Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2011 21:10 - Да си зададем няколко въпроса! Автор: evreite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2602 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 10.03.2011 14:53


От доста време редица въпроси занимават мислещото човечество, защото никак не се вместват в рамките на здравия разум! Тези ГОЛЕМИ ВЪПРОСИ са свързани с обяснението на събития, действия и политики. Тук ще задаваме тези въпроси и ще очакваме вашите мнения! 

Ще започнем с:

1. Защо в условията на 30 - 40 годишна енергийна криза фирмите продължават да произвеждат леки автомобили с огромен разход на гориво. (Има коли с разход над 75 литра за 100 км). Защо същите тези фирми произвеждат коли които достигат скорост 360 км/час, като по света най-високата разрешена от закона скорост е 120 км/час? Замислете се!

2. Защо нашето правителство ни кара да се движим със запалени фарове? Това довежда до увеличаване на разхода на гориво горе долу така - София - варна - София 1000 км 12 часа 1 - 1,5 литра гориво. От вашия джоб са излезли 3 - 5 лева без да смятаме живота на крушките! Половината ви е взело правителството, другата половина евреите по веригата - добив на нефт - преработване - продажби!

3. Защо правителствата в световен мащаб не спрат производството на цигари? Нали ги е грижа за хората? Припомнете си цените на цигарите и ще разберете! У нас от 0,32 до 6,00 лева за 20 години! Пак акциз и еврейски предприятия!

4. Защо децата трябва да ходят на училище от 5 до 19 години, като и без това нивото на преподаване и нивото на материала са под нулата! Може би за да натоварваме държавата със несвойствени плащания и да изчакаме "робите" да пораснат преди да отидат на слугуват на "запад" 

5. Защо държавата непрекъснато защитава частни (силови - рекетьорски) интереси? Задължително застраховане? Задължително образование? Задължително парно? Какво става? Защо не ни оставят ние да взимаме решенията  за неща който се отнасят само до нас?

6. Защо всички медии говорят с един и същи глас?
Защо няма новини за света - а само катастрофи и смърт? Добрата новина не било новина?!!
Даже нагло ни го преподават в СУ.
А който не се разбира от дума отива магазинер или келнер!


...............

Григор Симов:

неколко мои коментара, към тази и към други публикации:


 

Обяснението на всички тези и още много подобни въпроси е в Талмуда!

И едва след това, в документите, разкриващи същността на организираното световно еврейство:
Словото на равина Райхорн 1859 г.;
тайните протоколи, публикувани в края на 19-ти век;
Прогнозата на Дълес;
речта на равина Рабинович, и още много, много други


Коментар към постинг: Да си зададем няколко въпроса!
Автор на постинга: evreite


 


 

Всичките съветски ръководитшли, на всички нива, са били (и сега са) евреи, вкл. Ленин и Сталин (вкл. Путин и Медведев!)!

Дето Ленин уж не знаел еврейския си произход, е лукава лъжа, за да се замаже реалността. А всъщност Ленин е говорел Свободно еврейския език "идиш" (юдиш). Сталин също, уж беше грузинец, но сега чета, че бил осетинец, но всичките му имена са еврейски, а за делата му да не говорим. Фамилията на Сталин "Джугашвили" означава - еврейски син. А псевдонима Сталин, си го е избрал само за маскировка, както правят всичките "съветски" евреи.
А лъжите, че освен евреи, между революционерите имало и всякакви други "интернационалисти", като, поляци, латвийци германци, са приказки за наивници, непознаващи тактиката на световното еврейство. Всъщност, всичките тези "интернационалисти" са евреи от съответните страни, или представящи се че произхождата от тези страни, напр. Литва, Латвия, Полша, Германия и т.н.
Същия е случая с висшия съветски ръководител - "българина" Кръстьо Раковски (Хаим Рейковер), приятел на истинския ръководител на еврейската болшевишка революция - евреина (еврейски месия!) Троцки (Лейб Бронщайн).
А че по-късно Сталин е започнал чистка сред висшето еврейско ръководство, не означава, че той и всички около него не са евреи!! Защото освен явни евреи, има огромно количество скрити евреи (криптоевреи), и уж покръстени евреи, с руски имена. А така е и в целия свят.
Вижте публикацията от американски евреин - "Младотурците - евреи; тайното еврейство наречено - дьонме"!


 

Коментар към постинг: Ами Ленин!
Автор на постинга: evreite


 


 

Вижте публикацията: "Национализмът е насаден на пачи яйца!"

Думите "нация" и "национализъм", в смисъла който сме свикнали да ги приемаме, са сътворени с цел да ни измамят и да ни накарат да забравиме народността си и корените си. Или - точно обратното на това, което уж е смисълът и целта на национализма.
Който желае да се запознае малко по-подробно с аргументите ми, може да прочете:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/
12/03/nacionalizmyt-e-nasaden-na-iudomasonski-iaica-i-bylgarite-
А за "fire", който наистина е жертва на пропагандата, нека прочете следните редове от Достоевски, от 19-ти в.:
"..."Всеки за себе си, и единствено за себе си, и всеки контакт с хората, единствено заради себе си" – е основната идея на буржоазията, заменила в края на 18-ти век, предишния християнски поглед към света, и станала главна идея на цялото сегашно столетие, и на целия еврейски свят. Ето това е моралният принцип на мнозинството сегашни хора, и то не лоши, а хора работни, които не убиват и не крадат...
...А християнството е осъждало всичко това. Сега, напротив, на това се гледа, като връх на прогресивността.
Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика!
Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното, братско единство на хората.  

коментар към постинг:

БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК КАТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТРАКИЙСКИЯ
Автор на постинга: sparotok


 




Гласувай:
1



1. zahariada - Здравей!
10.03.2011 12:43
Първата, синята, част на текста е орязана отдясно. Поздрав!
цитирай
2. grigorsimov - Видях го веднага, но въпреки всичките ми фокуси, не можах да го оправя.
10.03.2011 14:46
Копирах и изтривах; прехвърлях го на Уърд, на Опън Офис, но при публикуване се появява все в този вид.
Съжалявам!
цитирай
3. nikikm - Не е страшно
10.03.2011 21:00
Не е страшно,чете се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371587
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930