Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 19:39 - Защо мюсулманките са подложени на унизителни атаки, да се разголват принудително? Автор: atila
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8470 Коментари: 25 Гласове:
1

Последна промяна: 02.02.2011 21:13


Много странна психологическа картинка са западняците. Държат мюсюлманите в изолация. Не им позволяват да развиват културната си идентичност, по начин приемлив и за двете страни.
Религията им споменават изцяло с враждебна насоченост. Където има насилие или убийства, винаги намесват името на Исляма, изграждайки му образ на зла религия, но съвсем умишлено не запознават читателите и зритилите на "свободните и независими" медии с устоите на Исляма. С вярата на Мюсюламните, без тенденциозност и силна предубеденост. 

image

Не се правят дори бегли опити за да се разчупи това статуково, наложено от (господарите на) медиите. Но инак се сърдят и протерстират като малки деца, че Мюсюлманите не искат да възприемат западните им "кристални ценности".

Разбираемо е защо се прави това - исляма да се предсатвя винаги в светлината на агресията и насилието...
 
...Западните общества, налагат представи, пречупени през тяхната призма за права на жените, по изцяло католико-феминистичен начин. Но инак се сърдят и протестират че Мюсюлманите се били маргинализирали, по тяхна формула на самоизолация, и по никакъв начин не могат да въздействат за интеграцията им.

Казват че Хиджаба (забрадката) бил нарушавал правата на жените.
Предпочитам да гледам жена с Хиджаб, понеже има осанката на целомъдрена и смирена жена. А не да гледам разголени жени, или жени носещи се като долнопробни проститутки, но инак се имат за целомъдрени и интелегентни, а изпадат в една много смешна абсурдност, като им се каже че са си точно такива, заради облеклото им, и заради поведението им на леки жени.  Тогава се надига вой до небесата, как може така да им се говори на такива жени, с тези мръсни цинизми, а простата истината е, че им се казва самата истина в очите, че това не са изобщо никакви права на жените, а е безумна експлоатация на женското тяло и неговата красота и обаяние.

Но явно някой хора и общества, са се нагълтали със съвременната отрова за разкрепостеноста и феминизма, и никаква противотрова не им помага, не защото противотровата не действа, а защото те самите не желаят да приемат протиоотровата за да се излекуват от недъзите си.

Не случайно е казано от много по-мъдри от нас хора, че пътят към ада е осеян с добри намерения.

И всичкото това го имат за права на жените. Да се експлоатира женската красота и голота, по начин крайно унижаващ човешкото достойнство, и да ги смятат хората за развратни.  
Било нечувано престъпление жената да ограничи достъпа до себе си, закривайки части от тялото си. Но било право на жената да е обект на сексуална похотлива мисъл и агресия.

Хайде, разбирам лицемерието на западналото общество и неговия морал, че лицемерието им е станало втора културна самоидентичност. Но изобщо не мога да приема, щом те са лицемери и са тръгнали към дъното, защо така яростно държат и други да ги последват в похода им към пропаста и бездната.

На някои хора им харесва дъщерите им да бъдат постоянен обект на похотливи пожелания, и на неконтролируеми нагони, и да са обекти на сексуална агресия. Но след това лицемерно се питат, защо психопатите и сексуалните маниаци и насилници, се били множали тревожно много.

Ами нека тогава проблемът да се ограничи само до тази категория хора, захвърлили си морала на сметището. Но да не подвеждат и останалите, в техните криви пътеки, защото това изобщо няма да им се позволи от консервативните среди в този свят, независимо каква религия изповядват.

Защото има и много християнки, които се носят доста консервативно и си закриват телата, че и лицата дори. Но това не се счита за акт на нарушаване на правата на жените, а се гледа постоянно в Мюсюлманския Хиджаб.

Ами то проблема тогава, не е в тази категория хора, изповядващи Исляма, като своя вяра на сърцето си. А е в провокативноста на поведението на едно сексуално западно мнозинство, за сметка на целомъдреното нежно малцинство - жените мюсулманки, които са подложени на унизителни атаки, за да се разголват насилствено и принудително, за да им се били спазели правата на тези жени, отказващи телата им да са машина за правене на пари (и инструменти за развращаване).




