Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 13:32 - Евреите извършиха нещо ужасно - Подпалиха Египетския музей в Кайро. eltimir.ucoz.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2703 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 08.02.2011 13:47


Дали опожаряването на Египетския музей в Кайро от юдействащи командоси няма нещо общо с факта, че на бял свят излязоха снимки като тази? Обяснения към въпроса няма да давам. Тези, които трябва да се досетят, ще се досетят.

Евреите извършиха нещо ужасно. Нещо особено гадно и непростимо. Подпалиха Египетския музей в Кайро. По заповед на демона на тъмата, наричан още "Змията, снасяща отровни яйца". След музеите на Ирак и Афганистан последваха музеите на Египет. Евреите унищожават историята на човешката цивилизация.
"Цивилизованият" свят мълчи.

image

Защо го направиха? По-точно защо им бе наредено да го направят?

За да заличат всякакав спомен за нашия истински произход. За да прекъснат пъпната връв с корена ни. А защо точно сега? Защото скоро, много скоро, само след броени месеци тези знания ще се окажат жизнено необходими за нас. Защото връзката с Корена ни ще се окаже единственота ни надежда за спасение. Единственият ни шанс да останем живи. Говоря за нас, хората. За разумните обитатели на земната суша.

Евреите първо извършиха това:

http://arhivar-rus.livejournal.com/242699.html

Не вярвайте, че са го направили египтяни. И въобще не вярвайте, че размириците в Египет са египетско или арабско дело. Те са поредната "Оранжева революция", този път в Арабския свят.  Сега бързам да пусна съобщението, а по-късно ще сложа снимки и ще го допълня. сега искам да знаете, че евреите влязоха в своята последна битка. Битка, от която няма да излязат, а отново ще влязат. Под земята.

 

http://eltimir.ucoz.ru/news/
.........................

"Ще заличим всичко спомени за миналите векове и ще оставим само онези, които са в наш интерес"! 
Цитат от тайните протоколи.


 

И неколко коментара:

NeDoVolen

Режимът в Египет бе проамерикански. И биха могли да извършат това без много шум. А защо стана при такава ескалация на напрежението?



 

Елтимир

Защото дори при проамерикански и произсраелски режим те не успяха да извършат онова, което вършат днес. Дори Мубарак не им позволи да унищожат следите от древната цивилизация на Египет. А изсраелските командоси в момента точно това извършват.


антихрист

То това опожаряване на египетския музей току що е станало, оттук насетне ще видим кой ще мълчи и кой не... В една неотдавнашна статия тук - Проект "Синият лъч", се споменава за нещо такова - за унищожаването на паметниците на религиите... Мисля, че това е описано подробно от Дейвид Айк, в - "Най-голяма Тайна", че скоро хората ще получат способности да виждат и в другите измерения, и тогава ще могат да виждат истинските "рептилски лица" на управниците по-света, и затова гущерите бързат да бележат всички хора с подкожен чип... защото дори и да ги виждат, няма да могат да направят нищо, тъй като ще са белязани вече... За мен лично заповедта за това опожаряване идва точно от гущерите зад океана... а евреите, както винаги, така и сега се показаха като отлични изпълнители на техните заповеди... Но спокойно, - и тяхното време ще дойде - гущерите ще се отърват и от тях, когато им свършат работата за която ги използват сега... толкова ли да са тъпи тези евреи, че да не могат да се усетят какво става и за какво ги използват...




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316412
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031