Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 22:21 - ЕВРЕЙСКИТЕ КОМАРДЖИИ КОРУМПИРАТ АМЕРИКАНСКИТЕ СПОРТОВЕ - Хенри Форд
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1910 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.02.2011 08:37


В Съединените щати има хора, които казват, че бейзболът е получил смъртоносна рана и умира, отпадайки от списъка на уважаваните спортове. Има и други обаче, които смятат, че американският бейзбол може да бъде спасен, ако се проведе прочистване от еврейското влияние, което го е довело до срамното състояние на пълно деморализиране.
Дали бейзболът като първокласен спорт е мъртъв и би се съживил, само под формата на евтино забавление, или пък притежава свойственото качество да се надигне, осенен от справедлив гняв и да отхвърли опасността, която го заплашва, ще си остане въпрос с различни отговори. Едно е сигурно обаче, че последният и най-опасен удар, който е нанесен на бейзбола, има съвсем ясно изразен еврейски характер.
Всъщност, бейзболът е една проста тема, в сравнение с някои други факти, очакващи публично разгласяване, но все пак и тук можем да видим действието на еврейската идея толкова ясно, колкото и в други области. Процесът е същият, независимо дали става дума за война или политика, за финанси или спорт.
Но нека започнем с това, че евреите по природа не са родени спортисти. Това не е обвинение срещу тях, а просто бегъл анализ. Може да се дължи на дефект в характера им или друго, но, така или иначе, това е факт, който евреите без колебание признават. Дали е следствие на физически дадености или на психична настройка, нека други решат; обаче евреинът съвсем не е предразположен да спортува; и ако се занимава с голф, то е защото положението му в обществото го изисква, а не защото му харесва. А ако участва в спортната дейност на колежа, както някои млади евреи вече започнаха, то се дължи на факта, че
напоследък толкова много внимание бе отделено на нежеланието им да спортуват, че младото поколение счете за нужно да премахне този повод за забележки.
И все пак проклятието на американския спорт се състои в присъствието на определен тип евреи – не като участници в него, а като експлоататори и развращаващи елементи. По отношение на бейзбола може да се каже твърде много във връзка със смисъла на определенията “експлоататор” и “развращаващ елемент”.
Обаче не би било трудно да потърсим същите аспекти по отношение на борбата, на конните надбягвания, както и на професионалния бокс. Борбата, специално, беше дотолкова завладяна от евреи, че накрая се превърна в незаконна дейност. Нейната история не е само история на корумпирането на един спорт, но също и история на едно цялостно, едромащабно ограбване на публиката. Същото се отнася и за конните състезания. Цялата атмосфера на спорта е отровена. Конете остават единствените същества от добра порода, свързани с този спорт.
И все пак, защо изкуството по размножаването, тренирането и поддържането на добри коне също бележи упадък? Така е, само защото една определена класа е видяла в него възможност да си играе със слабостите на хората, в името на печалбата.
Това обяснява присъствието на евреи в съвременните спортове, а обяснява също и защо еврейската представа за спорта, вместо да има градивен характер, носи корупцията в себе си.
Евреинът вижда парите там, където за спортиста има само забавление и умение. Ето защо евреинът се впуща да капитализира съперничеството и да комерсиализира спортната злоба. Вероятно е крайно време организираното еврейство да поеме нещата в свои ръце и порицае онези евреи, които са били най-усърдни в корумпирането и почти ликвидирането на нашия най-чист и с най-много привърженици спорт.
Заслужава си да отбележим, че в Чикаго, където е щабът на еврейската Лига срещу клевеата, не се е чула и думичка неодобрение от страна на евреи по адрес на други евреи, под формата на упрек срещу онова, което вършат. Нито дума! Но в същото време Лигата употреби цялата си мощ срещу един чисто американски вестник, за да предотврати публичното излагане на факта, че целият бейзболен скандал беше от началото до края еврейско изпълнение. Залагането на огромни суми от евреи,
даването на подкупи на играчи, купуването на цели клубове, маменето на публиката – всичко това бе доказвано множество пъти в американските съдилища. И при всички разследвания на скандали в спортната сфера трайно присъстваха имената
на евреи.
Ако почитателите поискат да узнаят проблема на американския бейзбол, биха получили отговор, състоящ се от три думи – твърде много евреи. Макар “нееврейските фронтове” да повтарят по папагалски проеврейската пропаганда , факт е, че
един спорт бива чист и полезен, докато не почне да привлича еврейските инвеститори и експлоататори; сетне се разваля. Последното се е случвало толкова често в Америка и при толкова различни обстоятелства, че не може да има никакво съмнение.
Не съществуват други форми на корупция в американските спортове, освен еврейска, поне що се отнася до бейзбола, конните надбягвания, бокса и борбата. И в нагласените резултати, и в измамата на залагащите, и в мошеническите постановки
– разложението има своето място в пространството между еврейските инвеститори и добронамерените състезатели.
Би било преувеличено, ако кажем, че злоупотребите на евреите са всъщност масово, общонационално явление. Това бе установено както при правителственните разследвания на трафика на “бели робини”, така и на бизнеса с контрабанден
алкохол, на залагането на конни надбягвания, на бейзболните измами – оказа се, че съществува национална мрежа за “улавяне на ахмаци”. И това не е нещо необичайно като еврейска дейност;
тя ангажира от най-интелигентни “умници” до най-пропаднали “отрепки” – всичките, бидейки част от една определена национална група. Тази група е създала единна национална машина, работеща за целите на идеята да бъдат взети парите на ”гоите-ахмаци”.
Ако нямаше “гои-ахмаци”, или ако “гоите-ахмаци” си направеха труда само да погледнат кой стои зад тази мрежа, оплела страната като паяжина, тогава евреите, осигуряващи си наличието на хазарт и печалби от спортни залагания, щяха да се насочат в друга сфера на бизнеса, където вероятно щяха да получават по-малко пари, които да размахват под носа на честните хора.
Години наред, преди да се разразят публичните скандали, евреите се въртяха около спортовете, от които можеше да се печели; контролираха ги, но само откъм комерсиалната им страна и изключително рядко (да не кажем почти никога!) вземаха участие в тях като истински спортисти. Евреите дори не са истински комарджии; те нямат духа на залагащия “на тъмно”, а предпочитат сигурната работа. А “гоите-ахмаци”, попаднали в техните капани, са хората, които им осигуряват парите. Дори и по отношение на парите евреинът не е спортсмен – той е гангстер и държи винаги да е обграден от банда, състояща се от същата пасмина.