Гласувай:
2



1. boristodorov56 - Всеки сам разполага със тялото, ума и себе си. Това е естествено човешко право! То не може да бъде в противоречие с Плана на Бог за нас, нали?
02.02.2011 20:03
Приятелю, нищо не може да замени личната свобода и право на избор - дори религията.
По-скоро усилията трябва да се насочат към провокативното начало, но и то е позиция и следствие на избор.
цитирай
2. bogolubie - Виж това:
02.02.2011 20:29
http://zahariada.blog.bg/novini/2010/10/14/shokirashti-snimki-kak-na-iztok-myjete-nakazvat-jenite-18.619984
цитирай
3. grigorsimov - Внушенията, че всеки сам си е Господ, са от лукавия и слугите му.
02.02.2011 21:31
Значи, когато е в посока на развращаване, всеки може да прави каквото си иска, но когато въпросът е за запазване на вярата в Бога и обективната човешка нравственост, тогава прословутите човешки права на значат нищо. Тогава насилието и принудата са "акушерките на историята". И не си мислете, че този сатанински лозунг е само на Маркс! Не, този лозунг, макар и завоалиран, е на юдомасонския запад, а вече и на целип свят.
Припомням ви Христовите думи: – "Княз на света е дяволът", и обръщението на Христос към юдейските свещеници и старейшини: – "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, понеже е лъжец и прародител на лъжата"!
Войната но злото срещу народите на света е още от предисторичеки времена, но ви препоръчвам, ако не ви е безразлична съдбата на България и света, да попрочетете наличните документи, започвайки от Словото на равина Райхорн, от средата на 19-ти век; 24-те тайни протоколи; Прогнозата на Дълес от 1945 г.; Речта на равина Рабинович, от 1952 г., и ако това не ви е достатъчно да разберете на къде отива света, няма да има смисъл да четете повече.
цитирай
4. bogolubie - За жалост никой не разяснява нищо за духовете.
03.02.2011 13:28
Гениалният Ботев позна своя човешки дух, но не узна нищо за Божия Дух. Такива са и хилядите наши православни миряни. Не се разкрива лицето на Бога и това ги прави полувярващи. Това е и причината да боготворят тези, които не са богове. А много са тези, които сами себе си чувстват като такива. Солта се е обезсолила. Имаме право да избираме, да, но незнаейки пътните знаци по Пътя към истинската свобода, дарена ни от Бога и вечния живот, ни очаква само гибелна катастрофа. Нищо друго.
цитирай
5. анонимен - кажете
04.02.2011 13:28
Съжалявам, че съвсем без връзка, но - използвам случая на скорошна статия, за да метна топката силно и надалече... тоест:

Какво ви е мнението за това?

