казва че демокрацията не е добро, такъв е неолиберална свиня.. Неосвиня Неоалчняк
цитирай
15. eltimir - Понятията
28.01.2011 22:14
Вижте сега, скъпи момчета и момичета. Аз съм едно тъпо остаряло селско момче и не разбирам нищо от разни купешки думички. Кой либил ралото, кой демо крал, това не го знам и не ме интересува. Мен ме интересува дали нещо е добро за народа ми, за българския народ, или не е добро. Та много ви моля, ако е възможно, да си говорим на разбираем български език.
цитирай
16. kapucinonews - @Елтимир! Ако не знаеш - ние сега сме ...
28.01.2011 22:31
@Елтимир! Ако не знаеш - ние сега сме неолиберална държава?! Още от време на перестройката сме такава - в пълният смисъл - 'самоуправление' и 'съкращения' - тоест вдигане на ръце от стандартите и регулациите.. Андрей Луканов още в началото на 80-те е говорил за този вид комерсиализъм и съкращения, той направо е бил убеден неолиберал - вероятно и Горбачов, а Иван Костов е бил човек на Горбачов и тази политика.. Те всички може и да са масони. Сигурно е така. Но световната банка мисли само затова да няма леви постижения, вижте историята на Никарагуа и какво е казал за това Харолд Пинтър.
цитирай
17. eltimir - Бюкенън
28.01.2011 22:39
Според Патрик Бюкенън разлика между комунизъм и либерализъм не съществува. Сега обаче нещата са много различни. На прага сме на катастрофа, каквато не се е случвала от осем хиляди години насам. Та всичко се омеси така, че трудно се ориентираме. Затова предложих да изоставим старите понятия, да излезем от старите схеми. Те вече са недействителни.
А Елтимир сега мисли да ляга, че четири, ако съм преброил правилно нощи не съм спал почти никак. Ако имах половинка ракия бих я пийнал с кеф, за да заспя. За жалост намерих само по-малко от 200 грама. Изпих ги и лягам. Мечтая си нищо да не ме боли и да поспя. Вярвам, че съм пределно ясен. Ако пък не се събудя, още по-добре. Тоя свят става все по-противен от ден на ден. Но няма да посегна сам на живота си. Когато и както Оня отгоре е решил - тогава.
цитирай
18. demonwind - 9. grigorsimov
29.01.2011 00:50
Здравей, колега :) Радвам се, че си пуснал постинга ми и в твоя блог, нека го видят колкото може повече хора. За нефтът не съм сигурен за колко години напред има, но че свободната енергия е факт никъде не се споменава. В понеделник ще пусна откъс от частта именно за тази енергия. Поздрави и хубава събота и неделя! :)))
цитирай
19. razkazvachka - хората четат и обсъждат явлението - Юл Браун и интелигентния газ - от който печелят световни икономики
29.01.2011 05:32
а неговият откривател и неговия народ умират в мизерия...
потресени от необяснимия рационално отказ да не бъдем зависима, експериментална ферма за човешки същества
цитирай
20. grigorsimov - На анонимен 13
29.01.2011 08:37
Целта на самоназначилите се световни господари, от много отдавна не е "да са богати", защото те са богати хиляди пъти повече, отколкото им е потребно! Целта им е ние да сме бедни, измамени и заблудени до дъното на душите ни от всякакви революционни (терористични) заблуди.
Вижте основните цели на Илюминати, които от неколко века са главната подмолна сатанинска юдомасонска сила. Ще цитирам неколко от целите им по памет:
– Премахване (забрана) на частната собственост (разбирай - ограбване на цялата собственост, с която хората се прехранват и са независими стопани).
– Премахване на семейството и възпитаване (промиване на мозъците) на децата, още от най малка възраст, в "обществени" школи.
– Унищожаване на вярата в Бога и в истинските непреходни нравствени ценности и добродетели.
– Унищожаване на нациите (народностите) и смесване на народите в безлична и безнравствена маса (спомнете си преданието за Вавилон, и че Вавилон и до сега е символът на злото).

