Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2011 20:33 - Х. Форд: Ако християнските духовници знаеха, ЩО ЗА РЕЛИГИЯ Е ТАЛМУДИЗМЪТ?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1693 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2011 20:42


Ако, например, християнските църкви се бяха отърсили от заблуждението, че евреите са старозаветен народ и ако духовниците наистина знаеха, що за религия е талмудизмът, тогава твърдението за "невярно представяне" щеше да е основателно.
.......................

 

 Наред с другите възражения във връзка с гледището “религия, а не раса”, евреите се оплакват, че били невярно представяни. Това е едно обичайно оплакване от тяхна страна. Та те винаги са и “преследвани”, и “невярно представяни”, освен в случаите, когато биват хвалени за нещо, което всъщност не са. Ако, например, християнските църкви се бяха отърсили от заблуждението, че евреите са старозаветен народ и ако духовниците наистина знаеха

 ЩО ЗА РЕЛИГИЯ Е ТАЛМУДИЗМЪТ,

тогава
твърдението за “невярно представяне” може би щеше да е още по-основателно.

 Съсипването на Русия бе подготвено чрез дълга и целенасочена програма за невярно представяне на руския народ от световната еврейска преса и еврейските дипломатически служби.

Името на Полша пред света бе оплескано с мръсотия (1920 г.), посредством пресата на Съединените щати, в резултат на еврейско подстрекателство; така бе очернена държавата, чието единствено престъпление бе, че пожела да се спаси от евреите. Обаче, винаги щом някъде бъде вдигната ръка, която се опитва да възпре евреите от опитите им да управляват хората и тайно да поддържат контрол върху основните инструменти на живота, еврейството надава вой за “невярното му представяне”. Тези хора никога не посрещат въпроса ребром. Все разни фалшиви претенции, молби за състрадание и пр., съпътствани от глобална кампания за очерняне на други заради техните собствени престъпления, а ако евентуално се провалят в нещо, веднага следва сляп опит да повлекат и други след себе си при падението. - Ето такъв е техният арсенал от методи за защита!

И, разбира се, концентрат от всичките политически, икономически и други легални средства, които са под тяхна команда, бива размахван пред лицето на всеки открит критик на евреина, дръзнал да защитава правата си на национална самоопределеност и съществувание, свободно от еврейско влияние, контрол и “мозъчно промиване”.

Политиката на “невярно представяне” успява, защото у гоите има едно дълбоко загнездено силно чувство, че евреите все пак са “избран народ” и е опасно да им се противопоставяш за каквото и да било. Един вид – който се опълчи срещу евреина, ще бъде прокълнат.
“Страхът от евреите” е твърде реален и
осезаем елемент на живота днес. И е толкова жив сред неевреите, колкото и сред самите тях. Евреинът сам е обвързан със страх спрямо своя народ и в съзнанието му живее страхът от проклятие чрез на религията: – “Аз ще прокълна онези, които проклинат теб”. Остава, обаче, да бъде доказано, че опълчването срещу рушителното влияние на еврейските агенти, във всички основни направления в живота, си е чисто еврейско “проклятие”.

Ако евреите наистина бяха старозаветен народ, какъвто не са, и ако наистина живееха със съзнанието за някаква тяхна “мисия”, чрез която да допринасят за благото на цялото човечество, тогава всички неща, в които могат да бъдат обвинени, автоматично щяха да отпаднат.  Но ако евреинът е “подложен на нападки”, то е не защото просто е евреин, ами защото е източник и проводник на определени тенденции и влияния, които ако не бъдат забелязани, водят до моралното разрушение на обществото.
Единственото истинско “невярно представяне” в обществото
може да се разглежда като привилегия на еврейството.   




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363518
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930