http://ivofranz.blog.bg/

Въпрос с отворен получател. Надявам се все пак да предизвика някакъв интерес и да породи някакви мисли и коментари.
цитирай
6. grigorsimov - На анонимните 5 и 6:
04.02.2011 14:37
Когато примерно на мен ми дойдат гости - мюсулмани, няма да ми мине и през ума да не ги пускам вкъщи, понеже между тях има забулена жена или някой е облечен, не както нас - българите.
А какво търсят толкова много мюсулмани в християнските страни?
Подгонени от войни и мизерия в ограбените им страни, те търсят спасение в по- мирно място, както всеки би направил. А защо не попиташ, какво търсят американците (барабар с които са и нашите "рейнджъри") в Ирак и Авганистан, и колко милиони невинни хора са избили в тези страни. И не само там, но навсякъде. Та: първо се създават непоносими условия за живот в страните извън Европа и САЩ, за да бъдат принудени огромни маси народ да търсят спасение, където и да е, и второ: това е и целта - да се заселват азиатци и африканци в Европа, за да се претопят постепенно европейските, арийски народи.
И трето: Т.н. война против тероризма, е война на евреите - сатанисти (със средстватва и жива сила на християнски страни), срещу всички народи в света, и само на първо време - срещу мюсулманите! И точно затова е тази световна антиислямска пропаганда, която съвсем не изхожда от християните, а от враговете на човешкия род - юдомасоните - сатанисти, чийто символ е и окото от върха на пирамидата, в еднодоларовите банкноти.
А на анонимния 6, с когото "и двамата знаем, че ти не си никакъв страдалец или борец против комунизма.Лично Господин Георги Жеков...":
Еми, господине, щом много знаеш, не пиши анонимен, и публикувай "документите дето ме уличават в предателство и позорно бягане на запад..."
Такива като теб и Жеков, можете да оплювате всички, но само когато не може да ви се отговори, и когато "не сте си намерили майстора" - т.е. който да ви постави на място.
Ето ти трибуна и тук, където, както виждаш, не ти трия глупостите, а чакам доказателствата за обвиненията ти.
А че "мюсулманите и християните били непримирими врагове и не можели да съжителстват мирно", е една от многото пропагандни клишета - уловки на юдомасоните - наще враго
цитирай
7. grigorsimov - Продължение на коментар 8:
04.02.2011 15:04
"Т.н. война против тероризма, е война на евреите - сатанисти (със средстватва и жива сила на християнски страни), срещу всички народи в света, и само на първо време - срещу мюсулманите! И точно затова е тази световна антиислямска пропаганда, която съвсем не изхожда от християните, а от враговете на човешкия род - юдомасоните - сатанисти, чийто символ е и окото от върха на пирамидата, в еднодоларовите банкноти."
И както днес, войната срещу мюсулманския свят се върши със средстватва и жива сила на християнски страни, така и преди много векове, войната на юдеите - талмудисти - сатанисти, срещу християнството, е водена, първо със живата сила на арабите - мюсулмани, а по-късно, и със живата сила на турците - мюсулмани. Но идеолозите, финансистите и съветниците им, са все едни и същи - евреите - мафиоти - банкери.
Какви интереси мислиш са имали арабите да завладяват днешна Испания, и от какъв зор турците ще тръгнат да завладяват Европа? – По природа, всекиму е най-добре там, където се е родил, и без някаква принуда няма да тръгне на смъртен бой, за да завладява далечни чужди земи.
– Кои, мислиш, ако въобще мислиш, са били търговците на роби, по време на всички войни, вкл, войната на турците срещу балканските народи? И кои са били търговците на роби, които са ловели негрите в Африка и са ги продавали в Северна и Южна Америка? Те, търговците на роби, са били винаги едни и същи, макар и да са се представяли за арапи, или за каквито и да е други!
Просто в никоя друга основна религия, освен юдейската, не е допустимо, нито робството, нито лихварството.
Така че, тези дето от доста време проповядват антиислямизъм в България, както пиша и в книгата си "Срещу течението", са злодеи - манипулатори, а вярващите им са заблудени жертви, неосведомени, манипулирани наивници.
И тук подчертавам твърдо: Турската държава, особено след т.н. "Младотурска революция", се владее изцяло от скрити евреи, които на запад се наричат криптоевреи, а в Турция - дьонме, начело с Кемал "Ататюрк"!
цитирай
8. анонимен - до анонимен 12
04.02.2011 23:29
"нима човек има нужда от доказателства, че религията, която в предвод БУКВАЛНО означава РОБСТВО, ПОКОРСТВО - е изключително здраво и чисто логически базирана на юдейския сатанизъм?"
Да, господине или госпожо, Човек ИМА нужда от доказателства. Чел съм Корана и на български и в превод на чужд език и никъде, повтарям НИКЪДЕ, не съм срещнал нито дума, нито намек за сатанизъм. Нищо подобно!
И ще ви кажа също, че съм православен христянин и вярвам в Бог и в неговия Син и Месия Исус!
Останете със здраве и, ако можете, не сейте омраза между хората.
цитирай
9. grigorsimov - на недоумяващия анонимен 12:
05.02.2011 10:40
Връзка между исляма и юдаизма има, както има и между християнството и юдаизма, но...
Ислямът е моделиран и използван от юдеите за борбата им срещу християнството и срещу арийските народи. А днес християнските страни и народи се използват за борба срещу исляма, но и в двата случая, от тази сатанинска взаимовръзка с юдеите, нямат полза, нито мюсулманите, нито християните, но взаимно се унищожават, по волюта на самозваните световни господари. И почти всичко това което приемате така лековерно за истина, е измама и лъжа, особено - съвременната пропаганда срещу исляма.
Бъдете сигурен, че утре с още по-голяма злоба и ненавист ще се води война срещу християнството, и в тази война ще се използват днешните пропагандни внушения, че днешната им война "срещу тероризма" (а всъщност - срещу мюсулманите) била война на християните срещу мюсулманите!!
Жертва сте на лукава пропаганда, за което не сте пряко виновен, но и наивността и неосведомеността водят до големи грешки и грехове.
И най важното за нас българите, което и вас така силно ви тревожи: Не са мюсулманите нашите врагове, а юдомасоните. Те са, онези, които са внушили и наложили провеждането на насилственото преименуване на мюсулманите в България, и на техните отдавна починали деди!
Делата се преценяват, не по лозунгите, а по резултатите! Какви са резултатите, в края на краищата, от злодейското насилствено преименуване? Резултатите са: взаимна омраза, отчуждение и загубено доверие - за векове.
и ако наистина искаме да браним всичко българско, за слава Божия, – то от речника и от делата ни ни трябва да изчезнати всички мисли за омраза, насилие и лъжи. Защото никое добро дело не се постига със зло. А лъжите и предизвикваните от тях заблуди, са главните признаци на злото.
А джихадът, с който така умело се спекулира, се отнася до защитата на родните огнища и на близките на мюсулманите, а не за нападение над невинни народи!
Вижте и следващия ми кратък коментар!
цитирай
10. grigorsimov - Ето едно мое кратко заключение, как да отстояваме свободата, истината и правдата:
05.02.2011 10:45
...На нечестивите сили можем да устояваме, само ако: мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".