И сега направете сравнение с целите пропагандирани в комунистическия манифест на Маркс! Поинтересувайте се и ще видите, че създателите и на двете античовешки програми - на илюминати и на комунизма - са едни и същи - начело с Ротшилд!
Не подминавайте с недоверие и презрение автентичните списъци с имената на всички съветски ръковофители, от 1918 г. Списъци има от поне двама автори - преки свидетели на революционните и следреволюционни събития в Русия.
Нека не си затваряме очите за очевидните истини, замазвани умишлено, и в учебниците и в медиите "Им", за да бъдем лесно разединявани и насъсквани едни срещу други! Докато "Те" ни водят към световното робство, или както сами са записали в тайните си протоколи - към "фантастичен деспотизъм"!
цитирай
21. eltimir - Едни и същи са
29.01.2011 11:14
Стигаме до едни и същи изводи. А именно, че няма никаква разлика в целите на комунизма и на либерализма. Пускам нещо, което пуснах и в моя блог. Отнася се до България, но и в световен мащаб нещата не са принципно различни.
Всичките ни политици са еднакви. Играчи от един и същ отбор. Артисти от една и съща театрална трупа. Имитират различия, за да ни излъжат. Целите са предимно две. От една страна имитират нещо като демокрация. От друга страна предотвратяват организирането на съпротива срещу тях. И тук не говоря за бунтове или въоръжена съпротива. Това е обречено предварително. Не говоря за масови протести. От тях ще се възползват отново политическите хитреци. Не говоря и за тероризъм, тракторизъм и подобни действия, навреждащи отново на нас. Говоря за нова форма на съпротива, която би дала реални резултати. Но явно такива, които искаме промени, подобряване на живота ни, сме твърде малко на брой. Значи е безсмислено да се започва. Дълго упорствах. От 1978 година насам. Време ми е да променя целите си. Засега ми е достатъчно, че си останах свободен човек. Поне духом свободен.
Вярвам, че и то не е малко.
цитирай
22. raders - Изглежда, че някой наистина е за...
29.01.2011 12:16
Изглежда, че някой наистина е заинтересуван от затъпяването на тълпата. Като гледам какви щуротии се публикуват и дори се намират хора да им вярват, тази тенденция продължава да набира скорост. Вдействителност е вярно, че ресурсът на планетата е изчерпан /алтернативни източници не са разработени достатъчно/ и популацията непременно трябва да се контролира навсякъде. Както в Китай например. Но това не означава, че някакви си илюминати и извънземни са се набъркали в нашите проблеми. Проблемите си ги създаваме ние. От глупост.
цитирай
23. ok3223 - Нова форма на съпротива...
29.01.2011 12:46
Мътил си я от 1978 год. Не е ли днес прокиснала или изфирясала нанякъде.
нова ФОРМА НА СЪПРОТИВА...
Още Соломон го е казал -"Няма нищо ново под слънцето"
Събитията в Египет го потвърждават. Бунтове, полиция, убити и ранени, много кръв и 82 год. диктатор, който не иска да си ходи.
История, стара, стара като света .
А нашите мафиотдиктатори са едва на по 50 год.
Други начини няма открити.
Няма открити-
цитирай
24. анонимен - Те наистина искат да са богати. . Те ...
29.01.2011 14:18
Те наистина искат да са богати.. Те са богати.. Но искат и в бъдеще да са богати.. Това имах предвид.. Точно за това много се страхуват от успяло общество с високи данъци или с държавна икономика.. Но капитализма е невъзможен като обективна реалнос - защото богатите не могат да имат повече пари от това което дават на работниците, защото работниците са и техните потребители, те обаче постоянно нарушават този принцип, от лакомия.. Иначе има достатъчно ресурси на нашата планета.. Мога да го докажа.. Всички кризи на капитализма са финансови, поради това че тези който произвеждат работят и потребяват - нямат пари в наличност а имат само блага които няма как да разменят..
цитирай
25. grigorsimov - За капитализма и демокрацията
29.01.2011 15:13
Какво на практика е капитализма? Това е капиталът изсмукван векове, с мафиотски способи, от целия свят, и концентриран в ръцете на шепа юдосатанисти - банкери (които, или представляват самия Синедрион, или са пряко подчинени на него).
Така че, реални капиталисти са само "Те". Всичките други, които така охотно, но лукаво, е посочил Маркс, като капиталисти, са предприемачи, без достаъчно собствени средства, които взимат заеми от банкерите. Но рано или късно, взелите заема фалират, заради лихвите, които ограбват цялата им печалба, и предприятията на предприемачите стават собственост на банкерите (а банкерите не са много и не са независими, а са само изпълнители и разпоредители на средствата (финансите) предоставени им от Синедриона за управление и отговорно стопанисване). И не случайнно Маркс не споменава банкерите и финансовия въпрос, защото Маркс е пионка на Ротшилд и на Илюминати! И не случайнои всичките комунисти от 19-ти век са евреи и масони, защото всички те изпълняват многовековната юдейска програма за заробване на света, а комунизмът е най-успешната им идеология. Но и фалшивата демокрация, родена от терора във Франция, и лицемерния им либерализъм, са дело на същата сатанинска шайка. А либерализъм и пазарна икономика, означава, че тези които са ограбили богатствата на света и които безконтролно печатат парите на държавите, като свои (точно както един фалшификатор на пари ги печата и ги ползва), същите командват и притежават борсите и целия пазар. Защото, кой, ако не банкерите, могат да определят цените и да управляват потоците на международната и вътрешната търговия. Това са същите тези, които днес лансират Китай, снадбявайки го с инвестиции и технологии, и с преференциални права в световната търговия.

