Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 16:06 - Хенри Форд: БОЛШЕВИЗЪМ = ЦИОНИЗЪМ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3477 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 21.02.2011 16:14


Собствениците на земята са вредни за нас с това, че източниците им на поминък са независими. Затова, на всяка цена, трябва да ги лишим от земята им. 
Руският болшевизъм произлезе от Ню Йорк, където бе откърмен от еврейските водачи.

"Скоро ще започнем да основаваме огромни монополи, колосални резервоари на богатство, от които дори големите нееврейски стопански единици ще бъдат зависими до такава степен, че ще рухват заедно с доверието към правителството още на другия ден, след политическа криза. Тук присъстващите икономисти трябва внимателно да оценят значението на това превъзходство. Ние трябва с всички средства да развиваме важността на нашето суперправителство, представяйки го като защитник и благодетел на всички, които доброволно ни се подчинят.

Аристокрацията на гоите като политическа сила вече е в историята. Не трябва да ги оставяме да разсъждават и преценяват. Като притежатели на земята, те са вредни за нас с това, че източниците им на поминък са независими. Затова, на всяка цена, трябва да ги лишим от земята им.

Най-доброто средство за постигане на последното е да повишаваме данъците и ипотечната задлъжнялост. Тези мерки ще държат собствениците на земя в безусловно подчинение. Като няма да могат да задоволяват своите нужди от малки наследства, аристократите на гоите бързо ще западат.

В същото време е необходимо да се насърчава напористо индустрията и търговията, особено спекулативната, чиято функция ще бъде да служи като балансьор на индустрията. Иначе, без спекулативна търговия, индустрията ще предизвика нарастване на частния капитал, а оттам ще се подобрят условията на селското стопанство, понеже земята ще може да се освобождава от задлъжнялост към банките.

За индустрията е необходимо да откъсне от земята както трудещите се хора, така и капитала, и – чрез спекулативни начинания – да прехвърли всичките пари на света в наши ръце, с което да докара гоите до нивото на пролетариат. Тогава те ще се покланят пред нас, за да добият право на съществувание”.
- Шести протокол


 

В Съединените щати комунизмът действа чрез съвсем същите канали както в Русия и чрез същите агенти, евреи-агитатори. Когато Мартенс, т.нар. съветски посланик, “напусна” Съединените щати, след като бе депортиран, той назначи като представител на комунизма в САЩ някой си Чарлз Ребт – евреин, по професия адвокат, държащ кантора в Ню Йорк. Същата кантора бе свърталище на всичките еврейски профсъюзни водачи в града, на много от юнионистките водачи от страната и често на американски правителствени служители, познати като поддръжници на еврейските аспирации в САЩ и симпатизиращи на хищническия радикализъм. Оттогава организацията им се е простряла от единия бряг до другия и от северната ни граница до южната. Разполагането на комунистическата щабквартира в Ню Йорк бе важно – и все още е – защото от този авторитетен център изтичат като “по жица” указания за действие до всички други градове, в които профсъюзите имат опорни точки. Ню Йорк е лабораторията, в която революционните емисари си учат уроците и познанията им ежедневно се повишават, в резултат на съветите и споделения опит от страна на пътуващи пратеници, идещи направо от Русия.

Американските граждани не съзнават, че всички обществени неразбории – междуособиците сред работниците, стачките и политическите сблъсъци – за които четат в пресата, не са просто спонтанни изблици, а прецизно планирани действия от водачи, които знаят точно какво вършат.

Тълпите действат методично – винаги има едно мислещо ядро, което провежда с въодушевление онова, което е било предварително планирано. И във Френската революция, и в Германската революция, и в Руската революция, и във всички световни безредици досега, са се явявали предварително избрани групи от хора, за да вземат властта, а тяхната власт не е намаляла оттогава насам. Групите се състоят от евреи. Русия, обаче, не е повече под еврейски контрол, отколкото, да речем, Франция.

Германия се опита напразно да отслаби задушаващата еврейска хватка от гърлото си. Така стоят нещата и в Америка.

