Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 21:11 - Дирижиран световен финансов колапс и трета световна война. Автор: evreite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5049 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 23.03.2011 21:14


Интересно че в "независимите" медии това изказване на Nenner, за идващия колапс, го няма. Когато внимателно гледате видеото http://www.youtube.com/watch?v=S_sQG...layer_embedded с интервюто за Фокс Нюз ще разберете, че анализаторът Nenner, от "Голдман Сакс", знае какво говори. Няма значение, че анализаторът е бивш служител на компанията. Но защо Nenner и Goldman Sachs правят важни изявления, все едно изнасят вътрешна секретна информация? Може би е необходимо да се започне подготовка на хората да приемат като правилен и неизбежен този нов финансов колапс и войните. Обикновено, тези финансови институции (банки), като Goldman Sachs, задават свои собствени тенденции. Освен това, историята показва, че банките често стоят зад всички големи войни, тъй като войната е една от най-печелившите дейности за тях.

Тайната и скрита трета световна война

Въпросът е защо е тайна и скрита тази война, и въобще може ли да се нарече война?  Дали е т.н. Световно правителство или ционистка клика. Никой не може да каже. Но може да се каче, че на Земята живеят 7 милиарда човека. А войната или по-скоро избиването на световното население вече е започнало. Целта е да се намали до удобен за елита минимум. Златния милиард, както ни е по-известно. 
Приказката, че две глави са по-умни от една е вярна. Когато имаме 7 милиарда глава. Лампите на много от тях вече светват. Затова най-лесно е да се намали техния брой. Така елитът ще има по-малко грижи. 
Арсеналът от оръжия, с които се намалява човечеството е много голям и разнообразен. Както всички във форума знаем, тези хора имат haarp и chemtrails, Отровни храни, причиняващи рак, убийствена здравна система, която не лекува, а уморява хората. Също така имат банки, лихви и всякакви заробващи механизми. Да не забравяме и медиите, които в същото време зомбират хората и критично мислене е сведено до минимум. Група "лунатици", като нас може би ще имат критично мислене за в бъдеще.
Някъде в близкото бъдеще ще се случат някои, а може би всички от изброените неща:
1. Ограничаване на раждаемостта. Не повече от едно дете, както е в момента в Китай. 
2. Пенсиониране на около 70 годишна възраст, ако човек е жив и има натрупан стаж.
3. Ограничаване на отпуски и дни за почивка. Не повече от 5 дни в годината.
4. Въвеждане навсякъде на ГМО с цел - не по-големи добиви, а за да не могат фермерите да засяват със свои семена, понеже семената от ГМО са стерилни. И всяка година трябва да се купуват нови семена от евресйките корпорации.  А обработваемите площи ще станат по-малко, защото огромни пространства ще се засяват с култури за биогориво или ще бъдат замърсени с химикали и радиоактивни материали. А други (около 1 трета от земите) попаднат в зоните забранени за икономическа дейност, уж заради "опазване на природата"!
5. Дефицит на храни и енергийни източници. От това ще има режим на тока и водата, масов глад и по-висока смъртност. 
6. Свободната енергия и антигравитацията ще се покажат на хората едва след като населението намалее до удобния брой за елита. 
7. И накрая, извършителите на световния геноцид ще се самопредложат за спасители - миротворци!  И наистина така ще изглежда, и огромното мнозинство от преживелите ужасите на войните и всекидневния терор, ще им повярват и ще приветстват световния (юдейски) цар, звяра - антихрист.

__________________
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
http://www.picvalley.net/u/40/9880_468.GIF




Гласувай:
5



1. eltimir - Забележка
26.03.2011 07:05
Препечатах текста в моя сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/news/mrsnata_igra_na_elita/2011-03-26-1891
С една забележка. Гриша, мислех да ти пиша лично, но прецених, че е по-добре всички да прочетат. Вярвам, че няма да ми се разсърдиш. Пуснах текста със следното въведение:
Бяхме свидетели как се провали играта на социализъм, водена от едни други червени дяволи. Повярвайте ми, играта на техния господар и повелител, на големия червен дявол, наречен Яхве, Йехова и IHWH също ще се провали! И той, причинителят на всички наши нещастия ще се върне в Бездната, откъдето е дошъл. Ние, хората не сме толкова зли и гадни, колкото се иска на "елита". Ние ще се справим!

Какво се случва днес и какво да чакаме утре? В блога на Григор Симов открих чудесно написан матераиал на тази тема и го препечатвам тук. Само с едно не съм съгласен и още днес ще напиша своите несъгласия на Гришата. Не съм съгласен с насажданото чувство на безнадеждност. Личният ми опит казва, че има Сила, стояща високо над силите на Злото. Пък и според всички предсказания то, Злото накрая ще се провали. Нека да знаем какви изпитания ни очакват, но не вярвайте в безнадеждността.
цитирай
2. aleksibg - не се отваря видео клипа
26.03.2011 20:16
не се отваря видео клипа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28372967
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930