А нашите набедени милионери - мафиотни, на са никакви собственици на свои средства, а са подставени лица - управители на капитали, поверени им от Партията или от Масонството, което е все едно, защото тези мафиотски милионери и "техните" капитали, са собственост на задкулисното световно правителство на юдейския Синедрион. А синедрионът винаги има под ръка свои, свърх-подготвени кандидати за еврейски месии или за Антихристи, един от които, в подходпящ момент, да бъде провъзгласен за световен цар - или - Звярът Антихрист, описан в Светото писание!
цитирай
26. анонимен - а какво ще кажеш за стълбата на дя...
29.01.2011 18:01
а какво ще кажеш за стълбата на дявола описана от Христо Смирненски.. Запомни от мен - социализма е напрактика християнство, християнство но без бог.. Стълбата вероятно е писана за Ленин, ти как мислиш.?
цитирай
27. grigorsimov - Християнството е: истина, правда и любов, а комунизмът: лъжа, насилие и омраза!
29.01.2011 19:11
И къде е общото? Наистина, в комунистическата идеология се се спекулира с добри думи и добри намерения, но ако сте комунист, няма как да не сте срещали думи на омраза и ненавист, и призиви за терор срещу 'класовия враг". А кой е класовият враг, на практика? Това е селянинът - независимият и самозадоволяващ се със всичко, което му е необходимо, чрез труд от сутрин до вечер, и истинска любов към земята и домашния добитък. Селото и селяните са били истинските и даже - единствени крепители на народността и държавата, защото по време на война, селската работа не спира, благодарение труда на жените - селянки, и народът не само че не умира от глад, но храни и войската си. А сега, и без война мизеруваме, а при война, само за неколко дни всичко храни по магазините щя изчезнат, токът ще спре, бензинът ще свърши, и т.н. и т.н...
А баламосването ни с "капиталисти" - експлоататори, е само за скриване на омразата към реалния трудещ се човек. Омразата към народността и към вярата в доброто - олицетворявана най-пълно от вярата в Христа! Да не говорим за омразата на комунистите и евреите - илюминати към семейството и към възпитаването на децата от родителите им.
А "стълбата" на Смирненски не съм чел и не мога да кажа мнението си, но от другите му стихове личи слепият му идеализъм и възторгът му към еврейските "летящи червени ескадрони" на смъртта.
цитирай
28. aleksibg - . . . СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ, КАТО ПУСНАТ ...
30.01.2011 03:49
анонимен написа:
...СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ ,КАТО ПУСНАТ МЕД И МАСЛО ПО УЛИЦИТЕ ----МИ СЕ ОБАДЕТЕ ДА СИ НАМАЖА ,НЕКОЯ ФИЛИЯ....!

