Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2011 22:18 - Хенри Форд - бащата на масовото автомобилостроене - за евреите и за протоколите им:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2334 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 11.02.2011 22:57


Единственото изявление, което се чувствам задължен да направя във връзка с протоколите е, че те пасват идеално на всичко, което става наоколо. Написаното в тях е намирало проявление в цялата история дотук и продължава в наши дни.

 

Какво да се прави, предвид господството на евреите в училищата и университетите?

Просто трябва да се открие и идентифицира източникът и природата на влиянието, което се упражнява в нашите училища и университети. Нека учащите узнаят, че трябва да направят своя избор между англосаксонското и юдейското племе. Нека те сами решат, когато определят принадлежността си, дали да следват пътя на Съзидателите или на онези, чията цел е да рушат изграденото. Понеже всичко това не е просто една тема за разговор. Единствената абсолютна и вездесъща противоотрова срещу еврейското влияние е да бъдат отворени очите на учащите се, за величието на тяхната собствена раса.

Често говорим за Бащите на нацията така, сякаш те са просто няколкото човека, сложили подписите си върху един велик документ, отбелязващ нова ера в свободата. Но Бащите на нацията бяха хора от англосаксонско-келтската раса. Тази раса се състои от мъже, дошли от Европа, носейки в кръвта си своята цивилизация и предопределението на съдбата. Мъже, прекосили Атлантика и създали нов свят върху пустия скалист бряг. Мъже, отишли на север до Аляска и на запад до Калифорния; мъже, покорили арктическите брегове и горещите тропици;  мъже, овладяли африканските диви равнини; мъже, населили Австралия и сложили ръка върху “вратите на света” при Суец, Гибралтар и Панама. Тези мъже, които създадоха всички правителствени институции и служеха зе идеал на народите през вековете; тези мъже не са получили нито своя Бог, нито религията си от юдеите; нито своята реч, нито съзидателния си гений. Ето кои са “избрания народ”! Избран от много векове да господства над света, като го изгражда все по-хубав и по-хубав, а не като го разрушава!

Но ето, че в училищния двор на тази раса, сред потомците на истинските “господари”, се появява един народ, който не може  да бъде причислен към никоя цивилизация, няма популярна религия, няма универсален език, няма постижения в никоя област  – освен в областта на “вземането на пари”! – и бива прогонен  от всяка страна, оказала му гостоприемство. Тъкмо този народ полага усилия да диктува на синовете на англосаксонците какво било необходимо да сторят, за да станел светът такъв, какъвто трябва!



НАЗОВЕТЕ ИМЕТО НА ВРАГА ! 

Ако нашите синове се вслушват в техния глас, призоваващ към сляпо бунтарство и разрушение, то е защото не съзнават чии потомци са и на коя раса са представители. Нека в нашите университети се говори свободно и до безкрайност се обсъждат  разни идеи, обаче еврейските мисли да носят етикета “еврейски”, а нашите синове да бъдат запознати с расовата си същност!
(Но университетите са собственост само на евреи!? - Г.С.)

 

Предупреждението вече достигна до колежите. Схемата на еврейската процедура вече е добре позната. А колко проста е тя! Първо, трябвало общественото училище да стане “светско” – тъкмо “светско” е точната дума, която евреите използват в този процес. Подготвяте съзнанието на детето, учещо в обществено училище, като натрапвате правилото, че въобще не трябва дори да се споменава, че културата и патриотизмът по някакъв начин са дълбоко свързани с принципите на англосаксонската религия. 
Дръжте го далеч от това – нито дума по въпроса! Внимавайте също да не излезе на глас дори и един звук, който би помогнал на някое дете да разпознае еврейската раса. Тогава вече, като сте подготвили по този начин почвата, можете да идете в колежи и университети и да се включите в програмата по “наливане в умовете” на презрение към всички англосаксонски традиции, запълвайки същевременно празнината с еврейски революционни идеи.

Това е той “либерализмът”, който еврейските оратори толкова прокламират. Проникнал в работническите съюзи, както и в университетите, той е покварил основните принципи на работата, вярата и общественото съзнание.

Доказателството е видимо от всички еврейски думи и дела. То личи и от усиленото прилагане на различните влияния, за да може еврейството да убеждава само себе си, че изпълнява своята “мисия” към света.

Атакуваният капитализъм е общество от нееврейски произход, нападаната вяра е християнска вяра, хуленото общество е англосаксонско; чрез тяхното разрушаване ще може да се установи властта на юдаизма.

Списъкът може да бъде продължен: влияние на еврейската идея върху англосаксонските спорт и развлечения, върху англосаксонското понятие за патриотизъм, върху англосаксонското виждане при усвояване на професиите. Еврейската идея прониква дълбоко и влияе върху всичките аспекти на живота.

“Е, хубаво”, бе чут да казва един лошо заблуден американски издател, оплетен в сложни договори за реклама с евреи, “щом евреите се справят, значи имат право да си вършат тяхното”.

Да, нека се съгласим. Ако еврейската идея е по-силна, ако способностите на евреите са по-големи, нека управляват те.

Това е вариант на друго едно изказване от нееврейски произход, гласящо следното:
“Че как щяло незначително малцинство от три милиона да управлява останалите сто милиона от нас?

Глупости!”

Да, нека се съгласим. Ако еврейската идея е по-силна, ако способностите на евреите са по-големи, нека управляват те.

Нека англосаксонските принципи и власт станат на прах под нозете на юдейското племе. Но нека първо двете идеи водят  борба, всяка под своя флаг и тази борба бъде честна !

Не може обаче да се говори за честна борба, когато в училищата, в университетите, в “евреизираните” църкви, дори във филмите, англосаксонската идея бива държана настрана от англосаксонците, под предтекст, че била “сектантска” или “кланова” – т.е. “родово обвързана”, или “стара и отживяла”, или пък друга – да речем, едва ли не, реакционна.

Не е честна борбата, когато еврейските идеи се представят като англосаксонски, понеже биват предлагани под англосаксонско покровителство. Нека наследеното от нашите англосаксонски бащи да достига свободно до синовете на англосаксонците, че да видим тогаз дали еврейската идея ще може да постигне триумф над него. Не, никога! Нито в университетската аула, нито в производствения цех. Еврейската идея никога не ще може да победи, докато най-напред хората, върху които се прилага, не бъдат лишени от възможността да се хранят с плодовете на тяхната родна култура.

 

Юдеите почнаха борбата. Юдеите предприеха завоеванието.

 

Хубаво. Добре. Но нека никой човек не се страхува от тях. И нека всеки настоява борбата да бъде честна. Нека и студентите, и идейните водачи знаят, че обектът под прицел е расата, която е построила съществуващата цивилизация, и която може да обещае бъдеще на тази цивилизация. Нека знаят също така, че нападащата страна в борбата е еврейска.

Това е всичко, което би било необходимо – да се знае! И тъкмо срещу него въстават евреите. “Не трябва да ни различавате от вас”, казват те, “и не бива да използвате обръщението “евреин”. Защо? Защото, ако еврейската идея не успее да се промъкне под чужда маскировка и произходът и не бъде възприет като нееврейски, тя просто е обречена. Докато англосаксонските идеи смело и открито изразяват същността и произхода си. Днес имаме нужда от тъкмо такава настойчива изява. Нека принудим всяка нашественическа идея да издигне открито своя флаг !

 




Гласувай:
4



1. genadi2000 - Хенри Форд си го е казал 1 към 1,...
14.02.2011 01:53
...100% вярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031