Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2011 21:13 - Норвежки пророчества за Третата Световна Война и Последните времена
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10767 Коментари: 4 Гласове:
5



Жена на 90 години от Валдрес, Норвегия, през 1968 г. имала видение. Пастор Емануел Минос е провеждал събрания, където тя е живяла. Тя му разказала виденията си, той ги записал, но ги счел за твърде неразбираеми, затова ги прибрал в едно чекмедже.
30 години по-късно, след като световните събития започнали да правят пророчествата по-разбираеми, той споделил записките си с всички.


Жената от Валдрес била много будна, благонадеждна и заслужаваща доверие християнка – с добра репутация сред всички, които са я познавали. 
Ето какво е видяла тя:


«Видях времето точно преди идването на Исус* и избухването на Трета световна война. Видях събитията със собствените си очи. Видях света като глобус, видях и Европа – страна след страна. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях определени неща, които ще се случат точно преди завръщането на Исус, и точно преди да се случи последното бедствие. Такова бедствие, каквото никога не сме преживявали.»


Тя отбеляза четири вълни:


1. Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне Третата световна война, ще има такова “разведряване”, каквото досега не е имало. Ще има мир между свръхсилите на Изток и Запад, и ще има дълъг мир. (Това е казано през 1968 г., когато Студената война беше в кулминацията си. – пастор Емануел Минос)
През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде. Третата световна война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място.


2. Небивало охлаждане (към вярата) ще обхване християните – отпадане от истинското, живото християнство. Християните няма да бъдат отворени за проницателно проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и изкупление. Вместо това, ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) християнство. Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин.

Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме свикнали от поколения – да вземеш кръста си и да следваш Исус, в църквите ще нахлуят развлечения, изкуство и култура. Това ще нарасне значително точно преди завръщането на Исус.


3. Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани по всякакви начини. Това дори ще навлезе в християнските среди и ние ще го приемаме – дори противоестествения грях.
Точно преди завръщането на Исус ще има телевизионни програми, каквито никога не сме виждали. (Телевизията току-що е навлязла в Норвегия през 1968. – Ем. Минос)


Телевизията ще се напълни с такова ужасно насилие, което ще учи хората да се убиват и унищожават едни други, ще бъде опасно по улиците ни. Хората ще копират това, което виждат. Няма да има само една “станция” по телевизията, ще бъде пълно с много “станции”. (Тя не е знаела думата “канал”, която използваме днес. Затова ги нарича станции – Ем. Минос) Телевизията ще стане като радиото, където има много “станции”, и ще се напълни с насилие. Хората ще я използват за развлечение. Ще гледаме ужасни сцени на убийства и разрушаване, и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана – най-интимните неща, които стават в брака. (Тогава аз възразих и казах: Ние имаме закони, които забраняват такива неща) А възрастната жена настоя: Това ще се случи и вие ще го видите. Всичко, което сме имали преди, ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни.


4. Хората от бедните страни ще тръгнат към Европа. (През 1968 г. нямаше такова нещо като масова имиграция – Ем. Минос) Те ще дойдат и в Скандинавия, и в Норвегия. Толкова много ще бъдат, че хората ще започнат да ги мразят и да бъдат груби към тях. Те ще бъдат третирани както евреите преди Втората световна война. Тогава ще бъде достигната пълната мярка на греховете. (Аз възразих по въпроса с имиграцията. Не го разбирах по онова време. – Ем. Минос)


Сълзи потекоха от очита на възрастната жена и се стекоха по бузите й: «Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне Третата световна война. Ще бъде кратка война.» (Тя я е видяла във видението. – Ем. Минос)



И продължава:


«Всичко, на което сме били свидетели преди във войните, е като детска игра в сравнение с тази (Третата световна), и тя ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента – Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се развали (зарази). Повече няма да можем да обработваме почвата.
В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях.
Толкова се радвам, че няма да го видя, но когато наближи времето, трябва да се окуражите и да кажете това: Този, чийто грях е простен и има Исус за Спасител и Господ, е спасен.»
................................

*Бел. Стопанина: Съкратих едно изречение, в което достопочтената норвежка пророчица декларира, че нито едно от виденията й не противоречи на Библията. Това просто не е вярно. Според новозаветните книги завръщането на Христос ще е СЛЕД завършека на всички войни, а не ПРЕДИ него.
Лъжливият миротворец и временното масово примирие ще са дело на Антихриста (Ариман). Твърде възможно е норвежката дама да е видяла Антихриста във виденията си и да го е объркала с Христос. Много хора тепърва ще направят същата грешка. Също така Христос няма да се явява в плът и кръв, а само в етерно тяло (колкото и да им се иска друго на някои Църкви).


 

* * *

 Когато потече нефтът


Мартин Андерсен – старейшина от Петдесятната Църква в Мос, Норвегия, чул следното пророчество през 1937 г. в Мос:
 

«Когато нефтът излезе от Северно море и покрай бреговете на Норвегия, ще започнат да се случват особени неща, тогава завръщането на Исус наближава.»


Когато тези думи били изговорени, хора се изправили сред събранието и помолили човека да си седне и да не говори такива глупости. През 1937 наистина е било глупост да се говори за извличане на нефт от бреговете на Норвегия. Днес всички големи световни нефтени компании извличат нефт именно там. Норвегия е петия най-голям износител на петрол в света.
 

* * *

Благодарности на dragonn и inranxan2000 за материалите!


 http://www.ivanstamenov.com/2010/12/2327/


  



Гласувай:
5



1. mileidi46 - Ami te amerikanzite zatova se tr...
19.03.2011 22:25
Ami te amerikanzite zatova se trudqt tolkova okolo problema za usava6enstvane na xologramata,za da izimitirat vtoroto pri6estvie..nali zatova ima tolkova nespolu4livi opiti v nebeto nad mnogo strani.:(((
цитирай
2. penchoan - Съкратих едно изречение, в което ...
06.03.2012 10:06
Съкратих едно изречение, в което достопочтената норвежка пророчица декларира, че нито едно от виденията й не противоречи на Библията. Това просто не е вярно. Според новозаветните книги завръщането на Христос ще е СЛЕД завършека на всички войни, а не ПРЕДИ него.


Стопанинът е в грешка. Идването на Христос ще стане преди Трета световна война.
цитирай
3. twrra - няма грешка дамата
15.11.2013 19:34
Най-напред ще се появи Антихриста - умен, чаровен, с омайни думи. Огън ще сваля от небето/хаарп/. Но когато чираните разберат в какъв капан са влезли ще стане страшно по целия свят. Русия ще пострада много/от Китай и чипизацията/. Тогава от руски манастир ще излезе монах с име Михаил. Той ще бъде с толкова твърд характер , толкова проницателен , че никой с нищо няма да може да го излъже. Той ще стигне и доста време ще бъде в Константинопол. И ще направи градът християнски. Този човек е видяла дамата.
За подробности четете - отрок Слава - руският ангел.
Или по-добре гледайте видеото с разказа на майка му в ютуб - над осем часа запис.
цитирай
4. penchoan - Първо ще дойде Христос, после Ан...
16.11.2013 21:13
Първо ще дойде Христос, после Антихриста почти по едно и също време. Тогава ще има Армагедон - битка за душите на хората, докато накрая останат победителите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313799
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031