Първата стъпка на еврейските организации, подкрепящи комунизма в Съединените щати, бе контролът и експанзията на еврейското работническо движение сред милионите имигранти през последните петдесет години, с оглед да се постигне пълен контрол над всички работнически съюзи. Евреите са завладели американските профсъюзни движения толкова цялостно, сякаш са ги нанизали на щик!

Съществуват купища разпространявана литература – повечето написана от евреи – претендираща, че разкрива какви топли чувства хранели към Америка тези чуждоземни пълчища от свободолюбиви демократи, работници, “другари”, как копнеели за “американския начин на живот”, каква любов изпитвали към американския народ и неговите институции. Обаче действията на тия хора и изказванията на техните водачи ясно показват скритата зад всичко това лъжа, която лековерните американски гои приемат.

Противопоставянето на “американския начин на живот”, състоящо се в ограничения, налагани върху програмата за американизация, е достатъчно да убеди всички зорки наблюдатели, че, що се отнася до еврейското нашествие, евреите съвсем нямат желание да вървят по пътя на Америка, а искат да и повлияят тя да тръгне по техния път. Разправят надълго и нашироко какво донасят в Америка, но не споменават изобщо какво са заварили тук. Америка се представя като голямо парче маджун, което те могат да си формоват както пожелаят. Терминът “Топилнята” (”The Melting Pot” - съд за претопяване на метали), който еврейският писател Зангуил въведе в обръщение, далеч не е достойно название за нашата република, а е повече показателно за процеса, протичащ в нея. Има в “топилнята” някои субстанции, които не щат да  се претопят, но по-важното е, че има и бързо набиращи скорост влияния, които искат да разтопят самата топилня!

Еврейското богатство и политическа сила се дели на два клона: първият, германските евреи, представени от фамилиите Шиф, Шпеер, Варбург, Кан, Левисон и Гугунхайм, които участват в играта с помощта на нееврейски финансови източници; и вторият клон, състоящ се от руски и полски евреи, които пък монополизират по-ниските нива на индустрията и търговията. Връзката и влиянието между двата клона са абсолютни и неоспорими. Може понякога да възникват кръвопролитни междуособици с оглед разпределението на плячката и може "наточени” публицисти да нямат търпение да привлекат вниманието на обществото върху тези междуособици, представяйки ги като липса на каквато и да е обединеност сред евреите, обаче в Кехила и навсякъде другаде те се разбират едни с други съвсем добре, а по въпроса “евреин срещу гой” – се превръщат в неразривно цяло.

Има разлика между това, което еврейската коалиция би направила и онова, което може да направи, обаче нейната воля и нейната сила съвпадат отлично, само когато нееврейският елемент в нацията спи. Обратно, когато нееврейският ум е нащрек, еврейската воля и сила са твърде разединени. Единственото нещо, от което трябва да ни е страх, не е стоящият нащрек евреин, а последиците от сънливостта сред гоите. Защото еврейската програма може да бъде неутрализирана в момента, в който бъде доловена и идентифицирана!

ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ЕВРЕИ И “ЧЕРВЕНИ”

В Съединените щати има повече комунисти, отколкото в Съветска Русия. Тяхната цел е идентична, а и расовият им (еврейски) характер е същият. Ако засега все още не са имали възможност да извършат в Америка същото, което извършиха в Източна Европа, това се дължи на по-широкото разпространение на информацията, на по-високата интелигентност и, в частност, на по-застъпеното взаимодействие между правителствените органи, за разлика от Русия и Източна Европа. Силовият генератор на комунистическото влияние в Съединените щати са еврейските профсъюзи, които – почти без изключение – се придържат към болшевишката програма - за съответните индустрии и за страната като цяло. Този факт твърде често създава неудобство на еврейските водачи. За тях е достатъчно лошо, че руският болшевизъм е толкова преобладаващо еврейски, но за да се справят със същото положение в Съединените щати, еврейските водачи са принудени да употребят много лъжи и заблуждения, та да го обяснят или потулят. И все пак “интернационалният” евреин от Америка не може да бъде освободен от отговорността, че единствено той е негов създател. Руският болшевизъм произлезе от Ийст Сайд в Ню Йорк, където бе откърмен и насърчаван – в религиозен, морален и финансов план – от еврейските водачи.