цитирай
11. анонимен - корана и неговата бесовщина
05.02.2011 23:52
Моя грешка - не вие, а един друг анонимен беше "чел преводи на корана" - но това е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! НА ЧОВЕК НЕ МУ ТРЯБВА ДА ЧЕТЕ КОРАНА, ЗА ДА СИ ЗНАЕ СОБСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И ДА ПОМНИ ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД, ДА ПОМНИ БАТАК И ДА МУ Е ЯСЕН ЦЕЛИЯ ИСЛЯМ! НЕЩО, КОЕТО САМО МОГА ДА СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ВИЕ НЕ ОДОБРЯВАТЕ!
цитирай
12. анонимен - Ето какво казва Исус Христос в Ев...
06.02.2011 09:37
Ето какво казва Исус Христос в Евангелие от Йоан 14 глава, 6 стих: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.

С тези думи Той директно отрече всички останали религии и идейни системи.

Ако Исус беше сред нас като човек сега, би бил осъден за политическа некоректност, религиозна нетолерантност и разпалване на религиозна омраза.

Днешното европейско общество е забравило християнските си корени и се е отдало на една фалшива толерантност към всякакви идеи и религии. По тази причина ислямът превзема Европа (в някои коментари по света авторите сатирично наричат нашия континент Еврабия).Ислямът е виновен за всичко.Мюсюлманите са виновни за положението в което се намираме.
цитирай
13. анонимен - 5, 11, 12 ...
06.02.2011 15:23
Съжалявам - но на вас - 8 и 15 - НАИСТИНА НИЩО не ви е ясно - и трябва ОЩЕ да ви обясня :::

Ние, Православните Християни - НЕ СМЕ католици и НЕ СМЕ протестанти, защото НЕ СМЕ юдеохристияни - не сме подвластни на християноподобни ереси - а ние сме точно Християни - съответно какво правят католици и протестанти в чуждите държави :::

1. Това си е ТЯХНА работа и на ТЯХНАТА съвест! Бог вижда и Бог съди!

2. Ние нямаме НИЩО общо с делата на еретиците - защото от еретиците не можем да очакваме да разбират и да спазват Волята Божия - това си е изцяло тяхна воля - Бог е дал на всички човеци свободна воля и право на личен избор!

3. Това, че в тези държави е разпространен исляма - В НИКОЙ СЛУЧАЙ НЕ ОПРАВДАВА ДЕЛАТА ИМ И НЕ ОПРАВДАВА ГЕНОЦИДА, КОЙТО ВЪРШАТ - НИЕ, ПРАВОСЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ - НЕ ВЪРШИМ ГЕНОЦИД - А СЕ ВЪРШИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАС - АКО ВСЕ ОЩЕ ВИ Е ТОЛКОВА ТРУДНО ДА ПРОУМЕЕТЕ ТОВА. ТОВА, КОЕТО КАТОЛИЦИ И ПРОТЕСТАНТИ ВЪРШАТ В ИСЛЯМСКИТЕ СТРАНИ, СА ГРЕХОВНИ ДЕЛА И НЕ ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА СВЕТОТО НИ ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО - ЗАЩОТО Е ГРЯХ НЕ САМО УБИЙСТВОТО И НЕ САМО ЧОВЕКООМРАЗАТА, А ГРЯХ Е ДА СЕ НАЛАГА СВЕТОТО ХРИСТИЯНСТВО СЪС СИЛА, ЗАЩОТО ТОВА ЗНАЧИ НЕЗАЧИТАНЕ НА СВОБОДНАТА ЧОВЕШКА ВОЛЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН ХОРАТА НЕ МОГАТ САМИ ДА ПРИЕМАТ СВЕТИЯ ДУХ И НЕГОВАТА БЛАГОСЛОВИЯ - БЕЗ САМИ ДА СА ГО ПОИСКАЛИ.

4. ЛИЧИ СИ, ЧЕ ВИЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ХРИСТИЯНСТВО И НА ВАС ВИ Е ПЪЛНА МЪГЛА - СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА ВИЖДАМ, КАТО ВИ ЧЕТА "РАЗСЪЖДЕНИЯТА" ! ПОВТАРЯМ - КАТОЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТАНТИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА НАЛАГАТ ХРИСТИЯНСТВО НАСИЛА, ВЪРШАТ ГРЯХ, И ТЕ САМИТЕ - ДОКОЛКОТО НЕ РАЗБИРАТ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПОВЯДВА ХРИСТИЯНСТВОТО - ПО ПРИМЕРА НА БОЖИИТЕ АПОСТОЛИ - НЕ СА НИКАКВИ ХРИСТИЯНИ И ДАЖЕ ТОВА, КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛАГАТ И В КОЕТО САМИ ВЯРВАТ - НЕ Е ХРИСТИЯНСТВО - А ЮДЕОХРИСТИЯНСТВО И ТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ХРИСТИЯНСТВОТО И СВЕТОТО ПРАВОСЛАВИЕ!