БОРБАТА
Борбата у нас е толкова изкъсо контролирана от мениджъриевреи, че на един истински борец не му се дава никакъв шанс да попадне в системата, поради опасението, че би бил в състояние да покаже на обществото, че шепата борци, наети от Еврейския спортен тръст, изобщо не са никакви борци, а просто мошеници, спекулиращи с доверието на публиката. Разложението в този толкова древен и достоен спорт намира израз в такива отвратителни оргии като “всичко позволено” и “кална борба”, а напоследък и в “състезания” между пищящи мъжкарани. Борбата е бизнес, контролиран от евреите във всичките му аспекти, подобно на производството на конфекция.
Въпреки безконечните скандали заради подкупи, бейзболът все още е спорт номер едно в Америка. Той не може да бъде убит като бизнес; винаги ще привлича хората следобедно време, особено в неделя. Може да бъде “освежаван” или дори “джазиран”, за да се превърне в истинско шоу. Но той може – макар такива опити да се правят в момента – да бъде убит като спорт и онези, които оценяват играта, в качеството и на чист спорт, по-скоро биха предпочели един неин критичен свършек, отколото да наблюдават как се превръща в развлечение за същата долнопробна тълпа, която изпълва еврейските хазартни салони.
Бейзболът като бизнес се е превърнал в заплаха за американския живот, в сборище на престъпници, в поприще за изява на низши страсти на най-долните класи от обществото – в същото, което конните надбягвания и боксовите срещи със залагане отдавна представляват.
Заболяването е причинено от природата на евреина, който е склонен да разваля всичко чрез безмилостна комерсиална експлоатация. И може би нещата вече са отишли твърде далеч, за да има някакъв лек.


Тагове:   спорт,   корупция,   бизнес,   евреи,   измами,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363154
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930