Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2011 21:32 - Х. Форд: КАК ДИЗРАЕЛИ РИСУВА ПОРТРЕТА НА ЕВРЕЙСТВОТО?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3485 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2011 21:45


"Всяко голямо раздвижване в Европа е с еврейско участие. Първите йезуити са били евреи. Руската дипломация е организирана и провеждана от евреи. Мощната революция готвена в Германия, изцяло се развива под покровителството на евреи".

....................

Бенджамин Дизраели, дук на Бийкънсфийлд и премиер-министър на Великобритания, беше евреин и много се гордееше с това. Той написа множество книги, в част от които характеризира своя народ в усилието си да го представи в достойна светлина. По онова време британското правителство не е било толкова “евреизирано”, както по-късно, та на Дизраели му е било по-лесно да бъде една от най-видните фигури в него. В книгата му “Конингсби” се появява героиня-еврейка на име Сидония, в чиято личност и чрез чиито изказвания авторът се стреми да представи евреина така, както му се е искало да го види светът.

Днес обаче, вече имаме “интернационалния” евреин във всичкия му блясък. Той е, и “човекът от Протоколите” – обвит в загадъчност; и човек, чиито пръсти свирят по тънките струни на човешката мотивация, и който контролира главната, най-брутална сила – парите.

Ако някой автор от нееврейски произход бе създал литературния образ на Сидония, отразявайки толкова истински расовата история и толкова правдоподобно расовите характеристики на евреите, той би бил подложен на ужасния натиск, на който еврейството подлага всеки разказвач на истината за тях.

Дизраели накарва своята героиня Сидония да отбележи следното: “Светът се управлява от личности, много различни от онова, което си мислят за тях тези, дето не са зад кулисите”.

Нататък следват и още по-явни изказвания на Дизраели, което донякъде подкрепя съмнението, че той все пак е писал, за да предупреди света относно еврейските амбиции за (световна) власт:

“Не можете да видите никое голямо раздвижване на умовете в Европа, в което еврейското участие да не е широко застъпено. Първите йезуити са били евреи. Загадъчната руска дипломация, която толкова стряска Западна Европа, е организирана и провеждана основно от евреи. Мощната революция, която в този момент се готви в Германия и която ще се превърне  действително в една втора и по-велика  реформация, но за която все още твърде малко се знае в Англия, изцяло се развива под покровителството на евреи”.

Точно как работят евреите, за да разрушат установения ред на нещата, използвайки идеи, както е записанои в Протоколите! – се вижда от един разговор на Сидония:

“Торите губят важни избори в критичен момент, а туй е защото евреите се надигат и гласуват против тях. Щом църквата се ужаси от съставената учебна програма за някой бъдещ светски университет и научи с облекчение, че няма достатъчно средства той да бъде открит, тутакси изскача някой евреин и го финансира”.

Ако тези слова бяха написани от неевреин, викът за “антисемитизъм” би проехтял из целия свят. Обаче Сидония добавя: “И с всяко поколение те (евреите) трябва да стават все по-могъщи и опасни за онова общество, което е враждебно към тях”.

“Широкомислието” – с една дума – е доктрината от Протоколите. То е всъщност в основата на борбата да си проправят път т. нар. “либерални” идеи, които сами по себе си не градят нищо, обаче имат силата да разрушават установения ред.

Откакто Дизраели е писал тези свои думи са минали няколко поколения. Евреинът все още гледа на всяка форма на “неевреизирано” общество като на враждебно. Да, те са станали и помогъщи, и по-опасни. Ако някой реши да определи опасността – нека просто се огледа около себе си!

Евреите твърдят, че Протоколите били скалъпена работа.

Измислица. А нима и Бенджамин Дизраели е измислица? Нима този премиер-министър на Великобритания “представя невярно” своя народ? Той посочва, че в Русия – тъкмо държавата, в която по негово време евреите най-много се оплакват, че нямали свобода–тъкмо те дърпат конците. Посочва също и че евреите познават пътя на революцията, предсказвайки в писанията си онази революция, която скоро след това избухва в Германия.

Как така е знаел изнапред? Вероятно защото онази революция се е развивала под влиянието на евреи и макар да е вярно, че “все още твърде малко се знае в Англия”, евреинът Дизраели го е знаел – че са еврейски и произходът, и развитието, и целите и.
 
Но така или иначе, едно е ясно: Дизраели е казал истината!

Представил е своите хора пред света точно и                                 прецизно. Той описва еврейската мощ, еврейските цели и методика с такава точност в преценките, че надскача всяка наука и познание, показвайки същевременно расова симпатия и разбиране. Защо го е направил? Дизраели – най-претенциозният, най-ориентираният от придворните, най-изкусният от политиците, с огромни финансови възможности. Нима това е типичната расова склонност към самохвалство, онази опасна и агресивна самонадеяност, с която евреите често издават повечето от своите тайни? Какъвто и да е отговорът, той е единственият човек, казал истината за еврейството, без да е бил някога обвинен в “невярно представяне” на евреина.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313415
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031