5. ЗАЩО САМ СИ ПРИПИСВАТЕ ГРЕХОВЕ, КОИТО НЕ СТЕ ИЗВЪРШИЛ? ЗА МЕН ТОВА Е БЕЗУМИЕ И ВИЕ СТЕ ПОДВЛАСТЕН НА ЛУКАВСТВО - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - ЗА ВАШЕ ДОБРО Е!
цитирай
14. анонимен - Отговор за 18 и 19
06.02.2011 16:04
Не знам дали си заслужава, но имам малко свободно време и ще отговоря накратко.
Първо - за кланетата - не удобрявам кланетата нито в България, нито в Армения, нито където и да било. Вие за идиот ли ме взимате, та досаждате с подобен въпрос?
Второ - този, който е чел нещо на 1000 езици ще да е пропуснал най-важните цитати, а този, който не го е чел дори на родния си език, знае най-важното :) Подобно твърдение не заслужава коментар;
Трето - огромната част от арабите знаят арабски, а тези, които не могат да четат, го слушат в оригинал, когато отидат на техните си служби - т.е. Коранът е толкова скрито и тайно писание, колкото и Стария и Новия завет.
Четвърто - еретиците Християни са лоши, а ние Православните правоверни не избиваме никого. Да, попитайте Поляците за добрините, които са видяли от Православните Руснаци през последното хилядолетие. Ако приемете, по силата на фактите, че и Православни държави са вършели зверства, то аргументът ви се оказва измислен. А ако все пак решите, че само ние, Православните Българи, сме истински вярващите и безгрешни, а не и останалите православни гърци, сърби, руснаци, украинци и т.н. то ще ви предложа да потърсите информация, която е сравнително лесна за намиране, за зверствата на българските окупационни войски през двете последни войни.
Пето - странно е, че ви се струва, че написаното от вас би ме насочило към размисъл за мое добро. Да, подобни мисли водят до размисъл, но този размисъл е с горчив привкус и по темата за безкрайноста (на човешката глупост и ограниченост). Но, от последните ви думи изглежда да сте добронамерен, за което ви благодаря.
цитирай
15. анонимен - 5, 11, 12, 18, 19...
07.02.2011 21:07
Нима не ви е ясно как всички съседни на българската ни държави бълват и не спират да бълват какви ли не лъжи и богохулия спрямо нас, българите и нима по този начин не ни превръщат неволно в мъченически народ, в най-изстрадалия народ на света? Народът, който ако след това сам поиска да бъде Божи народ или по-скоро да се ВЪРНЕ към Бога, както и винаги досега - ще си ВЪЗВЪРНЕ и Божията благословия и ще успее да надделее над лъжците и богохулниците за Слава Божия и така сам ще даде пример на всички човеци - за да припомят пътя към Бога! Малко ли мъченици паднаха в праведната, от Бога благословена борба и отбрана на българския народ за свобода, мир и разбирателство между хората? Малко ли, че сега ние да охулваме делото им и да предаваме Неговата святост и по този начин да богоотстъпваме? Нима не ни е ясно какви лъжи се фабрикуват по всички съседни държави за нас българите - че сме били "окупатори, престъпници" и не знам какво още ГЛУПОСТИ И БЕЗУМИЯ ? Докато светите наши деди се бореха само за свобода и равноправие. Докато СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЛЪЖЦИ ВЪРШЕХА ЗВЕРСКИ ДЕЛА ВЪРХУ НАШИТЕ КЛЕТИ БЪЛГАРСКИ МЪЧЕНИЦИ, КОИТО ОБВИНЯВАТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕХОВЕ ! И не ни е срам да поругаваме техните мъки и тяхното дело ? Бог да опази !!! И докато ние - съвременните българи - продължаваме да живеем богохулен, безбожен, бездуховен и консуматорски живот и да скверним Паметта и благословията на всички наши предци и Свети отци Български - кой народ ще изкупи греховете на всички други? Друг народ, по-духовно извисен от Българския - да виждате на хоризонта ??? Лично аз, нито съм видял, нито ще видя някога! И нима Българската Православна Църква - единствена от всички други околни - не остана до последно вярна на Бога, нима не се поддаде на всички изкушения и не удържа и преди робство, и по време на робство, че даже и след това - след възстановяването на свободната Българска държава - та чак в последните 50 робски години на комунистическо робство - не започна и тя да се покварява?
цитирай
16. анонимен - аман от ограничени символи!
07.02.2011 21:25