МОЖЕ И ДА МИ ХАРЕСА, СТИГА МЕДА ДА НЕ Е ...ЗАХАРОСАН!!!!


сложи си и бутонки на краката за да не паднеш щот ше е много хлъзгаво
цитирай
29. alchemist - В едно изчисление скоро видях ци...
30.01.2011 10:34
dalida написа:
В едно изчисление скоро видях цифрата 13 милиарда. Това е капацитета на Земята за населението. Америка и терористите си търсят причини да изтребят хората официално. не им вярвам те непрекъснато лъжат,както си измислиха и причината да нападнат изтока.

Според моите съвсем скромни разбирания цифрата 13 милиарда се отнася за относително равномерно разпределени блага(храна, вода, ресурси) между населението и тяхното РАЗУМНО използване. За сведение САЩ използва около 1/3 от световния добив на ресурси.
цитирай
30. анонимен - Stiga s tiq gluposti 10 miliarda 13, ...
30.01.2011 12:40
Stiga s tiq gluposti 10 miliarda 13, miliarda 100 miliarda bil kapaciteta na zemqta. Mai ne si dawash smetka za mashtabite na tezi 4isla. Za kolko meseca shte stignat resursite?

Pri 13 miliarda dushi i udvoena mesoprerabotvatelna industriq zemqta shte stane planetaren kenef. Mislete predi da pishete.
цитирай
31. анонимен - ИНТЕРЕСНО.....
30.01.2011 16:24
....И АКО ПРОТЕСТИТЕ УСПЕЯТ.....КОЙ ЩЕ НАХРАНИ ГЛАДНИТЕ...?

...И ОЩЕ НЕЩО:
АМЕРИКАНЦИТЕ МОЖЕ И ДА ПОЛЗВАТ 1/3 ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ...НО ,ПОНЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НЕЩО!!!
...ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИЩО ОТ ТЕЗИ, "ПРИТЕЖАТЕЛИ" НА СУРОВИНИ И РЕСУРСИ....ДА Е Е ВЛЯЗЛО МАСОВО , В БИТА И ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ....!

ВСИЧКИ ИЗОСТАНАЛИ СТРАНИ, ТЪРГУВАТ ПРЕДИМНО СЪС...... СУРОВИНИ И РЕСУРСИ!
МАЙ Е ТАКА ...НАЛИ???
ЗА ДА ПРОИЗВЕДЕШ НЕЩО СЕ ИСКА НЕ САМО ....СУРОВИНИ И РЕСУРСИ-----ИСКА СЕ..... УМ , НОУ-ХАУ И ТЕХНОЛОГИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ!
ПРОСТО Е....АМА ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИШ!
цитирай
32. анонимен - САЩ освен порнография и понички ...
30.01.2011 18:05
САЩ освен порнография и понички друго не произвеждат. От къде чу че произвеждат нещо? Цялото им производство е в Китай и други треторазрядни държави
цитирай
33. анонимен - Е...ЗА ТЕБЕ Е ТАКА ,33...!
31.01.2011 22:16
ТИ ,....ОТ ТОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ ,НАЙ-ВЕЧЕ.....НАЛИ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313697
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031