Леон Троцки (Лейб Бронщайн) беше от Ийст Сайд. Силите, които спомогнаха за реализиране на неговите намерения, бяха концентрирани в Кехила и Американския еврейски комитет. И двете организации проявиха интерес към “работата” му – събарянето на едно правителство, което бе съюзник на Съединените щати в Първата световна война. Руският болшевизъм беше подпомогнат да постигне целите си с еврейско злато от САЩ и с невежеството, наивността и безразличието на гоите.

Днес, след като стана явно, че комунизмът е в пъти по-силен у нас, отколкото в Русия, този факт създава немалко неудобства на “патриотите” евреи. Големите еврейски работнически организации са преки отрочета на еврейския социалистически "Бунд” в Русия. След несполучливата революция от 1905 г., когато не успяха да докарат болшевизма на власт, “бундистите” се нароиха в Съединените щати и заработиха с пълна сила за  болшевизирането на еврейските профсъюзи, сеейки радикален социализъм чрез използване на езика “идиш”. През същата година те създадоха в Ню Йорк организация, позната ни като "Работническия кръг”, и “издигнаха нивото на еврейските профсъюзи”, ако си позволим да цитираме бюлетините на Кехила. След кратък опит да посеят социализма, без да засягат еврейския въпрос , “бундистите” се отказаха и през 1913 г. приеха резолюция, декларираща, че целта на работата им е чисто еврейска и касае разпространението на “идеята за еврейския национализъм”, ако пак цитираме Кехила.

Онова, което удивлява изследователя на еврейския въпрос в Съединените щати, е глупостта на хората, позволяваща на еврейския болшевизъм да си развява байрака така открито.

Единственото обяснение за това, звучащо - що годе, адекватно, е че евреите никога не са и подозирали, че американският народ някога ще се пробуди, та да им се противопостави. Спорадичните прояви на антиеврейски настроения се явяват изненадващи за еврейските водачи и те биват веднага потушавани, понеже последните са уверени, че са успели така здраво да завладеят съзнанието на американеца, щото всякакво противопоставяне да бъде невъзможно.

Ако е проява на “антисемитизъм” да кажеш, че комунизмът в Съединените щати е еврейски, нека бъде така. Но за непредубедения човек това ще е проява по-скоро на американизъм.




