Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 15:19 - КОНЦЕТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ НА САЩ СА ГОТОВИ (ЗА ДЕНЯ НА ОТДАВНА ПЛАНИРАНАТА ЕВРЕЙСКА КОМУНИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ). Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3564 Коментари: 2 Гласове:
4В момента има над 600 затворнически лагери в Съединените Щати, напълно готови да приемат затворници.Във всички има персонал и дори ги охраняват, но са още празни. Те ще са под юрисдикцията на FEMA (Федерална Агенция по Аварийни ситуации) в случай, че бъде обявено Военно положение в страната.

image

Програмата Рекс 84 е установена заради масовата имиграция откъм границата с Мексико. Рекс 84 е причината много военни бази да бъдат превърнати в затвори. Операциите "Cable Splicer" и "Garden Plot" са две суб-програми, които ще бъдат приложени веднага след като Програмата Рекс 84 влезе в сила. "Garden Plot" се отнася за контрол над населението, а "Cable Splicer" - за преврат в даден щат и поставянето му под контрола на федералното правителство. FEMA е изпълнителната ръка на бъдещата (ЕВРЕЙСКА)полицейска  власт и ще контролира всички дейности. Президентските заповеди също са част от легалната работа на тази операция.


През всички лагери минават железопътни линии и пътища, водещи към и от военните затвори. Много от тях имат и летища. Голяма част от лагерите могат да задържат по 20 000 затворници. В момента най-големият от тези комплекси се намира извън Фейърбанкс, Аляска. Той може да побере 2 000 000 лагеристи.

image Човек, с името Тери Кингс написа сегмент за своите открития на лагери разположени в южна Калифорния. Неговите открития следват:

През последните два месеца неколцина от нас разследваха три затвора, които скоро ще работят в южна Калифорния. Бяхме чули за тях и искахме да се уверим. Първият беше в Палмдейл, Калифорния. В момента не изпълнява функцията на затвор, а на водна станция. Защо ще има база в такъв вид посред нищото, без никакви затворници? Оградите, които обграждат тази огромна база са насочени навътре, и цялата тази мръсотия, която е в по-вътрешната част, пречи да се наблюдава вътрешността от пътя. Има 3 големи дока. Какво ли зареждат в тях? Наблюдавахме бели микробуси, патрулиращи местността и изведнъж един излезе пред нас, а охранителите в него ни поздравиха. След това ни проследиха до излизането ни от охраняваната зона. Какво ли щеше да се случи, ако бяхме решили да влезем през отворените порти или задавахме въпроси? Лагера е отвъд улицата на Palmdale Water Department. Пространството около The Water Department има огради, сочещи навън, за да държат хората настрана. Но от страната на улицата те сочат навътре. Защо? За да пазят хората вътре ли? Какви хора? На всеки 16-18 метра има надписи: State of California Trespassing Loitering Forbidden By Law Section 555 California Penal Code. Надписът на входа гласи: Pearblossom Operations and Maintenance Subcenter Receiving Department, 34534 116th Street East. Даже има пазач. Не влязохме вътре, но обикаляхме около лагера, за да видим дали нещо се вижда от пътя. Виждахме огради, дълги километри, с върхове сочещи навътре. Има железопътни линии наблизо. Доковете са достатъчно големи да побират влакове. Питам се за какво им трябва цялото това съоръжение? Могат лесно да натикат 100 000 души, но кои ще са те и защо? Друга база се намира в Бранд Парк, Глендейл. Има нови огради (насочени навътре). Те обграждат сух резервоар. Има също така нови сгради в местността. И четирима души военен персонал, които се разхождат в парка. Откога обществен парк се нуждае от армия? Третият е построен в долината на Сан Фернандо, близо до Water District. Отново, историята с оградите е същата. Интересното беше, че освен навътре гледащите огради, на върха имаше полицаи. Изградени са пътища, нови сиви военни бази и голяма площадка. За какво? Полицейски коли патрулират периметъра от няколко мили. От паркинга на Ресторанта Одисей можеше да се види повече, отколкото от магистралата. Имаше зона, в която се намираха 100 черни контейнера, които приличаха на вагони. Бяхме чули, че такива са произвеждани в Оргеон. Но от нашата позиция трудно можехме да определим какво виждаме. В претърсване на Интернет, открих че има 600 от тези затвори в страната (и може би още). Те са оборудвани, но без затворници (все още). За какво са им всички тези лагери? Какво чакат? Постоянно чуваме, че обикновените затвори са претъпкани и че някои освобождават своите затворници, заради ситуацията. Има толкова много въпроси, на които не можем да си отговорим.