И ние какво правим през това време - сами си надяваме ярема и живеем робски живот по пътя на смъртта - следваме примера на безбожните народи около нас, вместо НИЕ сами да ги водим и да ги упътваме? И нима не посветихме цялата наша освободителна борба и защита на нашия Български дом - на Бога и не я водехме с Неговата благословия, за разлика от всички наши противници? И нима не ни закриляше Божията благословия във всички битки и по всички бойни полета - където се защитавахме от поробители и за права и свободи се борехме? Нима богохулниците не се страхуваха да срещнат във битка Българския войник и не изпитваха панически ужас. И нима така и не се поучиха до ден днешен - вместо да вземат пример от живота и обичаите на Българина - да не ламтят за чуждо, да не завиждат, да не крадат и да градят сами своето - да живеят в мир и разбирателство едни с други и със своите съседи - по примера на Българина? И нима ще има кой да ги научи, ако ние Боголюбивите, честни и верни Български души - не спрем да се оглеждаме да водачи, вместо сами да поведем другите след нас - вместо сами да вземем безбройните примери на нашите смирени и мирни предци и не заживеем така, както винаги сме живели досега - в мир и разбирателство помежду си, с вяра и упование в Бога, в любов към наши и чужди - защо не го правим? Вместо да затъваме в безкрайното блато на бездуховността, безбожието и консуматорството, което не само, че нищо не ни носи - а всичко ни взима - и погубва душите ни - прави така, че ние вече да не ПРИЛИЧАМЕ НА БЪЛГАРИ! И докога ще продължаваме да си траем, кога ще преоткрием най-накрая самите себе си, кога ще заживеем отново със Бога, когато ще полетим отново по Пътя на Живота? Кога ще избавим и всички човеци покрай себе си? Когато сами го поискаме!
цитирай
17. анонимен - и вие сам доказвате
07.02.2011 21:29
Че страшно е да не си знаем историята и да сме загубили родовата си памет - но още по-страшно е, когато даже и Словото Божие не успее да ни изведе от мрака - пример за това сте вие и много други - моля се всички да прогледнат !!! Всички Българи най-вече - моля се за Слава Божия !!!
цитирай
18. grigorsimov - На анонимен:
07.02.2011 22:24
Вместо да правиш глупави анкети, "кой одобрява турските зверстав", - прочети "Какво са направили евреите за падането на България под турско?" (и кой реално е вършел и е отговорен за зверствава), на адрес:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/01/16/kakvo-sa-napravili-evreite-za-padaneto-na-bylgariia-pod-turs.668807
А за папагалското ти повтаряне на обвиненията към мен, на Жеков, много ясно ти писах по-горе, че няма да трия глупостите ти, ако до утре не напишеш конкретни факти. Не го изтрих веднага, само заради читателите ми. И естествено, на следващия ден го изтрих.
Но ако ти харесва и ти доставя удоволствие, продължавай да си пишеш каквото желаеш. Обаче, ако реално те интересуват фактите, а не болни измислици, потърси из интернет - факти и спомени за мен, от политически затворници, и специално - за "Независимото дружество за защита правата на човека".
А аз няма да се цапам да ти отговаарям многословно и документално, понеже съм описал всичко съществено - за 13-те години затвор, за шестте ми присъди от ДС, за изселването ми в Добруджа - заради Откритото писмо - апел, за човешки права; за Независимото дружество, за България и за света в който живеем. Там съм описал всичко за мен и всичко онова, което зная за Дружеството.
Книгата ми се разпространява предимно в интернет на адрес:
http://eltimir.ucoz.ru/load/sreshhu_techenieto/3-1-0-34,
И се моли на Бога да ти прости тежкия грях, че публично обвиняваш, без да знаеш какво и кого, и без да си даваш сметка за постъпките.
А и аз моля на Бога да ти прости - независимо дали го правиш от незнание или умишлено.
цитирай
19. анонимен - все пак ви благодаря
09.02.2011 17:00
Че имате чувството и откритостта да отговорите и тъй както излях обширни и пространни обяснения от историческа гледна точка по-горе - независимо дали изтрити или не и няма значение по какви причини - това само идва да ви покаже, че откакто влязох тук, целта ми не са "обвинения" към някой - без значение към анонимни или към вас лично, целта ми не е да водя някакви безумни войни по интернет и ви уверявам, че когато реших да пиша тук, имах към вас коренно различна нагласа и очаквания, но когато попаднах случайно и прочетох тази статия, реших да подходя доста търпеливо и след като не последва никаква ответна реакция - преминах към активно разсейване на съмненията си - което и имах НАИВНОСТТА да си мисля, че със вас ще постигна - но ето, че не се получи - а точно обратното.