Гласувай:
2



1. анонимен - Не ми е ясно,
21.02.2011 19:57
защо след като евреите са били постигнали целите си с налагането на комунизма
в целия източен блок,допуснаха неговото сриване,вместо да го подпомогнат да
установи световен комунизъм,в съответствие на техните собствени може да се
каже религиозни схващания и цели?ЗАЩО!!!!!
цитирай
2. grigorsimov - Защото те си имат подробна програма, кое след кое следва да се постигне
21.02.2011 21:16
Комунизмът, във вида в който го изпитахме, не е крайната им цел, а е само един важен етап в унищожаването на: паметта за историята, независимите земеделски стопани и стопанства, неповторимите народни култури, морала и нравите, вярата в Бога и конкретно - Християнството, (както и избиване на) стотици милиони (ако се броят и индокитайските жертви), и още много други унищожения, някои от които необратими.
А по време на "демокрацията", унищожението продължи малко по-прикрито, но много по ефективно и ускорено.
Скоро предстои, а може би вече е и започнал, последният им етап в доунищожаването и поробването на света, чрез т.н. от тях - "Гигантско световно сътресение" или неспирна световна "раволюция", което ще рече - неспирен или перманентен терор.
Но незабравяйте, че Китайският им комунизъм не само че не е покътнат, но форсирано се финансира, за сметка на целия останал свят, за да е следващият им световен жандарм.
Нищо че вече векове Англия и САЩ са леговища на световната сатанинска власт, те също са осъдени да преживеят терористични революции, подобни на камбоджанския комунистически експеримент!
Юдеите - талмудисти (юдомасони) са създатели, но и рушители, на всичките познати ни от написанати ни от тях иатория, подтиснически социални системи - робството, феодализма, демокрацията, комунизма.
И, както е написал Достоевски: какво следва знаят само евреите... Но следва нещо подобно на написаното за края на света, в "Откровението на Йоана" – възцаряването на световния цар - Антихрист, края на света и Христовото пришествие.
цитирай
3. анонимен - Кои уби Илко Ешкенаи....
21.02.2011 22:41
Кои и защо уби Ешкенази,и как и защо се ;самооби; дъщерята на Жельо Желев? Въпроси,които още тогава през 1993 г.си зададохме,веднага си отговорихме,защото бяхме про4ели :Световната конспирация; на Никола Маринов.А за незнаещите ще кажа,4е Ешкенази стана предател на своите ,като прокара проекто закона за реституцията. От ал4ност --да притежава ВАРНА--заграбена от неговия баща и дядо,които със мошени4ество и спекула са искупили на бесценица имоти от заминаващи за Новата евреиска държава,хора.Тои е нарушил идин от протоколите,в които се казв,4е гоите нямат право на сбственост-цитирам по памет,тъи като в момента те не са пред мене.А за дъщерята на Желев няма и съмнение във мен 4е стана жертва ,пак на същите Господари,тъи като баща и не въвле4е България във нова Балканска етни4еска воина.Нека БОГ да му дава сили,защото за мене тои си остава наи доблестния българин,наи смелия и неподкупен политик ,които е имала България.
цитирай
4. анонимен - g-n grigorsimov,
22.02.2011 10:10
За мое голямо съжаление съм установил,в контекста на наученото досега,че евре-
ите юдомасони са в правото си да гледат на нас точно като на едно малоумно стадо.
Щом някакви си 15-20 милиона евреи държат в подчинение близо 7-милиарда,това
говори много лошо за тези 7 милиарда.А още по-трагичното е,че тези милиарди се управляват(и унищожават),посредством парите-едни хартийки,които в наше време
даже не са и това.Просто информация в едни "институции",наречени банки и създа-
дени от самите евреи.И 7 милиарда овце се лашкат малоумно в посоката,в която
ги побутнат,без да се замислят даже,защо става така.Пуснали са им малко хляб и
зрелища и те се юрват подир хляба и зрелищата.Без никакъв разсъдък.Тези хора
които са видяли и прозряли нещо са толкова малко,че не могат да повлияят на нещата.Говоря от собствен опит.Колкото пъти съм се опитал да отворя дума на мои познати и приятели,толкова пъти съм получил твърд отказ да бъда изслушван.Под-
чертавам,"твърд отказ".В същото време се зяпа до безпаметство чалга по телевизията,или се леят сълзи по турските серияли - в буквалния смисъл, сълзи.
Народът,с малки изключения може да се каже,че вече е зомбиран окончателно
и безднадеждно.ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО МУ ОСТАВА Е ДА СЕ ЗАЛИЧИ ОТ ЛИЦЕТО
НА ЗЕМЯТА.И ЧАК ТОГАВА,КОГАТО НЕ ОСТАНАТ "ГОИ",ЕВРЕИТЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ
НА СЕБЕ СИ,ЗА ДА СЕ ИЗБИВАТ.ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ДЕЛЯТ НА ПОНЕ ДВЕ ГРУПИ,ЕДНИТЕ ПО-ЕВРЕИ ОТ ДРУГИТЕ И ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ИЗБИВАТ...ДОКАТО ОСТАНЕ САМО ЕДИН.НО И ТОЙ,ВЕРЕН НА ПРИРОДАТА СИ,ЧЕ СЕ РАЗДЕЛИ В СЪЗНАНИЕТО СИ НА ДВЕ И ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ.
СПОРЕД МЕН,ТОВА НИ ЧАКА,ЩОМ СМЕ ТАКИВА,КАКВИТО СМЕ!
И МОЖЕ БИ,ЧАК СЛЕД ТОВА НА ЗЕМЯТА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ДРУГИ ХОРА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318022
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031