Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2011 17:10 - Правителството на Меркел - ГОЛИ ЦИЦИ И ЛУКАВА ИСЛЯМОФОБИЯ. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4758 Коментари: 3 Гласове:
1



Ислямът пак сдърпа германците.
Може ли ислямът да е част от Германия? Ако питате новия министър на вътрешните работи, отговорът е отрицателен. С това изявление той предизвика яростни реакции от различни места, някои го нарекоха дори сериозен гаф.

Отношението на Ханс-Петер Фридрих, член на Християнсоциалния съюз /ХСС/, към ролята на мюсюлманите в Германия е отдавна известно. Още миналата година, когато президентът Кристиян Вулф от ХДС заяви, че ислямът е неделима част от Германия, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Фридрих му се противопостави с думите: "Водещата култура в Германия е западната християнско-европейска култура, не ислямската."
(А по какво личи, или, къде е записано, че "Водещата култура в Германия е западната християнско-европейска култура"? Дали по конституцията на Германия или по някоя от хилядите европейски директиви, разпоредби и забрани?
Не! Точно тези, като Ханс-Петер Фридрих, дето със задни злодейски цели сега набеждават мюсулманите, не позволиха в нито е дин европейски документ да се зжапише, че "
водещата култура в Европа е западната християнско-европейска култура"! Григор Симов)

Чия позиция е правилна?
На Вулф или на Фридрих?

Мюсюлмани има, но ислямът не е част от Германия

Ето защо журналистическият въпрос към току-що въведения в длъжност вътрешен министър Фридрих беше неизбежен. Дали той все още държи на миналогодишното си изказване и сега, в ролята си на министър? Отговорът му е:

"Мисля, че хората, които живеят тук и са мюсюлмани, са естествено граждани на тази държава и са част от нея. Независимо от това смятам, че тезата за принадлежността на исляма към Германия не може да бъде потвърдена с исторически факти", заяви новият федерален министър на вътрешните работи.

........................
 Григор Симов:
За какво всъщност става дума и какви са "историческите факти":
Става дума, не че в Германия ислямът има исторически корени и утвърдено от векова присъствие, а че, точно тези, които днес, на думи и на дело, громят исляма и мюсулманите,  масово заселиха и заселват мюсулмани и хора от всякакви народности и раси, и то, по план и съвсем целенасочено, за да "размият" и заличат, не само германския, но и всички други европейски народи.
А иначе, същите тези лукави псевдо-защитници на "европейската християнска култура", неуморно пропагандират т.н. мултикултурализъм и ненакърнимите уж, човешки права на всички граждани, вкл. правото да изповядват всяка  религия!? Но това право е в сила само когато става въпрос за защита на извратените, новоизмислени псевдо-религии, чиято единствена цел е унищожаването, - на първо място, на християнството, но и на исляма, срещу който сега открито се воюва - с войни и с нищо не предизвикани, деспотични окупации, и с цялата палитра на антидуховната пропаганда.

Днес на прицел са мюсулманите, но войната срещу християнството не е спирала и не спира!
Демагогският лозунг, че се води война на християнството, срещу исляма, цели да предизвика вражди между тях, но по-важната цел е, да скрие онези злодеи, които от векове воюват срещу всички религии и срещу всички народи, но никога, срещу еврейската вяра и еврейската "раса"!!

Огледайте се и проверете внимателно, какви по народност са тези "храбри защитници" на християнството, и неуморни громители на исляма!? 
И ще видите, че всички те са явни или прикрити представители на едно "гениално племе", и по-точно, на организираното, на свърх-мафиотски принципи, световно еврейство, начело със световните  банкери.

И за малко пояснение, ето един кратък цитат от птотоколите на "гениалното племе":

"Ние винаги трябва да се стремим да унижаваме гоите (животните), макар и без конкретни основания, и накрая така да ги унижим, както само нашето гениално племе умее "!  

...............

Заглавието и уводът, използвани в тази публикация са от:

АГ/ДПА/М. Липчева-Вайс/Б. Узунова

дойче веле / Germany link

Символ на какво са дъртите, безжизнени цици на Меркел, сложени на тезгяха ?

    image

 



Гласувай:
1



1. samvoin - Ислямофобията в Европа е съврем...
05.03.2011 20:06
Ислямофобията в Европа е съвременен ерейски феномен.
Дори да вземем само турците, не можем да ги обобщаваме под името "мюсюлмани"...
цитирай
2. grigorsimov - А каква е Ангела Меркел?
05.03.2011 21:41
Еврейка, както и всички комунистически "функционери" - и "Първи секретар на комсомола" на ГДР (Източна Германия). А за по-младите, да поясним, че - "комсомол" означава "Комунистический союз молодежи" - на руски.
Не че евреите са гении, но стават за всичко - за комунисти, за християн-демократи...
За каквито 'Партията" ги назначи, а по-точно - еврейският върховен Кахал. Организираните евреи са просто послушни винтчета, които изпълняват и се отчитат и отговарят... - с главата си! Те нямат никаква свободна воля.
В един от тайните протоколи пише:
"Докато проповядваме либерализъм на гоите, ние държим нашите хора в АБСОЛЮТНО ПОДЧИНЕНИЕ"!!
цитирай
3. samvoin - Да, "другарката" Ме...
06.03.2011 00:29
Да, "другарката" Меркел и нейния син, преди и до не отдавна червен съкоминтерновец - Боко са ясни.
Това че е "богоизбрана" - също...
Неслучайно е най - истеричния псевдогермански управник от края на ВСВ до сега на тема измишльотината "холокост"
Само че когао ги наричаме "християн - демократи" такива, "християн" трябва да е в качички особено, защото служат на настъпващият антихрист, а мисля и "демократи" не са...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356339
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930