Държа да подчертая, че тъй като общуваме само по интернет - както се казва - никой не познава никой и затова и запазвам анонимността си, защото хората, без да се познават лично, не знаят на кой могат да вярват! Много добре знаете, че така е навсякъде из интерет - върлуват всякакви виртуални герои и агенти-слушалки - бих се съгласил, че вие няма как да сте сигурен дали и аз самият не съм подобен мътен субект - но пък затова и се надявам някой да оценява по достойнство това, което пиша тук и да проумява целта, с която го пиша. Но даже и без да се познаваме лично - ви уверявам, че между зверствата на турци и комунисти никога не съм правил никаква разлика и комунистите оценявам дори като още по-големи изроди и българоубийци, защото за разлика от турците - те не са врагове, а предатели на своите! Същите тези са измисляли на времето идиотските туркоугодни глупости за "туркомонголския" произход на Българите, с които лъжи после усъмнаха пълни и всички учебници по история и с които лъжи беше заразено за доста дълго време и моето съзнание в по-ранна детска възраст. И само на база на действията на комунистите и търсенето на истината за тях, съм формирал мнението си за тях с течение на времето.
цитирай
20. анонимен - ...
09.02.2011 17:27
За допълнение :

Макар и да не се познаваме лично, ви уверявам, че твърдо вярвам, че Бог ще въздаде справедливост за родопредателите и безбожниците-атеисти - комунистите и всичките им кощунства и зверски дела! Много силно се колебая дали изобщо заслужават опрощение на греховете си - но Бог вижда и Бог съди!

Така че, за продължение - по същия начин не мога да вярвам и на "обвиненията" на други анонимни тук, защото както казах - не мога да вярвам напълно на никой по интернет, но все пак дойдох реших да пиша тук с доста по-високи очаквания към вас в самото начало. Тогава още реших първоначално и да не вярвам на очите си, но съжалявам - след това вашата слепота и безразличие ме провокираха!

Искам само да ви обърна внимание на едно нещо, което е изключително важно и полезно нещо, което един Християнин трябва да знае и всъщност, човек ако наистина се има за Християнин, би трябвало да го знае, поне за да се предпази сам, а оттам да може да бъде полезен и на другите - един Християнин трябва да знае, че сега, във времената на ислямската експанзия, успоредно и с юдейска хитрост и изкусност започва да се гради, разпространява и внушава учението на икуменизма, което ще е последната напаст пред същинското Второ Пришествие.

Точно това, че вие тук защитавате "морала" на хора, които съвсем религиозно пребиват жените си всеки ден или ги осакатяват само ако не им се "подчиняват" - това ме провокира и това ме накара да се запитам - нарочно ли го правите или пък напротив - вие сте в дълбините на един непрогледен мрак? Даже, може би неволно, но правите опити сам да убедите себе си, че едно "малко" насилие може да се оправдае като отговор на едно огромно насилие... не знам дали съм прав - но ви уверявам, че ако това е така - вие ставате подвластен на много изкусно лукавство и затова искрено се опитвах да ви помогна! Нима не искате да спрем фанатизма по света и всички междурелигиозни войни? Но НЕ като се поддаваме на лъжите на икуменизма - а като започнем активно да СЛУЖИМ на Бога!
цитирай
21. анонимен - коя друга "религия"
09.02.2011 18:46
...може да се сравни с висотата и духовния мир на Християнството? И коя друга "религия" може да претендира за "свето писание", което не само съдържа мъдрост и цели да води и извисява духа, но съдържа и такова огромно количество пророчества, колкото нашето Свето Евангелие Господне? Нека пазим Бога за самите себе си, нека сами Му служим - но това не означава ли да се опитваме и да помагаме на другите и да просвещаваме другите? Не със сила, не със задължение - но със смирение и с личен пример да се доказваме пред тях, да ги упътваме в дълбините на духовното разсъждение и евентуално да успяваме и другите около нас да убеждаваме, да ги накараме да се замислят? Защото без те сами да се замислят за нещо, без нещо сами да направят, няма да могат да тръгнат по Пътя към Небесата и да се откъснат от заблудите на лукавия, а нали ние не искаме около нас човеците да останат вечно в неговия плен? И дано Бог ни помага винаги, когато искрено се опитваме да помогнем на другите да се върнат по Пътя към Него, да споделим със тях Неговата благодат...