Какво събитие би довело до пълноценното използване на тези бази? Човешка или природна катастрофа? Земетресение, паника, масово отравяне, или масова психоза, причинена от нещо невиждано?

Когато се стигне до там (дали ще е истинско или симулирано събитие, не е от значение), да обявят Военно положение, FEMA ще бъдат нашите "закрилници". Но какво ще стане, когато започнем да питаме за тяхната власт и чия свобода ще отнемат? Ние ли ще сме лагеруващите? И кого ще затварят - тези с оръжията или тези, които задават въпроси? Тези, които искат да знаят какво става? Това включва ли всеки от нас - търсещите истината?
Когато се натъкнах на тази информация, беше отречено всичко, свързано с нея. Как може такова нещо? Мислех, че нашата страна е свободна. Третирахме всички с респект и уважавахме другите, надявайки се че ще отвърнат със същото. Просто не се интересуваме достатъчно, за да намерим истината и се доверяваме на нещата, които ни сервират медиите. Вече е късно да се връщаме в дните на неведение и да си забиваме главите в пясъка, защото реалността е твърде жестока и ясна. Дните, когато ще питаме "Какво се случи със свободата ни, свободата на словото, правото да се защитаваме, да мислим индивидуално, да се изявяваме както пожелаем?" - наближават. Веднъж на прага на загубата, ще разберем какво сме имали. Колко от нас са готови да поемат риска? Разбира се, много малко, иначе нямаше да се намираме в такова деликатно положение днес. Нямаше да оставим нещата да излязат извън контрол и да минат в ръцете на тези, които искат да ни държат здраво, без значение какво им коства, дори и използването на сила в случай, че се задават неудобни въпроси. Питанията незаконни ли ще са утре? Зачестяха случаите, когато хора добрали се до истината не биват допускани до публични конференции, или биват премахвани от тях чрез сила. Това се отнася за всички тези, които са несправедливо осъдени, пратени в психиатрични клиники, осмивани или дискредитирани. Защо отричат всичко това? Не сме ли чували за концентрационни лагери в Германия, дори и в САЩ по време на Втората световна война? Японци са малтретирани и заключвани в наши затвори по онова време. Не мислите, че може да ви сполети същото? Така са мислили и убитите, преди съдбата да се отнесе така жестоко с тях. Как може уважавани хора да са станали неволни свидетели на такива неща и да не казват нищо? До къде се стигна със всичко това? Как можахме да го допуснем?!
kpohoc.blogspot.com

Както е казал Хитлер в една реч: "Ние само видяхме в речника, какво означава тази дума (Концентрационен лагер.)"....
Първи, тази институция въвеждат англичаните, в Англо - Бурската война, не е даже и Сталин.
......................

В американските лагери ще се вкарат всички хора, чиито иммена са в определен списък, както и всички хора от определени социални и народностни групи. В лагерите ще се намерят и всички, които откажат задължителните ваксини, и тези лагери, за благозвучност, ще бъдат наричани с лукавото име - "карантина". 
А ако искате да си представите, как биха изглеждали САЩ, след планираната революция, проучете подробни за революцията (комунистическия преврат) в Камбоджа!Гласувай:
41. minavamottuk - Прекалено зловещо
26.05.2011 15:27
и не е за вярване.
цитирай
2. grigorsimov - Да, не е за вярване, но такива са плановете на "световните задкулисни господари"
26.05.2011 19:35
Не е било за вярване и у нас, преди 1944 г. че комунистите ще вземат властта и ще отнемат земята и имота на хората. И в това е основната ни слабост, че нашето съзнание (нашата съвест) не може да допусне подобни злодеяния. А това пък е главното предимство и улеснение за злодеите, народите да не знаят и да не могат да се ориентират, какво ги очаква и накъде ги води прехваленият "прогрес".
За плановете по отношение на САЩ, а и на света, като цяло, пише на много места, но тук ще ви цитирам само едно пророчество на изявен руски православен монах, който 1918 г. по време на страшния терор в Русия, срещу руския и срещу всаички народи, казва приблизително следното: Сега това се върши у нас, а накрая ще е в Америка".
Този цитат е по памет от едно от десетината пророчества, които съм публикувал в моя блог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15672750
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031