Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2011 21:42 - Варвари и варварщина без маски. А кюлафите са скроени и за всички нас! Автор: ferre
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3462 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 02.02.2011 09:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това, на снимките, е истината за най-големите ВАРВАРИ в цял свят. Кое е по голямо варварство?  Убийство с камъни на морално пропаднала жена или варварщината която САЩ проявяват към всички, които са по различни от тях? Някои ще кажат, че това се прави за петрол. - НЕ, те (юдосатанистите) са си просто такива.... 

А нашите "рейнджъри" им помагат, и в Ирак, и в Авганистан!!? И навсякъде, където ги "поканят" световните злодеи. А ние плащаме издържката им, и скъпите нови въоръжения, които никога няма да се използват за защита на България, а ще служат за тероризиране, избиване и държане в покорство на невинни народи!
Господи прости им, те може би не знаят какво вършат!


imageimageimage НЕКА РАЗУМА ПОБЕДИimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

За световните "борци срещу тероризма", разбирай - срещу навинни народи и държави, няма никакви законови и морални ограничения и задръжки! Те са "моралните" ни учители и съдници. Те, същите, са се самонарекли – "Световната демократична общност".
Вчера ние бяхме жерти, днес са други, утре пак ще сме ние, или нашите налседници!

Потърсете и прочетете извадките от "най-свещената" юдейска книга Талмуд, и ще ви стане ясно, кои, защо и накъде водят света!
Те са същите, коите навремето са командвали и манипулирали Римската империя, за която преди повече от 1500 години е написано:  СВЕТОВНИ ВАРВАРИ. тЕ ОПУСТОШИХА ЕВРОПА А СЕГА ОПУСТОШАВАТ ОСТРОВИТЕ (ДНЕШНА БРИТАНИЯ)!
Същите днес командват и мнаипулират задкулисно САЩ, запада и света.

Случайно ли мислите, Христос е казал:
"Княз на света е дяволът", а към юдейските старейшини и духовници в синагогата се обърнал с думите:
"Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата"!
А учениците си успокоявал с думите:
"Не бойте се, прочее, не се ли продават две врабчета (за жертване в синагогата) за един асарий. Но ни едно от тях няма да падне на земята, без волята на вашия небесен Отец. А на вас и космите на главата са преброени!" И още:
"Няма как да не дойдат съблазните (изпитанията), но горко на този, чрез когото идват!"





Гласувай:
4



1. eltimir - Те са идиоти
01.02.2011 23:38
Казвам го съвсем сериозно. Вижте това:
http://eltimir.ucoz.ru
В САЩ забраняват думите "мама" и "татко"
"...При комунизма нямаше свобода на словото. За изразена публично критика срещу режима човек можеше да отиде в затвора. Оказа се, че комунизмът е цвете пред демокрацията. Тогава поне думите от българския език не бяха забранени. А сега са на път да забранят и тях...."
Това не само не е нормално. Това е напълно ненормално.
цитирай
2. misbis - достойно за поредицата
02.02.2011 08:59
“АМЕРИКА БЕШЕ ТУК“
цитирай
3. orlinpetkov - варварите които си показал в сни...
03.02.2011 10:48
варварите които си показал в снимките са същите които убиват с камъни "морално пропаднали жени"
Морално пропаднал ставаш когато започнеш да убиваш под благовиден предлог.
И най-важното според мен, в тези снимки е показано че не съществуват мироопазващи мисии с оръжие и власт в ръце. Щом си грабнал пушката вече си престъпник. Войната следва да бъде обявена извън закона и на нея да се глада като на престъпление срещу човечеството, каквото всъщност и е. Винаги съм мразил високопарните думи - патриотизъм, отечество, защита на демокрацията, говоренето в общ план например - ни ще се изправим, ние ще дадем отпор, ние ще възстановим мира, аз ще изпратя армията да въведе ред. смисъла е винаги един и той е унищожение на чужди и свой, престъпление срещу човечеството.
цитирай
4. анонимен - струва ми се, че
07.02.2011 20:07
На господин Григор Симов вече са му ошили кюлафа - чакаме го само той сам да си го сложи - разбираме, че за него е съвсем нормално и правоверно действие да се пребиват до смърт, да се унижават и да се осакатяват жените от най-правоверните и любимите му ислямски приятели - и това, само защото имат дързостта да не предават никому първият от най-всичките Божии дарове - свободата на човешката воля и личния избор - и тъй както Божият Син Иисус Христос е казал - към това и аз, моя низост, сега се присъединявам :

ГОСПОДИ, ПРОСТИ ИМ - ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ !

Дано да ви прости Господа за варварското безразличие и за службата ви в името на икуменизма - съзнателна или не!

И Бог ще благослови и овъзмезди мъките на всички хора по света, без да ги дели - за разлика от вас, господин Григов Симов! Защото блажени са всички мъченици - даже и да не са мъченици за вярата! А вие - щом така упорито вървите по пътя на лукавия и си позволявате да делите хората и сам да ги съдите - нека Бог, нашият съдник на небето, ви опрости греховете! И дано да се покаете някой ден! И дано да прогледнете някой ден и да спрете сам да вършите тази варварщина! Дано сам да се убедите какви варвари служат на икуменизма! Защото знайте, че един ден - и той никак не е далече - Господа наш, Иисуса Христа, ще победи икуменизма и всичките му бесове, които сега така здраво са ви оплели! Опомнете се и знайте, че все още има надежда за вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375353
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930