Освен това - искрено се надявам да съзрете икуменизма, който все още тихо, но все по-видно настъпва по света иззад грозната сянка на ислямската експанзия - и искрено се надявам да не им се поддаваме - всички ние, които ако сме достатъчно посветени в Словото Божие - ви следвало не само да се предпазим от тези изкушения, но и да предупредим другите около нас да останат верни на Господа наш Небесен и на Неговия Син Иисус Христос! Не знам дали много хора го забелязват - но вече по света е пълно с всякакви фалшиви разновидности на Христовото ни учение, които най-вече произлизат от католическите и протестантските държави и оттам се разпространяват по цялата земя - с тези изкусни лъжи именно лукавия цели да отклонява все повече и повече души от Божия Покров и Благословия - точно затова и аз твърдо призовавам да останем верни на Светото ни Българско Православие и Българите, най-накрая - и сами малко да си повярваме!
цитирай
22. анонимен - и накрая
09.02.2011 19:11
Ви благодаря, ако съзряхте грубата арабско-ислямска пропаганда в онази статия и бруталността, с която тя под "правдоподобен" предтекст на ужасяващите снимки, показани в нея - целеше да "оправдае" отношението на "правоверните" мохамедани към жените им и едва ли не да ги изтъкне като "изключително морални" за сметка на западните варвари и действията на окупационните войски в мохамеданските държави - които наистина са варвари - но не по-малко от тях самите - които разпространяват подобна пропаганда - а не в сравнение с техните жертви! И ви благодаря, ако затова вие изтрихте тази статия - съжалявам, ако там прибързано ви обвиних в сляпа вяра на ислямистката пропаганда и се подведох, че така вие сам се опитвате да делите хората! Защото поне авторът на тази статия, със сигурност това и цели! Съжалявам, защото наистина се подведох, че сам лобирате с онова мъгляво съждение за кюлафа едва ли не за съвсем "нормална и добродетелна" ислямизация на хората - защото точно това беше явно изкусно замаскираното послание на автора на статията! Бог да прости моя низост и моята глупост! Но аз говоря тук само със цел и само за помогна на хората да се върнат към Пътя към Бога - и затова призовавам всички ние - за Слава на Светата ни Българска Православна Църква и Слава Божия - да останем верни на Спасителя ни Иисуса Христа и да не се поддаваме на изкушенията на робския ислям и лукавия икуменизъм! Защото повярвайте ми - в момента и по юдеохристиянските държави, където лъжехристовите ереси протестантски и католически властват, и по ислямските държави, даже със сигурност се опитват вече и по православните държави - да настройват хората едни против други и по този начин тепърва започва с юдейска хитрост и лукавост да се гради лъжовното учение на икуменизма по света! Със сигурност сте чувал, например - за "ню ейдж", за "новата световна религия" из юдейските планове и т.н. Но с Божия помощ - ние Българите, трябва да устоим и можем да ги победим!
цитирай
23. анонимен - защото
09.02.2011 19:37
Повтарям - блажени са всички мъченици и техните страдания пред очите на Бога и независимо от всичко - те няма да бъдат пренебрегнати! В никой случай не са виновни чистите духом - в случаите, в които са измъчвани и изтезавани - а грехове вършат низките духом, когато извършват насилие - без благословия Божия и не за самозащита или защита на Бога - а за богохулие и от собствена гордост и гибелно самолюбие! Така че - наистина няма смисъл да делим хората и аз, както и неколкократно го твърдях досега - голяма част от мюсюлманите по света са чисти души и без никакви зли помисли и блажени ще са затова те пред Бога - но нека не бъркаме - това просто не се дължи на исляма, ами се дължи само на народните традиции и предаването им в поколенията сред отделни народи. Един е нашият Спасител Иисус Христос - и Спасител на всички човеци по земята! Не са множество пътищата към Бога, а само един - чрез Него - за всички човеци - други твърдения, за съжаление, сме чували от икуменисти и заблудени души, но точно това означава да останем верни на нашия Спасител и да не се поддаваме на изкушенията! Но за целта, искрено се надявам да вникнем в дълбочина на Христовото ни учение, за да се убедим в правотата на Светото ни Евангелие и след това сами да тръгнем да проповядваме сред човеците Волята Божия - като сами я приемем за своя - за наше Спасение, и за тяхно, на всички човеци Спасение!
цитирай
24. анонимен - сега се сещам
09.02.2011 19:55
Пропуснах само да уточня - нима можем да оправдаваме злите дела на турци с еврейските и нима трябва да приписваме демонизма на исляма само на юдаизма? В крайна сметка, двете религии са доста здраво обвързани една с друга - личи само от това, че и двете се основават на злокобни учения, през които прозира демонизма на собствените им идоли ! Широко известно е, че турците-мохамедани и евреите-талмудисти отдавна си сътрудничат и никога не са имали особени дрязги помежду си - и нима има голяма разлика между "правоверен" ислям и "правоверен" юдаизъм! Надявам се да вникнете в правотата на моите твърдения, за Слава на Бога!
цитирай
25. анонимен - лудост
11.02.2011 11:10
Към анонимен - сега се сещам 09.02 19:55 -
Това мнение заслужава кратък коментар: "Парцалев, ти си луд!" както се шегувахме навремето (къде шега, там и истина) .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28369224
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930